2024, 11 25, 13:15:23

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 152985 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető sastojas

• Nem: Férfi
    • nk-photography.hu
  • PDA: 6S
Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #575 Dátum: 2016, 02 23, 11:47:55 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

A francia független mehet fel odinnal, vagy érdemes megvárni a magyar függetlent???

Szerintem felmehet. Én inkább azon agyalok, ha ráengedem a Smart Switch progit az vajon mit tolna fel?

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #576 Dátum: 2016, 02 23, 11:54:32 »
Szerintem felmehet. Én inkább azon agyalok, ha ráengedem a Smart Switch progit az vajon mit tolna fel?

Jó eséllyel olyat mint ami most van fent.De ahogy látom megint kerültek fel új romok. Főleg Vodafone-os.

Nem elérhető Zsozsi073

• PDA: Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9
« Reply #577 Dátum: 2016, 02 23, 12:13:18 »

Na az nekem semmit nem csinált.  :(
Pedig letöltöttem az új smatrot is..
Rádugtam és semmi... :-(

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
« Reply #578 Dátum: 2016, 02 23, 12:24:39 »
Na az nekem semmit nem csinált.  :(
Pedig letöltöttem az új smatrot is..
Rádugtam és semmi... :-(

Tedd a telefont download módba úgy csatlakoztasd. Akármit ír ki ne foglalkozz vele, kattints a vészhelyzeti szoftver helyreállításra, írd be amit kér és már tolja is fel a romot. Csak mentsd le a dolgaidat mert gyalul mindent!

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #579 Dátum: 2016, 02 23, 12:33:20 »
Ki jött magyar vodafone-os rom is. De ez sajna még csak az edge-s rom.

Nem elérhető Zsozsi073

• PDA: Galaxy S6
  • PDA ROM: G920FXXU3COI9
« Reply #580 Dátum: 2016, 02 23, 12:49:47 »
Tedd a telefont download módba úgy csatlakoztasd. Akármit ír ki ne foglalkozz vele, kattints a vészhelyzeti szoftver helyreállításra, írd be amit kér és már tolja is fel a romot. Csak mentsd le a dolgaidat mert gyalul mindent!
Rendben, akkor csinálom így.  ;)
Mentést azt csináltam a smarttal...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #581 Dátum: 2016, 02 23, 14:08:38 »
Ki jött magyar vodafone-os rom is. De ez sajna még csak az edge-s rom.
Ugy latom a samu eroteljesen megvarta az s7t... hirtelen nagyon toljak kifele...:D

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #582 Dátum: 2016, 02 23, 14:16:18 »
De lemerem fogadni hogy a kedves telekom lesz az aki meg rajta ul vagy ket honapot ahogy azt csinaltak eddig mindig... ha igy jon ki ok azok akik mindig kivarjak az uj galaxy boltba keruleset es utana par hetet.. szoval aki telekomos otat var lelkiekben keszuljon ra hogy nagy csoda kell hozza hogy aprilisig megkapja... nekem anno s4nel volt egy ugyfelszolgalatos vitam veluk ezzel. A tobbi szolgaltatoval ellentetben kb 4 honapot kellet naluk varni es a samsungra mutogattak hogy ok nem adtak ki.. majd kuldtem nekik egy samaungos mailt ahol azt irjak ok mar kiadtak minden szolgaltato fele es egyedul a telekom az aki meg ul rajta "teszteles alatt" cimszoval... :) noh erre mar a telekomnal se tudtak mit mondani csak hogy majd ertesitenek ha kijott... erre ra 3 hetre volt... persze a telefonom mar reg a magyar fuggetlen eom futott.. :D

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #583 Dátum: 2016, 02 23, 14:24:19 »
De lemerem fogadni hogy a kedves telekom lesz az aki meg rajta ul vagy ket honapot ahogy azt csinaltak eddig mindig... ha igy jon ki ok azok akik mindig kivarjak az uj galaxy boltba keruleset es utana par hetet.. szoval aki telekomos otat var lelkiekben keszuljon ra hogy nagy csoda kell hozza hogy aprilisig megkapja... nekem anno s4nel volt egy ugyfelszolgalatos vitam veluk ezzel. A tobbi szolgaltatoval ellentetben kb 4 honapot kellet naluk varni es a samsungra mutogattak hogy ok nem adtak ki.. majd kuldtem nekik egy samaungos mailt ahol azt irjak ok mar kiadtak minden szolgaltato fele es egyedul a telekom az aki meg ul rajta "teszteles alatt" cimszoval... :) noh erre mar a telekomnal se tudtak mit mondani csak hogy majd ertesitenek ha kijott... erre ra 3 hetre volt... persze a telefonom mar reg a magyar fuggetlen eom futott.. :D

A kedves telekom amúgy is el van szállva magától! Mindenben ő a legjobb?!
Én a független-re várok. Fő az optimizmus! ☺

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #584 Dátum: 2016, 02 23, 15:16:20 »
A kedves telekom amúgy is el van szállva magától! Mindenben ő a legjobb?!
Én a független-re várok. Fő az optimizmus! ☺

Hat nem? Ezert adhat mindent dupla aron mint a tobbi.. az otthoni szolgaltatasuk egyenesen szanalamas... szerencsejuk hogy a ceges csomagjuk jo amit kapok...:D

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #585 Dátum: 2016, 02 23, 15:20:38 »
Hat nem? Ezert adhat mindent dupla aron mint a tobbi.. az otthoni szolgaltatasuk egyenesen szanalamas... szerencsejuk hogy a ceges csomagjuk jo amit kapok...:D

Én vodás vagyok, az is olyan drága lett, hogy csak lesek, mint a moziban. Egy hívás atiranyitas kétszerese egy perc beszélgetésnek. Nálunk még mindig luxusnak számít mobilon beszélni!

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #586 Dátum: 2016, 02 23, 15:27:58 »
Én vodás vagyok, az is olyan drága lett, hogy csak lesek, mint a moziban. Egy hívás atiranyitas kétszerese egy perc beszélgetésnek. Nálunk még mindig luxusnak számít mobilon beszélni!
.. és a RED? A sima red amiben nincs roaming az "csak" 7000 körül van, korlátlan beszélgetés minden irányba, akármelyik szolgáltatóval és korlátlan sms és 500 mega net. A roamingos pedig 10.000 és ezért egész Európában ingyen beszélhetsz és 500 megáig ingyen netezhetsz. Nekem az egész családom szerte széjjel van Európában és mindenkinek redje van ingyé beszélünk amennyit csak akarunk.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #587 Dátum: 2016, 02 23, 15:33:04 »
.. és a RED? A sima red amiben nincs roaming az "csak" 7000 körül van, korlátlan beszélgetés minden irányba, akármelyik szolgáltatóval és korlátlan sms és 500 mega net. A roamingos pedig 10.000 és ezért egész Európában ingyen beszélhetsz és 500 megáig ingyen netezhetsz. Nekem az egész családom szerte széjjel van Európában és mindenkinek redje van ingyé beszélünk amennyit csak akarunk.
Én is drágállottam a vodát, át akartam menni máshová. Aztán meglátva mások ajánlatait inkább maradtam. Nem olcsó, de kevésbé drága. A cégesem telekomos, még a sima hanghívással is baj van néha.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #588 Dátum: 2016, 02 23, 18:33:05 »
Én is drágállottam a vodát, át akartam menni máshová. Aztán meglátva mások ajánlatait inkább maradtam. Nem olcsó, de kevésbé drága. A cégesem telekomos, még a sima hanghívással is baj van néha.
nekem nincs ilyen gondom a céges flottással... 1500 a havi dij lebeszélhető. 10ft minden irányba a duma van 100 ingyé sms utána 9ft. a netem 7gb ez is céges flották mellé választható.. ezért 3500ft fizetek... összesen olyan 7ezerbe szoktam megállni...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #589 Dátum: 2016, 02 23, 19:04:38 »
nekem nincs ilyen gondom a céges flottással... 1500 a havi dij lebeszélhető. 10ft minden irányba a duma van 100 ingyé sms utána 9ft. a netem 7gb ez is céges flották mellé választható.. ezért 3500ft fizetek... összesen olyan 7ezerbe szoktam megállni...

Az UPC 5600ft. 300 perc, 300sms ingyé. Korlátlan net.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető zsolo

« Reply #590 Dátum: 2016, 02 23, 19:44:27 »
Én 4500-ba állok meg ugyanezzel a vodánál flottásan. Na ezért nem váltottam.

flowering tree

• Vendég
« Reply #591 Dátum: 2016, 02 23, 22:37:44 »
Az UPC 5600ft. 300 perc, 300sms ingyé. Korlátlan net.

Igaz,hogy vonalas telefon.T -home,de megéri.Hoppa+díjcsomag.Internet +Tv+Telefon 9500.83 órát lehet beszélni minden irányba.Vonalas 70,30,20 asba.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #592 Dátum: 2016, 02 23, 23:44:01 »
Én 4500-ba állok meg ugyanezzel a vodánál flottásan. Na ezért nem váltottam.
Hát azért a vodánál így vagy úgy térerő lefedetség ahogy reklámozzák.. elmegyek nyaralni stb haverokkal a vodások a vodát szidják hogy nekem ahol Lte van 1-2 csíkkal ott neki még csak 3 g sincs.. és rohangál körbe körbe hogy hol talál jelet... telekommal térerő gondom sose volt a 3g minimum megvolt mindig bárhol... én azért nézem ezt a részét ...
Upc oké korlátlan net... 1megabittel...:) néztem ismerősét.. néha egy jutubra nem volt elég hogy akadás nélkül tolja...:D lehet hogy böngészésre oké de én nem csak erre használom... de kinek mi... ha nem dolgoznék ott ahol és valami gagyi cégest kéen választabnom ami a t honlapján is szerepel valszeg máshol lennék is...

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #593 Dátum: 2016, 02 23, 23:48:43 »
Igaz,hogy vonalas telefon.T -home,de megéri.Hoppa+díjcsomag.Internet +Tv+Telefon 9500.83 órát lehet beszélni minden irányba.Vonalas 70,30,20 asba.
megéri? ugyan ez a diginél otthonin 7500 ft és hatszor stabilabb mint a thome... :D plusz 1gigabit nem 120 mbit ami a thomnál 3mas csomagban tv+net+telefon 2 év hűség mellett 15600 volt:D...:) 2 évig thomos voltam nem rég költöztem köszönöm thome sose.. 2 hónapig könyörögtem hogy cseréljék a tv beltéri egységét mert nem a kártyával volt a baj amit adtak...:) a kártyát ez idő alatt 12x cserélték és nem voltak hajlandóak elfogadni hogy nem azzal van a baj ha nem a beltéri szutyok egységükkel...:)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #594 Dátum: 2016, 02 24, 00:03:58 »
Hát azért a vodánál így vagy úgy térerő lefedetség ahogy reklámozzák.. elmegyek nyaralni stb haverokkal a vodások a vodát szidják hogy nekem ahol Lte van 1-2 csíkkal ott neki még csak 3 g sincs.. és rohangál körbe körbe hogy hol talál jelet... telekommal térerő gondom sose volt a 3g minimum megvolt mindig bárhol... én azért nézem ezt a részét ...
Upc oké korlátlan net... 1megabittel...:) néztem ismerősét.. néha egy jutubra nem volt elég hogy akadás nélkül tolja...:D lehet hogy böngészésre oké de én nem csak erre használom... de kinek mi... ha nem dolgoznék ott ahol és valami gagyi cégest kéen választabnom ami a t honlapján is szerepel valszeg máshol lennék is...

A térerő az fránya dolog. Szemesen a Telenornak 0 bittel sikerül a parton szolgáltatni.
Nagyon hely függő, hogy melyik jobb.
Az UPC- 2 megás. Konkrétan a TV-t szoktam nézni rajta. Illetve az HBO-t. Youtub folyamatos. Deezer, netrádiók dettó Soha semmi nem akad. Letöltésnél veszem észre, hogy nem lte. Az valóban tovább tart.
Nem bántam meg. Bárhol bármit simán megnézek, hallgatok.
Nekem bejött.

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #595 Dátum: 2016, 02 24, 07:07:47 »
A térerő az fránya dolog. Szemesen a Telenornak 0 bittel sikerül a parton szolgáltatni.
Nagyon hely függő, hogy melyik jobb.
Az UPC- 2 megás. Konkrétan a TV-t szoktam nézni rajta. Illetve az HBO-t. Youtub folyamatos. Deezer, netrádiók dettó Soha semmi nem akad. Letöltésnél veszem észre, hogy nem lte. Az valóban tovább tart.
Nem bántam meg. Bárhol bármit simán megnézek, hallgatok.
Nekem bejött.

Akkor lehet ez a baj a legnagyobb csomag a 2 mages nem. Van belole ocsobbik verzio az csak 1 megas(legalabbis mintha igy neztem volna a multkor). A szolgaltatoknal nem ertem ezeket a 200 megas csomagokat mire eleg szerintuk mar manapsag?:D aki a facet nezegeti stb az kb 4 nap alatt megeszi...:D

Nem elérhető zsolo

« Reply #596 Dátum: 2016, 02 24, 07:12:38 »
Nekem nincs több térerő gondom a vodával, mint a tmobillal. Van ahol egyiknek nincs, van ahol a másiknak, olyan hely is volt ahol egyiknek sem. A telenort nem ismerem semmilyen szempontból. A digiről tudok nyilatkozni: olcsó és nagyon stabil. UPC régen volt, azzal volt gond a tv adással és drága volt, de ennek 8 éve. A telekomnál egy éve képtelenek elintézni, hogy számláról vonják a telefonszámlát, már feladtam a próbálkozást, a leg balkánibb cég az összes közt.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #597 Dátum: 2016, 02 24, 07:54:25 »
Nekem nincs több térerő gondom a vodával, mint a tmobillal. Van ahol egyiknek nincs, van ahol a másiknak, olyan hely is volt ahol egyiknek sem. A telenort nem ismerem semmilyen szempontból. A digiről tudok nyilatkozni: olcsó és nagyon stabil. UPC régen volt, azzal volt gond a tv adással és drága volt, de ennek 8 éve. A telekomnál egy éve képtelenek elintézni, hogy számláról vonják a telefonszámlát, már feladtam a próbálkozást, a leg balkánibb cég az összes közt.

Ez a lényeg. Mindegyik szolgáltatónak vannak kevésbé lefedett területei.
Az ügyfél kiszolgálás az meg olyan amilyen.

Nem elérhető zenerofi

• Navigáció / Navigation: igo;
  • PDA: Galaxy Note 8
« Reply #598 Dátum: 2016, 02 24, 15:42:09 »
Sziasztok!

Az s6-hoz samsung oldalán elvileg fent van a vodás frissítés.
Mikor ér a telókra a Smart Swich progin keresztül?

Nem elérhető eriklili

• Anna
« Reply #599 Dátum: 2016, 02 24, 15:53:33 »
Sziasztok!

Az s6-hoz samsung oldalán elvileg fent van a vodás frissítés.
Mikor ér a telókra a Smart Swich progin keresztül?
It is belinkelte georgi a vodasat es a fuggetlent is. En este a fuggetlent a legfrissebb odinnal feltettem elotte utana full rezet - l. A smart switch nem ismerte felt a telcsit! ☺️