Ha a szoftver frissítésre egyszer rákattan, szerintem már nem tudod kilőni a felbukkanó figyelmeztetéseket.
De lehet nincs igazam, én hagyom hadd tegye a dolgát. Szóval nincs első kézből infóm.
Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről
Szia! A legnagyobb problémám az volt, hogy kattintani sem kellet sehova és magától megtalálta az új Androidot. A gyári visszaállításom mindig úgy történik, hogy SIM-kártya kivesz, és lement mindent. Utána visszaállítok, és versenyt futva a telefonnal állítom be a play áruházat, hogy ott minél előbb kikapcsolhassam a frissítéseket. Csak előbb a gmailt kell beállítani és eltelnek a percek akármilyen hirtelen csinálod. Ugyanígy a beállítások alatt is. Mégis, mire mindent megcsinálok, addigra az összes alkalmazást frissíteni akarja. Ebbe már belenyugodtam, bár ez is idegesít. Mondjuk szemétségnek tartom, hogy nem dönthetem el, hogy jó-e úgy a telefonom ahogy van!! 180 ezerért mások buherálják rajta az alkalmazásokat?!
Androidot egyszerűen nem vagyok hajlandó felfrissíteni. Ezt viszont mindenféle kattintás nélkül kidobja. Ha nem azonnal, akkor 5 perc múlva. Mindegy, hogy mi van be, vagy ki pipálva.
Most úgy látom megoldódott a dolog, de hogy ezelőtt én nem így csináltam és mégis jó volt az biztos. Kipipáltam azt a wifis sort is, és mielőtt bármi wifi beállítást csináltam volna, átnéztem az alkalmazásokat és amit lehetett Samsungos alkalmazást, azt én letiltottam a francba. Úgy gondoltam, hátha lesz közöttük valami ami esetleg ezért felelős. Úgysem tudom negyedét sem használni, mert egyik sem magyar.
Hogy melyik használt, a wifis kipipálás, vagy az utóbbi, azt nem tudom.
Minden esetre köszönöm a hsz-eket!
Kellemes húsvétot!