2024, 12 21, 10:46:57

Szerző Téma: LG G4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 210581 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1000 Dátum: 2016, 01 27, 16:20:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az remek, én is használom a bt fülest de akkor föl se rakom, maradok 20B-n.

Küldve az én LG-H815-emről
Próbáld meg nyugodtan, kíváncsi is lennék más tapasztalataira. Bár kétlem hogy egyedi lenne a gond, de minden elképzelhető.
Sima upgrade oda vissza működik, gond nélkül.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
  • PDA: LG G4 H815
  • PDA ROM: H81520D
Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1001 Dátum: 2016, 01 27, 16:26:26 »
Próbáld meg nyugodtan, kíváncsi is lennék más tapasztalataira. Bár kétlem hogy egyedi lenne a gond, de minden elképzelhető.
Sima upgrade oda vissza működik, gond nélkül.
na jó, rábeszéltél... :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1002 Dátum: 2016, 01 27, 16:31:45 »
na jó, rábeszéltél... :)

Hiába van kötve a kezünk, és igaz nem twrp-ben lavírozunk, de azért egy flash-t szerintem tudunk mi nyomni hajlani kettőkor is. Vér nem válik vízzé. ;D  :geek:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1003 Dátum: 2016, 01 27, 16:39:29 »
Hiába van kötve a kezünk, és igaz nem twrp-ben lavírozunk, de azért egy flash-t szerintem tudunk mi nyomni hajlani kettőkor is. Vér nem válik vízzé. ;D  :geek:
ez igaz, viszonylag gyorsan meg is van szerencsére

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: LG G4 - Általános beszélgetés
« Reply #1004 Dátum: 2016, 01 27, 17:59:10 »
Ahogy már írtam, hasonló volt 20C-n nálam néha, de csak amikor az autós kihangosítón befejezném a beszélgetést. A vonal akkor már elvileg bontva van, de a tárcsázó tovább számolja az időt és nem reagál semmire sem. Újraindítás helyre rakta... 20D-n még nem volt ilyen, de ez meg tegnap óta van nálam használatban.

Nekem 20B-n se volt ilyen gondom. Felhasználói (esetleg malware) alkalmazásra tippelek, úgyhogy plusz egy a csökkentett módban történő próbahívásra, így a data nem tölt be. Ha úgyis ezt csinálja, akkor rom gond, de ezt kétlem. Nem merül véletlenül jobban a szokottnál?

Koszi mindkettotoknek a segitseget. Nem merul jobban a vas azt irta. Ezt a csokkentett modot ki fogja probalni.

Nem elérhető leslien

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: LG G4
« Reply #1005 Dátum: 2016, 01 27, 21:35:43 »
nagyon úgy tűnik h nem lesz rooted 20.img.....
csak  kamera miatt kéne a   1080 p 60fps...   azt nem értem h miért nem lehet alapból benne?!  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #1006 Dátum: 2016, 01 27, 21:37:44 »
Én sajnos kábé fél órája szembesültem egy gonddal. Harman bt fülest használom hozzá, és szerintem kevesebb lett a mély.  :'( Gondolom frissült a driver...
Lemondtam a rootról, adawayről, viperről a gari miatt, de ezt ne... Így nem kérdés: kép
(normál upgrade volt oda-vissza, flash gond nélkül)

Talán már nagyon hozzászoktál az erősebb mélyhez. Anno azt mondta egy hifi bolond, hogy ha jó komponensekből áll a rendszer és már nagyon megszoktuk az equalizer "áldásait" (mintha kissé túlsóznánk az ételt), akkor  hallgassuk legalább egy hétig minden nap minuszba tolva a zenéket, majd utána rakjuk nullára, azaz ne legyen kiemelés. Ezek után csodálkozni fogunk, hogy milyen jól is szól EQ nékül az egész cucc. :)

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #1007 Dátum: 2016, 01 27, 22:03:31 »
csak  kamera miatt kéne a   1080 p 60fps...   azt nem értem h miért nem lehet alapból benne?!  :hmm:
Ha csak ezért, akkor van egy hírem. Én rootoltam és felraktam a 60fps-es mod-ot, és nem jó. Elmosódik a kép. 30 fps-en tűéles, és ha átváltom 60-ra olyan mintha 720p-re váltanám a felbontást.

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1008 Dátum: 2016, 01 27, 22:44:27 »
Ha csak ezért, akkor van egy hírem. Én rootoltam és felraktam a 60fps-es mod-ot, és nem jó. Elmosódik a kép. 30 fps-en tűéles, és ha átváltom 60-ra olyan mintha 720p-re váltanám a felbontást.

20c fent a 60 fps semmiféle elmosodás nincs nálam

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #1009 Dátum: 2016, 01 27, 22:56:48 »
20c fent a 60 fps semmiféle elmosodás nincs nálam
Akkor jó...

Nem elérhető chicano69

• PFC Fan
« Reply #1010 Dátum: 2016, 01 28, 10:01:44 »
Föltettem a 20D-t, nem vettem észre a Harman bt fülesnél semmi különbséget.
Mondjuk nem vagyok egy vájtfülű, illetve nyilván múlik, hogy milyen zenét hallgatok/hallgatunk rajta.
Nekem marad ez, kíváncsi vagyok, hogy az akkunál lesz e valami változás

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
« Reply #1011 Dátum: 2016, 01 28, 11:06:38 »
LGUP-vel szerettem volna feltenni a V20D-t. Model-re azt írja: Unknown
Select-re pedig ezt:
"You have to select a known model, please."
Ezzel mit tudok kezdeni?
Vodas G4

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1012 Dátum: 2016, 01 28, 16:52:58 »
Föltettem a 20D-t, nem vettem észre a Harman bt fülesnél semmi különbséget.
Mondjuk nem vagyok egy vájtfülű, illetve nyilván múlik, hogy milyen zenét hallgatok/hallgatunk rajta.
Nekem marad ez, kíváncsi vagyok, hogy az akkunál lesz e valami változás
Köszi szépen, értékes infó.  :ok: Nemigen hittem, de ezek szerint mégis nálam lesz a bibi. Megpróbálom még egyszer gyalulással. (ami azért eléggé wtf, mert ha valóban havonta jöbbi fog security frissítés, biztos nem fogom havonta radírozgatni.  :hmm:

Talán már nagyon hozzászoktál az erősebb mélyhez. Anno azt mondta egy hifi bolond, hogy ha jó komponensekből áll a rendszer és már nagyon megszoktuk az equalizer "áldásait" (mintha kissé túlsóznánk az ételt), akkor  hallgassuk legalább egy hétig minden nap minuszba tolva a zenéket, majd utána rakjuk nullára, azaz ne legyen kiemelés. Ezek után csodálkozni fogunk, hogy milyen jól is szól EQ nékül az egész cucc. :)
Ez is benne van a pakliban, de most részben megnyugodtam, hogy másnál jó. XDA-n se írta senki, Chinano-nak is jó, biztos nálam nem stimm valami.
Valami hasonlóval nyugtatgatom magam én is mióta elvesztettem a viper alkalmazásomat. Előbb mindig megnézem a gyári QuadBeat-el, majd Soundmagic-el, majd a bt fülessel. Tudom hogy utóbbi fog mindig győzni, de megnyugvás.
És az igazsághoz az is hozzá tartozik, ezt tegnap pont nem tettem meg.  :-X  :p

LGUP-vel szerettem volna feltenni a V20D-t. Model-re azt írja: Unknown
Select-re pedig ezt:
"You have to select a known model, please."
Ezzel mit tudok kezdeni?
Vodas G4
Driver jó? USB hibakeresés on? Csatlakozás pillanatában fel volt oldva a kijelző és engedélyezve lett a hozzáférés?
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, vagy a hibaüzit itt a keresőbe, hátha. De egyébként a nyitó hsz is frissült, nézd meg azt is.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1013 Dátum: 2016, 01 28, 19:18:27 »
Ez is benne van a pakliban, de most részben megnyugodtam, hogy másnál jó. XDA-n se írta senki, Chinano-nak is jó, biztos nálam nem stimm valami.
Valami hasonlóval nyugtatgatom magam én is mióta elvesztettem a viper alkalmazásomat. Előbb mindig megnézem a gyári QuadBeat-el, majd Soundmagic-el, majd a bt fülessel. Tudom hogy utóbbi fog mindig győzni, de megnyugvás.
És az igazsághoz az is hozzá tartozik, ezt tegnap pont nem tettem meg.  :-X  :p

Frissítetted vagy újként telepítetted a 20d-t?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1014 Dátum: 2016, 01 28, 19:20:29 »
Frissítetted vagy újként telepítetted a 20d-t?
Frissítettem. Igen tudom a factory az factory, de nehogy már mindig törölni kelljen...

Nem elérhető balahu

• PDA: Samsung S8
  • PDA ROM: ALAP
« Reply #1015 Dátum: 2016, 01 28, 19:34:52 »
Na felraktam én is a 20d-t, eddig semmi hiba, igaz elötte se volt c-n. Ez is csak upgrade, ahogy a az előző is az volt, nem gyalulok feleselgesen ha nem muszáj :)

Nem elérhető balahu

« Reply #1016 Dátum: 2016, 01 28, 20:13:19 »
Na amit észrevettem már ennyi idő után is, a wifi sokkal érzékenyebb lett, ott is van boven jel a lakasban, ahol eddig eldobra, vagy gyenge  volt

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1017 Dátum: 2016, 01 28, 22:56:05 »
Frissítettem. Igen tudom a factory az factory, de nehogy már mindig törölni kelljen...

Én is így vagyok vele, csak frissítettem. Viszont úgy érzem lesz egy alaphelyzetbe állítás. Működik, de van itt-ott egy pici várakozás.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1018 Dátum: 2016, 01 29, 16:30:36 »
Na amit észrevettem már ennyi idő után is, a wifi sokkal érzékenyebb lett, ott is van boven jel a lakasban, ahol eddig eldobra, vagy gyenge  volt
Ez nekem is feltűnt, vagy legalábbis hasonló. Elég erős a jel, minden hálózaton, és egy hívás előtti LTE-->3G váltás is egy szempillantás alatt történik. Igaz ez a modem.img-nek tudható be, amihez nincs köze a wifinek.

Én is így vagyok vele, csak frissítettem. Viszont úgy érzem lesz egy alaphelyzetbe állítás. Működik, de van itt-ott egy pici várakozás.
Igen, de ez nem mindig a romnak tudható be. Persze ha alkalmazás működésre gondolsz.
Pl google dokumentumok nekem eddig elég sokat tudott homokórázni, most a mai frissítéssel tök gyorsan nyílik, és jól működik. Ugyanazon a romon.
Plusz egy észrevétel 20D-n : eddig se volt nagy gond, de most mintha jobb, gyorsabb lenne a multitasking. Tetszetős, kényelmes. Ilyenkor azért belül mosolygok egy elégedettet : G4, szeressük. :)

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1019 Dátum: 2016, 01 29, 18:56:21 »

A világ összes topikjába felteheted ISMÉT SOKADJÁRA ezt a kérdést a válasz ugyanaz lesz ismét,sokadjára:
Üzleti okok....

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1020 Dátum: 2016, 01 29, 21:25:59 »
T. Fórumtársak / G4 felhasználók!

A szomszéd Prohardver fórum LG G4 részlegén, Stauffenberg Topikgazda kolléga, indított egy petíciót, A Magyar Telekom vegye komolyan a készülékek szoftverfrissítéseit! címmel.

A célja :
Jelen petíció célja, hogy változást érjen el a Magyar Telekom magatartásában az LG G4 és egyéb mobilkészülékek szoftverfrissítését illetően, illetve a Magyar Telekom adjon részletes, nem kitérő választ a tetemes késések okára.

Mivel a telefonunk gyártója az LG, és az android atyja a Google, félig meddig hivatalosan kezet fogtak az android sebezhetőségét kiküszöbölő havi frissítések tekintetében, ezzel teljes mértékben egyetértek.
Aki úgy gondolja, hogy ezzel szintén egyetért, az az alábbi oldalon tegyen egy virtuális aláírást. Lehet névvel, vagy név nélkül.

Mint írja a kolléga, nyílt levélben fog a Telekomhoz fordulni, a petíció kíséretében.

Ezúton kíván sok sikert hozzá a PDA Fan Club!  :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1021 Dátum: 2016, 01 30, 00:53:41 »
Igen, de ez nem mindig a romnak tudható be. Persze ha alkalmazás működésre gondolsz.
Pl google dokumentumok nekem eddig elég sokat tudott homokórázni, most a mai frissítéssel tök gyorsan nyílik, és jól működik. Ugyanazon a romon.
Plusz egy észrevétel 20D-n : eddig se volt nagy gond, de most mintha jobb, gyorsabb lenne a multitasking. Tetszetős, kényelmes. Ilyenkor azért belül mosolygok egy elégedettet : G4, szeressük. :)

Például egy helyzet: fb app-ban bökök egy megosztásra, amire jön egy ablak, hogy melyik böngészőben nyíljon meg. Na ez most FR után szinte azonnal jön, előtte meg volt 2-3 mp is.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1022 Dátum: 2016, 01 30, 14:36:56 »
Például egy helyzet: fb app-ban bökök egy megosztásra, amire jön egy ablak, hogy melyik böngészőben nyíljon meg. Na ez most FR után szinte azonnal jön, előtte meg volt 2-3 mp is.
Ez eddig nem tűnt fel, de most refurbish-al raktam fel, és szemmel láthatóan megugrott. Ja, és jelentem megvan a Harman fülesben az elveszett mély, tehát nem rom hiba volt, hanem én gondoltam rosszul, valóban valamiért nem akarta az atyaúristent normál upgrade-el.  :(
Ez mondjuk kicsit wtf, mert oké hogy nem nagy cucc, de nincs kedvem havonta (?) újrapakolgatni mindent.  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #1023 Dátum: 2016, 01 30, 17:05:41 »
Ez eddig nem tűnt fel, de most refurbish-al raktam fel, és szemmel láthatóan megugrott. Ja, és jelentem megvan a Harman fülesben az elveszett mély, tehát nem rom hiba volt, hanem én gondoltam rosszul, valóban valamiért nem akarta az atyaúristent normál upgrade-el.  :(
Ez mondjuk kicsit wtf, mert oké hogy nem nagy cucc, de nincs kedvem havonta (?) újrapakolgatni mindent.  :hmm:

Vannak olyan belső módosítások, amik nem tesznek jót frissítésként. Én is refurbish opcióval raktam tegnap újra a 20d-t. A c-t csak frissítettem a b-re, annál még nem volt látható különbség. Egyébként tegnap a Win10-et is újraraktam a laptopon, jót tett neki. Nem mindig jó csak frissíteni, de nem is kötelező. :)

Nem elérhető balahu

« Reply #1024 Dátum: 2016, 01 30, 17:56:30 »
Vannak olyan belső módosítások, amik nem tesznek jót frissítésként. Én is refurbish opcióval raktam tegnap újra a 20d-t. A c-t csak frissítettem a b-re, annál még nem volt látható különbség. Egyébként tegnap a Win10-et is újraraktam a laptopon, jót tett neki. Nem mindig jó csak frissíteni, de nem is kötelező. :)
Nálam az összes 20x verzió csak simán frissítéssel ment fel, és semmi különöset se tapasztaltam használat közben.