0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kérésre.Lassan lesz annyi megbeszélnivaló, hogy külön válasszuk.
Ha olyan jól sikerül mint a Note5-é akkor köszönöm, nem kérem
Sziasztok!A Samu jól átvágta az edge+ tulajokat!Azt ígérték elsőnek mi kapjuk meg!Na ez megint nem jött be.Halottatok valamit mi mikor kapunk hivatalos 6-os frissítést?
Sziasztok!Ha valaki nem tudna várni a 6.0.1-re és edge plus telcsije van itt egy megoldás ami nem ugrasztja a KNOX számlálót sem:You are not allowed to view links. Register or Login..én még gondolkozom, hogy merjek-e lépni!
A Nordic romot fel lehet tenni gondolom simán, úgy mint anno a note3-nál. Nálam simán ment. aztán majd ha megjön végre a telekomos, akkor feldomom azt.Van vamai amit be kell tartani, vagy csak odinnal feltolom és hajrá?
Ideje volt.
Sziasztok!Egy kérdés amit nem értek! A telefonra feltettem a lengyel romot. Amikor megjött a Voda akkor azt raktam fel a csc kód szlovénre változott. Ja és a vodás romban nem működött pár dolog ami a lengyelben igen. Most felraktam a xeh-es romot a csc a szokásos portugálra változott, minden működik csak érdekességként a "phone info" nevű progi eredeti csc kód-nál nem mutat semmit. a Frimware csc kódja TPH az aktiv csc kód is TPH az elérhető csc kódok közt van egy csomó köztük a XEH is. Tehát hova lett az eredeti csc kódom? Hogyan tudom visszavarázsolni rá a saját csc-t? Ha tud valaki valamilyen megoldást ami persze működik is azt nagyon szépen megköszönném!
Én gyári xeh re telepítettem xeh et és nekem is üres az eredeti csc.Tapatalk-kal küldve az én SM-T533-el
Ok. ..és ha beütöd a *#06# kódot megmutatja az IMEI-t? .. mert nekem az sem megy..
Bocsi! Műkszik! Nem tudom mitől, de megjavult!
Ja!A kijelzőre a vonalkódot is kiteszi:)
Azt tudtátok-e, hogy ha a SamFirm v.0.3.1 programmal le lehet tölteni a négyfájlos romot? A csc fájlból ki lehet szedni a pit fájlt is! A progin belül a "binary nature" jelölő négyzetet be kell jelölni és már jön is a négyfájlos rom lefele!