2024, 11 24, 13:10:52

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok  (Megtekintve 146457 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #175 Dátum: 2015, 03 11, 22:37:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia! Ha megerkezik gondolom irsz beszamolot a tapasztalatokrol?
Természetesen! ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #176 Dátum: 2015, 03 13, 13:49:13 »
Na ez az. Jónak tűnik. Így szárazon szépen körben zár. A kád holnap jön, persze teló nélkül.

Megvolt a kád teszt. Tettem bele itatós papirt. Amíg pancsoltam, hajat mostam ott úszkált mellettem. Nem jutott bele víz. Remélem éledben is jól fog teljesíteni. 8)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Ballas

« Reply #177 Dátum: 2015, 03 13, 13:52:56 »
Megvolt a kád teszt. Tettem bele itatós papirt. Amíg pancsoltam, hajat mostam ott úszkált mellettem. Nem jutott bele víz. Remélem éledben is jól fog teljesíteni. 8)

Király ;)

Samsung Galaxy Note 4 ---> Tapatalk

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #178 Dátum: 2015, 03 14, 19:34:43 »

Én is ugyanerre az eredményre jutottam anno.
És az éles teszt is sikeres volt...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető TopGun

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #179 Dátum: 2015, 03 29, 12:38:37 »
Természetesen! ;)

Szia Macika! Nem erkezett meg meg az uj kijelzovedofolia Korea-bol?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #180 Dátum: 2015, 03 29, 12:53:20 »
Szia Macika! Nem erkezett meg meg az uj kijelzovedofolia Korea-bol?
Jajj, de!
Már vagy 1 hete...

Kalandos volt.
Az eladó azt írta a termék adatlapján PIROSSAL, hogy 2 pcs of foil.
Megjött, és bizony, csak egyetlen darab van benne.
No, reklamálok nála rögtön, mondván, küldhetné a másodikat is.
Na, rögtön jött a bizalmatlanság, hogy BIZTOS el tudok-e számolni kettőig, meg hogy fotózzam le, mit kaptam a kis borítékban.
Megtettem, elküldtem, nagy csend, majd egy jó nap múlva jött a válasz, hogy a Luminous félretájékoztatta őt, a csomagolásban csak 1 fólia kell legyen és ő hibázott, 4 USD-t visszatérít. Így 9 USD-ből van egy nagyon szuper, VALÓBAN oleofobikus fóliám.

Talán az egyetlen szépséghiba, hogy az árához nem nyúlt az eladó, másoknak még mindig 13 USD az egyetlen darab fólia.
Ami persze pl. a hongkongi Brando márka fólióinak (még nem is oleofobikusak ráadásul) árait nézve még mindig olcsónak számít...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #181 Dátum: 2015, 03 30, 09:05:53 »
Jajj, de!
Már vagy 1 hete...

Kalandos volt.
Na, rögtön jött a bizalmatlanság, hogy BIZTOS el tudok-e számolni kettőig, meg hogy fotózzam le, mit kaptam a kis borítékban.
Megtettem, elküldtem, nagy csend, majd egy jó nap múlva jött a válasz, hogy a Luminous félretájékoztatta őt, a csomagolásban csak 1 fólia kell legyen és ő hibázott, 4 USD-t visszatérít. Így 9 USD-ből van egy nagyon szuper, VALÓBAN oleofobikus fóliám.

Talán az egyetlen szépséghiba, hogy az árához nem nyúlt az eladó, másoknak még mindig 13 USD az egyetlen darab fólia.
Ami persze pl. a hongkongi Brando márka fólióinak (még nem is oleofobikusak ráadásul) árait nézve még mindig olcsónak számít...

hát, szerintem ez az eladó se tisztességes, biztos negatívat adtam volna neki
Biztos, hogy NEM csak Te reklamáltál, meg nálam 13-nak a fele sem 9, szóval ez szépen veri át az embereket, még akkor is, ha a 9 USD is jó ár érte

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #182 Dátum: 2015, 03 30, 14:21:49 »
hát, szerintem ez az eladó se tisztességes, biztos negatívat adtam volna neki
Biztos, hogy NEM csak Te reklamáltál, meg nálam 13-nak a fele sem 9, szóval ez szépen veri át az embereket, még akkor is, ha a 9 USD is jó ár érte
Most jelent meg az E-bay-en (senki másnál nincs, ez egy 2015 februárban megjelent termék), ez előtt nem volt oleofobikus fólia, csak üveg.
10 db-ja volt a kereskedőnek, egyet adott el, nekem, 9 szerintem még most is megvan... :) (Ennyiért meg meg is lesz, ez sanszos...)

Ő ennyiért tudja adni, beszerzési ár + haszon + posta (trackkel) ennyit tesz ki, ezzel nincs is gond.

Ő nézte be a 2 db-os csomagot (ebben hibázott), emiatt szerintem korrekt volt a 4 USD árengedmény. És 1 nap alatt vissza is kaptam a 4 dolcsit.
Az viszont nem esett jól, hogy ELŐBB az én igazmondásomban kételkedett, ahelyett, hogy egyből a gyártót kérdezte volna meg, hány db kell legyen a csomagban.
De gondolom, annyi ügyeskedő lehet, aki bepróbálkozik, hogy ez valahol érthető önvédelem...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető TopGun

« Reply #183 Dátum: 2015, 04 01, 20:03:57 »
Jajj, de!
Már vagy 1 hete...

Kalandos volt.

Es mik a tapasztalatok a foliaval? tenyleg annyira jo? jobb mint a masik a 3db-os? amit korabban vettel?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #184 Dátum: 2015, 04 01, 21:05:44 »
Es mik a tapasztalatok a foliaval? tenyleg annyira jo? jobb mint a masik a 3db-os? amit korabban vettel?
Érezhetően vastagabb, sprődebb, mint a szokásos fóliák, meg mint a 3 db-os Spigen Crystall.
Tapintásra olyan síkos a felülete, mint egy Nillkin üveg. Tetszik.

És hát tulajdonképpen ahhoz mérten, hogy az E-bay előtti időkben a Brando fóliáit sokáig 3e Ft környékén vásároltuk és nem sokalltuk érte azt a pénzt, szóval ahhoz képest nem is drága.
Csak ne lett volna ez a benézés az eladó részéről.

De végülis nézzük a jó oldalát, örülhetek, 8 USD-ért kaptam meg valamit, ami másnak 12 USD :D
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
  • PDA: note4
  • PDA ROM: android
Samsung Galaxy Note 4 tartozékok
« Reply #185 Dátum: 2015, 04 03, 14:23:23 »
Nekem uveg foliam van de nem vagyok megelegedve vele megpedig csak a kijelzot eri at, olyan uveg folia nincs ami ateri teljesen az elolapot? Ja, es persze uveg erdekelne.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #186 Dátum: 2015, 04 03, 15:24:50 »
Nekem uveg foliam van de nem vagyok megelegedve vele megpedig csak a kijelzot eri at, olyan uveg folia nincs ami ateri teljesen az elolapot? Ja, es persze uveg erdekelne.
Úgy gondolod, hogy hajlítsák meg Neked az üveget a széleinél szépen körben? :)))))))))

Nem mondod, hogy nem tudod, hogy a 2.5D kijelző miatt szükséges a fólia/üveg méretének csökkentése???
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
« Reply #187 Dátum: 2015, 04 03, 16:36:46 »
Kicsit keresgettem es talaltam, en erre gondoltam, es letezik:P

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #188 Dátum: 2015, 04 03, 17:13:45 »
Kicsit keresgettem es talaltam, en erre gondoltam, es letezik:P

Aha, lefotózzam Neked?
Itt van az asztalomon... :)))))))))

Szóval ez is ugyanannyira kicsi, mint az összes többi üveg, csak ez hajlékony és nagyon drága (30-32 USD szállítással együtt).

Jó 2 hónappal előtted jártam végig ezt az utat. Le is írtam itt a tapasztalataimat, fura, hogy nem olvastad.

NINCS semmi olyan üveg, ami azt tudná, mint pl. a Note3-asnál, hogy ráragasztod és szépen fedi az egészet.

Lefotóztam Neked külön-külön is és egymásra fektetve is a Samsung gyári fóliájával az iloome ScreenMate Flex-ét.
A színes (sárga-zöld) lehúzófüles a Samsung gyári, a fekete-fehér lehúzófüles az iloome ScreenMate.

Íme: You are not allowed to view links. Register or Login
Sir Winston Churchill

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
« Reply #189 Dátum: 2015, 04 03, 17:48:54 »
:( Neztem a videojat a youtubon es ugy latszott, koszonom a tajekoztatast. A samsung eredeti foliaja azt ateri teljesen, mert ugy lattam a fotokon, hogy egy picivel nagyobb. Arrol mi a velemenyed, mennyire vedi a kepernyot, mennyire praktikus?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #190 Dátum: 2015, 04 03, 18:06:09 »
:( Neztem a videojat a youtubon es ugy latszott, koszonom a tajekoztatast. A samsung eredeti foliaja azt ateri teljesen, mert ugy lattam a fotokon, hogy egy picivel nagyobb. Arrol mi a velemenyed, mennyire vedi a kepernyot, mennyire praktikus?
A Samsung eredeti fóliája pontosan a képet adó kijelzőrész széléig ér, kb. 2-2-2-2 mm van körben ezen kívül, ami íves, arra nem lehetséges fizikailag sem semmit ragasztani. Sem 0,1 mm-es fóliát, sem bármiféle flexibilis üveget.

Egyetlen dolog megy rá állítólag az ívekre is, az Invisible Shield fóliája, mert az eleve úgy van kitalálva, egy nyúlós valami ameddig meg nem szilárdul.
Más készüléken próbáltam, nekem túlságosan tapadós volt a kijelzőbevonat (ugyanez viszont nagyon jó volt a készülék többi részénél, szinte "ragadt" a tenyerembe). Ráadásul leszedésnél felszedte az érintőpanelt, összetörve azt, annyira erősen tapadt rá.
Szóval én azt kihagynám ennél a telefonnál. Lehet, hogy azóta változtattak, de az én bizalmam már oda van...

Nekem mindenképpen valamilyen tokban, bumperben van a készülék, így védtelenül nem nagyon maradhat semmi, hiszen egy 1 mm-es árok marad körben talán, amit nem fed sem fólia, sem a védőkeret.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető TopGun

« Reply #191 Dátum: 2015, 04 03, 20:17:56 »
Érezhetően vastagabb, sprődebb, mint a szokásos fóliák, meg mint a 3 db-os Spigen Crystall.
Tapintásra olyan síkos a felülete, mint egy Nillkin üveg. Tetszik.

És hát tulajdonképpen ahhoz mérten, hogy az E-bay előtti időkben a Brando fóliáit sokáig 3e Ft környékén vásároltuk és nem sokalltuk érte azt a pénzt, szóval ahhoz képest nem is drága.
Csak ne lett volna ez a benézés az eladó részéről.

De végülis nézzük a jó oldalát, örülhetek, 8 USD-ért kaptam meg valamit, ami másnak 12 USD :D

Ertem es mennyire lehet tisztan tartani? velemenyed szerint melyik a jobb vetel? ez vagy a Spigen Crystall? Azt irtad a Spigent egy mozdulattal megszabaditod a zsirtol es ezt a foliat?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #192 Dátum: 2015, 04 03, 22:48:00 »
Ertem es mennyire lehet tisztan tartani? velemenyed szerint melyik a jobb vetel? ez vagy a Spigen Crystall? Azt irtad a Spigent egy mozdulattal megszabaditod a zsirtol es ezt a foliat?
Az az igazság, hogy 2 hetente kellene lecserélnem a fóliát, hogy mindenkinek korrekt tanácsot adhassak. :)

Ráraktam a Spigen-t bő 1,5 hónapja, azóta egyszerűen nem akar megkarcolódni, megkopni, elzsírosodni, semmi!
Pedig ÚGY lecserélném már akár az iloom ScreenMate-re, akár a Luminous O-ra. :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #193 Dátum: 2015, 04 04, 01:37:44 »
Sikerült találnom egy kis karcot a fent lévő Spigen Crystal fólián, így jött a csere. :D
Szóval NE VEGYETEK Luminous O fóliát!!!

Sajnos nem igaz a zsírtaszítóság, a Spigen Crystal SOKKAL jobb!!!
Ez a fólia még 8 USD-t (amennyiért végülis én jutottam hozzá) sem ér meg!

Ha valaki jót akar, még mindig marad a Spigen Crystal!
Sir Winston Churchill

Nem elérhető WiZARD

• PDA: Note 4 (910F)
« Reply #194 Dátum: 2015, 04 09, 18:07:56 »
A Samsung Protective Cover-t meg tudná mérni nekem valaki?
Főleg hossz és szélesség érdekel, a sarkainál, illetve a köztes "keskenyebb" részeknél.

(Verus Iron Shield-et vettem, és bár szép, és jó, de a méretével nem bírok megbarátkozni. Valami kisebb tokot keresek, ami azért véd valamennyit...)

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
« Reply #195 Dátum: 2015, 04 09, 23:08:58 »
Szia, en is hasonloan jartam, nagyon szep elegans de a merete es talan a sulya is egy kisse zavaro volt egy hetig, utanna nagyon nagyon megszerettem, turelem a csere elott varj meg 1 hetet;). Apropo ha leteszed az asztalra akkor a kamerat vedi a tok, vagy ugyan ugy az asztalon fekszik az is?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #196 Dátum: 2015, 04 10, 00:26:08 »
A Samsung Protective Cover-t meg tudná mérni nekem valaki?
Főleg hossz és szélesség érdekel, a sarkainál, illetve a köztes "keskenyebb" részeknél.

(Verus Iron Shield-et vettem, és bár szép, és jó, de a méretével nem bírok megbarátkozni. Valami kisebb tokot keresek, ami azért véd valamennyit...)
Külső méret: 81x156
Belső méret (a perem, belülről): 75x150
Vastagság: 11
Sir Winston Churchill

Nem elérhető WiZARD

• PDA: Note 4 (910F)
« Reply #197 Dátum: 2015, 04 10, 07:50:28 »
Tattila thx, 1 hete probalom szokni, de nem megy :( kamerat vedi, vastagsag nem is zavarna. Kepen lathatod mi a bajom.

Macika koszi, sajnos ez se tunik sokkal kisebbnek.

Nillkin frosted cuccot neztem, de azzal az alja es teteje tok szabadon van. 0.3 mm gumi cuccokon gondolkozok mar, de azok annyira gagyik, es gondolom max karcok ellen vedenek.

Itt van 2 kep a Verus mereteirol...

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
« Reply #198 Dátum: 2015, 04 10, 09:21:44 »
Tattila thx, 1 hete probalom szokni, de nem megy :( kamerat vedi, vastagsag nem is zavarna. Kepen lathatod mi a bajom.

Macika koszi, sajnos ez se tunik sokkal kisebbnek.

Nillkin frosted cuccot neztem, de azzal az alja es teteje tok szabadon van. 0.3 mm gumi cuccokon gondolkozok mar, de azok annyira gagyik, es gondolom max karcok ellen vedenek.

Itt van 2 kep a Verus mereteirol...
Pont ilyen a spigen tokom is és szeretem.

Nem elérhető tattila152

• PFC Fan
« Reply #199 Dátum: 2015, 04 10, 09:26:39 »
A spigen allitolag valamivel jobb, annyi, hogy nekem is verus van es allitolag nehezebb a fem keret miatt, es jobban vedi a kamerat a spigen.