"Nemrég amikor
megvetten a telefont valahol beállítottam, hogy amikor le van zárva a képernyő,és én a telefonon lévő érzékelők fölött mozgatom a kezem akkor bevillan a zárolási képernyő, na ez az elején szép és jó volt de mostmár nagxon elegem van belőle.
Ha valaki tudja hogy lehet ez kiállítani, kérem írjon!"
Nah már most én akár hogy olvasom ezt ő ezt a funkciót kérdezi hogy a telefon ha felé teszi a kezét bekapcsol a zárképernyőre és hogy tudja kikapcsolni:) nah most az s5-ben ez a funkció van!!! az s4ben egy szép óra volt némi értesítéssel de ott is csak asszem számokkal jelölte a nem fogadott hívásokat smsket stb amolyan éjjeli óra funkció volt:) szóval amit ő kérdez az a funkció van az s5ben és tisztában volt vele milyen telefonja van...
az hogy nálad nem csinál semmit nem tudom miért lehet ha bekapcsoltad...
nálam háttal rakva az ágyra asztalra stb működött s5-n és most s6on is.. lényeg hogy szépen a hátán fekve kell lennie valamilyen vízszintes felületen.. amihez hozzá teszem nálam azért nincs bekapcsolva mert olyan annyira frappánsan működik még a mai napig s6ban is hogy a zsebben is működik.. ez már s6ban nem lenen gond mert ezen már használom az ujjlenyomat olvasós képernyőzárat mert nem kell húzogatni az ujjam mint s5n így nem tud feloldani zsebben de nekem ne merírtse az akksit ez is. Anno s5n elkalandozott eme szép funkció miatt a telefon mert ott csak sima efektes zárt használtam és azt fel tudtam oldani zsebben is:D
Nos azt is megnéztem hogy hívták s4ben az ezen alapuló funkciót:
"
Légies mozdulatokA Légies gesztusok a funkciók képernyő érintése nélküli vezérlésére használható.
A funkció használata előtt győződjön meg róla, hogy a Légies mozdulatok funkció be van kapcsolva.
A Kezdőképernyőn érintse meg az Alk. → Beállítások → SAJÁT ESZK. → Mozdulatok és gesztusok
→ Légies mozdulatok lehetőséget, majd húzza az Légies mozdulatok kapcsolót jobbra.
A készülék nem ismeri fel a mozdulatokat, ha azokat a készüléktől túl távol, vagy sötét
ruházatban, például kesztyűben végzi.
Röpke pillantásAmikor a képernyő ki van kapcsolva, az értesítések, nem fogadott hívások, új üzenetek, idő és dátum
és egyebek megtekintéséhez mozgassa a kezét az érzékelő előtt."
Nos s5nél meg ez még ébresztés kézmozdulattal tehát ez felébreszti a telefont s4nél meg csak egy két dolgot láthattunk pár mpre:) és az úriembernek meg zárképernyőre kapcsol a telefon
tehát mit ad isten tényleg egy s5-ről beszél