Sziasztok! Rég nem jártam nálatok, de végre "kidobtam" a Galaxy S advance-emet, és vettem egy "rendes" telefont
, egy S5 Neo -t (asszem G903 ) Gondolom nem sokban különbözik az S5-től, és mint az eddigi Samu telefonjaimat, az itt, általatok leírtak alapján tudtam rootolni... Természetesen ezt is szeretném.. Szeretném megtudni Van- e vele bármi extra? Vagy Odinnal megy, mint eddig.. (természetesen utána olvasgatok
)
Illetve a nagy kérdésem!!! a teló vodafone-os, ez nem tudom számít-e.. DE van-e benne barometrikus nyomás szenzor, vagy nincs??!! Pár "szenzor érzékelő/értékelő" progit leszedtem teszt gyanánt, azok szerint nincs.. de érdekes módon a playről letöltött S5 Sensors progi pedig mutatja, és egész pontos értéket ad....Namostakkor?? Szöszi nő vagyok, de gondolom software-esen ilyet értéket nem tud produkálni..
Rootolni azért szeretném, mert a sok idegesítő gyári appot ledarálnám.. Főleg a csodás SHealth progit
kész vagyok tőle, hogy (elnézést) wc-zés közben is futok szerinte.. ÉS még pár app, amit nem tudok kilőni, mert futnak, ha akarom, ha nem.. Ideig-óráig féken tudom tartani őket, egyelőre a 360 Boosterrel..
Illetve személyre szabnám..
Hirtelen ennyi, köszi, pusz, Adv.