0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
HALIG!Kérlek áruld el hol vetted a szétpattinthatós utángyártott töltődet.Köszi!
SziasztokNekem működik az IGO (8.3.2.64873), TMC vevőt is talál, jönnek az események is - ha a fejhallgató vezetéke be van dugva. De ilyenkor megkukul, nem beszél hozzám (fejhallgatón sem). Találkozott már valaki ilyennel? - lehet hogy a program memória kevés?
Érdekes felfedezést tettem ma Ma sikerült valahogy szétrángatnom a nemrég elkészült antennás töltőmet . Próbálgattam mindenféleképpen mire kiderítettük, hogy valószínűleg érintkezési zűr, mert fülessel működött. Próbáltam az FM rádiót is (fülessel), nyomkodtam mindent össze-vissza ahogy szoktam, aztán megtörve a próbálkozásokban, kiléptem a rádióból és elindítottam az igot (fülessel). Mentünk mendegéltünk, beszélgettünk, egyszercsak egy ismerős hang szólalt meg: 600 méter múlva fordulj jobbra. Találós kérdés: Mi lehet a felfedezés? Vagyis hun van a kutyuli elásva?
Megvan, kitanáltam!A rádióva kihangosítottad, oszt kiléptél belőle. A samu meg úgy járt, mint az ecceri jány. Úgymaradt!
Mit is dugsz be? Hogy is hívják?
egy kérdés: lakásban teszteled?
igen, de az omniatmc-ben jönnek az adatok az mr2-n, mint a bolond.Az nem írt ki hibát, csak az igo dobálgatta a tmc vevőt és a jelet.Most kiprószálom a béta2-t, meg még pár dolgot.
Érdekes, ha lekötöm a GND (fekete) kábelt, és az antenna teljesen le van szigetelve, és úgy benyomom a szivargyújtóba, akkor sincs TMC, ha kihúzom van.... Lehet, hogy a Hama töltőben van valami ami miatt nem megy?
Sziasztok!Nekem is (sajna) Hama tölőm van. Szintén ezt csinálja! Valakinek működik ezzel a töltővel?Ha nem, akkor milyet érdemes venni?
igen, lakásban nekem is jön az OMNIATMC-na jel, de valamiért az IGO-ban akkor sem stabil a jel. Szabadban teszteld csak, ha ott mindig jó, akkkor műxik rendesen, úgyis az a mérvadó
Szevasztok! Olvasgatam a forumot és megcsináltm a töltöt és mindent amit leirtak! Lám müködik!!!! Utángyártot töltö szerelhetö 1100Ft kisbér mobilos boltban!
mindennel megy, ha nincs bedugva a másik vége!
de ennek pont az lenne a lényege, hogy be van dugva, azaz tölt is közben! Ezért kérdezem, hogy ha a Hama nem képes erre még az antena bekötése után sem, akkor milyen töltőt alakítottatok át?
A férjem You are not allowed to view links. Register or Login
Sztem ez a legalkalmatlanabb az átalakításhoz. A felcsévélős zsinór miatt, még az átlagosnál is vékonyabb lehet a vezeték. Megszenvedhetett vele szegény ember.
Bizony De a telefonzsinórost nem tűröm az autómban. Ez pont akkora amekkora kell, ha pedig nem használom, akkor mintha nem is lenne
Utángyártott kábelt lehet venni már mindenhol csak arra kell vigyázni hogy szétpattinthatós legyen. A többi pedig itt van:1- FM_RADIO_ANT2- GND3- MIC_P4- MIC_N5- EAROUT_R6- EAR_COM7- EAROUT_L8- BEND_END9- nJACK_INT10- EAR_CHECK11- TXD_tvout12- RXD (JTAG_RXD)13- V_DC14- V_DC15- IF_CON_SENSE (JTAG_CON_SENSE)16- USB +17- USB -18- USB_DC (JTAG_VBUS)19,20 - Vext_5V21-23 - GND
a 8.0.0.55127-el sehogy sem akart stabil lenni.a 8.3-al stabil, de mint írtam, az új omniaTMC progi nekem gyengébbnek tűnik, a régebbivel frankón műkszik.