2024, 11 25, 17:23:34

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284972 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #725 Dátum: 2014, 08 24, 18:40:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Mert mennyi volt eddig a legjobb?
Olyan 4-5 óra.
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #726 Dátum: 2014, 08 24, 20:59:59 »
Amit én próbáltam az "csak" egy szimpla hagyományos távirányító, nem ilyen médiabizergáló egyben.
Viszont IR távirányítónak jobb. Ha nem a legjobb.  :ok:
Lehet nálam is ez lesz... mert nagyon nem értem minek ez a STB fa,,,ság... még ha iptv lenne megértem... de könyörgöm a digi megoldotta központilag ezt a digitális átállást... a házakban cserélték az eszközeiket digitálisra a lakásokba meg abból megy szét ugyan úgy a coax kábelen a többi... semmit nem kellet csinálni.. és a vicc a lakásba itt is a főelosztóból coax kábelen jön a jel.. kell a tnél egy modem meg az STB hogy tv legyen belőle meg net...:D csak ennyi dögölhet be ha vmi elszáll:D és a tvel vitázni nem egyszerű.. most is 4 hét be telt mire rájöttek hogy a tvnél nem a kártyával van a baj ami az STB-ben van ha nem magával az STB-vel... 3x cseréltek kártyát mire már fogyasztóvédelemmel kellet fenyegetőznöm hogy velük fogok papírral menni hogy nem vagyok hajlandó fizetni azért ami nincs mire kiküldték a szervizest egy új boxal...:D

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #727 Dátum: 2014, 08 24, 22:16:03 »
Lehet nálam is ez lesz... mert nagyon nem értem minek ez a STB fa,,,ság... még ha iptv lenne megértem... de könyörgöm a digi megoldotta központilag ezt a digitális átállást... a házakban cserélték az eszközeiket digitálisra a lakásokba meg abból megy szét ugyan úgy a coax kábelen a többi... semmit nem kellet csinálni.. és a vicc a lakásba itt is a főelosztóból coax kábelen jön a jel.. kell a tnél egy modem meg az STB hogy tv legyen belőle meg net...:D csak ennyi dögölhet be ha vmi elszáll:D és a tvel vitázni nem egyszerű.. most is 4 hét be telt mire rájöttek hogy a tvnél nem a kártyával van a baj ami az STB-ben van ha nem magával az STB-vel... 3x cseréltek kártyát mire már fogyasztóvédelemmel kellet fenyegetőznöm hogy velük fogok papírral menni hogy nem vagyok hajlandó fizetni azért ami nincs mire kiküldték a szervizest egy új boxal...:D

Na ja, a Digi azt hiszem kiküldte kódolatlanul a digitális jelet, legfeljebb az extra csatikhoz (pl. HBO) kellett box, ha jól tudom. Így normál esetben se box, se kódkártya, ez egy másik üzletpolitika, de itt a jogtulajdonosok is beleszólhatnak, nem csak a szolgáltató.
Nem tudom a te Intek boxod milyen, de az szokott még lenni, hogy ezek a nyüves kábeltévé boxok HDMI kimenetet nem tartalmaznak, csak analógot (SCART, RCA). Úgyhogy ennyit a digitális vételről. :P Oda-vissza konvertálva.  :shock:
Azután volt valami fogyasztóvédelmis játék, ami után ha a kuncsaft kéri, kapnia kell HDMI-s boxot. Ha persze HD-s az előfizetés, kénytelenek voltak eleve HDMI-s boxot adni. Talán az Intek is ilyen, mert nekem régen nem ilyen volt. A kábeltévét le is váltottam IPTV-re.
Vagy még az lehet, ha a tévének van DVB-C vevője, akkor egy CI modulba berakhatod a kódkártyát és nézheted a box nélkül közvetlenül a tévéről. A T-nél korábban nem volt összerendelve a Conax kártya a boxszal, de havonta egyszer ekkor is bele kell dugni az STB-be a kártyát az aktiváláshoz.
Most már a Telekom nem is fog új digitális kábeltévé szerződést kötni, csak IPTV vagy műhold lesz, míg a régi kábeles kifut valahogy.
Nekem egyébként a szervizükkel nem volt sohasem problémám, simán és egyből cserélték a kábeles és IPTV boxot is, ha kellett.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #728 Dátum: 2014, 08 25, 07:29:01 »
Na ja, a Digi azt hiszem kiküldte kódolatlanul a digitális jelet, legfeljebb az extra csatikhoz (pl. HBO) kellett box, ha jól tudom. Így normál esetben se box, se kódkártya, ez egy másik üzletpolitika, de itt a jogtulajdonosok is beleszólhatnak, nem csak a szolgáltató.
Nem tudom a te Intek boxod milyen, de az szokott még lenni, hogy ezek a nyüves kábeltévé boxok HDMI kimenetet nem tartalmaznak, csak analógot (SCART, RCA). Úgyhogy ennyit a digitális vételről. :P Oda-vissza konvertálva.  :shock:
Azután volt valami fogyasztóvédelmis játék, ami után ha a kuncsaft kéri, kapnia kell HDMI-s boxot. Ha persze HD-s az előfizetés, kénytelenek voltak eleve HDMI-s boxot adni. Talán az Intek is ilyen, mert nekem régen nem ilyen volt. A kábeltévét le is váltottam IPTV-re.
Vagy még az lehet, ha a tévének van DVB-C vevője, akkor egy CI modulba berakhatod a kódkártyát és nézheted a box nélkül közvetlenül a tévéről. A T-nél korábban nem volt összerendelve a Conax kártya a boxszal, de havonta egyszer ekkor is bele kell dugni az STB-be a kártyát az aktiváláshoz.
Most már a Telekom nem is fog új digitális kábeltévé szerződést kötni, csak IPTV vagy műhold lesz, míg a régi kábeles kifut valahogy.
Nekem egyébként a szervizükkel nem volt sohasem problémám, simán és egyből cserélték a kábeles és IPTV boxot is, ha kellett.

Én pl cl modullal kértem , mert a tv-m kezeli , de a másikhoz kellett stb.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #729 Dátum: 2014, 08 25, 08:41:50 »
Én pl cl modullal kértem , mert a tv-m kezeli , de a másikhoz kellett stb.
En is jeleztem rendelesnel hogy kezeli a tvm a digitalis jelet benne van a tuner hozza azt mondtak ok akkor is csak stbvel tudjak adni-.-

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető hzoli4

• PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #730 Dátum: 2014, 08 25, 09:00:13 »
En is jeleztem rendelesnel hogy kezeli a tvm a digitalis jelet benne van a tuner hozza azt mondtak ok akkor is csak stbvel tudjak adni-.-

Invitelnél se régóta van . Meg spórol vele az ember 1 felvevős stb-ot.
De vicces milyen jól eljutottunk a smart remote-tól a szolgáltatókig :) Érdekes , hogy néhány embernél nem működik rendesen , nálam meg még 1 ösrégi thomsont is kezel.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #731 Dátum: 2014, 08 25, 09:45:07 »
Invitelnél se régóta van . Meg spórol vele az ember 1 felvevős stb-ot.
De vicces milyen jól eljutottunk a smart remote-tól a szolgáltatókig :) Érdekes , hogy néhány embernél nem működik rendesen , nálam meg még 1 ösrégi thomsont is kezel.
Tvkkel nincs gond... nekem is megy anyam regi panasonija meg nagy anyamnal a goldstar sony kod alatt :DDD mast nem visz ha a szobahoz hozza akarok tenni:D

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #732 Dátum: 2014, 08 25, 13:22:46 »
A tegnapi nap után ezt simán elhiszem :)

Galaxy S 5 -- One Charge Challenge: Coast to Coast: You are not allowed to view links. Register or Login
Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #733 Dátum: 2014, 08 25, 13:51:18 »
A tegnapi nap után ezt simán elhiszem :)

Galaxy S 5 -- One Charge Challenge: Coast to Coast: You are not allowed to view links. Register or Login
nekem a 4 nap megvolt kb ennyi hasznalattal mint ok hasznaljak a videoben ultra nelkul.. es ezt a videot lehet lehetne fokozni mert most ha van rootod van egy upsm manager nevu app amivel be lehet rakni a zenelejatszot(amit nem ertek mert nem lehet berakni alapbol) es a kamerat is a valaszthato appok koze meg persze bmit...;) szal mar kapcsolgatni se kell ha hirtelen fotozni akarsz :)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #734 Dátum: 2014, 08 25, 14:21:44 »
Most leptem a 4. Oraba kijelzovel es 56%:D 4 oranal az s4 mar feloraja lemerult :D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #735 Dátum: 2014, 08 25, 14:28:33 »
Most leptem a 4. Oraba kijelzovel es 56%:D 4 oranal az s4 mar feloraja lemerult :D

:D Akkor fél órája csak a sötét kijelzőt bámulnád.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #736 Dátum: 2014, 08 25, 14:51:58 »
:D Akkor fél órája csak a sötét kijelzőt bámulnád.
igen... ezert van egy 4000res powerbankom hogy napkozdbe ha kell ranyomtam.. s5nel meg nem hasznaltam...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #737 Dátum: 2014, 08 25, 14:54:07 »
igen... ezert van egy 4000res powerbankom hogy napkozdbe ha kell ranyomtam.. s5nel meg nem hasznaltam...

igen aksi bitang,tuti jól belötték végre samuék is a szoft-ot.kipucizva,greenfy-zve simán megy 4 napot nálam is. hihetetlen,még én is lepödök. :D szegény kapott már hideget meleget,de nyugodtan kijelentem az s széria legjobbja. persze aki csak olvasgat róla nem tudja ;)

Nem elérhető hzoli4

« Reply #738 Dátum: 2014, 08 25, 18:03:55 »
Most olvastam épp lg g3 fórumon  elég ciki ha ez minden g3-ra igaz.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #739 Dátum: 2014, 08 25, 20:04:09 »
Most olvastam épp lg g3 fórumon  elég ciki ha ez minden g3-ra igaz.
Nekem  2x cserélték S3-mon keret  repedés miatt a kijelzőt. 2. jára akkor cserélte a helyszíni srác amikor S5-öt vettem! Öcsém azóta új kijelzővel használja :) Nálunk korrekt a hozzáállás! Kíváncsi leszek Lg mit lép.

Nem elérhető hzoli4

« Reply #740 Dátum: 2014, 08 25, 20:09:42 »
Nekem  2x cserélték S3-mon keret  repedés miatt a kijelzőt. 2. jára akkor cserélte a helyszíni srác amikor S5-öt vettem! Öcsém azóta új kijelzővel használja :) Nálunk korrekt a hozzáállás! Kíváncsi leszek Lg mit lép.

Mondjuk a telefonok oldalát csinálhatnák strapabíróbbra is.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
  • PDA: sgs1, sgs4, szifon 6
  • PDA ROM: ios 8
« Reply #741 Dátum: 2014, 08 25, 20:45:04 »
Tvkkel nincs gond... nekem is megy anyam regi panasonija meg nagy anyamnal a goldstar sony kod alatt :DDD mast nem visz ha a szobahoz hozza akarok tenni:D

vajon mamámék 40 éves tvjét viszi? ;D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9505-ről

Az értelmiség előtt 2 út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #742 Dátum: 2014, 08 25, 20:47:06 »
igen aksi bitang,tuti jól belötték végre samuék is a szoft-ot.kipucizva,greenfy-zve simán megy 4 napot nálam is. hihetetlen,még én is lepödök. :D szegény kapott már hideget meleget,de nyugodtan kijelentem az s széria legjobbja. persze aki csak olvasgat róla nem tudja ;)
ezt aláírom, de nem adok 80 ezer felárat egy ugyanolyan telefonért, mint az s4,ez a gagyi szoftver nem ér meg ennyi manit

Nem elérhető May

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Samsung galaxy S5 4.4.2 gyári
« Reply #743 Dátum: 2014, 08 25, 22:16:17 »
hy

Hülye kérdés.
A telón csak a 3g látom megjelenni miközben elérhető a 4g-s mobílnet.Vagy ha 4gsre vált azt is 3gsen mutatja a telón?  :hmm:

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #744 Dátum: 2014, 08 25, 22:19:15 »
hy

Hülye kérdés.
A telón csak a 3g látom megjelenni miközben elérhető a 4g-s mobílnet.Vagy ha 4gsre vált azt is 3gsen mutatja a telón?  :hmm:
Lte be van kapcsolva? Van hozzá előfizetésed?

Tapatalk-kal küldve az én GT-I9505-el

Nem elérhető May

• PFC Fan
« Reply #745 Dátum: 2014, 08 25, 22:22:50 »
Be van kapcsolva persze és van netem is .

Nem elérhető FIREBLADE

• Madridista
« Reply #746 Dátum: 2014, 08 25, 22:37:29 »
attól, h van neted az nem azt jelenti, hogy lte-s az előfizud

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #747 Dátum: 2014, 08 25, 23:18:19 »

És az adott helyen van 4G lefedettség is?
Amúgy melyik szolgáltató a kettő közül? Mert az lehet még, amit Fireblade írt.
Egyébként 4G-t vagy LTE-t kellene kiírnia. Utóbbit talán KitKat alatt.

Nem elérhető May

• PFC Fan
« Reply #748 Dátum: 2014, 08 25, 23:27:08 »
t-mobile és néztem 4gs a netem. Kell lennie lefedettségnek is.Kicsit váltogattam a hálózatoknál de visszaraktam az lts cuccra.Most simán LTE alatta a kis fel le nyilacska van. Most nem mutatja a 3ast. Ez lenne a 4gs hálózat?

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
« Reply #749 Dátum: 2014, 08 25, 23:47:05 »
t-mobile és néztem 4gs a netem. Kell lennie lefedettségnek is.Kicsit váltogattam a hálózatoknál de visszaraktam az lts cuccra.Most simán LTE alatta a kis fel le nyilacska van. Most nem mutatja a 3ast. Ez lenne a 4gs hálózat?
Esetleg csinálj egy internet sebesség tesztet. Az rögtön mutatja majd :)