You are not allowed to view links.
Register or
LoginEgy kis érdekesseg az LG G5-ről.
G5-öt akkor sem szabad venni ha tetszik. (ha vásárlásnál még jó is az illesztése, később garantáltan rossz lesz és más bajai is vannak bőven) Oké nem mindegyik ilyen de egy db ilyennek se szabadna lennie.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginNa hol is kezdjem.........
Olvasgattam a mobilarénát na ez az a oldal amit sponzorál a samsung mivel anyira HTC ellenes dolgokat irnak le, hogy az nyomdafestéket nem bir. Eddig ott nézegettem a teszteket, de rájöttem, hogy egy nagy kamu oldal a Speed Shop támogatásával.
Ha valaki irt egy dicsérő leirást a HTC 10-ről hárman ráugrottak. Na igy ne teszteljenek szerintem. Nem mondom, hogy rossz a Samsung S7 edge,
csak az jó hardverre rátoltak egy gyenge szoftvert és ez így gáz szerintem. Most ott áll szerintem, hogy a név adja el a terméket.
Ez az én véleményem.
Mobilarenának gratulálok jól csinálják a reklámot a samusungnak. Szinte hibátlan telefon erre csak tetszett plecsni. Látszik hogy marketing tudása az ottani embereknek 0. A HTC egy presztízs márka ezért is drágább. Ez nem olyan tömegtermék mint a Samsung. Ha egy embernek HTC telefonja van azt jelenti hogy ért is a dolgokhoz.
Kicsit hadd idézzek a sima S7 teszt verdiktjéből:
"A készülék nyitóára 239 ezer pénz" Tehát a HTC 5k-val olcsóbban kezdett, de mégsem érdemelte a "magas" ár miatt az ajánlott plecsnit.
Lehet olvasgatni a fenti linken. Ennyit a prohardverről.