Kaptam egy letolást,hogy miket irok stb,meg nem oda írok"meg javítani kell a hozzászólásaimat.Az adott helyre kell írni,hogy több mindenki lássa,mert így ha éppen összevesztél a feleségeddel egy napi 12 órát dolgozó emberre ráírsz/rám/ rossz hangulatban.Szóval.Én nagyon sok embernek segítettem már eddig,aki nekem is segített Piec és társai.Köszönöm nekik.Hogy nem az idézetbe írok?Ez sem igaz!Hogyan lehet?Egy féleképpen:az adott hozzászóláés jobb felső sarkában van egy idézet gomb ,arra katt,majd megnyílik a beírandó szöveg helye .Máshová nem is lehet írni!
Pld .Ehhez akarok hozzászólni és csak itt van lehetőségem beleírni.
You are not allowed to view links.
Register or Login
Megkeresem a "Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el"végét és a következő sorba írok.Mi a baj akkor?Ez maga a hozzászólás.Vagy nem jól csinálom?
Drága Gizike.
Elmondom, a
[/quote] felirat utolsó karaktere
után írunk. Én nem használok Tapatalkot, de feltehetően ott is vagy látható, vagy az app tudja hova kell az első karaktert tenni.
Ezt a nyilvános, és nem nyilvános letolás és üzenet dolgot meg mindenki tegye a polcra, nem véletlen pü egy pü.
Minden egyes ranggal rendelkező személy,
ranggal rendelkezik, senki nem úgy találta. Ergo amit XY moderátor, topikgazda mond az szentírás, a fórumgazdákról és adminokról nem is beszélve.
Visszatérve, ha valami nem megy, nagyon szívesen segítek. Kérdezz bátran.
Szóval. Első, quote felirat után, a szavak között space / szóköz használatával, hogy az adott hozzászólás mások számára is átlátható legyen.