Sziasztok tudom nem ide tartozik de irtam már s advence topikba de nem jött válasz.Szerteném letölteni s advenc hez a 4 fájlos xeh romot de nem találom sehol.A s advenc topikban ott vanak a linkek de halottak ha esetleg tudvalaki 1 linket dobna 1 et.Bocsánat az ide irás végett.
Nem az a baj, hogy ide írtál, hanem hogy egy csöppöt kevered a szezont a fazonnal.
1. Nem 4 fájlos romot írtál az Advance topikba, hanem gyári függetlent, az meg önmagában az életbe nem volt 4 fájl. Ugyebár. Láttam a kérdésedet nyugi, de gondoltam ennyi év samsung használat után, az ember ilyent nem is kérdez. Ergo akinek évek óta samsungja van, dobálja a romokat, rootol/visszaállít (Te még anno a Cyanogen vonalon is jöttél velünk), arról feltételezi az ember, van sammobile regisztrációja. Sacc per kábé Neked is annyi mint nekünk, belépsz, készülék verzió, country és szolgáltató választás, download.
Az Advance-hoz a gyári romokat gyönyörűen tárolja a nem kis szerverén a samsung, most is elérhető az összes. S mint írva vagyon idő közben tárhelyet váltottak, az összes közvetlen download link 1 mp alatt halott lett.
2. Az Advance-hoz 4 fájlos rom soha nem volt. Max 3, amit Nggabi őrzött az időközben sajnos megszűnt fórumukon. Tárolt, mások által őrzött változat ebből elérhető az általános topikban, alábbi link onnan való.
Hogy hű legyek magamhoz Veled szemben, az ejnye-bejnye mellett szerintem segítettem mindig. Most sincs másképp, de légy olyan szíves kicsit keresni, egy csöppöt tájékozódni.
A képen szereplő XEH rom:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa nem indul a letöltés (nem vagyok már képben a darab letöltési korláttal), szépen belépsz ide, és megkeresed: You are not allowed to view links.
Register or
LoginA 3 fájlos repartos 4.1.2 JB GT-I9070 8GB-ra:
You are not allowed to view links.
Register or
Login