Szia, Sziasztok !
Note 3 am volt, de nemreg eladtam, hogy majd egybol vehessek note 4 et.
Most atmanetileg egy LG G3 am van....
Elöljáróban annyit, hogy futva, rohanva adnam oda a g3 at akar ismet egy
note 3 ert.....
Telefon hivast a masik fél nem hallja, hol jo, hol nem jo...
memoria allandoan elfogy..... kepernyo fako....
hatlap nagyon konnyen lepattan, aksi kiszamithatatlanul merul....
probaltam sok rommal, roottal es root nelkul....
valami gondom mindig van/volt a g3 al....
optimalizalas........ jo vicc.. ez a telefon kb. fel evvel elobb jelent meg,
mint ahogyan azt a ra megirt LG toldozgatos, foltozgatos romjai is tukrozik.
Ezekre a dolgokra sok G3 tulaj panaszkodik... nem egyedi eset vagyok...
Mar alig varom hogy jojjon a note 4 !!!!!
Amint megjelenik, lesz nagyon jo arban elado egy LG G3-am....
Üdv.
Nana...
Elsőnek szögezzük le, mind a Note3, 4, G3 remek gépek, mindegyiknek megvannak az előnyei vs. hátrányai.
Amire sok G3 tulaj panaszkodik, idézlek:
-
Telefon hivast a masik fél nem hallja, hol jo, hol nem jo... Látom a Note3-nál van hasonló gond, de maradjunk a G3-nál. Kinek ismert kinek nem, nem tudom. Az LG érzékeny a mobilhálózatra. Ha alapból a háló beállításoknál a GSM/WCDMA/LTE van alapértelmezettnek és van is lefedettség, jó a hang. Ilyenkor a telefon az LTE hálót használja, ha hívás van, levált 3G-re a hívás időtartamára, aholis tudtommal nincs baj a hanggal. Sokan használják "energiaspórolásnak" a 2G vagy 3G hálót. Ezeknél a telefonoknál fölösleges. Mennyi energia spórolódik meg vele? 5%? Nem 40 órát bír ha nem 38-at? Van jelentősége? Egyáltalán.. Csak érdekes hogy ott nem jó a hang, az LTE-t használóknál meg jó.
-
memoria allandoan elfogy..... You are not allowed to view links.
Register or
Login. 2012-es cikk, azóta van egy fejlettebb 4.4.2 Még mindig baj hogy elfogy? Szerintem nem...
-
kepernyo fako.... Ezzel azért pont a G3 esetében (gondolom nem csak én) vitába szállnék... Szerintem az a kijelző, fényereje, színei, ppi száma, több mint brutál. Ha Neked valóban fakó, szerviz.
-
optimalizalas........ jo vicc.. ez a telefon kb. fel evvel elobb jelent meg,
mint ahogyan azt a ra megirt LG toldozgatos, foltozgatos romjai is tukrozik. Az optimalizálás szerintem az LG-nél egyáltalán nem vicc. Nagyon jók a gyári programjai, sokan használják, remekül is működnek, ellenben a samsung 1x használatos csekmet root nélkül törölhetetlen appjaival, mint pl. a sok HUB, meg Health, ilyen olyan mérők, amik csak vagizásra jók, de a mindennapokban soha nem használod.. ergó csak azért rootolsz hogy takaríts... A toldozgatós foltozgatóshoz csak annyi: legalább van... abba bele se kezdjünk hogy pl egy samu júzer mennyit vár egy rom ápdétre, és a végén sok esetben meg se kapja. Nekem ha S3-am lett volna biztos földhözb..om mikor olvasom a hírt a KitKat-ról.. például.
De oké, kinek a pap, kinek a papné.
Nem egyedi eset természetesen, én úgy gondolom Te jobban szereted a Note sorozatot mint az eldzsít. Ennyi. Mindkét (három) gépezet remek a maga nemében, én nagyra tartom a kollegám Note3-ját is, szerintem szép és jó is. De szerintem nem lehet kategorikusan kijelenteni hogy ez vagy az rossz, nyilván ez attól függ ki milyen hitgyülekezethez tartozik.
A lényeg hogy az adott géppel a gazdája legyen elégedett. Ha Te ezt a Note4-ben fogod megtalálni, respect, használd egészséggel, az S5-ben látott "végre nagyot lépett a samu"-t alapul véve nagyon szép és jó kütyü lesz ez is!
Elmondom egyébként, a képek alapján szerintem az eddigi legszebb Note, a 4...