0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nem. Biztos lesz S6.Nem biztos, -hogy- lesz S6.Nehogy azt hidd, hogy kötekedek : )))
Már megszoktuk,hogy nem tud beszélni[/quoteOff topikban nem illik kötekedni.A hangot direkt csináltam,a hogy szót is direkt hagytam ki.Tudtam,hogy 1-2 ugrik rá.
You are not allowed to view links. Register or LoginMár megszoktuk,hogy nem tud beszélni[/quoteOff topikban nem illik kötekedni.A hangot direkt csináltam,a hogy szót is direkt hagytam ki.Tudtam,hogy 1-2 ugrik rá.akkor nem ártana végre megtanulni idézni, és úgy írni is hogy megértsék amit szeretnél...
akkor nem ártana végre megtanulni idézni, és úgy írni is hogy megértsék amit szeretnél...
én tanuljak meg idézni? LOL Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
Igen. Mert szerintem Piec poénból dafke csinálta pont olyan rosszul, ahogy te szoktad. Szóval a lényeg, hogy a záró quote után kell írni.
ràmèk telon hogy idézet és magától csinálja a többit,tehát nem az én hibám Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
az idézés dafke volt:D a többi meg nem neked ment volna ha nem gizusnak:DD
Nehogy már összevesszetek rajtam?!
Megéri?
Na akkor rakj be egy képet Attól is függ független vagy-e?Nem akarok két tűz közé kerülni Az én iPhone 6 készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
A kedvenc filmem a két tűz között Off topic helyett kéne csinálni egy randi tipicot Tuti az lenne a leglátogatottabb
igen... azért ezt nem itt kéne hogy adj képet:DDD
és a 88 nem azt jelenti ugyi,hogy annyi idős? (gizike)töled meg elnézést,de nem tudtam kihagyni.
88-ban születhetett...
A linkelés azaz az idézés az megy, csak tapatalk érdekesen kezeli