2024, 11 25, 10:55:02

Szerző Téma: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 152982 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #525 Dátum: 2016, 02 21, 19:25:21 »
 censored a s7-be megint van sd kártya slot :(

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #526 Dátum: 2016, 02 21, 19:41:21 »
You are not allowed to view links. Register or Login
censored a s7-be megint van sd kártya slot :(

...és újra IP68. Jó reggelt Samsung!

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #527 Dátum: 2016, 02 21, 20:08:56 »
...és újra IP68. Jó reggelt Samsung!

Mit raktak volna s7-be :) . De sd kártya slot is csak vékonyabb kamera miatt fért bele. De úgy látom mostanában páratlan verziók ígéretesebbek.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #528 Dátum: 2016, 02 22, 08:35:30 »
Úgy látom most nem vékonyságba majmolja apple-t és inkább vastagabb lett , hogy több minden beleférjen. De antutuba megint verte a mezőnyt :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #529 Dátum: 2016, 02 22, 09:03:28 »
Úgy látom most nem vékonyságba majmolja apple-t és inkább vastagabb lett , hogy több minden beleférjen. De antutuba megint verte a mezőnyt :)
Azert ezt az apple majmolast felejtsuk mar el... mar nem azert mar az s3 vekonyabb volt mint az akkori applek... szoval talan lehet az apple majmolja a samsungot miota kihozta a tepsiket o is nem?:)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #530 Dátum: 2016, 02 22, 09:05:23 »
Azert ezt az apple majmolast felejtsuk mar el... mar nem azert mar az s3 vekonyabb volt mint az akkori applek... szoval talan lehet az apple majmolja a samsungot miota kihozta a tepsiket o is nem?:)

Arról nem hallottatok mikor lesz 6.0 nekünk? ☺

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #531 Dátum: 2016, 02 22, 09:09:33 »
Szamomra amugy se az ip68 se a micros sd kartya nem jelent annyit hogy kidobjam az edgem... foleg igy hogy 5.1 colon nem hoztak ki edget... ha meg mar 5.5 akkor inkabb ha valtanek is akkor majd a note 6 :D de en meg most az edgem kozott nagyobb a harmonia mint anno az s2 es koztem volt :D amit nem ereztem azota egyiknel se pedig volt minden szeria. ( az s2 megfurdettem a velencei toba azert lett csere akkor :D). Igy most nem erzek kenyszert ezek miatt a valtasra... max ha reszegen ezzel is bemegyek valami vizbe akkor majd mar lehet megint elore lesz upgrade, de most van biztositas lehet inkabb akkor azert a 20ert kicsereltetnem egy uj edgere mint s7re:D.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #532 Dátum: 2016, 02 22, 09:11:06 »
Arról nem hallottatok mikor lesz 6.0 nekünk? ☺

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el
Elindult.. az hogy mikor er ide az jo kerdes... szerintem a heten igy hogy bemutattak az s7t a heten mar varhato hogy megjelenik az eu regiokban is...  vagy megvarjak a marc 11-t amikor nalunk is elkezdik arulni :D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
Samsung Galaxy S6 - Általános beszélgetés
« Reply #533 Dátum: 2016, 02 22, 09:21:54 »
Az elso magyar s7 tulaj is megvan.. a music fm most adta nyeremenykent egy nonek... :D

Nem elérhető eriklili

• Nem: Nő
  • Anna
  • PDA ROM: S7 Edge G935F,10.1.tablet 4.4.2 gyári,Xiaomi MI 5s+
« Reply #534 Dátum: 2016, 02 22, 09:35:40 »
Elindult.. az hogy mikor er ide az jo kerdes... szerintem a heten igy hogy bemutattak az s7t a heten mar varhato hogy megjelenik az eu regiokban is...  vagy megvarjak a marc 11-t amikor nalunk is elkezdik arulni :D

Köszi.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #535 Dátum: 2016, 02 22, 09:43:11 »

Én csak arra gondoltam , hogy mostanában sok gyártó arra megy , hogy minél vékonyabb legyen telefon. De én úgy vagyok inkább ne legyen olyan vékony , de jó fogása legyen. Bár néha csodálkozom mit bele nem tudnak pakolni telefonokba. De úgy látom infrát nem spórolták ki belőle :) . Kíváncsi vagyok vulkan mire képes s7-be.
Megjelenésnél nem csodálkoznék április elejére se. Gondolom előbb kiadják +-osokra majd utána valamikor simákra is.
Amúgy azt hittem minden s7-hez adnak  szolgáltatónál gear vr-t de úgy látszik csak a 20 leggyorsabb . :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #536 Dátum: 2016, 02 22, 09:52:30 »

Én csak arra gondoltam , hogy mostanában sok gyártó arra megy , hogy minél vékonyabb legyen telefon. De én úgy vagyok inkább ne legyen olyan vékony , de jó fogása legyen. Bár néha csodálkozom mit bele nem tudnak pakolni telefonokba. De úgy látom infrát nem spórolták ki belőle :) . Kíváncsi vagyok vulkan mire képes s7-be.
Megjelenésnél nem csodálkoznék április elejére se. Gondolom előbb kiadják +-osokra majd utána valamikor simákra is.

Megis az applet hoztad fel... hirtelen meg sok gyarto nah mindegy. Az infrat "kisporoltak" mert irjak hogy nincs benne. Ezzel a vekonysaggal mi a gond amugy akkor ha benne van megis minden? Jobban elfer a zsebben ha mar akkorak mint a tepsik. Pl az oltony nadragokon nincs hatalmas zseb. Plusz ha vastag ezt a meretet ugye meg nehezebbn tudod hirtelen egy kezzel aterni ha hivas van stb. Az pl tetszik az s7 ip68nal hogy nincs kupak az usb csatlakozon se ugy ertek el ezt;) bar gondolom ettol fuggetlenul a garanciaban benne van hogy beazasra nem ervenyes mint ahogy az s5nel is felvolt tuntetve... ahogy ezt mar a sony is csinalja pedig pont o verte a nyalat a vizallosagara. Nah de ez man off kerne kerni egy s7 vagyo szobat :D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #537 Dátum: 2016, 02 22, 10:14:59 »
..Nah de ez man off kerne kerni egy s7 vagyo szobat :D

Parancsolj.

Indítottam egy szavazást a topicban. Kíváncsian várom az eredményt.  :shock:
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #538 Dátum: 2016, 02 22, 11:14:35 »
Egy bizonyos határ után az sem jó, ha túl vékony egy telefon. Az Edge-t tok nélkül nagyon nehéz fogni, hogy ki ne csússzon a kezedből.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #539 Dátum: 2016, 02 22, 11:41:24 »
Egy bizonyos határ után az sem jó, ha túl vékony egy telefon. Az Edge-t tok nélkül nagyon nehéz fogni, hogy ki ne csússzon a kezedből.
Edgem van...erdekes  nincs ilyen problemam. Ez maximum az elejen van hogy felsz rendesen fogni a lekerekitett szelen mert tartasz tole hogy erzekeli es ossze vissza nyomogatod nah most ez nem igaz.. nyugodtan  foghatod ugy hogy hozza er a tenyered a szelehez mert ilyenkor nem erzekeli erintesnek. :) egyszer nem csuszott ki meg a kezembol.. ezert jo a full uveg nem mellesleg lehet hogy tisztan csuszik de egy kicsit marha "raizzad"  a tenyered jobban tapad mint a muanyag vagy a fem. Igaz ez ugye azzal jar hogy foltos de ezen egy ido utan tul teszi magat az emeber mert rajon hogy felesleges harcot viv az uveg es a kosszal ilyen formaban :D viszont a nanoshine folyadek folia ezen segit valamennyire;) en teljesen megyvagyok vele elegedve... :)

Nem elérhető jaffika89

• TOPIKGAZDA
    • Superlative Сasual Dating - Authentic Ladies
  • Navigáció / Navigation: Google maps / Waze / Apple Maps
  • PDA: iPhone 12 Pro
  • PDA ROM: Gyari OS
« Reply #540 Dátum: 2016, 02 22, 11:43:24 »

lesz abból még április is szerintem :( :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #541 Dátum: 2016, 02 22, 11:55:35 »
Edgem van...erdekes  nincs ilyen problemam. Ez maximum az elejen van hogy felsz rendesen fogni a lekerekitett szelen mert tartasz tole hogy erzekeli es ossze vissza nyomogatod nah most ez nem igaz.. nyugodtan  foghatod ugy hogy hozza er a tenyered a szelehez mert ilyenkor nem erzekeli erintesnek. :) egyszer nem csuszott ki meg a kezembol.. ezert jo a full uveg nem mellesleg lehet hogy tisztan csuszik de egy kicsit marha "raizzad"  a tenyered jobban tapad mint a muanyag vagy a fem. Igaz ez ugye azzal jar hogy foltos de ezen egy ido utan tul teszi magat az emeber mert rajon hogy felesleges harcot viv az uveg es a kosszal ilyen formaban :D viszont a nanoshine folyadek folia ezen segit valamennyire;) en teljesen megyvagyok vele elegedve... :)

Az a folyadék fólia milyen a kijelzőn szilárdul meg ?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #542 Dátum: 2016, 02 22, 12:12:21 »
Az a folyadék fólia milyen a kijelzőn szilárdul meg ?
Kis tasakban kapsz ket kendot.. egy sima szaraz torlo kendo amivel portalanitasz. Egy masik ami ezzel van atitatva azzal at torolgeted es hagyod szaradni... azt irjak hogy a teljes kotes 24 ora de ha este fekves elott lekezeled vele es reggelig hagyod az is boven eleg arra hogy utana mar birja a maradek kotesi idoig rendesen. Nem kell hozza oldo anyag hogy leszedd magatol kopik le.. kb fel evente kell ujra kezelni vele. A piszkot taszitja eleg jol .. nem annyira foltos ujjlenyomatos mint volt a strapat is jol birja azota nincs tok rajta es zsebben hordom stb es nincs karcom

Nem elérhető hzoli4

« Reply #543 Dátum: 2016, 02 22, 12:29:42 »
Kis tasakban kapsz ket kendot.. egy sima szaraz torlo kendo amivel portalanitasz. Egy masik ami ezzel van atitatva azzal at torolgeted es hagyod szaradni... azt irjak hogy a teljes kotes 24 ora de ha este fekves elott lekezeled vele es reggelig hagyod az is boven eleg arra hogy utana mar birja a maradek kotesi idoig rendesen. Nem kell hozza oldo anyag hogy leszedd magatol kopik le.. kb fel evente kell ujra kezelni vele. A piszkot taszitja eleg jol .. nem annyira foltos ujjlenyomatos mint volt a strapat is jol birja azota nincs tok rajta es zsebben hordom stb es nincs karcom

Aha , köszi infót.

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2 7" Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #544 Dátum: 2016, 02 22, 14:54:24 »
S6-ra is elindult a 6.0.1. Igaz még itt is csak az angol vodás...

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #545 Dátum: 2016, 02 22, 15:27:52 »
S6-ra is elindult a 6.0.1. Igaz még itt is csak az angol vodás...

Akkor én is reménykedem a Notimmal. Valakinek kijön, már túrom is fel.

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #546 Dátum: 2016, 02 22, 18:27:12 »
Nem kell hozza oldo anyag hogy leszedd magatol kopik le.. kb fel evente kell ujra kezelni vele.l

Hmm, talán hülye kérdés, de ha így folyamatosan kopik, és nyilván nem totál egyformán mindenütt, akkor mit látsz és tapasztalsz 3, 4 és 5 hónap múlva, mielőtt a 6. hónapban újrakened?
Nem zavaró a részleges kopás?

flowering tree

• Vendég
« Reply #547 Dátum: 2016, 02 22, 20:10:09 »
Akkor én is reménykedem a Notimmal. Valakinek kijön, már túrom is fel.

Mint a kis malac ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #548 Dátum: 2016, 02 22, 23:45:39 »
Hmm, talán hülye kérdés, de ha így folyamatosan kopik, és nyilván nem totál egyformán mindenütt, akkor mit látsz és tapasztalsz 3, 4 és 5 hónap múlva, mielőtt a 6. hónapban újrakened?
Nem zavaró a részleges kopás?
abszolút nem veszel észre semmit belőle egyszerűen annyi hogy elkezd egyre jobban megint ujjlenyomatos lenni... kb ennyi de foltot stb semmit nem hagy az anyag kb a felkenést is úgy képzeld el mint mikor ablakot törölsz a clinalkoholos ablaktörlővel ahogy felhordod a kendővel pár pillanatig "csíkot" hagy majd szépen "megszárad és eltűnik utána már semmi nyoma. A kopást még onna veszed észre hogy amikor új készüléket veszel ilyen "bársonyos a kijelző tapintása nem tudom észrevetted e már. Nah ha ezzel lekened tovább tart ez az érzés ha meg érződik hogy "kopik" akkor újra a régi kicsit ragadós a zsírtól tapintása lesz.. ez nálam kb első kezelés után olyan 5 hónappal jelentkezett az alsó részen ami a telefonkezeléséből adódóan érthető hiszen ott tapizzuk a legtöbbet:) Utána ha újra a kezeled a régi réteget is ahol még van elvileg "oldja" és újra szétkeni szóval az sincs hogy egy idő utána  kijelző egyes részei elkezdjenek vastagodni...:D+plusz mivel itt a hátlap is üveg oda is teljesen tökéletes:)

Nem elérhető zsolo

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: T705, G920F
  • PDA ROM: 4.4.2, 6.0.1
« Reply #549 Dátum: 2016, 02 23, 07:08:54 »
Van már spanyol, olasz, német vodafone-s 6.0.1 is.  :) Pedig ha jól emlékszem azt írta valaki, hogy először a független ROM jelenik meg.