Valami ilyesmi, de benne volt a bootloader is. Kétszer is megcsináltam de már késő volt.
Igy visszaraktam a 20h romot, hogy tölteni tudjam.
Akkor óriási szerencséd volt, mert ilyenkor általában download mód sincs... az meg ugye délután 3-kor meg hajnali 1-kor is elég nagy pofon... Akiknek ugyanez van pl CWM-el, csak az ubuntu brick módszer hozza vissza a telót, legalábbis nem látom hogy más megoldás lenne.
Az md5 sum számsort tessék ellenőrizni, NEM véletlenül van. Azt meg hogy :
ha rossz a zip akkor nem tudom megnyitni, de megtudom nyitni igy kafa. - azt el is felejtheted, mert ha hibásan jön le, akkor is meg tudod nyitni. A 7.zip és a winrar is kibontja 0 bájt tartalommal is.
Ugye ez valamilyen hiba vagy kavarodás lehetett a boot patrición, egy pillanatig nem mondom hogy nem az új recovery miatt. Nem tudom most hogy állsz vele, működik e rendesen, de én azért csak megküldeném:
1. Hard reset, majd 20H rom CSE flash
2. ioroot
3. cloudy g3 rom és egy gyári rom zip az sd-re
4. autorec.apk
Mikor végzett az autorec, meg fogja kérdezni hogy recovery-be bootoljon e. Igen. Ha bármi gixer van, legalább twrp-be lesz a teló, onnan mindig van kiút. Ha nincs hibaüzenet, és a reboot system-el simán bootol, utána (de csakis a sikeres reboot után!) :
5. install a cloudy g3 rom
6. ha felállt a rendszer, megnézed hogy megvan e a download mód. Ha megvan:
7. flash az új recovery a régiből.
Azt ugye meg remélem fölöslegesen írom le, hogy ennek így kell kinéznie :
(csak mert volt aki itt hibázott...)