2024, 11 28, 07:34:55

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 375066 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #2875 Dátum: 2016, 10 22, 10:55:34 »

Tudom nem igazán megoldás, de ha elforgatod a telót, akkor az eredeti kinézetét kapod.
Vagy használd ezt.  Egy ideje már évvel tolom...
You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk-kal küldve az én SM-G935F-el

Tapatalk-kal küldve az én SM-G935F-el
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető honda130

• PFC Fan
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: Android 4.4.2
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #2876 Dátum: 2016, 10 22, 11:08:17 »
Használd a Facebook Lite programot van saját csetelője. Programok letiltására használd a Package Disabler Pro-t!
Minden jót neked is!

Tapatalk-kal küldve az én SM-N930F-el
Köszönöm a válaszod! Akkor ezek szerit nincs megoldás magára a Messengerre? Lite-t használom pillanatnyilag. Csak jó lett volna a Messengerre visszatérni.
Szia!

Nem elérhető honda130

• PFC Fan
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #2877 Dátum: 2016, 10 23, 15:51:39 »
Köszönöm a válaszod! Akkor ezek szerit nincs megoldás magára a Messengerre? Lite-t használom pillanatnyilag. Csak jó lett volna a Messengerre visszatérni.
Szia!
Szia!
Az a helyzet, hogy kipróbáltam a Facebook lite programot. Nagyon meg is felelne, pár kisebb hiányosságot leszámolva. Akivel chatelek, nem látja ha elküldi nekem az üzenetét és az hozzám ideér. Azt sem látja ha elolvasom. Én sem látom mikor olvassák el az én üzenetem. Ez azért jó dolog volt, de nem probléma, hogy nincs. Ez megszokás kérdése, le tudok róla mondani.
Viszont van egy másik gond, ami lehet hogy komolyabb. Nem tudom miért nem akar sokszor megnyílni az app?
A linken található képen látszik hogy mit mutat. csak a kis F betű gondolkodik középen. Bocsi ha nem saját képet küldök, de így hirtelen egyszerűbbnek tűnik belinkelni egy képet. Lehet ezen segíteni? Mármint hogy nem indul el a program.

Nem elérhető Petaj

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: SM-P900 / SM-N910F / SM-N960F/DS 512 gb
  • PDA ROM: 6.01 / 6.0.1 / 8.1
Re: Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #2878 Dátum: 2016, 10 30, 09:05:55 »
Most nézegettem mert Note 3mal vagyok amin nincs fészbuk. Ezért a Dolphin browsert megnyitva jelentkeztem be. (Ezt használom böngészésre évek óta). Beállítottam asztali üzemmódra és látom, hogy működik a chat része. Igaz nem egy messenger de lehet chatelni és a böngésző nem zabál annyit, mint a fész és a messenger programok együtt.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

Nem elérhető honda130

• PFC Fan
« Reply #2879 Dátum: 2016, 10 30, 10:54:25 »
Most nézegettem mert Note 3mal vagyok amin nincs fészbuk. Ezért a Dolphin browsert megnyitva jelentkeztem be. (Ezt használom böngészésre évek óta). Beállítottam asztali üzemmódra és látom, hogy működik a chat része. Igaz nem egy messenger de lehet chatelni és a böngésző nem zabál annyit, mint a fész és a messenger programok együtt.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
Köszönöm szépen! Bevallom, rágódtam rajta sokat és arra jutottam hogy megpróbálom megszokni valahogy az új Messengert. Visszaengedélyeztem a telefonomra. Természetesen most is azonnal frissítéssel indult csak el, de most viszont a régi arculattal jelent meg. Nem tudom miért? Azt sem tudom hogy máshogy csináltam-e valamit? És azt sem hogy meddig tart ez a fellélegzés? Minden esetre nem engedek neki semmit addig míg lehetséges.
Szerintem valamit javítottak rajta, vagy valami ilyesmi lehetséges.
Sziasztok!

Nem elérhető reg20

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 10+
  • PDA ROM: gyári android 9
« Reply #2880 Dátum: 2016, 11 25, 08:14:11 »
hello!
 a kijelzö módok közt váltva -lehet akksi idöt sporolni?  Gondolok itt pld az amoled mozi agy adaptiv és hasonló modokra. Mert bármelyiket aktiválom az akksi kb készenléti idején változást nem mutat. 100% -os töltöttségnél  a kb hátralévö órák száma nem változik töle.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #2881 Dátum: 2016, 11 25, 08:30:57 »
hello!
 a kijelzö módok közt váltva -lehet akksi idöt sporolni?  Gondolok itt pld az amoled mozi agy adaptiv és hasonló modokra. Mert bármelyiket aktiválom az akksi kb készenléti idején változást nem mutat. 100% -os töltöttségnél  a kb hátralévö órák száma nem változik töle.
Készenlétkor a kijelző nem működik.
A fényerővel lehet soproni. A színhőmérséklet (mert erről van szó) nem hinném, hogy döntően befolyásolja az időt.

Tapatalkkal küldve az én SM-G935F eszközömről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető honda130

• PFC Fan
« Reply #2882 Dátum: 2016, 12 02, 09:36:55 »
Urak!

Tudom hogy szégyen gyalázat hogy itt teszem fel ezt a kérdést, de mivel én magam Note4 tulaj vagyok, mégis ezt teszem.

Nővérem nézegeti a Lenovo vibe X3-mat. Pusztán annyi kérdés merült fel hogy az értesítő led azon a telefonon valóban csak fehéren világít?
Bocsi! Köszönöm!

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #2883 Dátum: 2016, 12 02, 10:00:13 »
Urak!

Tudom hogy szégyen gyalázat hogy itt teszem fel ezt a kérdést, de mivel én magam Note4 tulaj vagyok, mégis ezt teszem.

Nővérem nézegeti a Lenovo vibe X3-mat. Pusztán annyi kérdés merült fel hogy az értesítő led azon a telefonon valóban csak fehéren világít?
Bocsi! Köszönöm!
Még nem olvastam át. Talán van benne szó róla.

Nem elérhető Lacmaster

• PFC Fan
  • PDA: htc one x
  • PDA ROM: Viperx 3.5.2
« Reply #2884 Dátum: 2016, 12 11, 09:37:32 »
Sziasztok!

Adott egy állítólagos megáztatott, (a srác elmondása szerint a virágcserép alatt hagyott telo,nem kapcsol be) Note 4..
Ha csak rezeg amikor töltőre rakom vagy usb-n csatlakoztatom akkor van esély előhívni bármit is...?
Szétszedve, egy hónap utáni állapotot ellenőrizve sem látok oxidott vagy bármi nedvességre adó okot...
Akku veszi a töltést, de fekete minden..Illetve kérdésem hogy töltéskor világít vmi led, mert itt semmi..
Gomb kombokra nem reagál...:(
Gondolkodom egy ebay aukciós alaplapon hátha azzal lesz egy alig 6hónapig használt note 4-em...
Válaszokat előre is köszönöm!

Nem elérhető honda130

• PFC Fan
« Reply #2885 Dátum: 2016, 12 11, 12:32:21 »
Sziasztok!

Adott egy állítólagos megáztatott, (a srác elmondása szerint a virágcserép alatt hagyott telo,nem kapcsol be) Note 4..
Ha csak rezeg amikor töltőre rakom vagy usb-n csatlakoztatom akkor van esély előhívni bármit is...?
Szétszedve, egy hónap utáni állapotot ellenőrizve sem látok oxidott vagy bármi nedvességre adó okot...
Akku veszi a töltést, de fekete minden..Illetve kérdésem hogy töltéskor világít vmi led, mert itt semmi..
Gomb kombokra nem reagál...:(
Gondolkodom egy ebay aukciós alaplapon hátha azzal lesz egy alig 6hónapig használt note 4-em...
Válaszokat előre is köszönöm!
Mikor rátesszük töltőre, a led pirosan világít bekapcsolt is és kikapcsolt állapotban is. Kikapcsolt állapotban egy ideig mutatja a kijelzőn az akkumulátort és hogy mennyi van benne, majd ez eltűnik és a led folyamatosan világít pirosan, míg fel nem töltődik. Utána zöldre vált.
Az a baj, hogy amikor kikapcsolt állapotban van a telefon, akkor szerintem nem él m int meghajtó. Szerintem nem látja a számító gép. (Nem bizony. Most próbáltam ki.)
Mit akarsz előhívni? Lementeni belőle ami rajta maradt?
Én egyébként nem azonnal alaplap cserével kezdeném, hanem mondjuk a bekapcsoló gombbal és ha lehet rajta USB panelt cserélni. De lehet hogy írnak még nálam okosabbak is.

Nem elérhető Lacmaster

• PFC Fan
« Reply #2886 Dátum: 2016, 12 11, 18:57:11 »
Mikor rátesszük töltőre, a led pirosan világít bekapcsolt is és kikapcsolt állapotban is. Kikapcsolt állapotban egy ideig mutatja a kijelzőn az akkumulátort és hogy mennyi van benne, majd ez eltűnik és a led folyamatosan világít pirosan, míg fel nem töltődik. Utána zöldre vált.
Az a baj, hogy amikor kikapcsolt állapotban van a telefon, akkor szerintem nem él m int meghajtó. Szerintem nem látja a számító gép. (Nem bizony. Most próbáltam ki.)
Mit akarsz előhívni? Lementeni belőle ami rajta maradt?
Én egyébként nem azonnal alaplap cserével kezdeném, hanem mondjuk a bekapcsoló gombbal és ha lehet rajta USB panelt cserélni. De lehet hogy írnak még nálam okosabbak is.

Köszönöm a válaszod..
Szeretnék a téglából telefont amennyiben ezt megoldhatom olcsóbban mint egy működő vásárlása.
Mindenesetre ez akkor érdekes..tölteni biztosan tölt mert nulla volt benne, majd most 3,56v...
Viszont semmilyen gomb, kombinációjára nem reagál és nem jön elő a boot menü sem:(
Csakis ütemesen rezeg kb. 5mp-enként...

Nem elérhető kamikaze77

• PDA: Note 4 N910C
« Reply #2887 Dátum: 2016, 12 11, 21:44:33 »
Biztos volt már másnak is ...olyan problémám van,hogy 20-30% nál ha épp játszok vagy youtbe vagy megy gondol egyet a telefon és kikapcsol.Vettem bele új aksit "gyárit" de ugyan az a tünet.Mi lehet a hiba?
okos legyél hülyéből sok van !! :)

Nem elérhető Lacmaster

• PFC Fan
« Reply #2888 Dátum: 2016, 12 14, 07:33:39 »
Köszönöm a válaszod..
Szeretnék a téglából telefont amennyiben ezt megoldhatom olcsóbban mint egy működő vásárlása.
Mindenesetre ez akkor érdekes..tölteni biztosan tölt mert nulla volt benne, majd most 3,56v...
Viszont semmilyen gomb, kombinációjára nem reagál és nem jön elő a boot menü sem:(
Csakis ütemesen rezeg kb. 5mp-enként...

Na azt hiszem itt befejeztem a Note 4 javítási projektet >:(
Ebayen vettem alaplapot, mondván az volt írva:"törött kijelző,touch, ezért eladjuk a többit...
Erre megjön, hol van led visszajelzés hol nincs, se kép se hang..
Írtam az eladónak, válasza...Nekik nincs idejük mindent tesztelni, no refund...Ebay lezárta a kérdést!
Rohadt angolok :warez: egyre jobban gyűlölöm őket...
Vagy veszek újat vagy nyergelek az edge szériára... O->-

Nem elérhető rstwingo

• TOPIKGAZDA
  • Androidos Bubus
  • Navigáció / Navigation: sygic
  • PDA: SM-N910C + SM-N960F/DS
  • PDA ROM: stock 6.0.1 + stock 8.1
« Reply #2889 Dátum: 2016, 12 14, 19:16:17 »
Na azt hiszem itt befejeztem a Note 4 javítási projektet >:(
Ebayen vettem alaplapot, mondván az volt írva:"törött kijelző,touch, ezért eladjuk a többit...
Erre megjön, hol van led visszajelzés hol nincs, se kép se hang..
Írtam az eladónak, válasza...Nekik nincs idejük mindent tesztelni, no refund...Ebay lezárta a kérdést!
Rohadt angolok :warez: egyre jobban gyűlölöm őket...
Vagy veszek újat vagy nyergelek az edge szériára... O->-

Van refund, nyugodtan írj az ebaynak, lehet nyitni időn túlit is, a múltkor én is nyitottam és lehet orvoslatot keresni

Nem elérhető arpad65

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: a-gps
  • PDA: Samsung Note 4
  • PDA ROM: gyári
« Reply #2890 Dátum: 2016, 12 14, 20:53:53 »
Biztos volt már másnak is ...olyan problémám van,hogy 20-30% nál ha épp játszok vagy youtbe vagy megy gondol egyet a telefon és kikapcsol.Vettem bele új aksit "gyárit" de ugyan az a tünet.Mi lehet a hiba?

Szia!Erre én is kiváncsi lennék,mert nekem is ezt csinálja,igaz,csak az ebay-on vett új aksival,tegnap pl.54%-nál.Visszakapcsolni nem lehet,csak ha kiveszem az aksit visszarakom,akkor indul újra.A régi aksiját,ha feltöltöm,és semmit nem csinálok a telóval,akkor is 2 óra múlva már csak 70%-on van,és 1 napig bírja 0 használattal,max 4-5 telefon hívással.

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #2891 Dátum: 2016, 12 25, 22:06:03 »
Szasztok

Boldog karácsonyt !!

Ugynéz ki hogy végleg beájult a Note 5 készülékem ,,és mivel már nem lehet kapni ugy néz ki hogy használtan veszek egy Note 4 et .
Annyi lenne a kérdésem hogy melyik változatra a C vagy F re van stabil NOTE 7 port tolt rom ??
És melyik az ??
üdv
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető clay

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GT-I9001 S Plus
  • PDA ROM: 2.3.3.
« Reply #2892 Dátum: 2017, 01 04, 07:10:03 »
Sziasztok.
S5-ről Note 4-re váltottam.
Az S5-n voltak jegyzeteim amit újra rakásnál visszatöltött.
Viszont Note 4 nél nem tölt vissza semmit, illetve a jegyzet funkció elég gürcös vagy még nem értek hozzá.
Előre is köszi a segítséget.

Nem elérhető Ballas

Samsung Galaxy Note 4 - Általános beszélgetés
« Reply #2893 Dátum: 2017, 01 06, 20:30:00 »
Note 4 telefonom tegnap este rootoltam.  Rá akartam rakni egy s7 edge romot azonban nem jól sült el. Elszált a szoftver, folyton ujraindult. Reggel 9re csináltam ugy hogy egesz ejjel fent voltam de most már s7 edge szoftver ketyeg rajta és nagyon szuper.  ^-^

Nem elérhető blaze13

• PDA ROM: 6.0.1
« Reply #2894 Dátum: 2017, 01 27, 17:23:14 »
Sziasztok! Tegnap tortent, hogy delelott felraktam a telefont toltore, sikeresen toltott, majd delutan, mikor ujra felraktam, mar nem jelezte, hogy tolt.. csereltem kabelt, tolto adaptert, aksit, de nem volt valtozas.. a tolto mas telefont tolt rendesen es az aksi masik note 4esben vette a toltest... viszont a telefont, ha laptopra dugom, akkor tolt rendesen.. csinaltam mar egy factory reset-et, de az sem hasznalt..
Valakinek valami otlet? :)

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
  • PDA: Note 4(N910C)
  • PDA ROM: N910CXXU1BOC3
« Reply #2895 Dátum: 2017, 01 29, 14:18:22 »
Sziasztok! Tegnap tortent, hogy delelott felraktam a telefont toltore, sikeresen toltott, majd delutan, mikor ujra felraktam, mar nem jelezte, hogy tolt.. csereltem kabelt, tolto adaptert, aksit, de nem volt valtozas.. a tolto mas telefont tolt rendesen es az aksi masik note 4esben vette a toltest... viszont a telefont, ha laptopra dugom, akkor tolt rendesen.. csinaltam mar egy factory reset-et, de az sem hasznalt..
Valakinek valami otlet? :)

Szerintem a töltő aljzattal lehet valami, tesóm S3-ja is hasonló helyzetben volt, azzal annyi volt a különbség, hogy töltött de olyan lassan, hogy este odaraktad s reggelre töltöd pár %-ot szóval használhatatlan volt. Ugyanúgy az akksival nem volt gond mivel vettünk egy másikat és azzal is ugyanezt csinálta. Úgy oldottuk meg, hogy mivel volt  2 akksink, vettünk egy S3 akksira való töltőt, így pedig egyszerű, mert feltölti az egyik akksit amit beleraksz a telóba a másik pedig töltődik amíg használod a frissen töltöttet. Vagyis csak cserélgetni kell és lényegében soha nem kell várj a töltésre ha le vagy merülve mivel ahogy kicseréled egyből 100%.
Habár ez a módszer csak akkor ha nincs garanciába a teló vagy ha nem szeretnéd szervizelni, de egy Note 4 esetében azért megéri, az S3 olyan elavult, hogy a szervizelés árával már majdnem veszel egy másikat használtan.

Nem elérhető blaze13

« Reply #2896 Dátum: 2017, 02 01, 20:47:05 »
Szerintem a töltő aljzattal lehet valami, tesóm S3-ja is hasonló helyzetben volt, azzal annyi volt a különbség, hogy töltött de olyan lassan, hogy este odaraktad s reggelre töltöd pár %-ot szóval használhatatlan volt. Ugyanúgy az akksival nem volt gond mivel vettünk egy másikat és azzal is ugyanezt csinálta. Úgy oldottuk meg, hogy mivel volt  2 akksink, vettünk egy S3 akksira való töltőt, így pedig egyszerű, mert feltölti az egyik akksit amit beleraksz a telóba a másik pedig töltődik amíg használod a frissen töltöttet. Vagyis csak cserélgetni kell és lényegében soha nem kell várj a töltésre ha le vagy merülve mivel ahogy kicseréled egyből 100%.
Habár ez a módszer csak akkor ha nincs garanciába a teló vagy ha nem szeretnéd szervizelni, de egy Note 4 esetében azért megéri, az S3 olyan elavult, hogy a szervizelés árával már majdnem veszel egy másikat használtan.

Na szerencsere ujra tolt.. bar erdekes dolgokat csinaltam :D
Kikapcsolva power bankkal toltottem ejjel.. masnap reggel toroltem az osszes appot es toltott... letoltottem a warfriends jatekot.. es megint nem toltott, a jatek cache uritese es uninstallja utan ujra tolt.. erdekes, de akkor nem jatszom azzal :D

Nem elérhető AtixD

• PFC Fan
  • PDA: Note 4(N910C)
  • PDA ROM: N910CXXU1BOC3
« Reply #2897 Dátum: 2017, 02 02, 15:00:49 »
Na szerencsere ujra tolt.. bar erdekes dolgokat csinaltam :D
Kikapcsolva power bankkal toltottem ejjel.. masnap reggel toroltem az osszes appot es toltott... letoltottem a warfriends jatekot.. es megint nem toltott, a jatek cache uritese es uninstallja utan ujra tolt.. erdekes, de akkor nem jatszom azzal :D

Azt nem értem, hogy akkor a factory reset-nél miért nem töltött, amikor az mindent töröl beleértve a játékot is :D

Nem elérhető ato1981

• PFC Fan
  • PDA: Huawei Mate 20 Pro LYA-L29
  • PDA ROM: 10.0.0.220(C432E7R1P5)
« Reply #2898 Dátum: 2017, 02 02, 15:38:12 »
sziasztok tudnatok segiteni?Milyen programmal tudom az obb fajt megnyitni es modositani kicsomagolni pc-en.Tudtok valamilyen programot hozza?

Nem elérhető blaze13

« Reply #2899 Dátum: 2017, 02 02, 21:21:49 »
Azt nem értem, hogy akkor a factory reset-nél miért nem töltött, amikor az mindent töröl beleértve a játékot is :D

Na ez eszembe se jutott :D pedig volt factory reset, probaltam upsm-ben safe modeban es kikapcsolva is, es egyik se toltott... lehet mar csak en kepzeltem bele a jatek miatt nem toltest :D most mar letoltom es megnezem :D