Sziasztok!
Nem vitaindítónak szánom az irományom, hanem inkább tanúságos történetnek. Azoknak, akik most akarnak készüléket venni.
Mivel megtetszett a készülék(ma is tart a szerelem), és nem írtak róla negatív kritikát, így rendeltem egyet belőle. Az ár is számított(lévén hogy magyarok vagyunk!), és így esett a választásom a PartNero GSM-re. Na meg az előző vásárlások(kb. 4 készülék) is a megbízhatóságot erősítették bennem! Hiba volt! A készülékkel semmi gond nincs, minden tartozéka megvan! A számlával viszont annál több..... A nejemnek van egy Bt-je, így el tudjuk számolni költségként. Vagyis el tudnánk, ha nem rontották volna el a cég nevét a számlán. Ez volt június 8-án(akkor kaptam kézhez a készüléket)! Kicsit furcsa a cég neve, de betűztem nekik (a jobb érthetőség kedvéért keresztnevekkel!!!), és mégis sikerült elrontani. Így lett a Prána-Med Bt-ből, Pám Med Bt. Amit ugye a könyvelő nem fogad el. Június 10-én visszaküldtük a számlát, mellékelve a cég nevét, adatait. Június 27-én hívtam őket, hogy hol a számla? A válasz: (már fejből mondta a cég nevét, mikor bemondtam az összeget!) Egyedül voltam a múlt héten, és nem értem el a postára! A héten feladom. Jó, akkor türelmes leszek! Ma újra hívtam őket, hogy azért már lassal eltelt 10 munkanap az utolsó hívásom óta, és számla a mai napig nem érkezett! A válasz: A múlt héten, és most is egyedül vagyok, és.......blablabla. Mondtam, hogy ezt már 27-én eljátszotta, már nem veszem be! Még majdnem ő volt felháborodva, hogy értsem meg, egyedül van! De ma fel fogja adni! Egy hetet várok még, azután jogi útra terelem a dolgot, mert nekem sem akaródzik 185000Ft-ot kidobni az ablakon! Az meg külön poén, hogy egy ilyen összegnél is felszámítanak majdnem 2E forintot szállítási díjra....
Ezt a tapasztalatot, a most készüléket vásárlóknak szánom. Nagy ívben kerüljék el az ilyen boltokat. Ha esetleg valakinek sérelme van ez ügyben, nyugodtan keressen meg! Én tudom bizonyítani, hogy minden -amit leírtam-, igaz! Amennyiben a topic tartalmi részével nem összegyeztethető az írásom, úgy kérem az adminokat, hogy töröljék, és elnézést kérek a mocskos valóságért!
Sziasztok!