0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
...még annyit változtat az xposed, hogy nem műkszik a lépésszámláló a telóban, de azt is meg lehet buherálni. Én megcsináltam és az xposed is és a lépésszámláló is műkszik valamint official a státusz is. Nálam az egyáltalán nem változott! és sajna xposed-del csak a roló színei változtathatóak és a régebbi verziókban a menüháttér, de a betűszín az nem! Volt valaha a Wanam xposed azzal lehetett módosítgatni a szineket, de az is csak főzött romokon ment. Tehát mindenképpen knox ugrás lenne. Azzal amit linkeltél Limahl egy gond van, csak a névjegyeket és a tárcsázót fehéríti ki, az sms progi helyett viszont beteszi a videohívást, ami nekem nem kell, jobb lenne ha maradna az üzenetek. Szóval nem igazán használható legalábbis nekem. A menühátteret nem módosítja sajna. Láttam még jó régen az XDA-n, amikor kijött az s5 egy olyan screenshot-ot amiben minden fehér volt. Nem tudom melyik verzióra készült, és azóta sem találom. Bár az akkor csak screenshot volt, semmi link vagy egyéb..
Nah ma megy tesztre viz ala strandon a fuleshez akkor nem volt erre az esetre semmi dugo ugye ?Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Sokáig van veled a vízben és utána belépked a menübe,beállításokba akkor érdemes a füles csatiját papírzsepivel ki törölni!Nekem csinálta és nem volt elég neki hogy ki fújtam belőle a vizet,de törlés és minden rendben volt!
nálam nem csinálta,amugy vettem rá 1 füst szürke átlátszó szilikon tokot,amin van oda is dugó,a mindennapokban,zene,kinyit,ölég idegesitő,de akkor ez már nagyon vizálló.
Tok nélkül vittem a vízbe és úsztam,lubickoltam a gyerekkel meg a kütyüvel.Ja és hullámmedencében is velem volt.Ez csak egyszer fordult elő,nem vészes gyorsan meg oldottam.Ez egy 5-6órás strandolás volt amiből kb2órát kisebb nagyobb megszakításokkal,de ott volt velem a vízben.
mikor én probálltam,nekem se volt tok,ugy se volt gebasz.
Tuti nekem sikerult kifogni egy gyari hibasatahogy ismerem magam nah de percek kerdese es kiderul:DTapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Legelőször én is félve vittem be a vízbe és csak locsolgattam egy darabig meg mártogattam és figyeltem.Azután viszont belevetettem magam a vizes élményekbe!
én directe azért dobtam vizbe még másnap,ha gázos,cseréljék 3 nap,amugy reggeltem a samu regisztrácios bigyoján,mint mindet idáig,és kaptam +1 év garit értékelik ezek szerint, a kitartást.s1,s2,s3 most s5.
Most komolyan Galaxy s5-öd van ennyi samu szidalmazás után
igen komolyan volt nálam g3 vagy 2 hétig,de akad laggol,nem kellet,maradt s5,teljes megelégedés.idáig ez a legjobb samu kiadás,bár s4 em nem volt.itt kellet,volna kezdeni,visz mindent,idáig.
Hát most nagyon meglepődtem hallod! Kitűnő az s4 is én nagyon szeretem!Viszont most legszívesebben kidobnám az ablakon a root hiánya miatt!!!És szidom a samut mint állat! Így elrontani az egészet!Így megfosztani a felhasználói élménytől..... Ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok egy átlagos user aki csak arra használja a telefonját hogy felveszi meg leteszi...de lassan ezzel a húzással rákényszerítenek!
Lehet rootolni regebbi 4.4t keress amit rootol a towel root rakd vissza odinnal azt engedi. Majd szedd le az uj romot es mobil odint csomagold ki az uj romot masold fel telora. Rootold a regebbi romot inditsd el a mobil odint pipald ki benne az all rootot es download modba ujra indulast itt kell neked a bootloadere es a kernele azt hiszem az uj romnak ezt sztem megtalalod xdan vagy egy 3 filos verzioban. Ezeketa helyere rakd be odinba rakd fel. Elfog indulni a rom es rootolva lesz es a knox sem ugrik.. legalabbis s5 igy megy de ahogy olvastam az uj romoknal igy megy s4en is . De olvasgass utana:) . Megpersze attol fugg frissitetted e mostanaba otan a telot lehet ami fent van azt is viszi a towelroot egy probat meger max nem rootolja Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Mi történt hogy hozzám mertél szólni Na mindegy...Akkor régebbi 4.4.2-t odinnal vissza tehetek attól nem lesz gond De akkor marad az nem kínylódok...Egyébként próbáltam nem lehet rootolni a legújabbat!
Na tessék....ennyi volt !Azért arra még kapok választ vajon hogy igen frissítettem otan és akkor is vissza frissíthetek odinnal egy korábbi rom verzióra ami még rootolható(4.4.2-re persze)
mert ne mertem volna hozzad szolni ezt most nem ertem bocs csak strandon vagyok:D elvileg 4.4.2 belul lehet vissza "butulni" legalabbis s5 engedi sztem s4 nek is kell azert irtam kicsit olvass utana s4nel nem probaltam. Ha lehet rakd vissza utolsot amit elbir a towel es had szoljon.. az a lenyeg hogy szerezd be az uj rom bootloaderet es kernelet es mobil odin all rooton es download modos ujra indulason alljon aztan had szoljon;) bar igazabol sok valtozas nem tortenik ha vissza mevy egy regi rom es azt tudod rootolni lehet felesleges kinlodni egy ujabb rommal nem? ha nem megy vissza es kirija azt a szutykot amit szokott hogy kies es hajaj szoftver break akkor meg csak annyit kell csinalni hogy a legujabb romot rakod fel odinnal es azzal biztos menni fog es vissza all minden;) Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Mondjuk azért mert a múltkor küldtem Pü-t de semmi! Nah arra felé olyan jó idő van Azt mondtam én is hogy akkor nem kínylodok vissza teszek egy korábbi 4.4.2-t amit lehet rootolni oszt jónapot!De van valami tapasztalat tuti nem ugrik a garim ha vissza pakolok egy korábbi 4.4-et ?
ha gyarit raksz akkor biztos nem koxol a telo max kiirja indulasnal azt a kies csatlakoztassa pchez dolgot... de akkor leszeded a legfrisseb gyarit es azt engedi majd odin;) de s5 nel is ugyan ez a mizeria van amig 4.4.2 vel probalkozol regebbivel nincs gond ezt sztem meghagytak arra az esetre ha vmi frissites elront valamit vissza tudjanak allni a telokkal a szervizben is es az emberek otthon is :)put meg irtal mikor hol nah ezt vissza nezem Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről