Próbálkozom én is:
töltsd le az újabban kijött bétát (0.9.4.1) és állítsd át Internal-ra (meg fogod találni ) ekkor a fülest békénhagyja és az Omnia saját hangszóróján keresztül hallod a navigáció utasításait.
Más:
Én is szétszedtem/átalakítottam antennásra az autóstöltőmet, de nem műxik jól. Amint bedugom hogy töltsön azonnal leesik a vételi szint, eltűnik az RDS =>megáll a TMC vétel. Amint kihúzom a szivargyujtóból már jönnek is az információk megint. Nem értem
Sziasztok!
Ket problemam is van.
az elso az idezetre utal. nekem is az a problemem hogy csak a fulesen tudom hallani az utasitasokat.
es nem tudom hol kell beallitani az internal opciot,
kicsit bovebben leirnatok legyszives.
a masik problema ami sokkal jobban idegesit aza az hogy en Miamiban elek es it sajnos elo kell fizetni a TMC szolgaltatasra. Amit meg is tettem. fogja a jelet zold a sav de nem ir ki semmi informaciot.Eloszor azt hittem a terkep az oka be is frissitettem 2008.10 de meg minig semmi. megneztem a TMC naploban es fogja a TMC jeleket de valami oknal azt a igo-ban mar nem.
A verziom:8.3.1.57021
Dimka Skinnel.
lehet hogy az a baj hogy a licenszek azok mind europaiak. a TMC licensem: iconX Europe.
Segitsetek legyszi mert mar 4 napja ezzel kuszkodom ejjel nappal mar a baratnom halozsakot vett nekem mert mar a gep elott alszok.
elore is koszi
Lazi