0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kérdésem a következő:v30d, recből csináltam backup-ot, gondoltam lementem gépre, de nem tudom mert hiába keresem Root Explorer, Fájlkezelő, nem találom, mert nincs TWRP mappa!
szintén zenész Ezt rakd fel:https://play.google.com/store/apps/details?id=b007.autorec2Nekem így látja.
Valaki használ főzött romot 30d alappal.. Vagy csak a sima stock lolli megy?
Igen, kérdésnek indult... ☺Bkd rom jó lenne ha a led hiba ki lenne javitva...
Ledre van app. Pl a LightFlow pro verziójával úgy állítod ahogy akarod.
A hátsó led világit halványan folyamatosan a bkd romban... Azt nem lehet kikapcsolni
a light manager is jó én azt használom és ingyenes külön apponként lehet állítani szint és villogás sebességet is.
You are not allowed to view links. Register or LoginAki kicsit témázgatna...
A led opcióknál nincs hátsó jelölés? Elvileg a lista alján kell lennie.
Sajnos nem reagál a kapcsolóra...
Pusszantás! Ez volt van nálam is, és a fájlkezelőben vagy egyTWRP fájl, nulla tartalommal, és ennyi....
Köszi Lajos
SlimRoms megfelel nyalókaMint néhány Ön már tudja, mi terjeszteni Slimkat hetilapok, hogy azok olyan stabil, mint lehetséges, de ez nem jelenti azt mi elhanyagolása nyalóka. Már dolgozunk a nyalókát, és tolta több alfa épít mind Nexus 5 és 4 városunk valamelyik hozzáadott funkciók, mint privacy guard, hangok csíp, status bar csíp és még sok más. Ez a döntés született, hogy az új verzió a Slim + nyalóka fogják hívni SlimLP. Szeretnénk megköszönni + Cristian Giordano a nagyszerű munkát az új boot animáció. Stay tuned több SlimLP hírek
nincs mit itt a témázós xda oldalon is az egyik screenshot képen is látható light manager más :nem tudom mi történhetett ,de slimék törölték az oldalukról a alfa verziós 5.0.2-es romot Category: d802 No files available yet for this category!ezt sikerült még fordítani a googleval You are not allowed to view links. Register or Login
Csak úgy mellékesen, bár tőlem elfér. Szerinted a stock Lollit ki témázza itt? BlissPop? Bkd? Cloudy? Netán Slim romon lévők?... Stock lolli = általános. Szerintem ott többet segít, aki a nyolcadik BlissPop - ot tolja föl a gékettőjére, az feltehetően ilyent nem itt keres, ha netán valamiért kéne neki.
Akkor rakd át léccí. Vagy rajtam kívül itt már senki nincs stockon ? Xd
Nyugodtság van. A fiúk dolgoznak az új doldalon: You are not allowed to view links. Register or LoginA fejlesztés sem állt le, 5.1-en dolgoznak. You are not allowed to view links. Register or LoginKicsit átalakulóban van a csapat minden téren. Várjuk ki a végét.
Grüss Gott!Nnna most kell egy kis segítség! Nem megy a KDZ telepítés. Bliss 3.0 van fent, USB hibakeresés bekapcsolva, de ez gondolom download módban nem játszik. Felraktam a legfrissebb LG drivert. Elindítom a CSE flash-t, de a telón nem történik semmi. HELP! Próbálnám a stock lollit. Már a 3. driverrel próbálkozom, aztán nincs több.