2024, 12 21, 15:32:29

Szerző Téma: LG G3 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 260715 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
Re: LG G3 - Általános beszélgetés
« Reply #1250 Dátum: 2014, 12 31, 11:19:37 »
elkezdett szivárogni az F

6ES/SPAIN   V20F   LGD855   1.09 GiB

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1251 Dátum: 2014, 12 31, 11:35:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
elkezdett szivárogni az F

6ES/SPAIN   V20F   LGD855   1.09 GiB
Megjött Vodafone-ra is a 20F

SEA meg a 20B,

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1252 Dátum: 2014, 12 31, 15:35:29 »
Megjött Vodafone-ra is a 20F

SEA meg a 20B,

Hali!
Ránáznél a kernel verzióra.
A legutolsó 20e-vel nem vagyok elégedett néhány alkalmazásban túlérzékeny az érintőképernyő(Lehet ez alkalmazás gond de de nem hinném)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1253 Dátum: 2014, 12 31, 15:39:58 »
Hali!
A legutolsó 20e-vel nem vagyok elégedett néhány alkalmazásban túlérzékeny az érintőképernyő(Lehet ez alkalmazás gond de de nem hinném)
20e-ben ker ver.3.4.0.nálam.

Nem elérhető andreas49

• Navigáció / Navigation: Sygic, iGO sz.n. HERE
  • PDA: LG G4 32 Gb - H815
  • PDA ROM: V10g-EUR
« Reply #1254 Dátum: 2014, 12 31, 16:20:26 »
Hali,
Root nélkül megoldható-e, hogy egyes programok a külső SD-re irjanak?
Most tettem fel a Lollipotot, de sajnos az SD fix nem működik.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1255 Dátum: 2014, 12 31, 16:23:51 »
Hali,
Root nélkül megoldható-e, hogy egyes programok a külső SD-re irjanak?
Most tettem fel a Lollipotot, de sajnos az SD fix nem működik.
nem, ;) xar ez az egész,megyek winfosra,következő telon.vagy iphosra :D egyszerüen röhely ez a droid.

Nem elérhető andreas49

« Reply #1256 Dátum: 2014, 12 31, 16:35:48 »
nem, ;) xar ez az egész,megyek winfosra,következő telon.vagy iphosra :D egyszerüen röhely ez a droid.
Alighanem megyek vissza 4.4-re.
Simán kdz-és (full wipe mellett) telepítéssel vissza lehet menni?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1257 Dátum: 2014, 12 31, 16:43:40 »
Ezt vehetjük újévi fogadalomnak?  :whistle: ;D

Boldog Új Évet Kívánok Everybody!  :)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1258 Dátum: 2015, 01 01, 09:33:28 »
Alighanem megyek vissza 4.4-re.
Simán kdz-és (full wipe mellett) telepítéssel vissza lehet menni?

Vissza bizony :D

BÚÉK mindenkinek! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1259 Dátum: 2015, 01 01, 10:36:17 »
B.U.É.K

Nem elérhető TucsiGuy

• Navigáció / Navigation: Garmin Monterra
  • PDA: LG G3 32 Gb
  • PDA ROM: AndroidNow 10 SE
« Reply #1260 Dátum: 2015, 01 01, 10:46:27 »
Hali!
[/quote]

Az LGMobile Support Tool simán feltolta a 20F verziót. A kernel nem változott. Valójában nem tudom mit javítottak rajta. Most szeretnék micro SD kártyát venni és kipróbálom a kártyára való írást.
Nekem tetszik ez a telefon, bár, ha megjelenik a G4 váltani fogok. A navigációhoz nem elegendő a proci teljesítménye, de a többi dolog az jó.

Nem elérhető andreas49

« Reply #1261 Dátum: 2015, 01 01, 11:10:35 »
Hali!
Az LGMobile Support Tool simán feltolta a 20F verziót. A kernel nem változott. Valójában nem tudom mit javítottak rajta. Most szeretnék micro SD kártyát venni és kipróbálom a kártyára való írást.
Nekem tetszik ez a telefon, bár, ha megjelenik a G4 váltani fogok. A navigációhoz nem elegendő a proci teljesítménye, de a többi dolog az jó.
Hali,
Tegnap felraktam én is (SEA v20b), de utána visszatettem a v10i-t, mivel nem megoldható root nélkül (ez meg még nem megoldott) az SD Fix futtatása, amivel írhatóvá válik a külső SD.
Nem tudom milyen navigációt használsz, de fél európát végig navigáltama nyáron (S+4betű), de nem éreztem, hogy bármi proci teljesítmény probléma merült volna fel. (semmi lag..)

Nem elérhető TucsiGuy

« Reply #1262 Dátum: 2015, 01 01, 11:21:10 »

Hali,
Tegnap felraktam én is (SEA v20b), de utána visszatettem a v10i-t, mivel nem megoldható root nélkül (ez meg még nem megoldott) az SD Fix futtatása, amivel írhatóvá válik a külső SD.
Nem tudom milyen navigációt használsz, de fél európát végig navigáltama nyáron (S+4betű), de nem éreztem, hogy bármi proci teljesítmény probléma merült volna fel. (semmi lag..)
[/quote]

Nekem az IGO van meg hivatalosan, de rendkívül szaggat. A Navigonnal semmi baj nincs.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1263 Dátum: 2015, 01 01, 11:22:11 »
Hali,

Nekem az IGO van meg hivatalosan, de rendkívül szaggat. A Navigonnal semmi baj nincs.
igo,hivatalosan,na az érdekes :D

Nem elérhető 1stvan

• Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: i9505, LG G4 H815, LG G-pad 8.3
  • PDA ROM: Iphone 6s+; LG G4 Rooted MM 20B
« Reply #1264 Dátum: 2015, 01 01, 11:46:40 »
Az AndroidNow 8.0 20F-es lilutop-pal hasít a g3. Nem s4-s5 ez, hogy ennyire para legyen a root szerintem.
Igo gpu támogatás nélkül persze hogy szaggat (én utoljára a Windows Phone-s Omniámon tudtam megfelelően IGO-t használni... Android alatt nálam mindig problémás volt). Sygic nem szaggat, Google maps nem szaggat.

De mivel nálam minden hibátlan, meguntam és megyek vissza SE w800-ra.  ;)

Nem elérhető andreas49

« Reply #1265 Dátum: 2015, 01 01, 11:47:43 »
már csak azért is, mivel erre a felbontásra nem létezik 'gyári' megoldás

Nem elérhető TucsiGuy

« Reply #1266 Dátum: 2015, 01 01, 12:23:33 »
[/quote]

A Data fájt lehet szerkeszteni. Rengeteg beállítással kapcsolatos oldal létezik, csak utána kell járni. Mivel magyar szoftware-ről van szó, legalább egyszer illik hivatalosan megvenni...

Nem elérhető TucsiGuy

« Reply #1267 Dátum: 2015, 01 01, 12:25:32 »
Az AndroidNow 8.0 20F-es lilutop-pal hasít a g3. Nem s4-s5 ez, hogy ennyire para legyen a root szerintem.
Igo gpu támogatás nélkül persze hogy szaggat (én utoljára a Windows Phone-s Omniámon tudtam megfelelően IGO-t használni... Android alatt nálam mindig problémás volt). Sygic nem szaggat, Google maps nem szaggat.

De mivel nálam minden hibátlan, meguntam és megyek vissza SE w800-ra.  ;)

Nekem a hTC One + telefonom volt, ott döccenés mentesen hasított...

Nem elérhető SonyStef

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: nemtudom
« Reply #1268 Dátum: 2015, 01 01, 19:12:38 »
Az alábbi nyavalya miatt szeretnék segítséget kérni valakitől...

Kb. 2 hete érkezett meg az 5.0-ás android, amit telepítettem is... Az egy dolog, hogy másnap az LG központi szervizbe volt egy utam (ahogy hallottam, nem egyedül jártam ott hasonló panasszal), újra kellett telepíteni a gyári szoftvert, utána újra az 5.0-át és az összes csengőhangomat, szóval a szokásos telefoncserés cirkusz...

Ezután az 5.0 viszonylag elfogadhatóan működik, két dolog van amivel bajlódom.

1. A készülék hátulján levő hangerőszabályzó időnként lefagy. Ezzel nem tudok mit kezdeni, újraindítom a készüléket, ha jelentkezik ez a probléma.

2. Az 5.0-val megszűnt a néma üzemmód, helyette a "ne zavarjon" mód" van, azonban ebben a módban nem megy az ébresztő. Az első reggel el is aludtam. Ugyan a "ne zavarjon" mód időzíthető, de egyrészt komplikált este kiszámolni, hogy mikor kapcsoljon ki ez az üzemmód, hogy az ébresztő működjön, másrészt a beállítási lehetőség sem túl sok (15p, 30p, 45p, 1 óra, 2 óra, 3 óra, 4 óra, 8 óra).

Nincs valakinek tippje, hogy nem lehet-e beállítani valahogy a néma legyen a telefon és ébresszen mégis? Ez másnak nem gond? Az ébresztőnél ki lehet jelölni, hogy néma üzemmódban is ébresszen, de tulajdonképpen nincs is néma üzemmód...

Nem elérhető laczine

• Nem: Nő
  • Mrs.
  • PDA: Samsung Galaxy s9+, Huawei p20,
  • PDA ROM: Android 8, Android 8.
« Reply #1269 Dátum: 2015, 01 01, 20:14:15 »
Az alábbi nyavalya miatt szeretnék segítséget kérni valakitől...

Kb. 2 hete érkezett meg az 5.0-ás android, amit telepítettem is... Az egy dolog, hogy másnap az LG központi szervizbe volt egy utam (ahogy hallottam, nem egyedül jártam ott hasonló panasszal), újra kellett telepíteni a gyári szoftvert, utána újra az 5.0-át és az összes csengőhangomat, szóval a szokásos telefoncserés cirkusz...

Ezután az 5.0 viszonylag elfogadhatóan működik, két dolog van amivel bajlódom.

1. A készülék hátulján levő hangerőszabályzó időnként lefagy. Ezzel nem tudok mit kezdeni, újraindítom a készüléket, ha jelentkezik ez a probléma.

2. Az 5.0-val megszűnt a néma üzemmód, helyette a "ne zavarjon" mód" van, azonban ebben a módban nem megy az ébresztő. Az első reggel el is aludtam. Ugyan a "ne zavarjon" mód időzíthető, de egyrészt komplikált este kiszámolni, hogy mikor kapcsoljon ki ez az üzemmód, hogy az ébresztő működjön, másrészt a beállítási lehetőség sem túl sok (15p, 30p, 45p, 1 óra, 2 óra, 3 óra, 4 óra, 8 óra).

Nincs valakinek tippje, hogy nem lehet-e beállítani valahogy a néma legyen a telefon és ébresszen mégis? Ez másnak nem gond? Az ébresztőnél ki lehet jelölni, hogy néma üzemmódban is ébresszen, de tulajdonképpen nincs is néma üzemmód...
Szia!
A hangerő szabályozó gomb "lefagyása", lehet, hogy hardveres gond lesz.
A néma üzemmód helyett használd a rezgőt, és a rezgés erősségét vedd le teljesen. Akkor az ébresztő valószínű szólni fog. Azért próbáld ki! :D Sajna sokan panaszkodtak már emiatt én is pl. többek közt ezért tettem vissza a 4.4-et :D Elég sok minden hiányzik még nekem a Lolliból pl a x-posed, :D .. szóval egyelőre marad a KitKat :D (Egyelőre) :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)

Nem elérhető sakhalin

• Osten
  • Navigáció / Navigation: Google Maps(Manapság már elég)
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: Sajnos...Stock 7.0 V10f
« Reply #1270 Dátum: 2015, 01 01, 20:17:40 »
Hali!
Megkérhetnék valkit 5,0 alól kimentené nekem a thinkfree office t? ÉS feltenné valahová.Köszi

Nem elérhető SonyStef

• PFC Fan
  • PDA: LG G3
  • PDA ROM: nemtudom
« Reply #1271 Dátum: 2015, 01 01, 23:12:45 »
Szia!
A hangerő szabályozó gomb "lefagyása", lehet, hogy hardveres gond lesz.
A néma üzemmód helyett használd a rezgőt, és a rezgés erősségét vedd le teljesen. Akkor az ébresztő valószínű szólni fog. Azért próbáld ki! :D Sajna sokan panaszkodtak már emiatt én is pl. többek közt ezért tettem vissza a 4.4-et :D Elég sok minden hiányzik még nekem a Lolliból pl a x-posed, :D .. szóval egyelőre marad a KitKat :D (Egyelőre) :D

Köszönöm szépen, a rezgő beállítással megoldódott. Remélem ezt meg fogják később oldani...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1272 Dátum: 2015, 01 02, 10:38:21 »
Köszönöm szépen, a rezgő beállítással megoldódott. Remélem ezt meg fogják később oldani...
én ezt sose néztem,nálam rep modban ,(minden telomon igy volt)van,igy ébreszt,és nem zavar senki,wifin meg megy minden ami kell,ha kell,bekapcsnál meg megkapok mindent,nem fog hivás stb,sose használtam igy, :D és nem is fogom.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1273 Dátum: 2015, 01 02, 11:00:34 »
én ezt sose néztem,nálam rep modban ,(minden telomon igy volt)van,igy ébreszt,és nem zavar senki,wifin meg megy minden ami kell,ha kell,bekapcsnál meg megkapok mindent,nem fog hivás stb,sose használtam igy, :D és nem is fogom.
ja és ez nem az lg,hibája hanem liliputé,de 5,1 be viszateszik,bár memkarira irást is igérték,ozt mi lett belölle,semmi. :D hanyatlik az egész minden új verzával.van itt még valaki aki emlékszik gb verzára,az volt a legjobb,én végig mentem minden verzán,egyre xarabb az egész. ;)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1274 Dátum: 2015, 01 02, 13:04:58 »
Szép napot mindenkinek!

Egy kis képes segítséget adnék, mert látom többen küzdenek a helyesírás nehézségeivel, és mint korábban írtam a topik minősége rajtatok múlik, meghatározói vagytok. Ha 1, 2, 3, vagy akár 5 hiba lenne, még rendben, de némely hozzászólás olvasása egy nyelvtanra valamit is adó ember számára, már már megerőltető... Hogy hanyagságból vagy másért nem tudom, én mégis veszem a fáradtságot, segítek. Nagy vicc hogy 2015-ben a közel velem egykorúaknak úgy kell magyarázni mi a HEJES, de legyen.

Mivel elég jól fejlődik a technika minden téren, akinek esetleg voltak hiányzó órái magyar nyelv alatt, vagy Grétsy Tanár Úr neve ismeretlen, annak segítségére lehet a saját PC-s környezete - nevezetesen maga a böngészője, aki pedig a droidját gyűri annak maga a készüléke lehet a mentora.

1. PC - Böngésző. A mi szeretett gugli kereső óriásunk számos funkcióval ellát minket, többek közt beépített helyesírás ellenőrzőt is tartalmaz. Ezt be tudjuk kapcsolni így:
A böngésző eszköztárában kattints a Chrome-menüre:
Válaszd a Beállítások parancsot.
Kattints a Speciális beállítások megjelenítése elemre.
A Nyelvek szakasznál kattints Nyelvi és beviteli beállítások lehetőségre.
A megjelenő Nyelvi és beviteli beállítások párbeszédpanelen a Helyesírás-ellenőrzés bekapcsolása jelölőnégyzet használatával kapcsolhatod ki vagy be a helyesírás ellenőrzőt.
A gyakorlatban így néz ki. Ebben az ablakban:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
látjuk a pipát ugye?
Ha ezt bekapcsoljuk, mikor írunk és nem helyesen, akkor helytelen szó alá lesz húzva, így:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Az aláhúzott szóra jobb egér gombbal kattintva megkapjuk a lehetőségeket, amiből ki tudjuk választani a helyeset.

Chrome-ot futtatóknak bővebben és részletesebben, katt erre a kis mérges emotikon képre: You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Aki nem Chrome-ot használ hanem más böngészőt, egészen biztos vagyok benne megtalálja ott is ezt az opciót.

2. Droid.
Talán a saját telefonját mindenki megismerte. Beállítások / Nyelv és bevitel / ott az éppen használt billentyűzet beállításaira kattintva az opciók közt megtaláljuk ezeket (vagy hasonlót):

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Felteszem 2015-ben NINCS olyan billentyűzet ami ezt a korrekciót NE tudná. Ha mégis, tessék jelezni privátban, esküszöm letöltöm én is és megkeressük együtt, segítek.

Szóval van lehetőségünk magunkat pihentetni ha hanyagok vagyunk, de mégis sokadjára már szeretnék tisztelettel megkérni mindenkit, éljen legalább a gépek adta segítség lehetőségével, ha már önmaga lusta vagy egyéb okok miatt nem megy a helyesírás. Mindenki hibázik, nyilván én is, de szeretném felhívni a figyelmet az aláírásomban keringő szabályzat 10-es pontjára! Nem mintha a többi nem lenne lényeges! (képet, videót nem idézünk, etc., etc....)
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login