2024, 11 24, 08:59:28

Szerző Téma: Samsung Galaxy Note 4 - vágyószoba  (Megtekintve 180117 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
Re: Samsung Galaxy Note 4 - vágyószoba
« Reply #100 Dátum: 2014, 10 22, 12:56:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok...  Jelen pillanatban függetlenül hol a legolcsóbb gyári garanciával és raktáron is van .... 239 ért tudok , olcsóbban tud valaki ?
Samsung üzletekben 234.990...

Nem elérhető FIREBLADE

• Nem: Férfi
  • Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
Re: Re: Samsung Galaxy Note 4 - vágyószoba
« Reply #101 Dátum: 2014, 10 22, 14:17:06 »
Sziasztok...  Jelen pillanatban függetlenül hol a legolcsóbb gyári garanciával és raktáron is van .... 239 ért tudok , olcsóbban tud valaki ?
hardverapro.hu

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #102 Dátum: 2014, 10 22, 15:37:48 »
A Samsung Store-ban, a Westendben 234.990-ért vettem az első napokban adtak vele BT-s hangszórót is 51.990 Ft értékben. Ami persze 25-30-nál többet nem ér...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető atikanj

• PDA: LG V10 H960A
« Reply #103 Dátum: 2014, 10 22, 18:18:14 »
A Samsung Store-ban, a Westendben 234.990-ért vettem az első napokban adtak vele BT-s hangszórót is 51.990 Ft értékben. Ami persze 25-30-nál többet nem ér...

sajnos ez a megoldás 1 napig volt elérhető , ma beszéltem velük ....

Macika tokot oldalra nyílót láttál ott ? Ebayen sincs sok , tudom új telefon de pl zenust egyet sem találtam ...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #104 Dátum: 2014, 10 22, 18:31:07 »
sajnos ez a megoldás 1 napig volt elérhető , ma beszéltem velük ....

Macika tokot oldalra nyílót láttál ott ? Ebayen sincs sok , tudom új telefon de pl zenust egyet sem találtam ...
Bevallom, nálam az oldalra nyíló tok nem játszik. Nem csak a Note4-nél, egyik korábbinál sem.
Kizárólag az átfűzhető mágneses övtok jön be, abból mindig rendelek 3-4 db-ot, hogy legyen itthon tarcsiba'.
Mert van úgy, hogy elfelejtkezek róla és az ajtófélfa letépi félig rólam.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető atikanj

« Reply #105 Dátum: 2014, 10 22, 18:52:53 »
Bevallom, nálam az oldalra nyíló tok nem játszik. Nem csak a Note4-nél, egyik korábbinál sem.
Kizárólag az átfűzhető mágneses övtok jön be, abból mindig rendelek 3-4 db-ot, hogy legyen itthon tarcsiba'.
Mert van úgy, hogy elfelejtkezek róla és az ajtófélfa letépi félig rólam.
Speedshopban találtam ,  valószínű akkor a samsung store-ban is van ....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #106 Dátum: 2014, 10 22, 20:57:54 »
Speedshopban találtam ,  valószínű akkor a samsung store-ban is van ....
Meglepődtem, hogy a -1. napon (16-án) délután a Note4 készüléken kívül kapható volt a Samsung Store-ban hozzá való gyári tartalék akksi külső töltővel 10.990-ért, 2 db-os gyári fóliacsomag 2.990-ért és többfajta színű gyári ablakos tok is. Szóval minden volt, 1 nappal a hivatalos forgalmazás megkezdése előtt is.

És eléggé elfogadható áron!

Valahogy így kellene ezt.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #107 Dátum: 2014, 10 24, 07:59:30 »
Üdv !
Megvan !!!
Tegnap Allee samu bolt, első vevő voltam, kaptam hozzá egy 50000 Ft értékű kis aktív akkus hangfalat.
234990 be került.

Érzet: abszloút prémium érzet, fémes érzet, nagyon össze van rakva, exynos  7 es procival, 49800 antutu..
Majd írok többet pár nap használat után. Eddig nagyon nagyon gyors !!!!

Üdv:

Biztos, hogy első voltál? Két pultnál is lehetett vásárolni. (Ott voltam.) :-)

Nem elérhető atikanj

« Reply #108 Dátum: 2014, 10 25, 21:37:58 »
Sziasztok ...

Mai helyzetjelentés, az Allee -ben található Samsung  store-ban  a 2 darabos gyári fólia fényes , 4990 ft.

Kívánságra tökéletesen felteszik. Akkumulátorfedél helyére pattintható oldalra nyíló tok több színben,
S Charger View Cover 21990 ft.  Ennek a toknak a töltés nélküli változata 15 ezer ft .

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #109 Dátum: 2014, 10 25, 23:30:00 »
Sziasztok ...

Mai helyzetjelentés, az Allee -ben található Samsung  store-ban  a 2 darabos gyári fólia fényes , 4990 ft.

Kívánságra tökéletesen felteszik. Akkumulátorfedél helyére pattintható oldalra nyíló tok több színben,
S Charger View Cover 21990 ft.  Ennek a toknak a töltés nélküli változata 15 ezer ft .
IGEN érdekes...

1 hete vettem a Westendben a Samsung Store-ban.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető atikanj

« Reply #110 Dátum: 2014, 10 25, 23:33:39 »
IGEN érdekes...

1 hete vettem a Westendben a Samsung Store-ban.

Mondtam az eladónak ezt , hogy a westend-ben mennyibe került , nyitási akcióra  hivatkozott, nem volt időm átmenni .. pedig kíváncsi lettem volna .

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #111 Dátum: 2014, 10 25, 23:51:45 »
Mondtam az eladónak ezt , hogy a westend-ben mennyibe került , nyitási akcióra  hivatkozott, nem volt időm átmenni .. pedig kíváncsi lettem volna .
Kíváncsi lettem volna, hogy a tartalék akksis külső töltő mennyi az Allee-ben, mert a Westendben 10.990 volt.
Az akksi önmagában kerül ennyibe máshol....

Sir Winston Churchill

Nem elérhető atikanj

« Reply #112 Dátum: 2014, 10 26, 00:44:08 »
Kíváncsi lettem volna, hogy a tartalék akksis külső töltő mennyi az Allee-ben, mert a Westendben 10.990 volt.
Az akksi önmagában kerül ennyibe máshol....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #113 Dátum: 2014, 10 26, 01:08:25 »
Egyszerűen hihetetlen...
Nem most nyitottak, hanem július 29-én. Tehát semmilyen nyitási akció nem lehetett a WestEndben...

A Note4-et múlt csütörtökön vettem, a külső akksit+töltőt is akkor, a fóliát pedig múlt vasárnap, amikor már nem élt az akció a készülékre+hangszóróra...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető atikanj

« Reply #114 Dátum: 2014, 10 26, 14:08:19 »
Egyszerűen hihetetlen...
Nem most nyitottak, hanem július 29-én. Tehát semmilyen nyitási akció nem lehetett a WestEndben...

A Note4-et múlt csütörtökön vettem, a külső akksit+töltőt is akkor, a fóliát pedig múlt vasárnap, amikor már nem élt az akció a készülékre+hangszóróra...

Akkor gondoltak egyet és valamiért árat emeltek ..... vagy nem tudom , próbáltam most hívni a Westendben lévő boltot , hogy megkérdezzem náluk mennyi , kíváncsiságból , mást úgysem tudok tenni de nem sikerült lehet nem jó a szám amit hívok .
Mindegy már , ezek szerint én drágábban vettem majdnem dupla áron , de legalább más ne menjen  az Allee Samsung Store-ba kiegészítőt vásárolni.

Nem elérhető atikanj

« Reply #115 Dátum: 2014, 10 29, 19:57:37 »
Egyszerűen hihetetlen...

Ma voltam a Westend-ben lévő Samsung Store-ba .

Minden olcsóbb mint az Allee-ban ahol múlt szombaton vásároltam .

Kijelzővédő fólia . Allee  5000ft    Westend 3000 fT
Akkumulátor helyére pattintható gyári tok oldalra nyíló az Allee-ban  15 ezer ft   ugyanez a Westendben     11ezer ft
  Ugyanez a tok  a vezetéknélküli padhoz való változatban  Allee  22  ezer ft  Westendben még nincs  de folyamatban a beszerzés
S charger pad kisebb változat de jó a Note 4 hez , nem praktikus de használható Allee-ben 15 ezer ft 
                                                                                                             westend-ben 11 ezer ft   
S charger pad nagy változat kicsit nagyobb mint a Note 4 tökéletes hozzá Alleban nem láttam
   Westendben megvettem 13 ezerért , olcsóbban  mint a kis méretű S charger indukciós Pad az Allee-ban

Kerüljétek az Allee-t gyári tartozékok vásárlásánál .

Nem ugyan az a két cég bár gyári cuccokat árulnak,nem is mindent egy helyen szereznek be van amit igen van amit nem , kérdezgettem az eladót a Westendben , tőle vannak az infók.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #116 Dátum: 2014, 10 29, 21:02:38 »
Ma voltam a Westend-ben lévő Samsung Store-ba .

Minden olcsóbb mint az Allee-ban ahol múlt szombaton vásároltam .

Kijelzővédő fólia . Allee  5000ft    Westend 3000 fT
Akkumulátor helyére pattintható gyári tok oldalra nyíló az Allee-ban  15 ezer ft   ugyanez a Westendben     11ezer ft
  Ugyanez a tok  a vezetéknélküli padhoz való változatban  Allee  22  ezer ft  Westendben még nincs  de folyamatban a beszerzés
S charger pad kisebb változat de jó a Note 4 hez , nem praktikus de használható Allee-ben 15 ezer ft 
                                                                                                             westend-ben 11 ezer ft   
S charger pad nagy változat kicsit nagyobb mint a Note 4 tökéletes hozzá Alleban nem láttam
   Westendben megvettem 13 ezerért , olcsóbban  mint a kis méretű S charger indukciós Pad az Allee-ban

Kerüljétek az Allee-t gyári tartozékok vásárlásánál .

Nem ugyan az a két cég bár gyári cuccokat árulnak,nem is mindent egy helyen szereznek be van amit igen van amit nem , kérdezgettem az eladót a Westendben , tőle vannak az infók.
Ez úgy kb. a szabadrablás kategória...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Killer

• Navigáció / Navigation: mikor mi
  • PDA: SE X1,S7 EDGE, stb.
  • PDA ROM: Mostanában mindig gyári
« Reply #117 Dátum: 2014, 10 29, 22:20:03 »
Na remek az Alleban ma vettem kijelzővédő fóliát után gyártottat 2db. egy tiszta egy matt 3000.
Még jó hogy tokot nem vetem mert kicsit megszédültem az áraktól de akkor nem ok nélkül.  >:(

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #118 Dátum: 2014, 10 29, 22:31:33 »
Na remek az Alleban ma vettem kijelzővédő fóliát után gyártottat 2db. egy tiszta egy matt 3000.
Még jó hogy tokot nem vetem mert kicsit megszédültem az áraktól de akkor nem ok nélkül.  >:(
Ugyanennyiért a Westendben 2 db gyári eredeti, fényeset kaptál volna.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #119 Dátum: 2014, 11 17, 15:19:07 »
Áfásan,  Samsung garival hol lehet venni viszonylag jó árban feketét?

Samsung Note 3 !

Nem elérhető Ballas

« Reply #120 Dátum: 2014, 12 31, 01:53:58 »
Sziasztok! Új tagként regisztráltam hozzátok, mert most találtam rá a fórumra. Magamról annyit, hogy mobilfan vagyok, és nemrégiben kaptam ajándékba egy samsung galaxy note 4 készüléket. Előtte note 2-m volt mivel imádom a note sorozatot, azonban ez a note 4 fantasztikus. Gigantikus a különbség a note 2 höz képest is. Páromnak lg g 3 ja van az is jó kis telefon, problémát nem tapasztaltunk még vele és a kijelzője is szép. Nem érdemes összehasonlitani a note 4 el a samsung csúcsmobilja más kategória szerintem. A tapasztalataim a note 4 ről megosztom majd itt a fórumon.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #121 Dátum: 2015, 01 01, 13:53:30 »
Sziasztok! Új tagként regisztráltam hozzátok, mert most találtam rá a fórumra. Magamról annyit, hogy mobilfan vagyok, és nemrégiben kaptam ajándékba egy samsung galaxy note 4 készüléket. Előtte note 2-m volt mivel imádom a note sorozatot, azonban ez a note 4 fantasztikus. Gigantikus a különbség a note 2 höz képest is. Páromnak lg g 3 ja van az is jó kis telefon, problémát nem tapasztaltunk még vele és a kijelzője is szép. Nem érdemes összehasonlitani a note 4 el a samsung csúcsmobilja más kategória szerintem. A tapasztalataim a note 4 ről megosztom majd itt a fórumon.
üdv a klubban. Először én is notetot akartam de nekem túl nagy. Nincs nagy kezem. Hülyeségnek tartom ezt a méret növelést. I6 után még az s4 is furcsa volt :D

Nem elérhető TopGun

• PDA: Samsung Galaxy Note 4 LTE
  • PDA ROM: SM-N910F
« Reply #122 Dátum: 2015, 01 01, 16:34:46 »
Ugyanennyiért a Westendben 2 db gyári eredeti, fényeset kaptál volna.

Nekem (ghoo) Crystal clear kijelzovedo folia van a Note II-n, de van egy matt foliam is. Azt hallottam, hogy bar a matt folia elvileg ujjlenyomat mentes, viszont "csereben" a szinhuseg romlik, szerintetek mennyi az igazsag alapja ennek? A fenyes foliam iszonyuan gyujti az ujjlenyomatot, nem gyozom torolgetni, hiaba mosok naponta tobbszor is kezet, (ahogy anno valaki a Note II topicban tanacsolta) a zsirosodas megelozesere.

Nem elérhető skandargraun

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4
  • PDA ROM: passz
« Reply #123 Dátum: 2015, 01 03, 15:15:43 »
Erősen kompromisszumos a dolog, mivel a fényes valóban alig rontja a kijelzőt, viszont egy komplett kriminalisztikai tanszéket el lehet látni anyaggal akár egy fél órás használatot követően, annyira gyűjti az ujjnyomokat.
Én most raktam fel először mattot, hát kérem, ezt még tisztítani sem kell annyira nem érzékeny rá, cserébe viszont igen sokat ront a kijelzőn, mondhatni, mintha lecseréltem volna a telefont vmi középkategóriás kínai dzsunkafonra.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #124 Dátum: 2015, 01 04, 09:10:41 »
Erősen kompromisszumos a dolog, mivel a fényes valóban alig rontja a kijelzőt, viszont egy komplett kriminalisztikai tanszéket el lehet látni anyaggal akár egy fél órás használatot követően, annyira gyűjti az ujjnyomokat.
Én most raktam fel először mattot, hát kérem, ezt még tisztítani sem kell annyira nem érzékeny rá, cserébe viszont igen sokat ront a kijelzőn, mondhatni, mintha lecseréltem volna a telefont vmi középkategóriás kínai dzsunkafonra.
rakjatok üveg fóliát. Igen elterjedt még a plexi vagy mi a rák. Állítólag jobb, mint a fólia