Ez ebben a formában nem állja meg a helyét. Mi van akkor amikor eladod? Akkor is újrahúzod azt jónapot és az új gazdája már állítja is magának és nem kell semilyen fiokból kilépegetni. Mindegy ez van. A tanulság ra vigyázni kell a készülékre. Elvesztésvesetén biztos nem találja meg a tulaj.
Itt a sztorim:
Eladtam régebben az M9-et. S-OFF, főzött rom stb... után mindent gyári állapotúra állítottam (S-ON, Locked, RUU).
Elkövettem azt a hibát, hogy a fullwipe-ot bootloader-ből csináltam meg, nem a bebootolt készülékben a Beállítások menüből, ahol ilyenkor külön figyelmeztet, hogy a Google fiókot is törölni fogja.
Miután lefutott a RUU, bebootolt a készülék, én nyugodtan postáztam az új tulajnak, nyilván anélkül, hogy a saját Google fiókomat beállítottam volna (miért tettem volna, úgyis eladom...).
vevő megkapta, örül, majd hív, hogy nem tud Google fiókot beállítani... Mindent kipróbáltunk (újabb fact.reset, amit természetesen csak bootloaderből tudtunk megtenni, mert a Guglinál elakadva a Setup nem ment tovább.). Semmi! A végén már kínomban a saját guglis azonosítóimat is megadtam neki, de azzal sem ment!
Az volt az egyedüli szerencsém, hogy beállítottam a Google fiókomban a "Távoli zárolás és törlés engedélyezése" opciót (Beáll.>Google>Védelem). Így pc-ről szépen aktiváltam a Minden adat törlése menüt és voilá,be tudott lépni az ember a fiókjába.
Hát ennyire nem egyszerű...