2024, 11 24, 15:27:43

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok  (Megtekintve 146464 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető o21

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google MAPS,
  • PDA: SAMSUNG Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: stock MJ3-XEH
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #200 Dátum: 2015, 04 10, 10:30:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tattila thx, 1 hete probalom szokni, de nem megy :( kamerat vedi, vastagsag nem is zavarna. Kepen lathatod mi a bajom.

Macika koszi, sajnos ez se tunik sokkal kisebbnek.

Nillkin frosted cuccot neztem, de azzal az alja es teteje tok szabadon van. 0.3 mm gumi cuccokon gondolkozok mar, de azok annyira gagyik, es gondolom max karcok ellen vedenek.

Itt van 2 kep a Verus mereteirol...

Ringke slim tokom van, nezd meg talan jo lesz neked is.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N910C-el

Nem elérhető WiZARD

• PDA: Note 4 (910F)
« Reply #201 Dátum: 2015, 04 10, 10:45:21 »
Ringke slim tokom van, nezd meg talan jo lesz neked is.

Thx, az volt a köv kiszemelt.
Itthon nem kapni ugye, csak ebay és társai? (nem gond, csak vagyok olyan türelmetlen, hogy inkább elmennék érte itthon vhova...)

Nem elérhető o21

• Navigáció / Navigation: Google MAPS,
  • PDA: SAMSUNG Galaxy NOTE 3
  • PDA ROM: stock MJ3-XEH
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #202 Dátum: 2015, 04 10, 10:52:41 »
Thx, az volt a köv kiszemelt.
Itthon nem kapni ugye, csak ebay és társai? (nem gond, csak vagyok olyan türelmetlen, hogy inkább elmennék érte itthon vhova...)
Ebayrol vettem, ha nol emlekszem olaszból jott.

Nem elérhető WiZARD

Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #203 Dátum: 2015, 04 10, 10:53:29 »
Ebayrol vettem, ha nol emlekszem olaszból jott.

köszi, az olaszt találtam meg én is ;)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #204 Dátum: 2015, 04 10, 15:27:07 »
Tattila thx, 1 hete probalom szokni, de nem megy :( kamerat vedi, vastagsag nem is zavarna. Kepen lathatod mi a bajom.

Macika koszi, sajnos ez se tunik sokkal kisebbnek.

Nillkin frosted cuccot neztem, de azzal az alja es teteje tok szabadon van. 0.3 mm gumi cuccokon gondolkozok mar, de azok annyira gagyik, es gondolom max karcok ellen vedenek.

Itt van 2 kep a Verus mereteirol...
A Spigen Capsule-m pont ilyen. Tökéletesen véd. A Samsung Protective Cover+ szintén.

Ha ezek Neked túl vastagok (ami nem így van! ;) ), akkor esetleg tudom ajánlani a Nillkin bumpert. (Ezt a hármat használom felváltva)

Sajnos úgy tűnik, az elképzelésed nem találkozik a fizikával. Ha TÉNYLEG védeni akarod a készüléket, akkor el kell fogadnod, hogy kell legyen egy bizonyos vastagság, ami elnyeli az esetleges ütést.
Sajnos úgy tűnik, sokáig használtad védelem nélkül, pőrén a készüléket, és ahhoz képest még egy 3tized milliméteres műanyag DÍSZ-tok is baromira vastag...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető WiZARD

« Reply #205 Dátum: 2015, 04 10, 16:39:54 »
A Spigen Capsule-m pont ilyen. Tökéletesen véd. A Samsung Protective Cover+ szintén.

Ha ezek Neked túl vastagok (ami nem így van! ;) ), akkor esetleg tudom ajánlani a Nillkin bumpert. (Ezt a hármat használom felváltva)

Sajnos úgy tűnik, az elképzelésed nem találkozik a fizikával. Ha TÉNYLEG védeni akarod a készüléket, akkor el kell fogadnod, hogy kell legyen egy bizonyos vastagság, ami elnyeli az esetleges ütést.
Sajnos úgy tűnik, sokáig használtad védelem nélkül, pőrén a készüléket, és ahhoz képest még egy 3tized milliméteres műanyag DÍSZ-tok is baromira vastag...

Na igen, 1 hétig tok nélkül használtam, 1 hete próbálok a Verussal barátkozni, de feladom.
Ma gyorsan vettem 1 900 forintos tokot a gyorsboltba, de olyan szörnyű gagyi, hogy már hazafele gondolkoztam hogy kidobom...

Túl nagy védelmet nem akarok, csak valami legyen körbe, ami kicsi tompít, ha leesik véletlen. Vmi bumper szerűség. Rendeltem ebayről 2 bumpert, meglátjuk mennyire gagyik. Fémet nem akartam, Verus-tól is gyengül a jel.
Ringke Slim tűnik képről a legjobbnak, egyszerűen nem találok mást, ami tetszene, és elérhető.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #206 Dátum: 2015, 04 10, 17:05:34 »

...Ma gyorsan vettem 1 900 forintos tokot a gyorsboltba, de olyan szörnyű gagyi, hogy már hazafele gondolkoztam hogy kidobom...

:-) jó vételnek tűnik.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető WiZARD

« Reply #207 Dátum: 2015, 04 10, 17:31:40 »
:-) jó vételnek tűnik.

csak egy 900 forintos, nem pedig 1 900 forintos ;)
bár 2 forintot se érne :D

Eleve gagyi, alul-felül eláll, és a mikforonnak rossz helyen van a kivágás.
Ha csak minimálisan minőségibb lenne, akkor elégedett lennék vele, mert méretben megfelelne...

Nem elérhető WiZARD

« Reply #208 Dátum: 2015, 04 15, 17:17:22 »
Ma megjött egy ilyen - You are not allowed to view links. Register or Login bumper, egész jónak tűnik, nem túl nagy, minőségre is korrekt, kamerát is védi, kijelző felett is van kis perem.
Ajánlom.

Meg jött egy Nillkin féle anti blue light üveg"fólia", hát ezzel picit mellé nyúltam, mert kékebb mint amit vártam. Nem a kéksége miatt vettem, hanem erre írták hogy a lekerekített üvegre szépen felfekszik.
Amúgy méretileg jó, nem ér ki a kerekített részig, így szépen felfekszik/ragad.
Zsírt is egész jól taszítja, ha nem lenne kék, akkor hibátlan lenne. (a képet nem befolyásolja, de ha oldalról rávilágít valami, akkor tök kék)  - You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #209 Dátum: 2015, 04 15, 17:22:23 »
Ma megjött egy ilyen - You are not allowed to view links. Register or Login bumper, egész jónak tűnik, nem túl nagy, minőségre is korrekt, kamerát is védi, kijelző felett is van kis perem.
Ajánlom.

Meg jött egy Nillkin féle anti blue light üveg"fólia", hát ezzel picit mellé nyúltam, mert kékebb mint amit vártam. Nem a kéksége miatt vettem, hanem erre írták hogy a lekerekített üvegre szépen felfekszik.
Amúgy méretileg jó, nem ér ki a kerekített részig, így szépen felfekszik/ragad.
Zsírt is egész jól taszítja, ha nem lenne kék, akkor hibátlan lenne. (a képet nem befolyásolja, de ha oldalról rávilágít valami, akkor tök kék)  - You are not allowed to view links. Register or Login

Az jó, ha másnak nem akarsz betekintést engedni.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető WiZARD

« Reply #210 Dátum: 2015, 04 15, 17:25:43 »
Az jó, ha másnak nem akarsz betekintést engedni.

az ellen nem véd, csak kék :)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #211 Dátum: 2015, 04 15, 21:01:15 »
az ellen nem véd, csak kék :)

Az ellen nem, de azt írják, hogy a szemed védi a kijelzőből kisugárzott 400 - 480 nm hullámhossz közötti UV sugárzástól.  :ok:
Ha ez tényleg gond.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #212 Dátum: 2015, 04 15, 21:49:38 »
Az ellen nem, de azt írják, hogy a szemed védi a kijelzőből kisugárzott 400 - 480 nm hullámhossz közötti UV sugárzástól.  :ok:
Ha ez tényleg gond.
Én is végigolvastam, hogy miket tulajdonítanak az AMOLED-nek. Bevallom, soha nem hallottam még ilyen láthatatlan sugárzásról a mobilkijelzőnél.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető WiZARD

« Reply #213 Dátum: 2015, 04 15, 22:15:37 »
Én is végigolvastam, hogy miket tulajdonítanak az AMOLED-nek. Bevallom, soha nem hallottam még ilyen láthatatlan sugárzásról a mobilkijelzőnél.

én se :)
na meg a 400-480 az nem is UV, nem is káros tudtommal...

na mind1, ha nagyon megunom akkor kuka, és rendelek másikat, ami sima

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #214 Dátum: 2015, 04 16, 00:12:54 »
én se :)
na meg a 400-480 az nem is UV, nem is káros tudtommal...

na mind1, ha nagyon megunom akkor kuka, és rendelek másikat, ami sima
Most jött meg az aliexpresstől (hogy ezek milyen jó fejek, olcsóbbak és gyorsabbak, ráadásul 90%-ban minden trackkel jön) egy Mocolo nevű üveg. 0,21 mm-es, kerekített sarkú, 2 db-os csomagban volt 6,99 USD! És itt volt 11 nap alatt!

Alul-felül egyáltalán nem áll el, két oldalt kevesebb, mint 1 mm, ami nem tud ragadni az íveltség miatt.
Az eddigi legjobb üveg!
Tökéletesen sima a felülete, az arcomról/ujjamról felkenődött zsírréteg egyetlen, jól ismert has-mozdulattal eltávolítható. :)

Ez lesz a megoldás, a vékonyítás, a Zaggnak van állítólag 0,15-ös üvegje, ami rugalmas és képes ráhajolni/ragadni az ívre.
A szépséghiba az ár, vastagon 12e Ft felett van postával és csak Amerikából rendelhető.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető WiZARD

« Reply #215 Dátum: 2015, 04 16, 09:29:13 »
Most jött meg az aliexpresstől (hogy ezek milyen jó fejek, olcsóbbak és gyorsabbak, ráadásul 90%-ban minden trackkel jön) egy Mocolo nevű üveg. 0,21 mm-es, kerekített sarkú, 2 db-os csomagban volt 6,99 USD! És itt volt 11 nap alatt!

thx, ez jól hangzik, adok 1-2 napot ennek a kék csodának...

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
  • PDA: note4
  • PDA ROM: android
« Reply #216 Dátum: 2015, 04 16, 11:32:32 »
Azert nem artana egy kepet feltegyel, mert nagyon kivancsi vagyok, hogy mennyire fodi a kepernyot, es az elolapot, koszi elore is.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #217 Dátum: 2015, 04 16, 16:50:11 »
Azert nem artana egy kepet feltegyel, mert nagyon kivancsi vagyok, hogy mennyire fodi a kepernyot, es az elolapot, koszi elore is.
Ennyit sikerült az LG tablettel fotózni, elnézést a minőségért.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #218 Dátum: 2015, 04 16, 20:24:11 »
Nagyon koszonom a kepet, ez nagyon hasonlit a nillkin hez, hirtelen arra gondoltam, hogy tovabb lenyulik a folia.

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
« Reply #219 Dátum: 2015, 04 16, 20:58:36 »
Nem tudom egyaltalan letezik-e olyan uveg folia ami az egesz elolapra ramegy, egyesek azt allitjak, hogy van masok, hogy nem letezik, egy picit talan ez a hatranya a note 4 nek szerintem.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #220 Dátum: 2015, 04 16, 23:24:15 »
Nem tudom egyaltalan letezik-e olyan uveg folia ami az egesz elolapra ramegy, egyesek azt allitjak, hogy van masok, hogy nem letezik, egy picit talan ez a hatranya a note 4 nek szerintem.
Nem létezhet. Mert egyszerűen nem lehet, hogy konkáv (ívelt) legyen az üveglap. Valamiért nem tudják megoldani. Ha lehetne, az S3 óta már tuti megoldották volna.

Ezt a problémát úgy oldották meg (ami szerintem BŰN RANDA), hogy komplett előlapot (hangszórólyukkal és érintőgombokkal és HOME-val együtt csinálnak hozzá, ami ugyanúgy ráragasztható, mint a tempered glass.
Ettől viszont (legalábbis amit én eddig láttam) vastagabb lesz és randa is. Két, jól látható ovális lyuk van a két érintőgomb felett, egészen fekete a mostani sötétszürke helyett a kijelzőkeret és nem lehet (vagy csak amit én láttam, azt nem sikerült) szépen felragasztani, látszik a kijelző képén a dupla üveg.

Még a páncélüvegnél jóval vékonyabb fóliákkal sem oldható meg, hogy a teljes felületet betakarja.

Nekem egyáltalán nem bejövős ez az ívelt szélű üveg. Abban bíztam, hogy az S3 után nem csinálnak többet ilyet (és hát az S4-S5-nél sikerült is visszatartani magukat szerencsére).

A Nillkin H+ üvegje ennél körben közel 1-1 mm-rel nagyobb méretű, azért sokkal vastagabb a fel nem ragadó, levegőben lógó keret körben.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető WiZARD

« Reply #221 Dátum: 2015, 04 16, 23:40:11 »
A kék nillkin méretre, tapadásra, csúszósságra (és zsírtaszításra) tökéletes.

Most uv lámpával világítottam rá, hogy kék legyen, de nappali, természetes fénynél is így néz ki :(
Olvasható minden, de a feketét - kontrasztot eléggé rontja, ha épp olyan fény (UV) esik rá, hogy kék legyen...

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
« Reply #222 Dátum: 2015, 04 17, 21:20:07 »
Szerintetek ez is kek? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem irja, hogy kek lenne de a kepeken az illusztracio talan kekes.

Apropo nem rontja az elolapi kameranak a minosoget? ....mert a kepeken azt latom arra is ramegy.

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: SM-G935F
« Reply #223 Dátum: 2015, 04 17, 22:15:11 »
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy spigen capsule tokot. Használ valaki ilyen típusú tokot? Ha igen akkor megtudná osztani velem a véleményét?

Nem elérhető WiZARD

« Reply #224 Dátum: 2015, 04 18, 00:26:16 »
Szerintetek ez is kek? You are not allowed to view links. Register or Login

Nem irja, hogy kek lenne de a kepeken az illusztracio talan kekes.

Apropo nem rontja az elolapi kameranak a minosoget? ....mert a kepeken azt latom arra is ramegy.

Ez nem kék.

előlapi kamerát soha életemben nem használtam, így passzolom, de nem hiszem hogy (jelentősen) rontaná.

Megjött ma a Ringke Slim tok, ez tökéletes ;)