2025, 01 11, 11:39:29

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 262361 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #425 Dátum: 2014, 09 18, 10:05:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Koszonom neked,ez igy nagy segitseg. Olvastam a linket is, nem egy nagy feladat.
Viszont lenne meg kerdesem.
Ez a keszulek halozatfuggo jelenleg. Nem jelent gondot, ha masik Rom (ujabb) kerul ra?
A gyari update lehetoseg megmarad? Gondolom ha az i vegut teszem fel, akkor ha kijon a gyari frissitesben,nalam nem fog jelezni...vagy megis?
Vodafone szolgaltatos a keszulek,hol talalhatok hozza gyari Romot?
Vagy a sima Rom jo lesz hozza?

Elore is koszonom a segitseget.

Innen lehet letölteni a készüléked legújabb romverzióját:
A download elé be kell ütnöd az IMEI számodat (*#06#)  ha ragaszkodsz a szolgáltatós romhoz.
Ha innen töltöd le a romot akkor utána ugyanúgy frissít telón keresztül is ha újabb romot ad ki a Vodafone.
Ha nem ragaszkodsz a szolgáltatós romhoz akkor az XDA-ról lehet ketölteni frissebb romokat.
 itt viszont nagyon nézd meg, hogy a készülékedhez való romot tölts le. Itt  a régió számít ahova a telefont szánták, illetve az, hogy 16 vagy 32 gigás a telefon.
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: G925FXXU1AODC
« Reply #426 Dátum: 2014, 09 18, 10:28:59 »
Innen lehet letölteni a készüléked legújabb romverzióját:

Szia, ismét köszönök minden segítséget.
Szóval megnéztem itt:
Az én verzióm és az alábbit kaptam:
Country: UK
Model: D855/16GB
Carrier:Vodafone
Suffix: 6VD
Software Version:D85510K
Revision: 00_3
Last Update Date: 2014-09-15

Tehát elméletileg nekem már a K-s végű van fent.
Így viszont vagy a Vodafone frissítésével lehet baj, vagy újra kéne raknom mindent.
Lehet,hogy nem a Vodafone Romjával kéne foglalkozni.

Na majd ma délután csinálok egy resetet, aztán meglátjuk. Ha az sem segít,akkor keresek valami Romot hozza....

Köszönöm a segítségeket.
Az élet egy álom....De mi lesz ha felébredünk? :)

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
  • Navigáció / Navigation: Waze :) Sygic...ha tudni akarom mennyivel lehet menni :)
« Reply #427 Dátum: 2014, 09 18, 18:46:16 »
Nos, a telefon továbbra is hibákkal küszködik . Volt visszaállítás, stb, ami annyit tett, hogy most az sms app 4mp alatt nyitja meg az alkalmazast.
Viszont most a chrome nem működik. Frissítés nélkül vagy frissitve, tökmindegy neki, feldobja a billentyűzetet, de az nem reagál az érintésre. Az egész telefon lefagy tőle és alig kehet kilépni. Persze a gyári rom--ból nem lehet törölni.
Zarokepernyore időjárás animáció nem jelenik meg, értesítési savból nem lehet megnyitni az értesítést, ha meg us megnyílóik az kb 10-15 mp mire megnyitja....

Visszavittem a vodafone boltba (UK), ahol persze keszlethianyra panaszkodva várnom kell következő hét keddig, amikor is LEHET, hogy lesz belőle nekem csere.

Tudom, hogy egyedi eset és kismillió eladott telefonból csak pár hibás van és ez minden gyártónál előfordul, ezért nem szidom de az LG szerintem ebben a felső kategóriában meg gyermekbetegsegeket hordoz.
Azt hiszem kell meg neki 1, maximum két év mire azt a szintet tudja hozni mint a Note sorozat, vagy az oppo find.

Viszont nagyon jó úton haladnak, nagyon szép a telefon, hatalmas és gyönyörű a kijelzo a mellet,hogy a meret nem nagzobb mint a legtobb 5 collos kijelzővel szerelt mobile.

Szóval összeségében tetszik de lehet, hogy inkább ezt visszamondom és megvárom a Note 4--ét vagy az EDGE-t.

Mindenkinek köszönöm a segítséget, amit itt kaptam!

Samsung Galaxy S6 Edge

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #428 Dátum: 2014, 09 18, 19:17:34 »
Nos, a telefon továbbra is hibákkal küszködik . Volt visszaállítás, stb, ami annyit tett, hogy most az sms app 4mp alatt nyitja meg az alkalmazast.
Viszont most a chrome nem működik. Frissítés nélkül vagy frissitve, tökmindegy neki, feldobja a billentyűzetet, de az nem reagál az érintésre. Az egész telefon lefagy tőle és alig kehet kilépni. Persze a gyári rom--ból nem lehet törölni.
Zarokepernyore időjárás animáció nem jelenik meg, értesítési savból nem lehet megnyitni az értesítést, ha meg us megnyílóik az kb 10-15 mp mire megnyitja....

Visszavittem a vodafone boltba (UK), ahol persze keszlethianyra panaszkodva várnom kell következő hét keddig, amikor is LEHET, hogy lesz belőle nekem csere.

Tudom, hogy egyedi eset és kismillió eladott telefonból csak pár hibás van és ez minden gyártónál előfordul, ezért nem szidom de az LG szerintem ebben a felső kategóriában meg gyermekbetegsegeket hordoz.
Azt hiszem kell meg neki 1, maximum két év mire azt a szintet tudja hozni mint a Note sorozat, vagy az oppo find.

Viszont nagyon jó úton haladnak, nagyon szép a telefon, hatalmas és gyönyörű a kijelzo a mellet,hogy a meret nem nagzobb mint a legtobb 5 collos kijelzővel szerelt mobile.

Szóval összeségében tetszik de lehet, hogy inkább ezt visszamondom és megvárom a Note 4--ét vagy az EDGE-t.

Mindenkinek köszönöm a segítséget, amit itt kaptam!
A hibákból kifelejtettem, mert csak most próbáltam, hogy csoport üzeneteknél nincsenek nevek, nem is látja meg ha a keresőbe írom akkor sem...  >:( >:( :'(

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #429 Dátum: 2014, 09 19, 06:06:08 »
A hibákból kifelejtettem, mert csak most próbáltam, hogy csoport üzeneteknél nincsenek nevek, nem is látja meg ha a keresőbe írom akkor sem...  >:( >:( :'(
Hmm....   :hmm: ez totál olyan, mint amikor anno rossz romot tettem fel. A névjegyzék nem volt egészen normális. Ahogy jó rom ment fel rá, minden okés volt.

Nem elérhető kacsafarka

• Support-ER
  • Mr.
« Reply #430 Dátum: 2014, 09 19, 08:27:10 »
Hmm....   :hmm: ez totál olyan, mint amikor anno rossz romot tettem fel. A névjegyzék nem volt egészen normális. Ahogy jó rom ment fel rá, minden okés volt.
Értem én, de ezen a gyári rom van még.
Sőt, ma már az sms-két sem küldi el.
Vagyis elkuldi, de lefagy közben a telefon.

Nem fogom újra tenni és mindent ismét felpakolni, még biztonsági mentésből sem.
Kivárom a cserét, vagy megvárom a Note 4--ét.

Pedig tényleg jó forma, méret és egyéb

:'(

Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #431 Dátum: 2014, 09 19, 09:47:20 »
Értem én, de ezen a gyári rom van még.
Sőt, ma már az sms-két sem küldi el.
Vagyis elkuldi, de lefagy közben a telefon.

Nem fogom újra tenni és mindent ismét felpakolni, még biztonsági mentésből sem.
Kivárom a cserét, vagy megvárom a Note 4--ét.

Pedig tényleg jó forma, méret és egyéb

:'(

Hali,
Én azért nem mondanák le ilyen könnyen a telorol. Valami nagyon össze kuszálodhatot rajta. Egy teljes recoveryből (nem saját, hanem felrakott recovery) történő wipok és formatok után tiszta telepítés a legújabb telodhoz kiadott rommal. Semmiképp nem alkalmaznák biztonsági  mentésből bármit is visszarakni.
Ez a telo ennyit még meg kell, hogy érdemeljen.
Sok sikert hozzá

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #432 Dátum: 2014, 09 19, 10:06:06 »
Hali,
Én azért nem mondanák le ilyen könnyen a telorol. Valami nagyon össze kuszálodhatot rajta. Egy teljes recoveryből (nem saját, hanem felrakott recovery) történő wipok és formatok után tiszta telepítés a legújabb telodhoz kiadott rommal. Semmiképp nem alkalmaznák biztonsági  mentésből bármit is visszarakni.
Ez a telo ennyit még meg kell, hogy érdemeljen.
Sok sikert hozzá
Nincs ra custom recovery csak a koreai verziohoz valami F40x valtozathoz egy alig mukodo CWM. Illetve az Amcsi T-s D851-hez hivatalos TWRP. Aki custom ROM-ot akar annak nem valo a G3.

Nem elérhető andreas49

« Reply #433 Dátum: 2014, 09 19, 10:37:43 »
Nincs ra custom recovery csak a koreai verziohoz valami F40x valtozathoz egy alig mukodo CWM. Illetve az Amcsi T-s D851-hez hivatalos TWRP. Aki custom ROM-ot akar annak nem valo a G3.

Az a recovery nem csak koreai verzióhoz jó. Arra, amire nekem kell teljesen megfelel. Tiszta telepítés a gyári megoldással nem lehetséges.  Működő  custom rom nem igen van még LG G3-ra. És vajon miért nem való G3 annak, aki custom romot akar használni?
Eljön a G3-nál is majd az az időszak, amikor nem lesz már fejlesztés rá és kénytelen leszel custom romot feltenni. 3 évig használtam S2-öt, arra már a hivatalos fejlesztés régen leállt, ha jól tudom a 4.1-nél. Akkor utána ne tegyem fel például a 4.4.4-et, mert csak egyedi rom  készült hozzá? Az egyedi romok általában azért készülnek, mivel a gyári romok nem mindenben a felhasználó igényeit tükrözik.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
Re: Re: Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #434 Dátum: 2014, 09 19, 11:02:02 »

Az a recovery nem csak koreai verzióhoz jó. Arra, amire nekem kell teljesen megfelel. Tiszta telepítés a gyári megoldással nem lehetséges.  Működő  custom rom nem igen van még LG G3-ra. És vajon miért nem való G3 annak, aki custom romot akar használni?
Eljön a G3-nál is majd az az időszak, amikor nem lesz már fejlesztés rá és kénytelen leszel custom romot feltenni. 3 évig használtam S2-öt, arra már a hivatalos fejlesztés régen leállt, ha jól tudom a 4.1-nél. Akkor utána ne tegyem fel például a 4.4.4-et, mert csak egyedi rom  készült hozzá? Az egyedi romok általában azért készülnek, mivel a gyári romok nem mindenben a felhasználó igényeit tükrözik.
Tisztaban vagyok azzal miert keszulnek az egyedi ROM-ok. Eleg regi motoros vagyok a szakmaban. Forraskod nelkul custom ROM, kernel sincsen csak kokanyolas aminek meg semmi ertelme. Ezert nincs is fejlesztes egyaltalan G3-ra. Root es xposed framework aztan ennyi. Mondjuk a legtobb usernek ez mar eppen elegendo. Custom recovery meg csak az F4xx modellre van ami tobb sebbol is verzik:
Working
install zip from internal sd
wipe
backup
SWIPE
Two laguage to choose :English and Chinese

Not Working
adb sideload
mount usb storage
restore

Tovabba ki hasznal ma mar CWM-et?

TWRP meg csak a T-mo US variansra van D851. Ilyen meg nem sokunknak van itt a forumon.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #435 Dátum: 2014, 09 19, 12:24:15 »
van valakinek smaert notice widgete átlátszó? mert ez igy rém csuf. >:(

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #436 Dátum: 2014, 09 19, 13:32:08 »
van valakinek smaert notice widgete átlátszó? mert ez igy rém csuf. >:(
mármint smartnotice, tudjátok ez? találkozott már valaki átlátszóval?

Nem elérhető andreas49

« Reply #437 Dátum: 2014, 09 19, 13:36:03 »
mármint smartnotice, tudjátok ez? találkozott már valaki átlátszóval?

Mást használok, de itt van 1 leírás:
Google fordításban:

Csomagold ki a fájlokat és másolja, és cserélje ikonok célmappába: img zip fájlok: root / system / etc / mrg_default_forms / ConciergeBoard / default_view / tároló / res / rajzolható-xxxhdpi / img

Ha azt szeretné, téma is időjárási ikonok, akkor csomagolja ki és másolja, és cserélje ikonok célmappába: időjárás zip fájlok: root/system/etc/mrg_default_forms/ConciergeBoard/default_view/container/res/drawable-xxxhdpi/img/weather

Miután kicserélte ikonok megváltoznak engedélyt minden megváltozott ikonra RW-rr--, majd indítsa újra a telefont. Kész.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #438 Dátum: 2014, 09 19, 13:41:11 »

köszi,ezt probáltam,de nem vergödtem zöldágra, pedig jó ez a widget,csak igy gyárin csuf.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #439 Dátum: 2014, 09 19, 13:49:56 »
Google fordításban:

Csomagold ki a fájlokat és másolja, és cserélje ikonok célmappába: img zip fájlok: root / system / etc / mrg_default_forms / ConciergeBoard / default_view / tároló / res / rajzolható-xxxhdpi / img

Ha azt szeretné, téma is időjárási ikonok, akkor csomagolja ki és másolja, és cserélje ikonok célmappába: időjárás zip fájlok: root/system/etc/mrg_default_forms/ConciergeBoard/default_view/container/res/drawable-xxxhdpi/img/weather

Miután kicserélte ikonok megváltoznak engedélyt minden megváltozott ikonra RW-rr--, majd indítsa újra a telefont. Kész.
ez a képcsereberélös nem jön be,nemigaz hgy még senki nem gyártott 1 bemásolos verzát,pedig jó ez a widget,

Nem elérhető andreas49

« Reply #440 Dátum: 2014, 09 19, 13:50:52 »
köszi,ezt probáltam,de nem vergödtem zöldágra, pedig jó ez a widget,csak igy gyárin csuf.
ki akartam próbálni, de ugy látszik, közben letörölték mindkét filet
mégis sikerült letölteni

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #441 Dátum: 2014, 09 19, 13:52:44 »
ki akartam próbálni, de ugy látszik, közben letörölték minkkét filet
nem baj,mindjárt átturom,netet,olyan nincs,hogy nincs,nemhiszem ,hogy senki nem használja,pedig remek,tetszenek figyelmeztetései,stb. nem adom fel könnyen ami nekem kell az kell. :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #442 Dátum: 2014, 09 19, 15:37:30 »
nem baj,mindjárt átturom,netet,olyan nincs,hogy nincs,nemhiszem ,hogy senki nem használja,pedig remek,tetszenek figyelmeztetései,stb. nem adom fel könnyen ami nekem kell az kell. :D
tááááádááááááám. ;) :D olyan nincs ami nincs. nincs itt lehetetlen,csak tehetetlen.  :taps:

Nem elérhető andreas49

« Reply #443 Dátum: 2014, 09 19, 16:10:42 »
tááááádááááááám. ;) :D olyan nincs ami nincs. nincs itt lehetetlen,csak tehetetlen.  :taps:

gratula, filecserével sikerült?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #444 Dátum: 2014, 09 19, 16:12:45 »
gratula, filecserével sikerült?

köszi :ok:

nem téma,megvan sárgába,és(jányok :D) rozsaszin átlátszóban is. :taps:

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #445 Dátum: 2014, 09 19, 16:50:52 »

Nem elérhető janika.25

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S7 Edge
  • PDA ROM: SM-G935F
« Reply #446 Dátum: 2014, 09 19, 20:04:24 »
Videó
Ezt akarom Én is oszd meg velünk :D

Nem elérhető Red John

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: ájgó
  • PDA: samsung note8
  • PDA ROM: gyári
« Reply #447 Dátum: 2014, 09 19, 20:29:02 »

szia
az lenne a kérdésem, hogy miután feltetted a cwm recoveryt, utána raktár-e fel gyári romot/KDZ/?
ha igen, visszarakta-e a  gyári  recoveryt, vagy maradt a custom?
a cwm recoveryben a backup restore rész megy-e?
nekem csak ez a rész lenne a fontos.
köszönöm.
UI: most látom, restore nem ok. sajna így felejtős
Van egy szó, mely szégyen és siralom.
ez a szó nem más, Trianon.

Nem elérhető laczine

• Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #448 Dátum: 2014, 09 19, 20:44:55 »

Megkaphatnám? Naaa! A rózsaszínűt! :D léccike! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető snijmat

• PFC Fan
  • PDA: mio
  • PDA ROM: passz
« Reply #449 Dátum: 2014, 09 19, 21:31:24 »
Sziasztok!

Az lehetséges ,hogy T-mobilos G3at nem lehet kóddal függetleníteni? Csak mert nekem nagyon nem akarja elfogadni. Gyári tés rom van rajta....
Köszi a segítséget előre is