Köszönöm Hooker Háátt.. akkor egyelőre nem piszkálom.. de a fantáziám piszkálja És természetesen így van, ahogy mondod, van céleszközöm, variométerem repüléshez, de ha a telóm is tudja miért ne
Illetve a régebbi tapasztalat, hogy a saját okos telefonod valóban okossá teheted, ha a "tied"
Puszka.
Azt azért tegyük hozzá, ha sima S5-öd van, tehát pl g900f, akkor rootolható úgy a teló, hogy a knox 0x0 maradjon. 1 évig én is ezt a megoldást használtam. alexandr féle romok előre rootoltak, mindig a legfrissebb romokból dolgozik, és knox 0x0 marad. 1 év után szántam rá magam a romolásra, és nem bántam meg(még
). Jelenleg phoeniX ROM van fent, és hibátlan.
Akárki akármit mond, g900f egy igenis jó telefon. Igaz antutut nem akasztja ki, de ez nem is érdekel. S6 edge pl. nagyon bejön, de ki fogtok röhögni....csak azért nem vettem meg, mert nem vízálló. Van aki nem használja a vízálló funkciót, de nekem már 3szor is megelőzte az agyvérzést. (Igaz 1szer részegen ugrottam egy medencébe, akkor nem lett volna agyvérzés, mivel standby üzemmódba kapcsolt az agyam
).
Csak egy hibát tudok felróni a készüléknek. Ez az usb 3.0-ás csati. Ezen belül pedig az, hogy szerettem volna venni bele ezt: visitors can't see pics , please You are not allowed to view links.
Register or
Login or You are not allowed to view links.
Register or
Login, de sajna nem passzol, mert ez sima micro usb-s, és a micro usb csati sajna "jobbra zárt" és nem "középre zárt" a g900f-ben
Tehát, 99%-ban számomra ez a teló jó koncepció. Romolhatóságban (ha nem érdekel a knox): 100%+áfa
Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el