2024, 12 01, 01:00:59

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Off topik  (Megtekintve 69986 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
Re: Samsung Galaxy S5 - Off topik
« Reply #250 Dátum: 2015, 07 30, 22:15:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Érdekel valakit egyedi bootanimáció készítés leírás?
Most vagyok túl a nehezén, ha szeretnétek, megosztom veletek.
Egy cikket szerintem megérne pfc-n, de majd a készülő wikibe tesszük, ha más nem :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #251 Dátum: 2015, 07 30, 22:20:31 »
Érdekel valakit egyedi bootanimáció készítés leírás?
Most vagyok túl a nehezén, ha szeretnétek, megosztom veletek.
Jöhet! :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Gizike88

• Vendég
« Reply #252 Dátum: 2015, 07 31, 00:53:35 »
Jöhet! :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G920F-el
Engem is érdekel  ;)

Gizike88

• Vendég
« Reply #253 Dátum: 2015, 07 31, 17:41:45 »
Te voltál az egér?:)
Nem én voltam az egér,csak egérhangon meséltem el.Csak a hangot adom be,ne hari

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #254 Dátum: 2015, 07 31, 20:05:43 »
Amit megcsináltam magamnak bootanim:

1. rész, ami csak egyszer megy le:

2. rész, ami loopolódik:

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #255 Dátum: 2015, 07 31, 22:55:56 »
Nem én voltam az egér,csak egérhangon meséltem el.Csak a hangot adom be,ne hari

Vicces :)

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #256 Dátum: 2015, 08 02, 13:30:10 »
Elkészült a bootanimációs leírás, elérhetitek You are not allowed to view links. Register or Login.

Gizike88

• Vendég
« Reply #257 Dátum: 2015, 08 06, 21:33:25 »
Az álló videót nem mindig sikerül windowsba megfordítani,legalábbis képminőség romlás nélkül.Windows 10-en csodálatosan fut a KMplayer.Telepítéskor vigyázni kell,mit rak fel.Szóval:Ha KMP-errel nyitod meg a videót már meg is fordította.És nincs képromlás:)

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #258 Dátum: 2015, 08 06, 22:12:39 »
Az álló videót nem mindig sikerül windowsba megfordítani,legalábbis képminőség romlás nélkül.Windows 10-en csodálatosan fut a KMplayer.Telepítéskor vigyázni kell,mit rak fel.Szóval:Ha KMP-errel nyitod meg a videót már meg is fordította.És nincs képromlás:)
Igazából nem fordította meg, csak van annyira intelligens, hogy az orientációs infókat kiolvassa a videóból, és aszerint mutatja ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Gizike88

• Vendég
« Reply #259 Dátum: 2015, 08 07, 11:06:02 »
Igazából nem fordította meg, csak van annyira intelligens, hogy az orientációs infókat kiolvassa a videóból, és aszerint mutatja ;)
De meg is fordította.Felraktam egy oldalra ,állóként játssza le.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #260 Dátum: 2015, 08 13, 17:19:37 »
Letesztelte a samsung  telefon vízállóságát :)

Gizike88

• Vendég
« Reply #261 Dátum: 2015, 08 15, 20:45:52 »
Letesztelte a samsung  telefon vízállóságát :)
Videó
Eredmény?10 ből mennyi volt jó?

Gizike88

• Vendég
« Reply #262 Dátum: 2015, 08 22, 22:06:52 »
Kaptam egy letolást,hogy miket irok stb,meg nem oda írok"meg javítani kell a hozzászólásaimat.Az adott helyre kell írni,hogy több mindenki lássa,mert így  ha éppen összevesztél a feleségeddel egy napi 12 órát dolgozó emberre ráírsz/rám/ rossz hangulatban.Szóval.Én nagyon sok embernek segítettem már eddig,aki nekem is segített Piec és társai.Köszönöm nekik.Hogy nem az idézetbe írok?Ez sem igaz!Hogyan lehet?Egy féleképpen:az adott hozzászóláés jobb felső sarkában van egy idézet gomb ,arra katt,majd megnyílik a beírandó szöveg helye .Máshová nem is lehet írni!
Pld .Ehhez akarok hozzászólni és csak itt van lehetőségem beleírni.
Megkeresem a "Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el"végét és a következő sorba írok.Mi a baj akkor?Ez maga a hozzászólás.Vagy nem jól csinálom????

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #263 Dátum: 2015, 08 22, 22:18:18 »
Kaptam egy letolást,hogy miket irok stb,meg nem oda írok"meg javítani kell a hozzászólásaimat.Az adott helyre kell írni,hogy több mindenki lássa,mert így  ha éppen összevesztél a feleségeddel egy napi 12 órát dolgozó emberre ráírsz/rám/ rossz hangulatban.Szóval.Én nagyon sok embernek segítettem már eddig,aki nekem is segített Piec és társai.Köszönöm nekik.Hogy nem az idézetbe írok?Ez sem igaz!Hogyan lehet?Egy féleképpen:az adott hozzászóláés jobb felső sarkában van egy idézet gomb ,arra katt,majd megnyílik a beírandó szöveg helye .Máshová nem is lehet írni!
Pld .Ehhez akarok hozzászólni és csak itt van lehetőségem beleírni.
Megkeresem a "Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el"végét és a következő sorba írok.Mi a baj akkor?Ez maga a hozzászólás.Vagy nem jól csinálom????
Drága Gizike.

Elmondom, a [/quote] felirat utolsó karaktere után írunk. Én nem használok Tapatalkot, de feltehetően ott is vagy látható, vagy az app tudja hova kell az első karaktert tenni.

Ezt a nyilvános, és nem nyilvános letolás és üzenet dolgot meg mindenki tegye a polcra, nem véletlen pü egy pü.
Minden egyes ranggal rendelkező személy, ranggal rendelkezik, senki nem úgy találta. Ergo amit XY moderátor, topikgazda mond az szentírás, a fórumgazdákról és adminokról nem is beszélve.

Visszatérve, ha valami nem megy, nagyon szívesen segítek. Kérdezz bátran. :) Szóval. Első, quote felirat után, a szavak között space / szóköz használatával, hogy az adott hozzászólás mások számára is átlátható legyen.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Gizike88

• Vendég
« Reply #264 Dátum: 2015, 08 22, 22:30:21 »
Drága Gizike.

Elmondom, a felirat utolsó karaktere után írunk. Én nem használok Tapatalkot, de feltehetően ott is vagy látható, vagy az app tudja hova kell az első karaktert tenni.

Ezt a nyilvános, és nem nyilvános letolás és üzenet dolgot meg mindenki tegye a polcra, nem véletlen pü egy pü.
Minden egyes ranggal rendelkező személy, ranggal rendelkezik, senki nem úgy találta. Ergo amit XY moderátor, topikgazda mond az szentírás, a fórumgazdákról és adminokról nem is beszélve.

Visszatérve, ha valami nem megy, nagyon szívesen segítek. Kérdezz bátran. :) Szóval. Első, quote felirat után, a szavak között space / szóköz használatával, hogy az adott hozzászólás mások számára is átlátható legyen.
Ez a "[/quote]"most jelent meg,Eddig a vége ez volt.Küldve az én G900Ról stb.Köszi semmi gond nincs csak van aki nem bírja ,hogy okosabb vagyok nála.Szerintem egy főiskola többet ér mint egy itteni rang.Egyébként pszychológus vagyok.További szépet.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #265 Dátum: 2015, 08 22, 22:43:38 »
Ez a ""most jelent meg,Eddig a vége ez volt.Küldve az én G900Ról stb.Köszi semmi gond nincs csak van aki nem bírja ,hogy okosabb vagyok nála.Szerintem egy főiskola többet ér mint egy itteni rang.Egyébként pszychológus vagyok.További szépet.
A quote felirat nem most jelent meg, talán nekem elhiheted. :)

A személyeskedést szimplán nem kell észre venni, se nem reagálni rá, és mint szokták mondani : minden csoda három napig tart. ;)

Egyéb iránt a pszychológus helyesen írva : pszichológus. Én négy évet tevékenykedtem pszichiátrián, minden egyes részlegen egy évet :
- gerontológia,
- rehabilitáció,
- általános pszichiátria,
- sub intenzív.
Szép tudomány, sok sikert kívánok  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Gizike88

• Vendég
« Reply #266 Dátum: 2015, 08 22, 22:49:47 »

A személyeskedést szimplán nem kell észre venni, se nem reagálni rá, és mint szokták mondani : minden csoda három napig tart. ;)

Egyéb iránt a pszychológus helyesen írva : pszichológus. Én négy évet tevékenykedtem pszichiátrián, minden egyes részlegen egy évet :
- gerontológia,
- rehabilitáció,
- sub intenzív.
Attika79!
Annó dolgoztam a "goldsmith"féle osztályon,ha mond valamit.Pesthidegkúton,később Bódog Gyula volt a vezető.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #267 Dátum: 2015, 08 22, 22:50:53 »

- gerontológia,
- rehabilitáció,
- sub intenzív.

Múltkor még rendszergazda volt :D  :taps:

Gizike88

• Vendég
« Reply #268 Dátum: 2015, 08 22, 22:55:18 »
Több diplomám is van ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #269 Dátum: 2015, 08 22, 22:56:54 »
Attika79!
Annó dolgoztam a "goldsmith"féle osztályon,ha mond valamit.Pesthidegkúton,később Bódog Gyula volt a vezető.
Nem ismerős, de ez semmit nem jelent. Simán lehet hogy elkerült az infó, mindent én sem tudhatok. :)
Mi anno az IMEI - ben voltunk "körúton", nem mondom hogy jó feeling volt. Inkább úgy fogalmazok, vegyesen gazdagodott a tapasztalatunk..

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #270 Dátum: 2015, 08 22, 22:58:18 »
Több diplomám is van ;)
Írjam le még 1x?

A személyeskedést szimplán nem kell észre venni, se nem reagálni rá, és mint szokták mondani : minden csoda három napig tart.

Gizike88

• Vendég
« Reply #271 Dátum: 2015, 08 22, 23:02:39 »
Írjam le még 1x?

A személyeskedést szimplán nem kell észre venni, se nem reagálni rá, és mint szokták mondani : minden csoda három napig tart.
Tulajdonképpen a személyeskedés:"Aki kikezd egy elméletet, az tudatosítsa magában, hogy nem egy elméletet kezdett ki, hanem azt a személyt aki a viták tüzében edződve azonosult önnön elméletével, smint egy kelj-fel-ancsi , billent ki saját egyensúlyából, vagy nevezzük középpontjából, és ahány azonosulás, annyi kilengési irány, melynek köszönhetően, a keresők többsége folyamatosan ingadozik, billen egyszer ide egyszer oda, mindenben a stabilitást keresve."
Ezért szép a világ ,mert nem vagyunk egyformák:)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #272 Dátum: 2015, 08 22, 23:06:20 »
Tulajdonképpen a személyeskedés:"Aki kikezd egy elméletet, az tudatosítsa magában, hogy nem egy elméletet kezdett ki, hanem azt a személyt aki a viták tüzében edződve azonosult önnön elméletével, smint egy kelj-fel-ancsi , billent ki saját egyensúlyából, vagy nevezzük középpontjából, és ahány azonosulás, annyi kilengési irány, melynek köszönhetően, a keresők többsége folyamatosan ingadozik, billen egyszer ide egyszer oda, mindenben a stabilitást keresve."
Ezért szép a világ ,mert nem vagyunk egyformák:)
Nocsak nocsak. Tudsz Te ha akarsz. ;) És a Space billentyű is megvan. Great :ok: O->-

Gizike88

• Vendég
« Reply #273 Dátum: 2015, 08 22, 23:19:06 »
Nocsak nocsak. Tudsz Te ha akarsz. ;) És a Space billentyű is megvan. Great :ok: O->-
Még egy észrevétel:
Aki írt nekem,mennyi munkája van stb.A sorok között azt olvastam ki,hogy már unja és nem szereti csinálni.Én is voltam bíró egy fél éve egy oldalon,napi 300 ember bemutatkozását kellett átvizsgálnom.Sosem írtam rá az illetőre.De ha nem oda illő dolog volt,a módja meg volt. Aki vállal egy feladatot pld egy moderátor pld,ha terhesnek érzi,le kell adni.Én ezt tettem.A napi 10 óra munkámban már nem fért bele.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #274 Dátum: 2015, 08 23, 07:49:00 »
Ez egy örök barátság kezdete... :-)
Szerintem priviben pettingeljetek.
Azért jó olvasni, amikkor a hullámok szépen elsimulnak.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G920F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.