2024, 11 25, 15:46:33

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 284962 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #675 Dátum: 2014, 08 22, 19:31:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
...még annyit változtat az xposed, hogy nem műkszik a lépésszámláló a telóban, de azt is meg lehet buherálni. Én megcsináltam és az xposed is és a lépésszámláló is műkszik valamint official a státusz is. Nálam az egyáltalán nem változott!
és sajna xposed-del csak a roló színei változtathatóak és a régebbi verziókban a menüháttér, de a betűszín az nem! Volt valaha a Wanam xposed azzal lehetett módosítgatni a szineket, de az is csak főzött romokon ment. Tehát mindenképpen knox ugrás lenne.
Azzal amit linkeltél Limahl egy gond van, csak a névjegyeket és a tárcsázót fehéríti ki, az sms progi helyett viszont beteszi a videohívást, ami nekem nem kell, jobb lenne ha maradna az üzenetek. Szóval nem igazán használható legalábbis nekem. A menühátteret nem módosítja sajna.
Láttam még jó régen az XDA-n, amikor kijött az s5 egy olyan screenshot-ot amiben minden fehér volt. Nem tudom melyik verzióra készült, és azóta sem találom. Bár az akkor csak screenshot volt, semmi link vagy egyéb..

Pedig megy nálam a Wanam a gyári ROM-on. A Playről telepíthető: You are not allowed to view links. Register or Login
Nálam a system státusz custom lett valamelyik Xposed telepítés és újraindítás után. Még nem kellett visszaállítsam, így nyugodtan és nyugton vagyok. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #676 Dátum: 2014, 08 23, 09:43:54 »
Nah ma megy tesztre viz ala strandon a fuleshez akkor nem volt erre az esetre semmi dugo ugye ?:D

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #677 Dátum: 2014, 08 23, 09:47:40 »
Nah ma megy tesztre viz ala strandon a fuleshez akkor nem volt erre az esetre semmi dugo ugye ?:D

no dugó,nem fogsz megfagyni a strandon? :D

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #678 Dátum: 2014, 08 23, 09:56:15 »

Sokáig van veled a vízben és utána belépked a menübe,beállításokba akkor érdemes a füles csatiját papírzsepivel ki törölni!Nekem csinálta és nem volt elég neki hogy ki fújtam belőle a vizet,de törlés és minden rendben volt!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #679 Dátum: 2014, 08 23, 10:04:26 »
Sokáig van veled a vízben és utána belépked a menübe,beállításokba akkor érdemes a füles csatiját papírzsepivel ki törölni!Nekem csinálta és nem volt elég neki hogy ki fújtam belőle a vizet,de törlés és minden rendben volt!
nálam nem csinálta,amugy vettem rá 1 füst szürke átlátszó szilikon tokot,amin van oda is dugó,a mindennapokban,zene,kinyit,ölég idegesitő,de akkor ez már nagyon vizálló.  :D

Nem elérhető makszigáz

« Reply #680 Dátum: 2014, 08 23, 10:13:58 »
nálam nem csinálta,amugy vettem rá 1 füst szürke átlátszó szilikon tokot,amin van oda is dugó,a mindennapokban,zene,kinyit,ölég idegesitő,de akkor ez már nagyon vizálló.  :D
Tok nélkül vittem a vízbe és úsztam,lubickoltam a gyerekkel meg a kütyüvel.Ja és hullámmedencében is velem volt.Ez csak egyszer fordult elő,nem vészes gyorsan meg oldottam.Ez egy 5-6órás strandolás volt amiből kb2órát kisebb nagyobb megszakításokkal,de ott volt velem a vízben.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #681 Dátum: 2014, 08 23, 10:15:26 »
Tok nélkül vittem a vízbe és úsztam,lubickoltam a gyerekkel meg a kütyüvel.Ja és hullámmedencében is velem volt.Ez csak egyszer fordult elő,nem vészes gyorsan meg oldottam.Ez egy 5-6órás strandolás volt amiből kb2órát kisebb nagyobb megszakításokkal,de ott volt velem a vízben.
mikor én probálltam,nekem se volt tok,ugy se volt gebasz.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #682 Dátum: 2014, 08 23, 10:39:28 »
mikor én probálltam,nekem se volt tok,ugy se volt gebasz.
Tuti nekem sikerult kifogni egy gyari hibasatahogy ismerem magam :D nah de percek kerdese es kiderul:D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #683 Dátum: 2014, 08 23, 10:42:07 »
Tuti nekem sikerult kifogni egy gyari hibasatahogy ismerem magam :D nah de percek kerdese es kiderul:D

én directe azért dobtam vizbe még másnap,ha gázos,cseréljék 3 nap,amugy reggeltem a samu regisztrácios bigyoján,mint mindet idáig,és kaptam +1 év garit :D értékelik ezek szerint, a kitartást.s1,s2,s3 most s5. :taps:

Nem elérhető makszigáz

« Reply #684 Dátum: 2014, 08 23, 10:42:34 »

Legelőször én is félve vittem be a vízbe és csak locsolgattam egy darabig meg mártogattam és figyeltem.Azután viszont belevetettem magam a vizes élményekbe!

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #685 Dátum: 2014, 08 23, 11:47:14 »
Legelőször én is félve vittem be a vízbe és csak locsolgattam egy darabig meg mártogattam és figyeltem.Azután viszont belevetettem magam a vizes élményekbe!
en nem szorakoztam csuszda videofelvetel melyviz had szoljon:D

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #686 Dátum: 2014, 08 23, 11:57:00 »
én directe azért dobtam vizbe még másnap,ha gázos,cseréljék 3 nap,amugy reggeltem a samu regisztrácios bigyoján,mint mindet idáig,és kaptam +1 év garit :D értékelik ezek szerint, a kitartást.s1,s2,s3 most s5. :taps:
Most komolyan Galaxy s5-öd van ennyi samu szidalmazás után ???  :shock: :oops: :p  :D
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #687 Dátum: 2014, 08 23, 11:59:45 »
Most komolyan Galaxy s5-öd van ennyi samu szidalmazás után ???  :shock: :oops: :p
igen komolyan ;) volt nálam g3 vagy 2 hétig,de akad laggol,nem kellet,maradt s5,teljes megelégedés.idáig ez a legjobb samu kiadás,bár s4 em nem volt.itt kellet,volna kezdeni,visz mindent,idáig. :D

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #688 Dátum: 2014, 08 23, 12:06:45 »
igen komolyan ;) volt nálam g3 vagy 2 hétig,de akad laggol,nem kellet,maradt s5,teljes megelégedés.idáig ez a legjobb samu kiadás,bár s4 em nem volt.itt kellet,volna kezdeni,visz mindent,idáig. :D
Hát most nagyon meglepődtem hallod! :D Kitűnő az s4 is én nagyon szeretem!Viszont most legszívesebben kidobnám az ablakon a root hiánya miatt!!!És szidom a samut mint állat! :-X >:( >:( :hmm: Így elrontani az egészet!Így megfosztani a felhasználói élménytől..... >:( >:( Ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok egy átlagos user aki csak arra használja a telefonját hogy felveszi meg leteszi...de lassan ezzel a húzással rákényszerítenek! :( :hmm:
Szerk.:Akkor a g3-ról is tegyek le azt mondod ???  :shock: az volt a kiszemeltem utódnak... :-X :(
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #689 Dátum: 2014, 08 23, 12:11:32 »
Hát most nagyon meglepődtem hallod! :D Kitűnő az s4 is én nagyon szeretem!Viszont most legszívesebben kidobnám az ablakon a root hiánya miatt!!!És szidom a samut mint állat! :-X >:( >:( :hmm: Így elrontani az egészet!Így megfosztani a felhasználói élménytől..... >:( >:( Ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok egy átlagos user aki csak arra használja a telefonját hogy felveszi meg leteszi...de lassan ezzel a húzással rákényszerítenek! :( :hmm:
én még szerecse kategogis voltam s5 -el towel még müxött,nem is frissitek. :D van root,okés minden,idáig kiválló.gyors mint atom,aksi meg fenomenális,el se hinném droid,aksi még nálam sose volt ilyen jó droidon,most valamit eltaláltak samuék,ideje volt már. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #690 Dátum: 2014, 08 23, 12:12:56 »
Lehet rootolni regebbi 4.4t keress amit rootol a towel root rakd vissza odinnal azt engedi. Majd szedd le az uj romot es mobil odint csomagold ki az uj romot masold fel telora. Rootold a regebbi romot inditsd el a mobil odint pipald ki benne az all rootot es download modba ujra indulast itt kell neked a bootloadere es a kernele azt hiszem az uj romnak ezt sztem megtalalod xdan vagy egy 3 filos verzioban. Ezeketa helyere rakd be odinba rakd fel. Elfog indulni a rom es rootolva lesz es a knox sem ugrik.. legalabbis s5 igy megy de ahogy olvastam az uj romoknal igy megy s4en is ;) . De olvasgass utana:) . Megpersze attol fugg frissitetted e mostanaba otan a telot :) lehet ami fent van azt is viszi a towelroot egy probat meger max nem rootolja ;)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #691 Dátum: 2014, 08 23, 12:21:50 »
Lehet rootolni regebbi 4.4t keress amit rootol a towel root rakd vissza odinnal azt engedi. Majd szedd le az uj romot es mobil odint csomagold ki az uj romot masold fel telora. Rootold a regebbi romot inditsd el a mobil odint pipald ki benne az all rootot es download modba ujra indulast itt kell neked a bootloadere es a kernele azt hiszem az uj romnak ezt sztem megtalalod xdan vagy egy 3 filos verzioban. Ezeketa helyere rakd be odinba rakd fel. Elfog indulni a rom es rootolva lesz es a knox sem ugrik.. legalabbis s5 igy megy de ahogy olvastam az uj romoknal igy megy s4en is ;) . De olvasgass utana:) . Megpersze attol fugg frissitetted e mostanaba otan a telot :) lehet ami fent van azt is viszi a towelroot egy probat meger max nem rootolja ;)

Mi történt hogy hozzám mertél szólni ???   :oops:  :p  :D Na mindegy...
Akkor régebbi 4.4.2-t odinnal vissza tehetek attól nem lesz gond ??? De akkor marad az nem kínylódok...
Egyébként próbáltam nem lehet rootolni a legújabbat! :( >:(

Bertrand Russell

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #692 Dátum: 2014, 08 23, 12:49:08 »
Mi történt hogy hozzám mertél szólni ???   :oops:  :p  :D Na mindegy...
Akkor régebbi 4.4.2-t odinnal vissza tehetek attól nem lesz gond ??? De akkor marad az nem kínylódok...
Egyébként próbáltam nem lehet rootolni a legújabbat! :( >:(
Na tessék....ennyi volt :hmm: :oops:!Azért arra még kapok választ vajon hogy igen frissítettem otan és akkor is vissza frissíthetek odinnal egy korábbi rom verzióra ami még rootolható(4.4.2-re persze) ???  :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #693 Dátum: 2014, 08 23, 12:55:33 »
Na tessék....ennyi volt :hmm: :oops:!Azért arra még kapok választ vajon hogy igen frissítettem otan és akkor is vissza frissíthetek odinnal egy korábbi rom verzióra ami még rootolható(4.4.2-re persze) ???  :oops:
mert ne mertem volna hozzad szolni ezt most nem ertem :D bocs csak strandon vagyok:D elvileg 4.4.2 belul lehet vissza "butulni" legalabbis s5 engedi sztem s4 nek is kell azert irtam kicsit olvass utana s4nel nem probaltam. Ha lehet rakd vissza utolsot amit elbir a towel es had szoljon.. az a lenyeg hogy szerezd be az uj rom bootloaderet es kernelet es mobil odin all rooton es download modos ujra indulason alljon aztan had szoljon;) bar igazabol sok valtozas nem tortenik ha vissza mevy egy regi rom es azt tudod rootolni lehet felesleges kinlodni egy ujabb rommal nem?;) ha nem megy vissza es kirija azt a szutykot amit szokott hogy kies es hajaj szoftver break akkor meg csak annyit kell csinalni hogy a legujabb romot rakod fel odinnal es azzal biztos menni fog es vissza all minden;)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #694 Dátum: 2014, 08 23, 13:04:58 »
mert ne mertem volna hozzad szolni ezt most nem ertem :D bocs csak strandon vagyok:D elvileg 4.4.2 belul lehet vissza "butulni" legalabbis s5 engedi sztem s4 nek is kell azert irtam kicsit olvass utana s4nel nem probaltam. Ha lehet rakd vissza utolsot amit elbir a towel es had szoljon.. az a lenyeg hogy szerezd be az uj rom bootloaderet es kernelet es mobil odin all rooton es download modos ujra indulason alljon aztan had szoljon;) bar igazabol sok valtozas nem tortenik ha vissza mevy egy regi rom es azt tudod rootolni lehet felesleges kinlodni egy ujabb rommal nem?;) ha nem megy vissza es kirija azt a szutykot amit szokott hogy kies es hajaj szoftver break akkor meg csak annyit kell csinalni hogy a legujabb romot rakod fel odinnal es azzal biztos menni fog es vissza all minden;)

Mondjuk azért mert a múltkor küldtem Pü-t de semmi!  :hmm: :oops:
Nah arra felé olyan jó idő van ???  :D
Azt mondtam én is hogy akkor nem kínylodok vissza teszek egy korábbi 4.4.2-t amit lehet rootolni oszt jónapot!
De van valami tapasztalat tuti nem ugrik a garim ha vissza pakolok egy korábbi 4.4-et ?  :oops:

Bertrand Russell

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #695 Dátum: 2014, 08 23, 13:08:06 »
Mondjuk azért mert a múltkor küldtem Pü-t de semmi!  :hmm: :oops:
Nah arra felé olyan jó idő van ???  :D
Azt mondtam én is hogy akkor nem kínylodok vissza teszek egy korábbi 4.4.2-t amit lehet rootolni oszt jónapot!
De van valami tapasztalat tuti nem ugrik a garim ha vissza pakolok egy korábbi 4.4-et ?  :oops:
ha gyarit raksz akkor biztos nem koxol a telo ;) max kiirja indulasnal azt a kies csatlakoztassa pchez dolgot... de akkor leszeded a legfrisseb gyarit es azt engedi majd odin;) de s5 nel is ugyan ez a mizeria van amig 4.4.2 vel probalkozol regebbivel nincs gond :) ezt sztem meghagytak arra az esetre ha vmi frissites elront valamit vissza tudjanak allni a telokkal a szervizben is es az emberek otthon is :)put meg irtal mikor hol nah ezt vissza nezem :D

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Szöszke
« Reply #696 Dátum: 2014, 08 23, 13:18:36 »
ha gyarit raksz akkor biztos nem koxol a telo ;) max kiirja indulasnal azt a kies csatlakoztassa pchez dolgot... de akkor leszeded a legfrisseb gyarit es azt engedi majd odin;) de s5 nel is ugyan ez a mizeria van amig 4.4.2 vel probalkozol regebbivel nincs gond :) ezt sztem meghagytak arra az esetre ha vmi frissites elront valamit vissza tudjanak allni a telokkal a szervizben is es az emberek otthon is :)put meg irtal mikor hol nah ezt vissza nezem :D

Akkor megy is vissza egyel régebbi!Köszi a helpet! :ok: Meg örülök hogy tisztáztuk a pü dolgot is!Jó strandolást! :D ;)

Bertrand Russell

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #697 Dátum: 2014, 08 23, 13:32:08 »
Jelentem a hullam medencet is kibjrta bar a video nem jott ossze mert nem dolgozta fel a felvtelt a vegen mdrt veletlen egy hullam kozben elnyomtam :D igy csak csomo kepe lett a lassitott felvetelbol

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #698 Dátum: 2014, 08 23, 14:53:15 »
Sziasztok  :) hétvégén mezőberényben volt a banda, strandoltunk, a telefon is  :D kiváló képek készültek a medencében.mint a gyógyvízben,mint a rendesben  ;) egy bibi van csak,ha vízben van a készülék, a víz hatására általában elkezd zoomolni.de ezzel még együtt tudok élni  :D
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #699 Dátum: 2014, 08 23, 15:01:50 »

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...