0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na hol is kezdjem......... Nem mondom, hogy rossz a Samsung S7 edge,csak az jó hardverre rátoltak egy gyenge szoftvert és ez így gáz szerintem. Most ott áll szerintem, hogy a név adja el a terméket.
Megvan az én készülékem is. Gyönyörű szép szürke. A CID-je HTC_J15.....Valahogy nem tudok betelni vele. Állandóan a kezem ügyébe akad....
Olvastam nem egy fórumon, hogy elfelejti a nevekhez rendelt csengőhangokat....
Van annak más hibája is. Nem kevés. Pl Knox. Egyébként üdv aklubban, gratula a vashoz használd egésséggel.
Köszi, mindenkinek! Reméljük úgy lesz!
Abba biztos lehetsz. Én is kiprobáltam pár készüléket LG, Huawei mate 7 és nem igazán ha érted.........
Igen, értem. Nekem is megfordult pár vas a kezeim között, de ez valahogy most más érzés! A G2-őt amikor hazavittem, az volt az első hogy rootoltam, és azután szanaszét romoltam. Most nincs ilyen érzésem....Vagy öregszek, vagy egy ku**a jó telefon van a kezemben! Szerintem az utóbbi! Igen, így van!
Hát urak ezzel az You are not allowed to view links. Register or Login kernellel olyan a teló mint a hűtőszekrény.
Elküldeném a HTC-hez kernelt írni... Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Tegnap meg ma is 4-4 órát folyamatosan használtam a vasat, de csak a sulyát éreztem a vasnak a hőmérsékletét nem.Ezért mondtam, hogy qva jő ez a kernel.
Ő az amúgy:visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginnem mintha ez számítana bármiben is, sőt bárhogy kapcsolódna a hszedhez, de ha már megtalálam, itt van.
És milyen beállításokat használsz? Én mindig leveszem a minimumot a legkisebb frekire a max-ot pedig egyel a maximum freki alá. Mondjuk ennél még az is a legnagyobbon van. És hagytam FIOPS-on. Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Kellene rootolnom, de lusta vagyok.Mennyire macera?Tapatalkkal küldve az én HTC 10 eszközömről
Kicsit macerásabb, mint eddig, de nem olyan nagyon... You are not allowed to view links. Register or Loginvannak a szükséges információk.
Én is össze szedtem hozzá mindent, most már csak időt kellene rá szakítanom.
Gyakorlatilag nem olyan hosszú idő. Csak az első mentés tart kicsit tovább.
You are not allowed to view links. Register or LoginJonaktunikSent from my Harmony remote using Tapatalk for Harmony