Érződik a gyari beállításon is hogy inkább az akkura helyezi a hangsúlyt, bár az uj verzió dorimanx es mások szerint is gyorsabb.
Nem olyan vészes amúgy a beallitgatas se. Most tesztelgetem a gyarit, de majd faux megoldasokra váltok, meglesem mit hoz. Ondemand helyett intellidemand, qualcomm hotplug helyett intelliplug (alucard hotplugjat nem ismerem, samu fejlesztő. Franco hotplugja lenne jo, de az nincs benne). Thermal controlbol is az intellithermal jo lehet, bar nem számít annyira. Eco modba kapcsolok lehet en is, nem játszok úgyhogy nem kell 4 mag (akkor meg a **szert van 4magos telom..), touch boosttal kell meg varialnom mert en nem viselem el ha a görgetés eleje akadozik. Azt kene elerni hogy ne a max es min freki között ugraljon, hanem kihasznalja a többi frekvenciaszintet is. Ha stabil az egész, akkor egy enyhe alulfesz is bejohet. Mindenesetre nem szeretném felaldozni a smoothsagot az akkuert.
Tapatalk-kal küldve az én LG-D802-el
Szia!
Én is próbáltam a 4.7-et, de nekem vagy laggolt, vagy nagyon ette az akkut ha nem laggolt. Most visszatettem a 4.5.1-et, mert azzal 4-5 óra akkuidőt el tudtam érni még ha játszottam is, de most az is nagyon merülget: 15perc játék 10%akku
A 3.5 vagy talán már 3.7-es yoda kernel milyen? Vagy te melyik kernelt használod most? Nekem most az stweaks set to defaulton van és le van fagyasztva, mert máshogy nem lehet kilőni, uninstalálni. Fauxban nem tudnál egy képekkel illusztrált beállítást adni
Na jó nem muszaály képekkel
Mit mire állitsak, hogy jatekok menjenek, de az akku se merüljön le 1-2 óra alatt.
Előre is köszi.