Nem tudom egyaltalan letezik-e olyan uveg folia ami az egesz elolapra ramegy, egyesek azt allitjak, hogy van masok, hogy nem letezik, egy picit talan ez a hatranya a note 4 nek szerintem.
Nem létezhet. Mert egyszerűen nem lehet, hogy konkáv (ívelt) legyen az üveglap. Valamiért nem tudják megoldani. Ha lehetne, az S3 óta már tuti megoldották volna.
Ezt a problémát úgy oldották meg (ami szerintem BŰN RANDA), hogy komplett előlapot (hangszórólyukkal és érintőgombokkal és HOME-val együtt csinálnak hozzá, ami ugyanúgy ráragasztható, mint a tempered glass.
Ettől viszont (legalábbis amit én eddig láttam) vastagabb lesz és randa is. Két, jól látható ovális lyuk van a két érintőgomb felett, egészen fekete a mostani sötétszürke helyett a kijelzőkeret és nem lehet (vagy csak amit én láttam, azt nem sikerült) szépen felragasztani, látszik a kijelző képén a dupla üveg.
Még a páncélüvegnél jóval vékonyabb fóliákkal sem oldható meg, hogy a teljes felületet betakarja.
Nekem egyáltalán nem bejövős ez az ívelt szélű üveg. Abban bíztam, hogy az S3 után nem csinálnak többet ilyet (és hát az S4-S5-nél sikerült is visszatartani magukat szerencsére).
A Nillkin H+ üvegje ennél körben közel 1-1 mm-rel nagyobb méretű, azért sokkal vastagabb a fel nem ragadó, levegőben lógó keret körben.