Üdv köztünk!
Marshmallow root csak nyitott bootloader esetén lehetséges, ami végérvényesen gari vesztő. Lollipop root van, leírás hozzá a FAQ-ban.
Úgy tűnik egyébként sok user (velem együtt) "megpihent", és van élet root nélkül. Még ha elsőre szokatlan is...
Rom flash mehet oda vissza büntelen, javaslom tégy egy próbát Marshmallow-al, ha nem jön be, downgrade lolli, majd root.
Egyébként hogy hogy génégy? (ha szabad kérdeznem. Pusztán kíváncsiságból )
Szia!
Köszi a választ
Ezek szerint nagyjából úgy van ahogy gondoltam.
Mármint a root
Egy kicsit olvasgattam is.
Van egy samum egy s6 egde plus, már megszoktam a root nélküli életet
Mellette van a géhármam amit nagyon szeretek még most is. No de a fiacskám egy ezer éves HTC-vel kínlódik és beígértem neki, hogy megkapja az én géhármamat. Ezért vettem egy génégyet, de ahogy kihozta a futár már egyből ment is rá a Marshmallow, még mielőtt olvasgattam volna. No de úgy néz ki, hogy egészen jó, bár az akksi ideje nem igazán tetszik.
Közben volt ám egy Iphone 6s plus-om is, de azt ugyanazzal a lendülettel küldtem vissza amivel megrendeltem
Én már biztosan nem leszek iphone fan!
Szóval! Hozzászokom lassan a "buheramentes" élethez bár, az adott "lelket" minden telefonomnak, hogy a saját számíze szerint berheltem szanaszét öket
Tehát most két telefonom van (amit használok) egy Samsung és egy LG. Mindkettő root mentes.
Szóval, ha jól értem akkor ha a génégyet downgrade-elem akkor nyom nélkül root-olható. Custom romot is lehet rátenni? Ha marad a droid6 akkor viszont nuku root ha a garit meg akarom tartani.
A Lolli-nál nem kell bootloadert nyitni? A root kikerüli? Vagy hogy műkszik? Valamikor volt egy HTC-m, azon kellett nyitni bootloadert a root-hoz, de már ezer éve volt amikor a HTC Sensation még új készülék volt
Semmire sem emlékszem
Tehát most rootmentes övezetben élek