2024, 12 19, 07:26:15

Szerző Téma: HTC 10 - általános beszélgetés  (Megtekintve 209635 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic / Igo
  • PDA: HTC U 12+
  • PDA ROM: Gyári 1.30.401.2
Re: HTC 10 - általános beszélgetés
« Reply #2325 Dátum: 2017, 04 02, 08:55:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.

Szerintetek van lehetőség megtalálni egy elhagyott HTC 10 telefont, barátom motorozás közben elhagyta. Nem emlékszem hogy a gyári alaprendszerben van e bármilyen program ami segítene a keresésben. Már nem lehet hívni a telefont, vagy megtaláltam valaki és kikapcsolta vagy lemerült. Ha már valaki megtalálta és mondjuk újra bekapcsolja akkor lehetséges távolról elérni a telefont?
Minden gyári volt a telefonon, és független.
Már csak a csodában bízik :(
Azt már biztos nem. Csak a csoda segithet. Ha megtalálta valaki azt már biztos újrahuzták és az új gazdája már tul is adott rajta mivel nem kétforintos vasról lévén szó. Sajna jobban kel vigyázni a vasra. :ima:
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető vassjana

« Reply #2326 Dátum: 2017, 04 02, 10:25:01 »
MX Player Pro ;)
Köszi. Szuper! :D

Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • PDA: IPhone 11 Pro Max
  • PDA ROM: 13.2.3
« Reply #2327 Dátum: 2017, 04 02, 21:55:12 »
Azt már biztos nem. Csak a csoda segithet. Ha megtalálta valaki azt már biztos újrahuzták és az új gazdája már tul is adott rajta mivel nem kétforintos vasról lévén szó. Sajna jobban kel vigyázni a vasra. :ima:
Ha be voltak állítva a megfelelő biztonsági szintek (képernyőzár, ujjlenyomat), akkor az illető, aki esetleg megtalálta fújhatja még akkor is, ha bootloaderből fact.resetet csinált, a Google fiókot ez sem törli és a kezdeti setupon már elakad.
A Beállítások/Google /Biztonság oldalon érdemes a Távoli zárolást is kijelölni.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2328 Dátum: 2017, 04 03, 07:11:03 »
Ha be voltak állítva a megfelelő biztonsági szintek (képernyőzár, ujjlenyomat), akkor az illető, aki esetleg megtalálta fújhatja még akkor is, ha bootloaderből fact.resetet csinált, a Google fiókot ez sem törli és a kezdeti setupon már elakad.
A Beállítások/Google /Biztonság oldalon érdemes a Távoli zárolást is kijelölni.
Az exe újrahuzásával gyalul mindent. :-X
Ne hagyd hát, hogy frusztrált emberek lehúzzanak a sikertelenségük mocsarába,és ne törődj a negatív emberekkel!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2329 Dátum: 2017, 04 03, 08:28:54 »
Lehet, de az, aki lop, nem biztos, hogy ennyire ért is hozzá.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2330 Dátum: 2017, 04 03, 08:47:39 »
Lehet, de az, aki lop, nem biztos, hogy ennyire ért is hozzá.
Én csak arra mondtam, hogy biztos nem lesz meg. Csak a Boráros téri meg a Baross utcai mobilosra gondoltam.
Menyire korrektek.

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
« Reply #2331 Dátum: 2017, 04 03, 21:31:26 »
Valaki tudna olyan videó lejátszót ajánlani ami a wmv fájlokat is lejátsza. Jó lenne fizetős, utálom a reklámokat.
Tudom a play en vannak, én eggyet találtam csak ami működik az így reklámokkal teli, a többi lefagy vagy szaggat. Előre is köszi.

A Kodi nem jatsza le?

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2332 Dátum: 2017, 04 03, 21:36:06 »
A Kodi nem jatsza le?

VLC. A legjobb.

Nem elérhető staca

« Reply #2333 Dátum: 2017, 04 04, 06:18:06 »
VLC. A legjobb.

Tudsz vele zoomolni lejátszás közben ? Az mx player tudja ezt a funkciót is ami sok esetben előnyös. Érdemes kipróbálni ;)

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2334 Dátum: 2017, 04 04, 07:02:45 »
Tudsz vele zoomolni lejátszás közben ? Az mx player tudja ezt a funkciót is ami sok esetben előnyös. Érdemes kipróbálni ;)
Ha filmet nézek minek zoomolgassak, de nem használok ilyeneket csak a tabletten. Ez kicsi filmnézéshez.

Nem elérhető vassjana

« Reply #2335 Dátum: 2017, 04 04, 12:58:26 »
VLC. A legjobb.
A VLC nekem nem játszotta le a wmv fotmátumot. Az Mx player tökéletes, 2000ft volt de megérte. Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Nem elérhető vassjana

HTC 10 - általános beszélgetés
« Reply #2336 Dátum: 2017, 04 04, 13:08:12 »
Kicsit kezdek kiábrándulni a Htc 10 ből. Folyamatossal belefutok valamilyen gondba. Az s7 edge m simán lejátszott minden videómat, a Htc be még gyári galéria progi sincs, eltűntek a videóim, mire rájöttem hogy nem ismeri fel. A kontaktokhoz csak szülinapot vagy egyéb eseményt lehet írni, névnap nincs.  A naptárról nem is beszélek, külön alkalmazás kell hogy a szülinapokat mutassa a naptárba. És még van jópár pücök. Régebben csak Htc im voltak utána samuk de ez nekem kicsit csalódás. Annak ellenére mondom hogy szeretem magát a Htc t. Kicsit többet várnák tölle szoftveressen. Régebben jobb volt sokkal.
Kipanaszkodtam magam.  :D  :D  :D

Nem elérhető staca

« Reply #2337 Dátum: 2017, 04 04, 19:01:36 »
A VLC nekem nem játszotta le a wmv fotmátumot. Az Mx player tökéletes, 2000ft volt de megérte. Köszönöm mindenkinek a segítséget.

;) A zoomot feltétlen próbáld ki ..... ;)

Nem elérhető vassjana

« Reply #2338 Dátum: 2017, 04 04, 19:10:19 »
;) A zoomot feltétlen próbáld ki ..... ;)
Lejátszóra gondolsz?

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #2339 Dátum: 2017, 04 04, 22:19:26 »
Ha be van állítva az OEM lock  (márpedig alapból be van kapcsolva, csak a fejlesztőibe lehet kikapcsolni
) hiába nyom exe-t nem tudja újra aktiválni a készüléket, mert nem lépett ki a google fiókból!

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

Nem elérhető staca

« Reply #2340 Dátum: 2017, 04 05, 07:22:36 »
Lejátszóra gondolsz?

Az MX Playerben a zoomra . Videót zoomolni sok esetben jó dolog :)

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2341 Dátum: 2017, 04 05, 07:29:06 »
Ha be van állítva az OEM lock  (márpedig alapból be van kapcsolva, csak a fejlesztőibe lehet kikapcsolni
) hiába nyom exe-t nem tudja újra aktiválni a készüléket, mert nem lépett ki a google fiókból!

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
Nem akarok vitatkozni, de gyalul mivel elöszőr a data-t gyalulja majd ujra huzza a romot. A google fiokodat ujra aktiválni kell. (Próbáltam.)

Nem elérhető vassjana

« Reply #2342 Dátum: 2017, 04 05, 12:38:39 »
Az MX Playerben a zoomra . Videót zoomolni sok esetben jó dolog :)
Kipróbáltam! Ügyes.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2343 Dátum: 2017, 04 05, 16:44:35 »
Nem akarok vitatkozni, de gyalul mivel elöszőr a data-t gyalulja majd ujra huzza a romot. A google fiokodat ujra aktiválni kell. (Próbáltam.)
Az, hogy próbáltad a saját fiókoddal, még nem bizonyít semmit. Hiszen benne van még az előző-ami szintén a sajátod, tehát ugyanaz volt. Ha más próbálná a saját fiókját valahol máshol aktiválni, az már nem biztos, hogy sikerülne. Nem hinném, hogy a HTC /data partíciójával függene a dolog össze, inkább a Google az, amin bukik a dolog (ott tárolhat valamit a szerver a telefon azonosítására), hiszen a készülék bebootol, használható,csak a setupban nem tudsz Google fiókot beállítani-anélkül viszont nem sokra mész egy androidos telefonnal.

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2344 Dátum: 2017, 04 05, 16:54:20 »
Az, hogy próbáltad a saját fiókoddal, még nem bizonyít semmit. Hiszen benne van még az előző-ami szintén a sajátod, tehát ugyanaz volt. Ha más próbálná a saját fiókját valahol máshol aktiválni, az már nem biztos, hogy sikerülne. Nem hinném, hogy a HTC /data partíciójával függene a dolog össze, inkább a Google az, amin bukik a dolog (ott tárolhat valamit a szerver a telefon azonosítására), hiszen a készülék bebootol, használható,csak a setupban nem tudsz Google fiókot beállítani-anélkül viszont nem sokra mész egy androidos telefonnal.
Ez ebben a formában nem állja meg a helyét. Mi van akkor amikor eladod? Akkor is újrahúzod azt jónapot és az új gazdája már állítja is magának és nem kell semilyen fiokból kilépegetni. Mindegy ez van. A tanulság  censored ra vigyázni kell a készülékre. Elvesztésvesetén biztos nem találja meg a tulaj.

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2345 Dátum: 2017, 04 05, 17:33:18 »
Ez ebben a formában nem állja meg a helyét. Mi van akkor amikor eladod? Akkor is újrahúzod azt jónapot és az új gazdája már állítja is magának és nem kell semilyen fiokból kilépegetni. Mindegy ez van. A tanulság  censored ra vigyázni kell a készülékre. Elvesztésvesetén biztos nem találja meg a tulaj.
Itt a sztorim:
Eladtam régebben az M9-et. S-OFF, főzött rom stb... után mindent gyári állapotúra állítottam (S-ON, Locked, RUU).
Elkövettem azt a hibát, hogy a fullwipe-ot bootloader-ből csináltam meg, nem a bebootolt készülékben a Beállítások menüből, ahol ilyenkor külön figyelmeztet, hogy a Google fiókot is törölni fogja.
Miután lefutott a RUU, bebootolt a készülék, én nyugodtan postáztam az új tulajnak, nyilván anélkül, hogy a saját Google fiókomat beállítottam volna (miért tettem volna, úgyis eladom...).
vevő megkapta, örül, majd hív, hogy nem tud Google fiókot beállítani... Mindent kipróbáltunk (újabb fact.reset, amit természetesen csak bootloaderből tudtunk megtenni, mert a Guglinál elakadva a Setup nem ment tovább.). Semmi! A végén már kínomban a saját guglis azonosítóimat is megadtam neki, de azzal sem ment!
Az volt az egyedüli szerencsém, hogy beállítottam a Google fiókomban a "Távoli zárolás és törlés engedélyezése" opciót (Beáll.>Google>Védelem). Így pc-ről szépen aktiváltam a Minden adat törlése menüt és voilá,be tudott lépni az ember a fiókjába.
Hát ennyire nem egyszerű... ;)

Nem elérhető Mpici

• PFC Fan
  • PDA: M8
  • PDA ROM: 5.0.1
HTC 10 - általános beszélgetés
« Reply #2346 Dátum: 2017, 04 05, 19:36:44 »
Sziasztok, sajnos már nem tudjuk meg hol van.
Köszönöm az infókat.

Tapatalkkal küldve az én HTC One_M8 eszközömről

Nem elérhető Lobi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S8+
« Reply #2347 Dátum: 2017, 04 05, 19:45:44 »
Itt a sztorim:
Eladtam régebben az M9-et. S-OFF, főzött rom stb... után mindent gyári állapotúra állítottam (S-ON, Locked, RUU).
Elkövettem azt a hibát, hogy a fullwipe-ot bootloader-ből csináltam meg, nem a bebootolt készülékben a Beállítások menüből, ahol ilyenkor külön figyelmeztet, hogy a Google fiókot is törölni fogja.
Miután lefutott a RUU, bebootolt a készülék, én nyugodtan postáztam az új tulajnak, nyilván anélkül, hogy a saját Google fiókomat beállítottam volna (miért tettem volna, úgyis eladom...).
vevő megkapta, örül, majd hív, hogy nem tud Google fiókot beállítani... Mindent kipróbáltunk (újabb fact.reset, amit természetesen csak bootloaderből tudtunk megtenni, mert a Guglinál elakadva a Setup nem ment tovább.). Semmi! A végén már kínomban a saját guglis azonosítóimat is megadtam neki, de azzal sem ment!
Az volt az egyedüli szerencsém, hogy beállítottam a Google fiókomban a "Távoli zárolás és törlés engedélyezése" opciót (Beáll.>Google>Védelem). Így pc-ről szépen aktiváltam a Minden adat törlése menüt és voilá,be tudott lépni az ember a fiókjába.
Hát ennyire nem egyszerű... ;)

Samsungnál olyan szinten van ez a védelem (S7, S7E ), hogy volt akinek emiatt a szerviz cserélte a készülékét!
Eset, a gyerek nem kapcsolta ki az OEM védelmet, és nem lépett ki a Google fiókból, nyomott egy fr-t recoveryből, fellát a rendszer , de nem fogadta el a fiók belépési adatait, mert ez a készülék már be volt lépve (nem lépett ki belőle)!
Hiába tett fel új gyári romot , vagy csinált bármit, nem engedte tovább a fiók belépésnél!
Most már van rá megoldás, de eleinte nem volt, és többen is pórul jártak!

Nem elérhető nteeb

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #2348 Dátum: 2017, 04 05, 20:57:14 »

Samsungnál olyan szinten van ez a védelem (S7, S7E ), hogy volt akinek emiatt a szerviz cserélte a készülékét!
Eset, a gyerek nem kapcsolta ki az OEM védelmet, és nem lépett ki a Google fiókból, nyomott egy fr-t recoveryből, fellát a rendszer , de nem fogadta el a fiók belépési adatait, mert ez a készülék már be volt lépve (nem lépett ki belőle)!
Hiába tett fel új gyári romot , vagy csinált bármit, nem engedte tovább a fiók belépésnél!
Most már van rá megoldás, de eleinte nem volt, és többen is pórul jártak!
A HTC magyar telefonos supportja is csak vonogatta a a vállát, amikor anno felhívtuk őket ebben az ügyben. Ha nincs az a bizonyos beállítás a Google fiókban, akkor küldhette volna a srác vissza a telefont nekem-én meg e pénzt neki... Ez volt az egyetlen-jelzem, a support által sem ismert-módja annak, hogy távolról megoldjuk ezt a problémát.
A tanulság az egészből az, hogy ha el akarjuk adni a telefont, akkor a Beállításokból és nem bootloaderből/recoveryből kell a fact.resetet megcsinálni, mert a Google fiókot csak úgy törli a készülékről a rendszer. ;)

Nem elérhető balla62

• TOPIKGAZDA
« Reply #2349 Dátum: 2017, 04 05, 21:54:01 »
A HTC magyar telefonos supportja is csak vonogatta a a vállát, amikor anno felhívtuk őket ebben az ügyben. Ha nincs az a bizonyos beállítás a Google fiókban, akkor küldhette volna a srác vissza a telefont nekem-én meg e pénzt neki... Ez volt az egyetlen-jelzem, a support által sem ismert-módja annak, hogy távolról megoldjuk ezt a problémát.
A tanulság az egészből az, hogy ha el akarjuk adni a telefont, akkor a Beállításokból és nem bootloaderből/recoveryből kell a fact.resetet megcsinálni, mert a Google fiókot csak úgy törli a készülékről a rendszer. ;)
Én nem mondtam, hogy honnan csináltam a resetet. Mindig a gyári beállitás visszaállitást csinálom sosem recoveryből.
Mint mindketten tudjátok, hogy én gyülölöm a playt. Ezért csak az internetkezelőből emailezek sosem a gmail appon keresztűl. Ugyanis anyi emailt kapok, hogy aludni sem tudnák töle. ;)