2024, 11 28, 03:50:27

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285251 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #3025 Dátum: 2015, 11 30, 18:20:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm Hooker ;) Háátt.. akkor egyelőre nem piszkálom.. de a fantáziám piszkálja :D :D És természetesen így van, ahogy mondod, van céleszközöm, variométerem repüléshez, de ha a telóm is tudja miért ne ;)
Illetve a régebbi tapasztalat, hogy a saját okos telefonod valóban okossá teheted, ha a "tied" :D ;)
Puszka.

Az igazat megvallva, volt olyan telóm (jónéhány) amit szétromoltam. Aztán csak visszakerült a gyári rom. Valahogy soha nem volt tökéletes egyik sem. Egy ideje már nem is érdekel.
Ha nagyon hiányzik, előveszem egy régebbi készülékem és tesztek fel valamit.:-)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #3026 Dátum: 2015, 12 05, 10:53:28 »
Köszönöm Hooker ;) Háátt.. akkor egyelőre nem piszkálom.. de a fantáziám piszkálja :D :D És természetesen így van, ahogy mondod, van céleszközöm, variométerem repüléshez, de ha a telóm is tudja miért ne ;)
Illetve a régebbi tapasztalat, hogy a saját okos telefonod valóban okossá teheted, ha a "tied" :D ;)
Puszka.
Azt azért tegyük hozzá, ha sima S5-öd van, tehát pl g900f, akkor rootolható úgy a teló, hogy a knox 0x0 maradjon. 1 évig én is ezt a megoldást használtam. alexandr féle romok előre rootoltak, mindig a legfrissebb romokból dolgozik, és knox 0x0 marad. 1 év után szántam rá magam a romolásra, és nem bántam meg(még :) ). Jelenleg phoeniX ROM van fent, és hibátlan.
Akárki akármit mond, g900f egy igenis jó telefon. Igaz antutut nem akasztja ki, de ez nem is érdekel. S6 edge pl. nagyon bejön, de ki fogtok röhögni....csak azért nem vettem meg, mert nem vízálló. Van aki nem használja a vízálló funkciót, de nekem már 3szor is megelőzte az agyvérzést. (Igaz 1szer részegen ugrottam egy medencébe, akkor nem lett volna agyvérzés, mivel standby üzemmódba kapcsolt az agyam :) ).

Csak egy hibát tudok felróni a készüléknek. Ez az usb 3.0-ás csati. Ezen belül pedig az, hogy szerettem volna venni bele ezt: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login, de sajna nem passzol, mert ez sima micro usb-s, és a micro usb csati sajna "jobbra zárt" és nem "középre zárt" a g900f-ben :(

Tehát, 99%-ban számomra ez a teló jó koncepció. Romolhatóságban (ha nem érdekel a knox): 100%+áfa :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #3027 Dátum: 2015, 12 05, 15:21:56 »
Hamár tartozékok.
Valakinek sikerült olyan eszközt (átalakító, kábel dokkoló, akármi) szerezni, ami képes az s5-ön egyszerre otg és mhl funkciókat is ellátni? Értem ezalatt, h egyszerre lehet rá pendrivet, billentyűzetet dugni és hdmi-t is?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #3028 Dátum: 2015, 12 05, 18:35:53 »
Azt azért tegyük hozzá, ha sima S5-öd van, tehát pl g900f, akkor rootolható úgy a teló, hogy a knox 0x0 maradjon. 1 évig én is ezt a megoldást használtam. alexandr féle romok előre rootoltak, mindig a legfrissebb romokból dolgozik, és knox 0x0 marad. 1 év után szántam rá magam a romolásra, és nem bántam meg(még :) ). Jelenleg phoeniX ROM van fent, és hibátlan.
Akárki akármit mond, g900f egy igenis jó telefon. Igaz antutut nem akasztja ki, de ez nem is érdekel. S6 edge pl. nagyon bejön, de ki fogtok röhögni....csak azért nem vettem meg, mert nem vízálló. Van aki nem használja a vízálló funkciót, de nekem már 3szor is megelőzte az agyvérzést. (Igaz 1szer részegen ugrottam egy medencébe, akkor nem lett volna agyvérzés, mivel standby üzemmódba kapcsolt az agyam :) ).

Csak egy hibát tudok felróni a készüléknek. Ez az usb 3.0-ás csati. Ezen belül pedig az, hogy szerettem volna venni bele ezt:
Kép
, de sajna nem passzol, mert ez sima micro usb-s, és a micro usb csati sajna "jobbra zárt" és nem "középre zárt" a g900f-ben :(

Tehát, 99%-ban számomra ez a teló jó koncepció. Romolhatóságban (ha nem érdekel a knox): 100%+áfa :)

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el
S5-m volt és imádtam is!Sajna cserés lett többszöri szervizelést követően.Most S6edge van ez is szuper,de nekem nagyon hiányzik a vízállóság

Enyimé GalaxyS6E
Moderator Comment Kép idézését mellőzzük!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szi1993

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy S5 (G-900F)
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #3029 Dátum: 2015, 12 15, 16:18:21 »
Sziasztok, nekem az a problémám lenne, G900F készülékem van, és BOJ1 trndszer van rajta, de ha másik rendszert szeretnék felrakni, frissíteni a meglévőt, a bootloadert nem frissíti, nem tudom mi lehet a baja. eddig nem volt vele gond, de most nem frissíti, a jelenlegi rendszerrel viszont alacsony fényerő szinten el kezd vibrálni a kijelző zölden, a feloldás sem megy egyszerűen mert úgyszintén vibrál zölden, és csak többszöri kísérlet utan sikerül, de előző verziónál nem volt ilyen gond, kérlek segítsetek.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #3030 Dátum: 2015, 12 19, 00:11:48 »
Hamár tartozékok.
Valakinek sikerült olyan eszközt (átalakító, kábel dokkoló, akármi) szerezni, ami képes az s5-ön egyszerre otg és mhl funkciókat is ellátni? Értem ezalatt, h egyszerre lehet rá pendrivet, billentyűzetet dugni és hdmi-t is?

Beszerezve nincs, mert nekem nincs HDMI-re szükségem, de elvileg ez lesz ami neked kell.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #3031 Dátum: 2015, 12 19, 13:38:45 »
Beszerezve nincs, mert nekem nincs HDMI-re szükségem, de elvileg ez lesz ami neked kell.
Egy ilyet vettem ebayen, és csak s4-hez működik a párhuzamos mhl otg mód, s5-nél már csak felváltva, mert usb3.0 :(

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #3032 Dátum: 2015, 12 19, 15:58:56 »
Egy ilyet vettem ebayen, és csak s4-hez működik a párhuzamos mhl otg mód, s5-nél már csak felváltva, mert usb3.0 :(

Az úgy logikátlan... valami app nincs ami erőltetné a párhuzamos működést?

(gyk PC-nek akarod használni a teflont?) :D

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #3033 Dátum: 2015, 12 19, 16:48:33 »
Az úgy logikátlan... valami app nincs ami erőltetné a párhuzamos működést?

(gyk PC-nek akarod használni a teflont?) :D
Nem hiszem, hogy ezt szoftver szinten meg lehetne oldani... Max kernel kódban.
És igen, pc-ként szeretném néha használni, hogy ne kelljen magammal cipelni egy laptopot :)

flowering tree

• Vendég
« Reply #3034 Dátum: 2015, 12 19, 20:05:00 »
Nem hiszem, hogy ezt szoftver szinten meg lehetne oldani... Max kernel kódban.
És igen, pc-ként szeretném néha használni, hogy ne kelljen magammal cipelni egy laptopot :)
5 év múlva az 5G hàlózatnàl már nem kell cipelned.:)

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #3035 Dátum: 2015, 12 20, 13:37:38 »
5 év múlva az 5G hàlózatnàl már nem kell cipelned.:)
Semmi köze hozzá. Am feltaláltak egy olyan zseniális dolgot is, mint a wifi ;)

flowering tree

• Vendég
« Reply #3036 Dátum: 2015, 12 20, 16:35:19 »
Semmi köze hozzá. Am feltaláltak egy olyan zseniális dolgot is, mint a wifi ;)
De a wifinél van màr jobb is :)

Global Moderator Comment Legyél szíves legközelebb figyelni ha válaszolsz, az idézett szöveg végén található [/quote] felirat utolsó karaktere után kezdj írni. Köszönöm. Javítva.

flowering tree

• Vendég
« Reply #3037 Dátum: 2015, 12 23, 11:12:52 »

Legyél szíves legközelebb figyelni ha válaszolsz, az idézett szöveg végén található [/color] felirat utolsó karaktere után kezdj írni. Köszönöm. Javítva.
Ok.

flowering tree

• Vendég
« Reply #3038 Dátum: 2015, 12 23, 11:16:17 »
Békés Karácsonyt mindenkinek:)
Először klikkelj a bélyegre a borítékon, a nagy hógolyóra.
Fogd meg a hógolyókat és építsd fel a hóembert, majd klikkelj rá a hóemberre !A többi magától megy.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
« Reply #3039 Dátum: 2015, 12 24, 09:36:26 »
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok!
Valamint hasznos kiegészítőket :-)
Tamás

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető demeterf

• PFC Fan
    • Androidos YouTube csatornám
« Reply #3040 Dátum: 2015, 12 24, 13:26:45 »
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt kívánok!
Valamint hasznos kiegészítőket :-)
Tamás

Köszönöm Szépen! Viszont Kívánom Mindenkinek! :)

Androidos YouTube csatornám: You are not allowed to view links. Register or Login

Androidos YouTube csatornám : You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető nyikolaj888

• PFC Fan
  • PDA: I9000
  • PDA ROM: XXJW5
« Reply #3041 Dátum: 2015, 12 27, 14:07:53 »
ÜDV MINDENKINEK ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET!
Tud esetleg segíteni valaki van egy s5 telefonom g900f  LRX21T.G900FXXU1BOJ2 build szám a gyári romnak szeretném rootolni de sehogy nem megy se twrp aztán supersu telepítés se cf auto root.
Valakinek ötlete van esetleg előre is köszönöm.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #3042 Dátum: 2015, 12 27, 22:03:29 »
ÜDV MINDENKINEK ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET!
Tud esetleg segíteni valaki van egy s5 telefonom g900f  LRX21T.G900FXXU1BOJ2 build szám a gyári romnak szeretném rootolni de sehogy nem megy se twrp aztán supersu telepítés se cf auto root.
Valakinek ötlete van esetleg előre is köszönöm.
Ugye tisztában vagy a knox counter miatti garancia vesztés veszélyéről? Egyébként towelroottal menni fog. Downgradelj 4.4-re towelroottal üsd ki és flash fire-vel új rom everroottal. Vigyázz, minden adatot töröl!

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #3043 Dátum: 2015, 12 28, 08:34:32 »
Ugye tisztában vagy a knox counter miatti garancia vesztés veszélyéről? Egyébként towelroottal menni fog. Downgradelj 4.4-re towelroottal üsd ki és flash fire-vel új rom everroottal. Vigyázz, minden adatot töröl!

Pontosabban ANE2 4.4.2-re kell downgradelni. You are not allowed to view links. Register or Login a rom-hoz.

Nem elérhető nyikolaj888

• PFC Fan
  • PDA: I9000
  • PDA ROM: XXJW5
« Reply #3044 Dátum: 2015, 12 28, 12:48:11 »
Köszönöm szépen a segitséget és a válaszokat.Még egy kérdés ezt a downgrade dolgot siman vissza tudom odinnal rakni.Tehát odin a 4.4.2. ANE2 verzió és utána towelroot,és kész.

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
« Reply #3045 Dátum: 2015, 12 28, 14:54:36 »
Köszönöm szépen a segitséget és a válaszokat.Még egy kérdés ezt a downgrade dolgot siman vissza tudom odinnal rakni.Tehát odin a 4.4.2. ANE2 verzió és utána towelroot,és kész.
Így van  :ok:

flowering tree

• Vendég
« Reply #3046 Dátum: 2016, 01 03, 19:58:58 »

Legyél szíves legközelebb figyelni ha válaszolsz, az idézett szöveg végén található [/color] felirat utolsó karaktere után kezdj írni. Köszönöm. Javítva.
Rendben,eddig nyomtam egy entert és új sort kezdtem,lehet ez volt a gond?

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #3047 Dátum: 2016, 01 05, 23:49:13 »
Sziasztok! Rég nem jártam nálatok, de végre "kidobtam" a Galaxy S advance-emet, és vettem egy "rendes" telefont :D , egy S5 Neo -t (asszem G903 ) Gondolom nem sokban különbözik az S5-től, és mint az eddigi Samu telefonjaimat, az itt, általatok leírtak alapján tudtam rootolni... Természetesen ezt is szeretném.. Szeretném megtudni Van- e vele bármi extra? Vagy Odinnal megy, mint eddig.. (természetesen utána olvasgatok ;) )
Illetve a nagy kérdésem!!! a teló vodafone-os, ez nem tudom számít-e.. DE van-e benne barometrikus nyomás szenzor, vagy nincs??!! Pár "szenzor érzékelő/értékelő" progit leszedtem teszt gyanánt, azok szerint nincs.. de érdekes módon a playről letöltött S5 Sensors progi pedig mutatja, és egész pontos értéket ad....Namostakkor?? Szöszi nő vagyok, de gondolom software-esen ilyet értéket nem tud produkálni..
Rootolni azért szeretném, mert a sok idegesítő gyári appot ledarálnám.. Főleg a csodás SHealth progit :D kész vagyok tőle, hogy (elnézést) wc-zés közben is futok szerinte.. ÉS még pár app, amit nem tudok kilőni, mert futnak, ha akarom, ha nem.. Ideig-óráig féken tudom tartani őket, egyelőre a 360 Boosterrel..
Illetve személyre szabnám..
Hirtelen ennyi, köszi, pusz, Adv.

Úgy 2 hete létezik rá Chainfire root.

Itt megtalálod:

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
  • PDA: SM-G903F
  • PDA ROM: G903FXXU1A018
« Reply #3048 Dátum: 2016, 01 06, 00:37:02 »
Úgy 2 hete létezik rá Chainfire root.

Itt megtalálod:

Köszönöm Smithi ;) nekiesek, olvasgatok.. hátha.. bár ahogy nézem az a gonosz knox.. az mindenhol 0x1..egyelőre ;)

pusz. Adv.

Nem elérhető advanceke

• PFC Fan
  • PDA: SM-G903F
  • PDA ROM: G903FXXU1A018
« Reply #3049 Dátum: 2016, 01 07, 20:45:18 »
hháátt megtettem ;) igaz a knox 0X1 lett, de bízom benne, hogy mire garis problémája lesz, addigra lesz knox hack :D :D :D
Puszantás