2024, 12 21, 13:34:03

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210585 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető chicano69

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1050 Dátum: 2016, 02 11, 22:24:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam is kb ugyanannyi mint eddig volt. LEgalábbis semmi extrát se vettem észre se + se - ...
+1

Küldve az én LG-H815-emről

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1051 Dátum: 2016, 02 12, 12:15:43 »
Nálam a 20D jó volt. Az elmúlt 3 napban viszont elkezdett merülni elég komolyan.
Ami a legnagyobb fogyasztó:
képernyő 32%
Android oprendszer 30%
Bluetooth 13%
Telefon készenléti állapot 11%
Telefon készenlét 4%
Médiakiszolgáló 2%

Ami ebből furcsa, az az Android oprendszer és a Bt ami eddig max 3-4% volt, no és a készenléti állapot. Szóval valami zabálja a háttérben az akksit. Csak én nem tettem fel semmit mostanában.
Viszont olyan szinten kezdem unni, hogy ez az egész okostelefonos móka állandóan ide vezet vissza....

6-os Android verziónál tartunk és még mindig előjön ez a háttérben futó alkalmazás+akksimerítés probléma. Gondolom egyéb oprendszerek is tele vannak idegesítő bugokkal, és ez elég szomorú tekintve az iparág elképesztő bevételeit.  :hmm:

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1052 Dátum: 2016, 02 12, 15:15:50 »
Sziasztok Mindenki!!
Újra itt boldogítom az LG-sek táborát, egy fekete bőr hátlapos g4-es telcsivel. A telefon független és gyári állapotban van (még).
Elsőre lenne is kérdésem. A Marshmallow root-olható? Vagy csak downgrade után?
Bocsi, hogy itt tettem fel a kérdésem, de majd átkocogok a root topicba is, egyelőre csak be szerettem volna jelentkezni a sok régi ismerős arc láttán :D 
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #1053 Dátum: 2016, 02 12, 15:36:58 »
Nálam a 20D jó volt. Az elmúlt 3 napban viszont elkezdett merülni elég komolyan.
Ami a legnagyobb fogyasztó:
képernyő 32%
Android oprendszer 30%
Bluetooth 13%
Telefon készenléti állapot 11%
Telefon készenlét 4%
Médiakiszolgáló 2%

Ami ebből furcsa, az az Android oprendszer és a Bt ami eddig max 3-4% volt, no és a készenléti állapot. Szóval valami zabálja a háttérben az akksit. Csak én nem tettem fel semmit mostanában.
Viszont olyan szinten kezdem unni, hogy ez az egész okostelefonos móka állandóan ide vezet vissza....

6-os Android verziónál tartunk és még mindig előjön ez a háttérben futó alkalmazás+akksimerítés probléma. Gondolom egyéb oprendszerek is tele vannak idegesítő bugokkal, és ez elég szomorú tekintve az iparág elképesztő bevételeit.  :hmm:

Én pont ezért nem izgatom már magam e miatt. Ha néha megmagyarázhatatlanul sokat bír ha néha megmagyarázhatatlanul keveset..... Ki tudja megyik google szrság frissül/módosul a háttérben. Ki tudja hoyg az eddig használt app mért fogyszt sokkal többet. Ki tudja ....
Mondjuk arra én is kíváncsi lennék (mást nem használtam a Desire ota mint androidot), hogy a másik 2 oprendszeren is hasonló a dolog, vagy ott max. az akku öregedéssel kapcsolatban lehet konstans teljesítményvesztésről beszélni...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1054 Dátum: 2016, 02 12, 16:18:29 »
Sziasztok Mindenki!!
Újra itt boldogítom az LG-sek táborát, egy fekete bőr hátlapos g4-es telcsivel. A telefon független és gyári állapotban van (még).
Elsőre lenne is kérdésem. A Marshmallow root-olható? Vagy csak downgrade után?
Bocsi, hogy itt tettem fel a kérdésem, de majd átkocogok a root topicba is, egyelőre csak be szerettem volna jelentkezni a sok régi ismerős arc láttán :D
Üdv köztünk!  :ok: O->-
Marshmallow root csak nyitott bootloader esetén lehetséges, ami végérvényesen gari vesztő. Lollipop root van, leírás hozzá a FAQ-ban.
Úgy tűnik egyébként sok user (velem együtt) "megpihent", és van élet root nélkül. Még ha elsőre szokatlan is...
Rom flash mehet oda vissza büntelen, javaslom tégy egy próbát Marshmallow-al, ha nem jön be, downgrade lolli, majd root.
Egyébként hogy hogy génégy? (ha szabad kérdeznem. Pusztán kíváncsiságból :) )
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1055 Dátum: 2016, 02 13, 15:12:44 »
Üdv köztünk!  :ok: O->-
Marshmallow root csak nyitott bootloader esetén lehetséges, ami végérvényesen gari vesztő. Lollipop root van, leírás hozzá a FAQ-ban.
Úgy tűnik egyébként sok user (velem együtt) "megpihent", és van élet root nélkül. Még ha elsőre szokatlan is...
Rom flash mehet oda vissza büntelen, javaslom tégy egy próbát Marshmallow-al, ha nem jön be, downgrade lolli, majd root.
Egyébként hogy hogy génégy? (ha szabad kérdeznem. Pusztán kíváncsiságból :) )

Szia! :D Köszi a választ :D Ezek szerint nagyjából úgy van ahogy gondoltam. :D Mármint a root :D Egy kicsit olvasgattam is.
Van egy samum egy s6 egde plus, már megszoktam a root nélküli életet :D  Mellette van a géhármam amit nagyon szeretek még most is. No de a fiacskám egy ezer éves HTC-vel kínlódik és beígértem neki, hogy megkapja az én géhármamat. Ezért vettem egy génégyet, de ahogy kihozta a futár már egyből ment is rá a Marshmallow, még mielőtt olvasgattam volna. No de úgy néz ki, hogy egészen jó, bár az akksi ideje nem igazán tetszik.
Közben volt ám egy Iphone 6s plus-om is, de azt ugyanazzal a lendülettel küldtem vissza amivel megrendeltem :D Én már biztosan nem leszek iphone fan! :D   
Szóval! Hozzászokom lassan a "buheramentes" élethez bár, az adott "lelket" minden telefonomnak, hogy a saját számíze szerint berheltem szanaszét öket :D
Tehát most két telefonom van (amit használok) egy Samsung és egy LG. Mindkettő root mentes.

Szóval, ha jól értem akkor ha a génégyet downgrade-elem akkor nyom nélkül root-olható. Custom romot is lehet rátenni?  Ha marad a droid6 akkor viszont nuku root ha a garit meg akarom tartani.
A Lolli-nál nem kell bootloadert nyitni? A root kikerüli? Vagy hogy műkszik? Valamikor volt egy HTC-m, azon kellett nyitni bootloadert a root-hoz, de már ezer éve volt amikor a HTC Sensation még új készülék volt :D Semmire sem emlékszem :D   

Tehát most rootmentes övezetben élek :D

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #1056 Dátum: 2016, 02 13, 16:37:26 »
....

Szóval, ha jól értem akkor ha a génégyet downgrade-elem akkor nyom nélkül root-olható. Custom romot is lehet rátenni?  Ha marad a droid6 akkor viszont nuku root ha a garit meg akarom tartani.
A Lolli-nál nem kell bootloadert nyitni? A root kikerüli? Vagy hogy műkszik? Valamikor volt egy HTC-m, azon kellett nyitni bootloadert a root-hoz, de már ezer éve volt amikor a HTC Sensation még új készülék volt :D Semmire sem emlékszem :D   

A g4 bootloader nyitás (MM) nyomot hagy, ezért is ugrik a gari. Utána már feltehető custom rom, pl:Genisys, CM.
A g3-nál nem kerül bootloader nyitásra sor a root megszerzésénél. Itt a fórumon az LG G4 - Root-nál jó leírás van. Utána működik az xposed, tweaksbox...
Vagy 2-3* mentem MM-re, de mindig visszaálltam az LP-re.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1057 Dátum: 2016, 02 14, 15:12:47 »
Szia! :D Köszi a választ :D Ezek szerint nagyjából úgy van ahogy gondoltam. :D Mármint a root :D Egy kicsit olvasgattam is.
Van egy samum egy s6 egde plus, már megszoktam a root nélküli életet :D  Mellette van a géhármam amit nagyon szeretek még most is. No de a fiacskám egy ezer éves HTC-vel kínlódik és beígértem neki, hogy megkapja az én géhármamat. Ezért vettem egy génégyet, de ahogy kihozta a futár már egyből ment is rá a Marshmallow, még mielőtt olvasgattam volna. No de úgy néz ki, hogy egészen jó, bár az akksi ideje nem igazán tetszik.
Közben volt ám egy Iphone 6s plus-om is, de azt ugyanazzal a lendülettel küldtem vissza amivel megrendeltem :D Én már biztosan nem leszek iphone fan! :D   
Szóval! Hozzászokom lassan a "buheramentes" élethez bár, az adott "lelket" minden telefonomnak, hogy a saját számíze szerint berheltem szanaszét öket :D
Tehát most két telefonom van (amit használok) egy Samsung és egy LG. Mindkettő root mentes.

Nem semmi felhasználás.  :geek: ;D

Lollinál a roothoz nem kell bootloadert nyitni, mert a telón lévő system.img van cserélve adb-n keresztül. Ezt a lollipop még engedi, de a marshmallow kernel már nem tölti be a módosított systemet, mert minden beavatkozást támadásnak vesz. Így csak logóig jutna a telefon.
Ha nyitva a bootloader, ugye van twrp, és teljesen más a felállás.
Lolli alatt lehet custom romot flash-elni, de ha nincs twrp, csak olyant, ami FlashFire support. Ez kábé mint a MobilOdin, csak megy LG-n is. (annak az utódja)

Bővebb infó:

Videón:

Persze ide is root kell, és odafigyelés. Plusz szvsz az így flesselt romok közel sem olyanok, mint a minden szükséges elemmel rendelkező, custom recovery-ből telepítettek.

Nyilván mindenki maga tudja, szerintem jó ez a hatos, így ahogy van. :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1058 Dátum: 2016, 02 14, 15:38:53 »
Nem semmi felhasználás.  :geek: ;D

Lollinál a roothoz nem kell bootloadert nyitni, mert a telón lévő system.img van cserélve adb-n keresztül. Ezt a lollipop még engedi, de a marshmallow kernel már nem tölti be a módosított systemet, mert minden beavatkozást támadásnak vesz. Így csak logóig jutna a telefon.
Ha nyitva a bootloader, ugye van twrp, és teljesen más a felállás.
Lolli alatt lehet custom romot flash-elni, de ha nincs twrp, csak olyant, ami FlashFire support. Ez kábé mint a MobilOdin, csak megy LG-n is. (annak az utódja)

Nyilván mindenki maga tudja, szerintem jó ez a hatos, így ahogy van. :)

Köszi szépen a felvilágosítást. Az igazság az, hogy az xposed-et már a g3-on sem használtam, valahogy "leszoktam" róla, mert eleinte csak a bajok voltak vele, utána meg beleszoktam az xposed nélküli életbe. A flip cover tok és az xposed valahogy nem jöttek ki egymással és ezért hanyagoltam. Fontosabb volt a tok :D Most nem tudom mi a helyzet, szeretik-e már egymást :D
A g3-n végig Cloudy romot használtam, mert az volt a legkényelmesebb. Ha akartam bármit flashelni akkor biztosan megcsinálták, hogy a Cloudy-ra is jó legyen. Gondolok itt ilyen olyan kis csicsára, pl navbár, vagy bármilyen dekorációs ügyeskedésre.
Most úgy döntöttem, hogy marad egyelőre root nélkül a Marshmallow a G4-en. Ha majd nagyon viszket a tenyerem akkor downgradelem és játszom vele egy sort, próbálgatok ezt-azt, de láttam az XDA-n, hogy közel sem olyan tágas már a felhozatal, hogy érdemes legyen egyáltalán belekezdeni az egész hajcihőbe, ha csak a kíváncsiságom miatt rá nem lépek a tettek mezejére :D
Élem root és a custom rom nélküliek becsületes uncsi kis életét :D
(Várom a 6-ot a Samumra :D hátha még az idén megérkezik :D )

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1059 Dátum: 2016, 02 14, 15:49:00 »
Köszi szépen a felvilágosítást. Az igazság az, hogy az xposed-et már a g3-on sem használtam, valahogy "leszoktam" róla, mert eleinte csak a bajok voltak vele, utána meg beleszoktam az xposed nélküli életbe. A flip cover tok és az xposed valahogy nem jöttek ki egymással és ezért hanyagoltam. Fontosabb volt a tok :D Most nem tudom mi a helyzet, szeretik-e már egymást :D
A g3-n végig Cloudy romot használtam, mert az volt a legkényelmesebb. Ha akartam bármit flashelni akkor biztosan megcsinálták, hogy a Cloudy-ra is jó legyen. Gondolok itt ilyen olyan kis csicsára, pl navbár, vagy bármilyen dekorációs ügyeskedésre.
Most úgy döntöttem, hogy marad egyelőre root nélkül a Marshmallow a G4-en. Ha majd nagyon viszket a tenyerem akkor downgradelem és játszom vele egy sort, próbálgatok ezt-azt, de láttam az XDA-n, hogy közel sem olyan tágas már a felhozatal, hogy érdemes legyen egyáltalán belekezdeni az egész hajcihőbe, ha csak a kíváncsiságom miatt rá nem lépek a tettek mezejére :D
Élem root és a custom rom nélküliek becsületes uncsi kis életét :D
(Várom a 6-ot a Samumra :D hátha még az idén megérkezik :D )
:ok:
Tudtommal még mindig nem jön ki az xposed az LG romokkal. Asszem a G2 lollinál vettük észre először, a gyári időjárás, és pontosan a SmartCover együttes volt a hunyó. Emlékszem, a G3-nál is, még beszéltük is ott. Az meg hogy ha sikerült is, nem kicsit akku killer volt, csak hab a tortán.
Nem tudom most a négynél mi a helyzet (ezen még nem járt), de gyanítom hasonló. Valóban nem nagy a felhozatal, de ahogy látom nem is nagyon van kereslet. Sokan lettek (lettünk) end userek.. :)
(tiszta vicc amit művelnek... :hmm: )

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1060 Dátum: 2016, 02 14, 16:18:00 »
:ok:
Tudtommal még mindig nem jön ki az xposed az LG romokkal. Asszem a G2 lollinál vettük észre először, a gyári időjárás, és pontosan a SmartCover együttes volt a hunyó. Emlékszem, a G3-nál is, még beszéltük is ott. Az meg hogy ha sikerült is, nem kicsit akku killer volt, csak hab a tortán.
Nem tudom most a négynél mi a helyzet (ezen még nem járt), de gyanítom hasonló. Valóban nem nagy a felhozatal, de ahogy látom nem is nagyon van kereslet. Sokan lettek (lettünk) end userek.. :)
(tiszta vicc amit művelnek... :hmm: )

Emlékszem régebben ezek a fórumok is úgy pörögtek, hogy nem győztem kapkodni a fejem. Most pedig ha jön egy-két új user (mint pl. most én :D) akkor van egy-két hsz., aztán megint  csend és hullaszag :D

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1061 Dátum: 2016, 02 14, 16:33:17 »
Emlékszem régebben ezek a fórumok is úgy pörögtek, hogy nem győztem kapkodni a fejem. Most pedig ha jön egy-két új user (mint pl. most én :D) akkor van egy-két hsz., aztán megint  csend és hullaszag :D
Jaja. Emberek öregszenek, fáradnak, és idővel fogy az affinitásuk a mókoláshoz. (Pl nekem is.  :-X ) Akiknek még van, azok vagy nem reszkíroznak a garival, vagy szépen csendben hátul feltolják az unlock.bin-t.  :geek:
S ugye azt a kis apróságot se szabad elfelejteni, apad a forrás is... Pl az S3-ra 793 You are not allowed to view links. Register or Login nyílt, a G4-re You are not allowed to view links. Register or Login...
Plusz a custom ára lassan mindenhol a gari, így mit is csináljon a magunkfajta?  :'( Egy pár apróság engem is érdekelne (adaway, 60fps, V10 sound módok (ha vannak) vagy viper), de egyrészt tudok nélkülük élni, másrészt a garit oda nem adom érte...
(inkább kiélem a hajlamaimat a tabon. ;D )

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1062 Dátum: 2016, 02 14, 18:37:28 »
Jaja. Emberek öregszenek, fáradnak, és idővel fogy az affinitásuk a mókoláshoz. (Pl nekem is.  :-X ) Akiknek még van, azok vagy nem reszkíroznak a garival, vagy szépen csendben hátul feltolják az unlock.bin-t.  :geek:
S ugye azt a kis apróságot se szabad elfelejteni, apad a forrás is... Pl az S3-ra 793 You are not allowed to view links. Register or Login nyílt, a G4-re You are not allowed to view links. Register or Login...
Plusz a custom ára lassan mindenhol a gari, így mit is csináljon a magunkfajta?  :'( Egy pár apróság engem is érdekelne (adaway, 60fps, V10 sound módok (ha vannak) vagy viper), de egyrészt tudok nélkülük élni, másrészt a garit oda nem adom érte...

Az igazság az,hogy inkább a legtöbben a mobilaréna fórumot használják......

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1063 Dátum: 2016, 02 14, 19:18:52 »

Az igazság az,hogy inkább a legtöbben a mobilaréna fórumot használják......
Nincs szükség kihaneménre, ez nem erről szól. Reszpekt mind nekik, mind más fórumnak.
(Megkukkantottad a régebbi vs jelenlegi készülékek arányát? Vagy sacc per kábé képben vagy régi kocka vs új felhasználókkal? Javaslom nézz rá nyugodtan, hogy messzebb ne menjünk, a fent említett két készüléknél. ;) )
Ha megvan, utána olvasd el mégegyszer, mit írtam le legelőször. :)

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #1064 Dátum: 2016, 02 14, 19:26:08 »
Hát nekem pedig tele lett a hócipőm a 20D akksizabálásával, úgyhogy visszatettem a 20B-t. Remélem nem kezdi el  megint. Eddig se a 20A se a 20B nem csinálta nálam. A 20D 1 hét után kezdte el.
Én fél évig vártam a bootloader nyitásra. Mivel nincs látható jele annak, hogy el akarna romlani (persze ettől még megtörténhet) nem izgat a gari. Az audio és a reklámok miatt nekem ez a járható út.
Van pár rom egyébként, de már a G3-nál is az volt a trend, hogy nem nagyon nyúltak hozzá, inkább csak a kötelező modokat integrálták bele a főzött romokba.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1065 Dátum: 2016, 02 14, 19:43:39 »
Nem vitát akarok generálni, de akinek a mobilaréna szint, az menjen is oda.
10 posztból 6 akku panasz, 3 mi a legújabb rom és hol a link kérdés, 1 meg samu fikázó/imádó.
Van napi több mint száz hozzászólás, és ebből havonta kb. három értelmes...

Tapatalk-kal küldve az én LG-H815-el

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #1066 Dátum: 2016, 02 14, 20:03:07 »
10 posztból 6 akku panasz, 3 mi a legújabb rom és hol a link kérdés, 1 meg samu fikázó/imádó.

+1000000

ZOK

• Vendég
« Reply #1067 Dátum: 2016, 02 14, 22:10:42 »
+100000 off:  én nem megyek olyan fórumba ahol felteszek egy hátlapot,h cseréljen valaki, aztán kitiltanak órákra azzal a dumávával,h kereskedő vagyok.. nekem egy percresem hiányzik ez,és a fórum sem.
On: holnap felmegy az új I-s genesys  talán jobblesz az akksi.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1068 Dátum: 2016, 02 15, 08:59:15 »

Nos a "mobilarénáról" nekem is megvan a véleményem! :D Nem is olyan régen a Samu edge + topicban osztotta az okosságot valaki és én meg buta fejjel beszóltam :D Ki is moderáltak.. figyelmeztettek.. azóta csak akkor megyek oda amikor a vérnyomásom annyira alacsony, hogy már szédelgek. :D   

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #1069 Dátum: 2016, 02 15, 11:49:18 »
Nincs szükség kihaneménre, ez nem erről szól. Reszpekt mind nekik, mind más fórumnak.
(Megkukkantottad a régebbi vs jelenlegi készülékek arányát? Vagy sacc per kábé képben vagy régi kocka vs új felhasználókkal? Javaslom nézz rá nyugodtan, hogy messzebb ne menjünk, a fent említett két készüléknél. ;) )
Ha megvan, utána olvasd el mégegyszer, mit írtam le legelőször. :)

Te közölted tényként ,hogy  senki nem mokol merthogy mennyire  oké minden   stb.Ez nem igaz!!t Az igazság csak az,hogy ezt a ,fórumot jóval kevesebben látogatják és írnak ide mint oda ez tény .

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #1070 Dátum: 2016, 02 15, 11:54:06 »

De pontosan vitát akarsz gerjeszteni.Ráadásul pocskindiázol egy másik hatalmas fórumot.Nem ezzel kellene a sajátot erősíteni nem fog menni.Itt meg 10 postból 3  á én nem mókolok öreg vagyok duma(holott csak félelem a gari miatt a..)...Felesleges feszültséget gerjeszteni.Én mindkét fórumot szeretem használom hasznosnak tartom.Ez a menj oda ha nem tetszik nagyon ciki.Ki mondta,hogy ez a fórum nem szívügyem???A tény viszont ténya sokszorosa a látogatottság a mobilarénának.....Ezt viszont feketén fehéren(han nagy akkor evidens rosszabb..) látni botorság.Szép napot

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #1071 Dátum: 2016, 02 15, 11:55:47 »
Nos a "mobilarénáról" nekem is megvan a véleményem! :D Nem is olyan régen a Samu edge + topicban osztotta az okosságot valaki és én meg buta fejjel beszóltam :D Ki is moderáltak.. figyelmeztettek.. azóta csak akkor megyek oda amikor a vérnyomásom annyira alacsony, hogy már szédelgek. :D

Miért  itt nem moderálnak ki  buta fejjel beszólsz?...

Szerintem lazuljatok le .Ismátlem mindkét fórum hasznos .Se jobb se roszabb...

Global Moderator Comment A személyeskedést fejezd be kérlek, mielőtt még belejönnél.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
« Reply #1072 Dátum: 2016, 02 15, 13:49:07 »

Miért  itt nem moderálnak ki  buta fejjel beszólsz?...

Szerintem lazuljatok le .Ismátlem mindkét fórum hasznos .Se jobb se roszabb...

Le lehet szállni rólam! Oké? Azt pedig, hogy nekem melyik fórum hasznos vagy sem, azt hagy döntsem el én!
Kezdheted is a "lazulást" ! 

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #1073 Dátum: 2016, 02 15, 14:03:14 »
De pontosan vitát akarsz gerjeszteni.Ráadásul pocskindiázol egy másik hatalmas fórumot.Nem ezzel kellene a sajátot erősíteni nem fog menni.Itt meg 10 postból 3  á én nem mókolok öreg vagyok duma(holott csak félelem a gari miatt a..)...Felesleges feszültséget gerjeszteni.Én mindkét fórumot szeretem használom hasznosnak tartom.Ez a menj oda ha nem tetszik nagyon ciki.Ki mondta,hogy ez a fórum nem szívügyem???A tény viszont ténya sokszorosa a látogatottság a mobilarénának.....Ezt viszont feketén fehéren(han nagy akkor evidens rosszabb..) látni botorság.Szép napot

Csak szólok barátom, hogy az MM telepítése LGUP cuccal leírás a mobilarénán ide mutat. Atti írta nekik, és rajtam keresztül ment az egyeztetés az ottani topikgazdával...
Szóval hagyjuk hogy melyik mennyit ér. Tudom, napi szinten olvasom a másikat is. A látogatottsággal meg kitörölheti a MA, ha ott a legfontosabb kérdés a "mennyi az akkuidőd délután kettő és négy között" témákban ki is merül.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető sakhalin

• Osten
« Reply #1074 Dátum: 2016, 02 15, 17:09:11 »
Csak szólok barátom, hogy az MM telepítése LGUP cuccal leírás a mobilarénán ide mutat. Atti írta nekik, és rajtam keresztül ment az egyeztetés az ottani topikgazdával...
Szóval hagyjuk hogy melyik mennyit ér. Tudom, napi szinten olvasom a másikat is. A látogatottsággal meg kitörölheti a MA, ha ott a legfontosabb kérdés a "mennyi az akkuidőd délután kettő és négy között" témákban ki is merül.

Csak szólok "barátom",hogy az lgup modszer az xdaról lett khmm "potolva"

Itt meg a nem mokolok mert öreg vagyok és annyira jó a rendszer ,hogy inkább nem is érdekel a yt adaware /system wide adaware dumával áltatom magam megy.
Fejezzük be szerintem.Mint írtam béke van. Én mindkét oldalt használom és HASZNOSNAK tartom....Volt egy kijelentés ami nem fedte a valoságot ennyi.