Sziasztok!
Ez nekem a topikom, Note4-em van, ezért nem is nagyon gondolkodom, hogy a komolyabb hozzáértőket hol keresgéljem? Természetesen nyugodtan szóljon aki nem ért velem egyet, mert akkor keresek más megoldást, amit javasoltok.
Hála égnek a Note4 nem füstöl, nem robban, és még működik is frankón.
A Messenger frissítés kikerülésére várok tőletek valami jó megoldást.
Srácok!
Vannak itt olyan emberek, akik romokat építenek közel "0"-ról. Ezt nem tudnátok megoldani nekem? Vagy akár másnak is. Egyszerűen nem tudom használni a legutóbbi frissülése miatt a Facebook Messengert. Nem azért mert nem működik, hanem azért mert lehetetlen hogy ez így nekem megfeleljen.
Már hetek vagy hónapok óta belejött egy olyan dolog, hogy nem csak az általam ott hagyott kapcsolatok jelennek meg a kezdő oldalán, hanem felajánl nekem kedvenceket, meg szülinaposokat, meg a jó ég tudja még milyen csoportokat, akiket nem kérdeztem tőle soha. Már ez is idegesített, hogy így nem tudok csak simán belépni és chatelni gondtalanul, hanem ha idegesít ez a felesleges marhaság, akkor először törölgessem ki onnan. Két nap után újra ott van és kezdek mindent előlről.
A napokban viszont egy még nagyobb átalakításon esett át a Messenger. Én nem tudom ki örül ennek, de ugye a Note4-nek gyári app-ja a Messenger. Kitörölni nem tudom csak a frissítését, és max. letiltani ezt a progit. Letöröltem a frissítéseket, de akkor meg nem engedi megnyitni ha nem frissítem vissza. Újrahúztam az Androidot rajta és kikapcsoltam minden frissítést és értesítést ezekről. Így sem nyílik meg, csak egy nagyon piros frissítés sáv van helyette, Ha akarok, frissíteni, frissítsek rá. Mondanám, hogy a sűrűn toszott legközelebbi női ágon született hozzátartozójukat, de nem mondom, mert nem vagyok bunkó.
Van ám itt kultúra!
Letiltottam a messengert
, megpróbáltam a Facebook alkalmazást és azon belül chatelni, de át szeretne küldeni Messengerre. Letiltottam azt is. Próbáltam Crome-ból facebookozni. Előtte is onnan szoktam. De az üzeneteket ott is csak Messengerről lehet bonyolítani.
Próbálgatok más appokat, amik viszik a Messengert, de semmi nem fogadja a Messenger üzeneteket, csak a Lite messenger for facebook. kezeli. Ez viszont nem mondhatnám hogy takarékos. Ha jön valami a telefonomra, a ledet folyamatos kék fényre teszi. Nem tudom hogy ez eszi-e az akkut, de 1 napos lett a telefonom akkuja. Ráadásul ez az app angol. Semmit nem tudok rajta beállítani, csak ha ki-googlézom előtte. Robot munka ez egy hozzám hasonló embernek, és többnyire inkább el is szokot az ilyen maradni.
Szóval? Szerintetek van erre megoldás? Köszönöm ha bárki is foglalkozik a kedvemért a kérdéssel! Kellemes hétvégét annak aki nem dolgozik! Jó munkát annak aki dolgozik!