2024, 11 28, 07:46:14

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Off topik  (Megtekintve 69889 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Samsung Galaxy S5 - Off topik
« Reply #225 Dátum: 2015, 07 16, 12:01:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mert sok mindent szalagon csinálnak normában,a cél a mennyiség,a minőség pedig hátul marad.Az én 60 éves táska gramofonom még mindig hibátlan.Ezzel azt szeretném kifejezni,hogy régen adtak a minőségre is .

Erre szokták mondani , hogy régen minőségre most meg mennyiségre mennek. Nem kell messzire menni csak nézd meg a piramisokat. Ha most építették volna tuti össze omlott volna  100 éven belül :) és még sokat is írtam szerintem, ja és hány olyan  dolog van amiről még ma se tudják , hogy csinálták akkori eszközökkel.

Gizike88

• Vendég
« Reply #226 Dátum: 2015, 07 16, 13:09:48 »
Erre szokták mondani , hogy régen minőségre most meg mennyiségre mennek. Nem kell messzire menni csak nézd meg a piramisokat. Ha most építették volna tuti össze omlott volna  100 éven belül :) és még sokat is írtam szerintem, ja és hány olyan  dolog van amiről még ma se tudják , hogy csinálták akkori eszközökkel.
Elárulok valamit:nagyimtól örököltem egy 150 éves órát ,kellett javíttatni.Olyan gyönyörű,hogy azt ki sem lehet fejezni és működik is.Külön mester csinálta a tokot,külön mester az óraszerkezetet és külön a zeneszerkezet.Ha manapság egy laptop ha elmegy 10 évig,az már jó időnek számít.Persze a hűtőborda kitakarítása stb azért közben legyen meg!

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #227 Dátum: 2015, 07 16, 17:14:30 »
Elárulok valamit:nagyimtól örököltem egy 150 éves órát ,kellett javíttatni.Olyan gyönyörű,hogy azt ki sem lehet fejezni és működik is.Külön mester csinálta a tokot,külön mester az óraszerkezetet és külön a zeneszerkezet.Ha manapság egy laptop ha elmegy 10 évig,az már jó időnek számít.Persze a hűtőborda kitakarítása stb azért közben legyen meg!

Annak még most is van értéke hiszen még működik :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #228 Dátum: 2015, 07 16, 21:15:02 »
az amd új win10-es driverébe már elvileg benne van.Leszedtem , de majd csak a véglegessel próbálom ki. Amúgy mitől szokott nálad 4 havonta meghalni a gép. Nálam mostanában minden rendszer több mint 1 évig kitart.
Olvassatok mar el mit irtam... 4havonta az xp halt meg... a win 7 megy 2 eve..:)mikor osszeraktam ezt a gepet...

Tapatalk-kal küldve az én SM-G925F-el

Nem elérhető hzoli4

« Reply #229 Dátum: 2015, 07 16, 23:13:51 »
Olvassatok mar el mit irtam... 4havonta az xp halt meg... a win 7 megy 2 eve..:)mikor osszeraktam ezt a gepet...

Ja bocs :) . Win7-el nekem se volt gond, de szeretem kipróbálni új rendszereket. Az a baj xp-be sok volt az ilyen buherált ez az kivett, mert így jobb fajták. Nem is csoda ha gondok voltak velük. Én azóta se rakok fel olyat.

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #230 Dátum: 2015, 07 16, 23:14:21 »

Mekkora erőműved van már jesszus? Merthogy az uninstallált játékok visszamaradt szemete lassítja a gépet...  :p
Ja bocs :) . Win7-el nekem se volt gond, de szeretem kipróbálni új rendszereket. Az a baj xp-be sok volt az ilyen buherált ez az kivett, mert így jobb fajták. Nem is csoda ha gondok voltak velük. Én azóta se rakok fel olyat.
Ja, nálam pl netsh miatt van 8.1, mert itt már értelmesen működik a hálózat virtualizáció ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hzoli4

« Reply #231 Dátum: 2015, 07 18, 09:10:43 »
Szoktátok figyelni , hogy Galaxy appson minden héten a programot néhány napra ingyenessé tesznek? Most 1 1200ft-os  képszerkesztő ingyenes.

Gizike88

• Vendég
« Reply #232 Dátum: 2015, 07 18, 12:56:28 »
Szoktátok figyelni , hogy Galaxy appson minden héten a programot néhány napra ingyenessé tesznek? Most 1 1200ft-os  képszerkesztő ingyenes.
Köszi

Nem elérhető hzoli4

« Reply #233 Dátum: 2015, 07 18, 13:11:22 »
Köszi

Szivesen. Én minden nap felnézek telefonon keresztül , néha érdekességet is találni közte.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #234 Dátum: 2015, 07 18, 13:12:10 »
Lassan megérjük , hogy semmit se lehet rádugni telefonra :)

Nem elérhető attis76

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2 7" Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #235 Dátum: 2015, 07 20, 08:54:39 »
Lassan megérjük , hogy semmit se lehet rádugni telefonra :)

Nálunk (Telekom) már kb fél éve, ha nem több megy ennek az előkészülete. Szóval valami biztosan lesz belőle.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #236 Dátum: 2015, 07 20, 16:06:16 »
Nálunk (Telekom) már kb fél éve, ha nem több megy ennek az előkészülete. Szóval valami biztosan lesz belőle.

A cikkben is is írták, hogy elég sok szolgáltató támogatja a dolgot, de kiváncsi lennék , hogy a jelenlegi készülékek támogatnák e ezt a funkciót. De ez a sim kártya mizéria is röhejes ahány telefon annyiféle sim kártya, ha veszel új telefont a régi tuti nem lesz jó hozzá , mert vagy nagyobb vagy kisebb. 1 szoftverbe tárolva se foglalna olyan  sok helyet.

Gizike88

• Vendég
« Reply #237 Dátum: 2015, 07 20, 20:02:35 »
Van aki azt sem tudja milyen telója van?Ez amit írnak a gyakori kérdésekben az S4-nél működött,S5nél nincs ilyen funkció.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #238 Dátum: 2015, 07 21, 21:33:47 »
Van aki azt sem tudja milyen telója van?Ez amit írnak a gyakori kérdésekben az S4-nél működött,S5nél nincs ilyen funkció.
noh ne keverjük s4nél egy buburékos villogós értesítő felület jött elő erre a mozdulatra, s5nél és s6nál is megvan még ez a funkció a kisegítő lehetőségek-kézügyesség- ébresztés kézmozdulattal opció ;) és igen s5 nél és s6nál valójában a  zárképernyő jön elő.. pedig szerintem hasznosabb volt az a sima értesítő felület  ami az s4nél volt mint ez a zárképernyőre ugrás...:)
bocsánat most olvastam el a samsungról az s5 felhasználói kézkönyvét... kisegítő lehetőségek és légies mozdulatok:)
"Képernyő bekapcsolása a légies mozdulatok funkcióval
Használja a levegő gesztus funkciót a képernyő bekapcsolásához, mozgassa a kezét a készülék felső
részén lévő érzékelő felett a készülék felső részén. A képernyőt bekapcsolhatja gombok megérintése
nélkül. A funkciót használatakor, helyezze a készüléket egy sík felületre vagy tartsa a készüléket
biztosan, hogy megakadályozza a mozgatását.
Az Alkalmazások képernyőn érintse meg a Beállítások → Kisegítő lehetőségek → Kézügyesség
és műveletek → Érintés nélküli ébresztés lehetőséget, majd húzza át jobbra az Érintés nélküli
ébresztés kapcsolót."
ezt ebből a felhasz könyvből másoltam ki
és hogy mivel nálad tutira kell menni belinkelem a kézikönyvet hogy tutira lásd hogy s5ről beszélek:D:

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #239 Dátum: 2015, 07 21, 22:34:40 »
noh ne keverjük s4nél egy buburékos villogós értesítő felület jött elő erre a mozdulatra, s5nél és s6nál is megvan még ez a funkció a kisegítő lehetőségek-kézügyesség- ébresztés kézmozdulattal opció ;) és igen s5 nél és s6nál valójában a  zárképernyő jön elő.. pedig szerintem hasznosabb volt az a sima értesítő felület  ami az s4nél volt mint ez a zárképernyőre ugrás...:)
bocsánat most olvastam el a samsungról az s5 felhasználói kézkönyvét... kisegítő lehetőségek és légies mozdulatok:)
Használja a levegő gesztus funkciót a képernyő bekapcsolásához, mozgassa a kezét a készülék felső
részén lévő érzékelő felett a készülék felső részén. A képernyőt bekapcsolhatja gombok megérintése
nélkül. A funkciót használatakor, helyezze a készüléket egy sík felületre vagy tartsa a készüléket
Az Alkalmazások képernyőn érintse meg a Beállítások → Kisegítő lehetőségek → Kézügyesség
és műveletek → Érintés nélküli ébresztés lehetőséget, majd húzza át jobbra az Érintés nélküli
ébresztés kapcsolót."
és hogy mivel nálad tutira kell menni belinkelem a kézikönyvet hogy tutira lásd hogy s5ről beszélek:D:

Erre most nyomnék egy BigLike-ot ha lenne az oldalon. Pacsi Piec :) :D

Lollipop alatt amúgy a zárképernyőre is kikerülnek az értesítések. Legalábbis ha engedélyezve van a dolog.

Gizike88

• Vendég
« Reply #240 Dátum: 2015, 07 21, 22:59:36 »
ébresztés kapcsolót."
Piecke!Rátettem a kezem kikapcsolt állapotban a senzor felé és semmi.Az s4 nél előjött.Ez nem teljesen az a funkció.Értelmes dolgokat írsz,de ez tényleg nem az:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #241 Dátum: 2015, 07 22, 00:46:12 »
"Nemrég amikor
megvetten a telefont valahol beállítottam, hogy amikor le van zárva a képernyő,és én a telefonon lévő érzékelők fölött mozgatom a kezem akkor bevillan a zárolási képernyő, na ez az elején szép és jó volt de mostmár nagxon elegem van belőle.
Ha valaki tudja hogy lehet ez kiállítani, kérem írjon!"
Nah már most én akár hogy olvasom ezt ő ezt a funkciót kérdezi hogy a telefon ha felé teszi a kezét bekapcsol a zárképernyőre és hogy tudja kikapcsolni:) nah most az s5-ben ez a funkció van!!! az s4ben egy szép óra volt némi értesítéssel de ott is csak asszem számokkal jelölte a nem fogadott hívásokat smsket stb amolyan éjjeli óra funkció volt:) szóval amit ő kérdez az a funkció van az s5ben és tisztában volt vele milyen telefonja van...:) az hogy nálad nem csinál semmit nem tudom miért lehet ha bekapcsoltad...:) nálam háttal rakva az ágyra asztalra stb működött s5-n és most s6on is.. lényeg hogy szépen a hátán fekve kell lennie valamilyen vízszintes felületen.. amihez hozzá teszem nálam azért nincs bekapcsolva mert olyan annyira frappánsan működik még a mai napig s6ban is hogy a zsebben is működik.. ez már s6ban nem lenen gond mert ezen már használom az ujjlenyomat olvasós képernyőzárat mert nem kell húzogatni az ujjam mint s5n így nem tud feloldani zsebben de nekem ne merírtse az akksit ez is. Anno s5n elkalandozott eme szép funkció miatt a telefon mert ott csak sima efektes zárt használtam és azt fel tudtam oldani zsebben is:D
Nos azt is megnéztem hogy hívták s4ben az ezen alapuló funkciót:

"Légies mozdulatok
A Légies gesztusok a funkciók képernyő érintése nélküli vezérlésére használható.
A funkció használata előtt győződjön meg róla, hogy a Légies mozdulatok funkció be van kapcsolva.
A Kezdőképernyőn érintse meg az Alk. → Beállítások → SAJÁT ESZK. → Mozdulatok és gesztusok
→ Légies mozdulatok lehetőséget, majd húzza az Légies mozdulatok kapcsolót jobbra.
A készülék nem ismeri fel a mozdulatokat, ha azokat a készüléktől túl távol, vagy sötét
ruházatban, például kesztyűben végzi.
Röpke pillantás
Amikor a képernyő ki van kapcsolva, az értesítések, nem fogadott hívások, új üzenetek, idő és dátum
és egyebek megtekintéséhez mozgassa a kezét az érzékelő előtt."

Nos s5nél meg ez még ébresztés kézmozdulattal tehát ez felébreszti a telefont s4nél meg csak egy két dolgot láthattunk pár mpre:) és az úriembernek meg zárképernyőre kapcsol a telefon :) tehát mit ad isten tényleg egy s5-ről beszél ;)

Gizike88

• Vendég
« Reply #242 Dátum: 2015, 07 22, 02:18:13 »
"Nemrég amikor
megvetten a telefont valahol beállítottam, hogy amikor le van zárva a képernyő,és én a telefonon lévő érzékelők fölött mozgatom a kezem akkor bevillan a zárolási képernyő, na ez az elején szép és jó volt de mostmár nagxon elegem van belőle.
Ha valaki tudja hogy lehet ez kiállítani, kérem írjon!"
Nah már most én akár hogy olvasom ezt ő ezt a funkciót kérdezi hogy a telefon ha felé teszi a kezét bekapcsol a zárképernyőre és hogy tudja kikapcsolni:) nah most az s5-ben ez a funkció van!!! az s4ben egy szép óra volt némi értesítéssel de ott is csak asszem számokkal jelölte a nem fogadott hívásokat smsket stb amolyan éjjeli óra funkció volt:) szóval amit ő kérdez az a funkció van az s5ben és tisztában volt vele milyen telefonja van...:) az hogy nálad nem csinál semmit nem tudom miért lehet ha bekapcsoltad...:) nálam háttal rakva az ágyra asztalra stb működött s5-n és most s6on is.. lényeg hogy szépen a hátán fekve kell lennie valamilyen vízszintes felületen.. amihez hozzá teszem nálam azért nincs bekapcsolva mert olyan annyira frappánsan működik még a mai napig s6ban is hogy a zsebben is működik.. ez már s6ban nem lenen gond mert ezen már használom az ujjlenyomat olvasós képernyőzárat mert nem kell húzogatni az ujjam mint s5n így nem tud feloldani zsebben de nekem ne merírtse az akksit ez is. Anno s5n elkalandozott eme szép funkció miatt a telefon mert ott csak sima efektes zárt használtam és azt fel tudtam oldani zsebben is:D
Nos azt is megnéztem hogy hívták s4ben az ezen alapuló funkciót:

"Légies mozdulatok
A Légies gesztusok a funkciók képernyő érintése nélküli vezérlésére használható.
A funkció használata előtt győződjön meg róla, hogy a Légies mozdulatok funkció be van kapcsolva.
A Kezdőképernyőn érintse meg az Alk. → Beállítások → SAJÁT ESZK. → Mozdulatok és gesztusok
→ Légies mozdulatok lehetőséget, majd húzza az Légies mozdulatok kapcsolót jobbra.
A készülék nem ismeri fel a mozdulatokat, ha azokat a készüléktől túl távol, vagy sötét
ruházatban, például kesztyűben végzi.
Röpke pillantás
Amikor a képernyő ki van kapcsolva, az értesítések, nem fogadott hívások, új üzenetek, idő és dátum
és egyebek megtekintéséhez mozgassa a kezét az érzékelő előtt."

Nos s5nél meg ez még ébresztés kézmozdulattal tehát ez felébreszti a telefont s4nél meg csak egy két dolgot láthattunk pár mpre:) és az úriembernek meg zárképernyőre kapcsol a telefon :) tehát mit ad isten tényleg egy s5-ről beszél ;)
tényleg igazad van,működik.:)

Gizike88

• Vendég
« Reply #243 Dátum: 2015, 07 26, 14:36:33 »
Ilyen hírdetés a gyakori kérdésekben!?

Gizike88

• Vendég
« Reply #244 Dátum: 2015, 07 28, 22:03:03 »
Van egy progi amivel lehetett hangot keverni,2 éve csináltam több mint öt perces felvételt egy narrátori munkámhoz.Egér hang kellett.Pár napja a felvétel ideje max 3perc.A a fejlesztőnek írtam.Visszaírt,hogy csináljam 3 percenként .De ez így nem igazán jó.

PC-hez jelszavas keverők vannak,nem tudok hozzá jutni egy normálishoz.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #245 Dátum: 2015, 07 29, 11:19:24 »
Van egy progi amivel lehetett hangot keverni,2 éve csináltam több mint öt perces felvételt egy narrátori munkámhoz.Egér hang kellett.Pár napja a felvétel ideje max 3perc.A a fejlesztőnek írtam.Visszaírt,hogy csináljam 3 percenként .De ez így nem igazán jó.

PC-hez jelszavas keverők vannak,nem tudok hozzá jutni egy normálishoz.

Te voltál az egér?:)

Gizike88

• Vendég
« Reply #246 Dátum: 2015, 07 29, 20:44:39 »
Te voltál az egér?:)
Igen én voltam :)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #247 Dátum: 2015, 07 29, 23:56:41 »
Igen én voltam :)

Mivel foglalkozol? Csak nem szinkronokat?

Gizike88

• Vendég
« Reply #248 Dátum: 2015, 07 30, 08:03:46 »
Mivel foglalkozol? Csak nem szinkronokat?
Azt is

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #249 Dátum: 2015, 07 30, 18:58:52 »
Érdekel valakit egyedi bootanimáció készítés leírás?
Most vagyok túl a nehezén, ha szeretnétek, megosztom veletek.