2024, 11 24, 06:26:45

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root  (Megtekintve 100685 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
« Reply #25 Dátum: 2015, 05 11, 09:51:22 »
Nah felraktam a camera moddot (bitrate noveles is idokorlat 5 perceol 30 percre upp) tokeletesen mukodik;) kellet ez a root... :D a hangerovel fulessel nem volt gondom de sztem kicsit tolok rajta felfele mindjart :D

Küldve az én SM-G925F-emről

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
« Reply #26 Dátum: 2015, 05 11, 16:52:52 »
hát megpróbáltam a supersut beüzelemelni a leírás alapján de nem igazán akart elindulni... még mindig nem tudja magát frissíteni :/ pedig van aki írja hogy megy nála és utána a titanium backup is elindul:)

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #27 Dátum: 2015, 05 11, 17:12:07 »
Még jó, hogy rootoltam tegnap, erre megjelent a frissítés. Akkor ezt úgy tudnám feltenni, hogy először Kinguserrel root uninstall, utána pedig működni kezd a szoftverfrissítés. Telepítem, majd újból root. Jól gondolom?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #28 Dátum: 2015, 05 11, 17:12:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még jó, hogy rootoltam tegnap, erre megjelent a frissítés. Akkor ezt úgy tudnám feltenni, hogy először Kinguserrel root uninstall, utána pedig működni kezd a szoftverfrissítés. Telepítem, majd újból root. Jól gondolom?
elvileg igen...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #29 Dátum: 2015, 05 11, 17:15:44 »
remek sammobilon most meg nem lehet rákeresni az s6 re és az edge-re:DDD

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #30 Dátum: 2015, 05 11, 17:32:36 »
nem akarlak elkeseríteni de épp szórakozok vele és attól hogy a kinguserrel eltávolítottama  rootot az eszköz állapota egyedi maradt szóval a szoftverfrissítés ebben a formában nem fog menni ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #31 Dátum: 2015, 05 11, 17:39:15 »
Háh és sikerült beüzemelni a supersu a kinguser helyett...:D most már van titanium is ;) ha kell részletes leírás szóljatok mert két xdas leírásból szedtem össze amivel megy végre...:D

Nem elérhető zsolo

« Reply #32 Dátum: 2015, 05 11, 17:39:55 »
nem akarlak elkeseríteni de épp szórakozok vele és attól hogy a kinguserrel eltávolítottama  rootot az eszköz állapota egyedi maradt szóval a szoftverfrissítés ebben a formában nem fog menni ;)
Ez jó hír. :(

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #33 Dátum: 2015, 05 11, 17:51:30 »
Ez jó hír. :(
lekell szedni majd a teljes aodg romot és odinnal felrakni a ping pong root leírásában már ez a rom is szerepel a támogatott romok listáján.
És ahogy nézem nálunk még egyik variánsra se érhető el az AODG javítás szóval ráérsz még :)

Nem elérhető zsolo

« Reply #34 Dátum: 2015, 05 11, 17:55:02 »
lekell szedni majd a teljes aodg romot és odinnal felrakni a ping pong root leírásában már ez a rom is szerepel a támogatott romok listáján.
Leszedni? Nem elég, ha erre rápakolom odinnal?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #35 Dátum: 2015, 05 11, 17:56:35 »
Leszedni? Nem elég, ha erre rápakolom odinnal?
ahoz hogy odinnal rápakold lekell tölteni a romot azaz leszedni nem?:D így értettem :)

Nem elérhető zsolo

« Reply #36 Dátum: 2015, 05 11, 18:01:35 »
ahoz hogy odinnal rápakold lekell tölteni a romot azaz leszedni nem?:D így értettem :)
Ja, oké. Akkor rosszul értettem bocs.  :)

Nem elérhető zsolo

« Reply #37 Dátum: 2015, 05 11, 18:13:17 »
És ahogy nézem nálunk még egyik variánsra se érhető el az AODG javítás szóval ráérsz még :)
Látom, csak olasz vodás van  :-[

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #38 Dátum: 2015, 05 11, 18:44:54 »
Beza:) meg mindig nem lehet vele semmit kezdeni

Valóban nem lehet, mert eFUSE, és a processzornak valami regisztere változik meg hardveresen és visszavonhatatlanul.
Viszont kezdeni talán lehet, bár ez is rizikós. Rebesgetnek olyat, ha megfelelő bootloader csere van és hexa editorral bele kell még piszkálni valahová, akkor a Knox 0x1-es tella download módban a kijelzőn Knox 0x0-nak hazudja magát.
Ez csak akkor jó vagy működik, ha a futár semmi mást nem néz, csak rápillant, hogy 0x0 vagy sem, és már cseréli is vagy javítja.
De persze nincs konkrét tapasztalatom, egyelőre nem is vagyok érintett, így megfelelő távolságtartással kezelendő elvi lehetőség.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #39 Dátum: 2015, 05 11, 18:54:46 »

Csak majd egyszer lesz egy szoftverfrissítés, ami a kernelt is cseréli olyanra, ami betömi azt a rést, amit az exploit használ a roothoz.
Ez történt a Towelroottal is.
Azután már nem lesz ennyire egyszerű rootolni, de a downgrade módszer után a többi kütyünél is megoldották a rootot. Vagy ha rootolt ROM-ot teszel fel Odinnal.

Nem tudom, hogy ez az exploit mennyire S6 specifikus, mert ha jól tudom, a Note 4-et még mindig nem lehet knoxmentesen rootolni. Abban nincs benne ez a biztonsági rés? Mert ha igen, a guruk megoldhatnák annál is, igaz személyesen ez sem érint.

Nem elérhető zsolo

« Reply #40 Dátum: 2015, 05 11, 19:10:03 »
Ha knox 0x1 akkor azzal nem lehet semmit se csinálni? Ugrott a gari?
Nekem root után download módban is maradt a knox 0x0. Viszont nyilván custom lett. Ha valami gond lenne vele és visszaraknám Odinnal a gyári ROM-ot akkor gondolom minden visszaáll alapra. Így is ugrott a gari?

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
« Reply #41 Dátum: 2015, 05 11, 19:14:53 »
Nekem root után download módban is maradt a knox 0x0. Viszont nyilván custom lett. Ha valami gond lenne vele és visszaraknám Odinnal a gyári ROM-ot akkor gondolom minden visszaáll alapra. Így is ugrott a gari?

Kipróbáltam. Odinnal a vészhelyzeti romvisszaállítással újra gyári lett. Még a tárhelyröl is mindent törölt. Gondolom így már a gari sem akadály.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #42 Dátum: 2015, 05 11, 19:23:45 »
Kipróbáltam. Odinnal a vészhelyzeti romvisszaállítással újra gyári lett. Még a tárhelyröl is mindent törölt. Gondolom így már a gari sem akadály.

Normál rom cserét nem néztél sima nem vészhelyzetit? szerintem azzal is visszatolja offra az egészet :)  de majd ha kijön az AODG akkor kiderül nálam..:D Zsolo... a lényeg hogy a knoxod ne legyen 0x1... a többi visszaállítható...:)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #43 Dátum: 2015, 05 11, 19:45:16 »
Háh és sikerült beüzemelni a supersu a kinguser helyett...:D most már van titanium is ;) ha kell részletes leírás szóljatok mert két xdas leírásból szedtem össze amivel megy végre...:D
Szerintem be kellene tenni az első oldalra azt a részletes leírást hát ha más is kedvet kap a root-z.Én még gondolkodom rajta,de egyre vonzóbbnak tűnik számomra.Még várok a fejleményekre ahogy azt S5-l is tettem és később rootoltam.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zsolo

« Reply #44 Dátum: 2015, 05 11, 20:19:38 »
Normál rom cserét nem néztél sima nem vészhelyzetit? szerintem azzal is visszatolja offra az egészet :)  de majd ha kijön az AODG akkor kiderül nálam..:D Zsolo... a lényeg hogy a knoxod ne legyen 0x1... a többi visszaállítható...:)
Köszönöm a "szép szavakat" kedves Piec.   :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #45 Dátum: 2015, 05 12, 00:37:43 »
Szerintem be kellene tenni az első oldalra azt a részletes leírást hát ha más is kedvet kap a root-z.Én még gondolkodom rajta,de egyre vonzóbbnak tűnik számomra.Még várok a fejleményekre ahogy azt S5-l is tettem és később rootoltam.
holnap megírom, ma felmentem vele a Gellért hegyre icccaka fotózni marha jó képeket lehet tolni ha a prof módban rájössz mit mire mikor állíts:D jó persze nem egy 300ezres fotomasina szintje de szerintem  egy hétköznapi embernek kirándulásra nyaralásra tökéletesen alkalmas hogy elfér a zsebébe és nem lóg a nyakába egy 3 kilós fotoszörny még pluszba:)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #46 Dátum: 2015, 05 12, 05:58:11 »
holnap megírom, ma felmentem vele a Gellért hegyre icccaka fotózni marha jó képeket lehet tolni ha a prof módban rájössz mit mire mikor állíts:D jó persze nem egy 300ezres fotomasina szintje de szerintem  egy hétköznapi embernek kirándulásra nyaralásra tökéletesen alkalmas hogy elfér a zsebébe és nem lóg a nyakába egy 3 kilós fotoszörny még pluszba:)

Ilyen éjszakai fotózásra én is beneveznék. Még a 3 kg-s szörnyet is vinném. ^-^

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #47 Dátum: 2015, 05 12, 10:09:00 »
Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat az új root-olási lehetőségről és annak következményeiről. Root-oltam PinPong root-tal, felrakta a SuperSu-t annak rendje módja szerint. Felraktam a SuperSu pro verziót (még valamikor ezer éve megvettem). Minden tökéletesen működött. Tehát lett egy "egyedi" romos telcsim, root-tal KNOX 0.0. Utána kipróbáltam, a teljes unroot-ot, ha esetleg gáz van.. és láss csodát a telefon visszaállt újraindítás után "hivatalos" állapotra KNOX 0.0
Tehát rom csere nélkül is eltüntethető az "egyedi" állapot.  Ezek szerint nyugodtan használható a PingPong root, nincs következménye.  :taps:
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető zsolo

« Reply #48 Dátum: 2015, 05 12, 11:57:30 »
Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat az új root-olási lehetőségről és annak következményeiről. Root-oltam PinPong root-tal, felrakta a SuperSu-t annak rendje módja szerint. Felraktam a SuperSu pro verziót (még valamikor ezer éve megvettem). Minden tökéletesen működött. Tehát lett egy "egyedi" romos telcsim, root-tal KNOX 0.0. Utána kipróbáltam, a teljes unroot-ot, ha esetleg gáz van.. és láss csodát a telefon visszaállt újraindítás után "hivatalos" állapotra KNOX 0.0
Tehát rom csere nélkül is eltüntethető az "egyedi" állapot.  Ezek szerint nyugodtan használható a PingPong root, nincs következménye.  :taps:
Nekem nem rakta fel a supersu-t, csak a kingusert. Vagy már van újabb pingpongroot verzió?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #49 Dátum: 2015, 05 12, 12:00:42 »
Nekem nem rakta fel a supersu-t, csak a kingusert. Vagy már van újabb pingpongroot verzió?
Zsolo.. nem is fogja ezert irtuk hogy a supersut bekell uzemelni adbvel es stb amit tegnap irtam hogy ma irom meg majd a leirast.. :) de ha nincs szukseged a titaniumra akkor felesleges vele kinlodni a kinguser is ellatja a root feladatot, nekem minden ment vele kiveve a titaniumot