Most kikapcsoltam én is de nem értek pár dolgot.
milyen hatással van az adatkapcsolat a hangra?
Én wifin voltam de am gsm-re van állítva a telefon mert nem netezek de a viberhez elég az edge is. Most akkor annak miköze van a hangjoz ha wifin vagyok am is. Hd hangom nincs, de a 3330-asomnál nem volt hd hang és jó volt a hangzás.
Van zajszűrő az lg-n. Ehhez kellenek. Akülső mikrofonok pl ami a tetején van az a luk. Vagy az nem az? Ha azt letakarom véletlen akkor mindenki rinyált régebben is stockon.
all in all lehet h visszatérek egy gyári rootolt stock romra emiatt. Kétségbe estem már. Mikor pörög a számlád és percenként 35 forintot fizetsz, az a legidegesítőbb, hogy hallózásból áll MINDEN beszélgetés.
Nem az adatkapcsolat van rá hatással, hanem a használt háló. Szerintem.
3330-ast nem kell idevenni, 1 db GSM hálózat volt, oszt kezitcsókolom. Igen az én 3210-esemen is jó volt a hang, de a kígyós játékon és telefonáláson kívül semmi mást nem csináltam rajta. Ma egy laptop megirigyelné a HW-det amit belegyömöszöltek a telefonodba. Az androidról nem is beszélve. Nem egy kalap a kettő.
A wifinek nincs köze a hanghoz, viszont hogy a kütyü melyik hálót használja, sztem annál inkább. Függ mindkét teló hálójától és helyzetétől.
Én állandóan 4G-n (GSM/WCDMA/LTE) hagyom, mert itt nincs gondom a híváshanggal, és mintha a net is egy hangyafütyülőnyit de gyorsabbnak lenne, annak ellenére hogy nincs 4G előfizum. Ha LTE-n hívok/hívnak a telefon átvált a telefonálás idejére WCDMA-ra, azaz (talán) szerinte a kevésbé energia igényesre. Ugyanez WCDMA/GSM-en GSM-re, de itt lassabban. És itt nekem is xar volt több esetben a hang (független a romtól!)
HD hang remélem majd vki okosabb kapcsolódik,én kb annyit tudok ha mindkét félnél engedélyezve van a data és van HD hang szolgáltatásuk, jobb a hangminőség. Lehet placebo, akikkel én kontaktban vagyok és nekik is van, semmi gondom a hanggal, sőt... Lehet Jamaicában is, tökéletes.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginÉs ne kerülje el a figyelmedet az infó alul:
A szolgáltatáshoz nem szükséges mobilinternet előfizetés és nem jár adatforgalommal a számodra.Nejemnek nem kellett az adatforgalom, amire ő használja, ahányszor, elég a wifi. Lemondtuk. Be van kapcsolva a data, és csak akkor van kettőnk közt híváshang gond, ha ő edgén van. Ahogy 3G lefedettbe ér, a stock 4.2.2 Samu nem vált GSM-be, hanem hagyja 3G-n és kristálytiszta a hang... Ez kb. 1 hónapja van így, mióta van neki is HD hang-ja annak ellenére hogy nem is kérte...
Értem a gondod, meg is értelek, vhol igazad is van, de sztem a szolgáltatók is próbálják terelni a manust a WCDMA/LTE felé, és a 2G egyre inkább háttérbe fog szorulni, annak ellenére, hogy sok helyen még rendes 3G sincs, nemhogy LTE... szépek a lefedettségi térkép adatok, attól függetlenül, baccák meg...
LTE-m meg nekem se lesz, engem bőven kielégít az alábbi net.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa Neked stock romon egyáltalán nem volt gondod, akkor respect és válts vissza, sztem nincs köze hozzá. Az LG zajszűrője meg ritka jól működik, csak nem biztos hogy mindenki ugyanúgy értelmezi. Pont a minap volt egy beszélgetésem, mikor én már az én környezetemben lévő zajtól nem is értettem semmit, engem pedig minimális zajjal és tisztán hallottak a másik oldalon.