0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
tweak bigyóval se csinál ez semmit.kivágom.
You are not allowed to view links. Register or LoginNa az itt leírtak alapján megcsináltam mindent kivéve az art-ot, mert az xposed miatt nem megy... Sokkal, de sokkal gyorsabb lett a telefon. Ajánlom mindenki figyelmébe!! Hihetetlen mennyit húz a telefonon!
tudtam,hogy ismerös,ezt már linkeltem jóval korábban 427.You are not allowed to view links. Register or Login
Igen igen, de azota kiegiszitette az animacioval. Es nekem az jott be a legjobban.
akármit csinálok,akárhogy,nem csinál ez nálam xart se.visszaállitottam ,gyárira,akkor vagy 5 percig láttam esöt,aztán az is eltünt.most se semmi,kivágom az ablakon,esküszöm.
megoldottam,nem fogjátok elhinni,ha a szinkronizálás ki van kapcsolva,nem megy ha be igen mi köze hozzá?? de ezért nem megy,baxxa meg,most már ok.
amint kikapcsolod,meg is szünik. bekapcs,és visszajön.
nem tudom volt-e már?[Mod/GWBT Theme][14.09.2014]G3 Tweaksbox ThemesYou are not allowed to view links. Register or LoginInstall theme.Open G3 TweakBox.Go To ThemeTweaks -> Other UI Tweaks -> UI Themes.Check on G3 Shadowed Theme .Reboot your phone.
Ez egy kicsit más, már egy ideje szemezek vele, de nem merem felrakni You are not allowed to view links. Register or Login
megvagyok,gyomlálok,kezd formája lenni,meglátjuk,lock időjárás az bármit csinálok semmi,felcseszi az agyam.
Az időjárás alapból a kezdetek óta nem megy....kivéve, ha: root és kicseled a fájlokat, vaaagy, xposed+tweeaksbox
fájlcsere -> fejreállás 2*, utánam kerestem mást (xposed+..)nekem xposed+tweeaksbox megoldással jött össze
Akkor valamit nem jól csináltál vagy kihagytál (r-w-w) a fájlcserénél, mert megy rendesen minden rommal.
nem írtad el véletlenül? rw-r-r
kicsit puciztam,trés xart, begyorsult köszi xposed,stb, gyönyörüen fut,nem akad ,laggol, pedig még c rom.kezd jó lenni,hétvégén kdz-zek,valami újabb romra,aksi is javult,gatyába rázom,és okés lesz ez. You are not allowed to view links. Register or Login
Faja kis telefon mondtam Én! Remélem maradsz is rajta, mert egy kicsit felpörgeted ezt a fórumot is A főképernyőn milyen widget amit használsz?
s5 aksiban jobb,még midig azt mondom,majd meglátjuk másik romon bár már kezd ráállni ez is,csak feles xarok ki kell irtani melyik widgetre gondolsz? van ott több is.
A kék pörgősre és a névnapra
névnapra,play You are not allowed to view links. Register or Loginidöjárás.You are not allowed to view links. Register or Login