Nos, a telefon továbbra is hibákkal küszködik . Volt visszaállítás, stb, ami annyit tett, hogy most az sms app 4mp alatt nyitja meg az alkalmazast.
Viszont most a chrome nem működik. Frissítés nélkül vagy frissitve, tökmindegy neki, feldobja a billentyűzetet, de az nem reagál az érintésre. Az egész telefon lefagy tőle és alig kehet kilépni. Persze a gyári rom--ból nem lehet törölni.
Zarokepernyore időjárás animáció nem jelenik meg, értesítési savból nem lehet megnyitni az értesítést, ha meg us megnyílóik az kb 10-15 mp mire megnyitja....
Visszavittem a vodafone boltba (UK), ahol persze keszlethianyra panaszkodva várnom kell következő hét keddig, amikor is LEHET, hogy lesz belőle nekem csere.
Tudom, hogy egyedi eset és kismillió eladott telefonból csak pár hibás van és ez minden gyártónál előfordul, ezért nem szidom de az LG szerintem ebben a felső kategóriában meg gyermekbetegsegeket hordoz.
Azt hiszem kell meg neki 1, maximum két év mire azt a szintet tudja hozni mint a Note sorozat, vagy az oppo find.
Viszont nagyon jó úton haladnak, nagyon szép a telefon, hatalmas és gyönyörű a kijelzo a mellet,hogy a meret nem nagzobb mint a legtobb 5 collos kijelzővel szerelt mobile.
Szóval összeségében tetszik de lehet, hogy inkább ezt visszamondom és megvárom a Note 4--ét vagy az EDGE-t.
Mindenkinek köszönöm a segítséget, amit itt kaptam!