0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Én arra lennék kíváncsi, ha az oldalai érintésre indítanak alkalmazásokat, akkor hogy teszünk rá tokot?Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Olyan ára lesz halandó ember nem tudja megfizetni. Ebben biztos vagyok.
Az összes flagship modell drága. Ld. az SG8 tervezett árát.
Én befejeztem ennek is elszállt a kijelzője.
Huawei P10 Plus ....
Most szervizbe viszik azt már meg van mi lesz. Anyit elárulok nem HTC. Csak meg kell várnom mig kész lesz mert csak úgy tudják beszámitani ott ahol véve lett.
Én tudom! Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
Hát amit tudok, hogy ez az One X9 már lassan két éve meg van igaz, hogy asiai, de még semmi baja nem volt. Pedig szana szét rootoltam meg ilyenek belepakoltam a full nyelvet és birja. Mi van az újjabb modellekkel nem értem.
A kijelzo meghibasodasnak semmi koze ahoz, hogy rootolod a vasat. Meg attol se ment senki kijelzoje tonkre, hogy custom ROM-ot vagy kernelt tett a vasra.
Ezt nem az összefüggés miatt irtam.
Hát You are not allowed to view links. Register or Login már nem vennék telefont.
Mát én is néztem, de nagyon drága.Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Mihez képest drága ? Minden relatív
Nagyon jó lehet a huawei p10 plus is de nem tudom felnőtt e az előzőekhez.Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Sajnos már meg is előzte a HTC-t, de ezt nem itt kellene.
3 ismerősnek is van Huawei és mindhárom átkozza a napot amikor megvette. Lassú frissítés és sok hiba a szoftverben. Dobja a netet gyakran. Csak akkor frissülnek a dolgok ha feloldod a készüléket. Mikrofon néha nem kapcsol. Mobilnet - wifi váltás nem igazán megy. Stb. Szóval én biztos nem váltok. Nagyon tetszik az S8 plus. Havernak van egy. Múlt héten 1 órát nyomkodtam. Nem rossz de jó lenne ha steril android lenne rajta. Nem tetszik a Samu szoftver. Megvárom mi lesz a HTC U 11. Aztán meglátom. Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Döntse el mindenki maga. :taps
Hogy megvedjem egy kicsit a HTC-t. Nem jo osszehasonlitas. SD821 vs SD835-el szemben egyertelmu melyik a gyoztes. Majd ha kijon az uj HTC flagship es atesik nehany optimalizalo szoftverfrissitesen utanna lesz ertelme osszehasonlitani a konkurencia idei zaszloshajoival.