2024, 11 24, 06:59:40

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root  (Megtekintve 100687 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
Re: Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
« Reply #50 Dátum: 2015, 05 12, 12:31:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Zsolo.. nem is fogja ezert irtuk hogy a supersut bekell uzemelni adbvel es stb amit tegnap irtam hogy ma irom meg majd a leirast.. :) de ha nincs szukseged a titaniumra akkor felesleges vele kinlodni a kinguser is ellatja a root feladatot, nekem minden ment vele kiveve a titaniumot

Küldve az én SM-G925F-emről
De akkor hogy kell csinálni a teljes root uninstallt? Mert tegnap azt írtad, hogy Kinguserrel uninstalláltad, de a rendszer így custom maradt.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #51 Dátum: 2015, 05 12, 12:38:06 »
De akkor hogy kell csinálni a teljes root uninstallt? Mert tegnap azt írtad, hogy Kinguserrel uninstalláltad, de a rendszer így custom maradt.
Amikor a supersut telepited adbvel elotte a kinguserfelet torolni kell es ahoz is van adb code de nem tudom :) a kinguserrel a root torlessel maradt custom a rendszer bar ujrainditani akkor nem inditottam szoval lehet helyre allt volna.. nem tudom azt a reszt nem olvastam el hogy megy a teljes root torles :)

Nem elérhető ql4y3r

• PDA: SGS20+ 5G (G986B) / N7 (2013)
  • PDA ROM: Stock Android 11 / LineageOS 18
« Reply #52 Dátum: 2015, 05 12, 12:51:45 »
Srácok! Root után működik az ujjlenyomat olvasó?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #53 Dátum: 2015, 05 12, 12:54:07 »
Srácok! Root után működik az ujjlenyomat olvasó?
Mert ne mukodne? Persze hogy mukodik

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #54 Dátum: 2015, 05 12, 12:58:42 »
Mert ne mukodne? Persze hogy mukodik

Valahol olvastam, hogy root után nem fog működni. De már nem emlekszem , hogy hol.
Köszi az infót :)

SGS6 + Tapatalk

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #55 Dátum: 2015, 05 12, 16:23:26 »
Zsolo.. nem is fogja ezert irtuk hogy a supersut bekell uzemelni adbvel es stb amit tegnap irtam hogy ma irom meg majd a leirast.. :) de ha nincs szukseged a titaniumra akkor felesleges vele kinlodni a kinguser is ellatja a root feladatot, nekem minden ment vele kiveve a titaniumot

De, de! Felrakta a superSu-t. Nem kellett adb-vel csinálni semmit! Pingpongroot_béta 5.1
Nekem nem volt kinguser a telón soha. Olvastam, hogy azt teljesen el kell távoítani, ha valakinek fent lenne. Utána el kell indítani a telón a pingpongot és felrakja a sima supersu-t, itt is újra kell indítani amikor az adatokat leszedi a netről és elindul a root. Amikor végez írja is, hogy indítsd újra. A sima supersu-val nem tudom, hogy lehet-e unroot-olni. Ezért raktam fel még a supersu pro-t. Tökéletesen megy minden adb piszkálás nélkül. Amikor root-olt a készülék el lehet távolítani a pingpongot is és csak a supersu marad. Utána próbáltam ki az unroot-t és mint ahogy azt már leírtam teljesen eltüntethető, minden következmény nékül.  ;)
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #56 Dátum: 2015, 05 12, 17:13:41 »
De, de! Felrakta a superSu-t. Nem kellett adb-vel csinálni semmit! Pingpongroot_béta 5.1
Nekem nem volt kinguser a telón soha. Olvastam, hogy azt teljesen el kell távoítani, ha valakinek fent lenne. Utána el kell indítani a telón a pingpongot és felrakja a sima supersu-t, itt is újra kell indítani amikor az adatokat leszedi a netről és elindul a root. Amikor végez írja is, hogy indítsd újra. A sima supersu-val nem tudom, hogy lehet-e unroot-olni. Ezért raktam fel még a supersu pro-t. Tökéletesen megy minden adb piszkálás nélkül. Amikor root-olt a készülék el lehet távolítani a pingpongot is és csak a supersu marad. Utána próbáltam ki az unroot-t és mint ahogy azt már leírtam teljesen eltüntethető, minden következmény nékül.  ;)
hát nálam a pingpongrootnál a kingusert rakja fel és ha utána felraktam a supersut nem is indult el... és nem írja is az adb-s mókolást ha valaki supersut szeretne használni és nekem is csak úgy volt hajlandó elindulni a supersu:/ hát akkor asszem hagyom ezt a leírást...:D

Nem elérhető zsolo

« Reply #57 Dátum: 2015, 05 12, 18:31:12 »
Na szóval én úgy rootoltam, hogy elindítottam a pingpong 4 apk-t. Felment, majd megjelent 2 gomb: root és download. Én csak a root-ra nyomtam. Utána restart. Tehát most ha unrootolok, akkor először is uninstall pingpong 4, majd a Kinguserben uninstall root, majd uninstall Kinguser?

Nem elérhető leslien

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: LG G4
« Reply #58 Dátum: 2015, 05 12, 18:49:31 »
üdv urak,  jól láttam h már volt pár root?akkor minden ok ezek szerint knox 0* 0? ja és ha gyárit romot, visszaállítást csinálok akkor is marad a knox?

Nem elérhető zsolo

« Reply #59 Dátum: 2015, 05 12, 20:11:36 »
Nekem most szállt el a root egy újraindítás után. Kiírta, hogy valami gáz van vele, és menjek fel a kingroot.net oldalra, töltsem le a Pc-s változatot. Majd csatlakoztassam a telefont a pc-hez. De ez az oldal be sem jön. :(

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #60 Dátum: 2015, 05 12, 20:14:45 »
Na szóval én úgy rootoltam, hogy elindítottam a pingpong 4 apk-t. Felment, majd megjelent 2 gomb: root és download. Én csak a root-ra nyomtam. Utána restart. Tehát most ha unrootolok, akkor először is uninstall pingpong 4, majd a Kinguserben uninstall root, majd uninstall Kinguser?
Mi az a kinguser? Semmi másra nem volt szükség csak a pingpongroot-ra. Először nem a root gombra kell kattintani hanem a downloadra! Az tölti le a supersu-t! Utána a root-ra és újraindítani a telót! .. és kész! :D
Az eredeti leírásban benne van, hogy ha valaki már kinguser-rel rootolta a telefont akkor azt a pingpong root előtt távolítsa el! Én a kingusert sosem használtam. .. és elsőre sikerült a root és az unroot is  :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető zsolo

« Reply #61 Dátum: 2015, 05 12, 20:30:16 »
Nekem most szállt el a root egy újraindítás után. Kiírta, hogy valami gáz van vele, és menjek fel a kingroot.net oldalra, töltsem le a Pc-s változatot. Majd csatlakoztassam a telefont a pc-hez. De ez az oldal be sem jön. :(
Felraktam a Pingpongroot 5.1-t. Ez már vaóban a Superuser Free-t rakja fel. A pingpong 4 a Kingusert tette fel.

Nem elérhető leslien

« Reply #62 Dátum: 2015, 05 12, 22:47:05 »
Felraktam a Pingpongroot 5.1-t. Ez már vaóban a Superuser Free-t rakja fel. A pingpong 4 a Kingusert tette fel.
és a knox maradt 0*0?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #63 Dátum: 2015, 05 12, 22:52:00 »
és a knox maradt 0*0?
IGEN IGEN ez a lenyege ezert van ugy beirva ide hogy knox marad 0x0... mindenki irja hogy megy a root es knox 0x0.. nem ertem ...:D

Nem elérhető leslien

« Reply #64 Dátum: 2015, 05 12, 23:26:52 »
IGEN IGEN ez a lenyege ezert van ugy beirva ide hogy knox marad 0x0... mindenki irja hogy megy a root es knox 0x0..
nem ertem ...:D

ok, csak hihetetlen  :D kérdés az ami jön frissítés azzal  is marad minden...

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #65 Dátum: 2015, 05 13, 05:14:37 »
ok, csak hihetetlen  :D kérdés az ami jön frissítés azzal  is marad minden...

Milyen frissítésre gondolsz? OTA?

SGS6 + Tapatalk

Nem elérhető leslien

« Reply #66 Dátum: 2015, 05 13, 05:49:12 »
Milyen frissítésre gondolsz? OTA?

SGS6 + Tapatalk

igen..

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
« Reply #67 Dátum: 2015, 05 13, 07:31:28 »
igen..

A Root miatt OTA-n nem fog frissülni. Amíg nem törlöd a rootot, vagy teszel fel egy újabb romot Odinal, addig minden marad így.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Re: Re: Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
« Reply #68 Dátum: 2015, 05 13, 07:46:01 »
A Root miatt OTA-n nem fog frissülni. Amíg nem törlöd a rootot, vagy teszel fel egy újabb romot Odinal, addig minden marad így.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről
A kovetkezo frissitest biztos viszi meg ez a root is mert mar ott van a tamogatott rom verziok listajan.. note 4 topikban azt irjak hogy a 64 bit miatt tudjak rootolni es az mtks rootokkal jatszottak es azzal sikerult:) gondolom az 5.1 ami mar keszul lehet javitja ezt a kiskaput szoval lehet hogy ott mar nem lesz root csak ugy mint s5n hogy elore rootolt romot tudsz majd felrakni knox ugras nelkul.
Nem neked szantam csak teged jeloltelek meg hogy folytassam az eszmecseret :D

Nem elérhető sebibalu

• Lelkes rompróbáló
  • PDA: HTC Sensation
  • PDA ROM: Team Elegancia™ Sense 4.1 v3.4.0 ICS 4.0.4
« Reply #69 Dátum: 2015, 05 13, 17:12:49 »
Kingkong pingpong. A root szuperül megy.  Knox 0x0 továbbra is. 

Nem elérhető zsolo

« Reply #70 Dátum: 2015, 05 13, 18:44:02 »
Viszont van egy érdekes dolog. Amikor még a pingpong 4-et tettem fel, az feltette a gyökérbe a superuser.apk fáljt. Tegnap feltettem a pingpong 5.1-et, az ugye már a superSU.apk másolta a gyökérbe. Na most. Tergnap amikor behalt a pingpong 4, akkor uninstalláltam mindent. De ez a superuser.apk ott maradt a gyökérkönyvtárban. Megpróbáltam törölni, de nem lehet! Hozzáférés megtagadva!
Ötlet a törlésre?

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #71 Dátum: 2015, 05 14, 09:03:06 »
A legutolsó (beta 5.2) verzió már csak a SuperSU-t pakolja fel? Vagy még mindig kettő root app van fent?
Köszönöm.

Szerk.: Ha jól látom a topikjában, akkor az már csak a SuperSU-t rakja fel :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #72 Dátum: 2015, 05 14, 09:06:08 »
A legutolsó (beta 5.2) verzió már csak a SuperSU-t pakolja fel? Vagy még mindig kettő root app van fent?
Köszönöm.

Szerk.: Ha jól látom a topikjában, akkor az már csak a SuperSU-t rakja fel :)
Lehet hogy akkor en meg valami regebbit szedhettem le mert abban kellet az adbs kinlodas a supersuhoz :) mondjuk elveztem :D szeretem az ilyen dolgokat amikor nem csak egy app kell kicsit tanulok is de mellette lusta is vagyok szoval orulok hogy nem kell romonkent megcsinalni.

Nem elérhető ql4y3r

« Reply #73 Dátum: 2015, 05 14, 09:14:36 »
Lehet hogy akkor en meg valami regebbit szedhettem le mert abban kellet az adbs kinlodas a supersuhoz :) mondjuk elveztem :D szeretem az ilyen dolgokat amikor nem csak egy app kell kicsit tanulok is de mellette lusta is vagyok szoval orulok hogy nem kell romonkent megcsinalni.

Igazad van teljesen. Én mondjuk talán még ezer éve, hogy próbáltam volna az adb-t beüzemelni. Azóta sem próbáltam és inkább az egyszerűbb megoldást választom.
Kipróbáltam és igen :)

Nem elérhető ql4y3r

Samsung Galaxy S6 & S6 Edge Root
« Reply #74 Dátum: 2015, 05 14, 14:10:26 »
Na ha már rootoltam, akkor átállítom a CSC-t is XEH-re (tudom nincs jelentősége), viszont nem találok rá olyan programot ami működik is.
Ötlet? :)