Sziasztok!
Elérkezettnek látom az időt, egy-két dolog kipróbálásához! Nem sokat változtatnék, csak kényelmesebbé szeretném tenni a készüléket. De kicsit tanácstalan vagyok, mert amit keresek hozzá, azt itt nem találom! És hát volna egy pár kérdésem, ha lehet.
1, Mit, mivel, és legfőképpen hogyan mentsek le mindenek előtt?
2, Mivel tudok mindent gyári állapotra visszahozni?
3, CID/MID átírása, és hogy mire való(jó azt tudom, hogy a CID-el a lokalizációt változtatom meg, de a MID mire való, és azt hol találom?)
4, Hogyan tudom Download módba rakni a készüléket? Illetve milyen gomb kombinációk vannak még? ( A bootloader visszaállításánál olvastam a bootloaderbe jutást)
Nem várom a "sült galambot", csak próbálnám értelmezni, és helyesen használni a dolgokat! Ha van valahol ezekhez egy link, vagy egy leírás, azt is szívesen veszem(akár másik topicban is).
Sajnos nagyban hátráltat az a tény, hogy én még anno oroszul, és németül tanultam, szóval hadilábon állok az angollal, de valahogy majd csak kibogarászom!
Tudom, nektek lerágott csont a dolog (és kb. ezért nincs is a topicban sehol a leírása), de nekem ez az első HTC készülékem, és nagyon másképp kell csinálni dolgokat, mint a Samsung, és LG esetében.
Köszönök minden segítő szándékot! Ami akár jöhet privibe is(lehet jobb is volna), hogy ne szemeteljük a topicot a -számotokra- nyilvánvalóval....
És még valami! Van már valakinek Ice View tokja? Hogy muzsikál? Probléma nélkül működik?