Igazából arra lennék kíváncsi ugyan mi lehet az a dolog amit egy filos gyári rom odinozása közben úgy lehet rosszul csinálni hogy attól ugorjon a knox. Így azért én innentől félnék vagy ahogy olvastam még te se odinoztál vagy raktad már újra s6on a szoftvert odinnal? csak mert lelkesen mondod mindenkinek meg hogy akinek ugrott valamit elrontott stb de akkor megint visszatérnék az első kérdésemre mit lehet így elrontani egy egy filos rommnál? ha rossz helyre rakod else indul az odin;) más meg nehezen lehetséges:) nem bántásból írom mindezt félre ne értsd csak ha azt írták hogy xdan írták sima egyszerű odintól másnak is ugrott a knox nem csak egy embernek akkor mi lehet a gond?
Nem tudom, de aki nem tudja feltenni a gyári romot annak nem való sem romolás, sem pedig root.
De csináltam már számtalanszor. S6 idáig négyszer és még mindig minden jó.
S4-en, S2-n és S1-en pedig... meg sem tudnám számolni. Ha nem csináltam volna még, akkor nem mondanám btw.
Régió váltáshoz pedig: TMH volt, majd felment a magyar open rom. Portugál csc lett. Knox maradt. Nem tudom, honnan szedted ezt, hogy ilyenkor ugrik?!
Nem ajánlgatom senkinek a rom cserét, csak próbálok segíteni (lásd custom állapot visszaállítása officielre).
SGS6 + Tapatalk