2024, 11 28, 16:31:25

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285305 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Gizike88

• Vendég
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2775 Dátum: 2015, 07 26, 14:59:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sajna még mindig fen áll a dolog,lehet,hogy nem is hiba.Első bekapcsoláskor 1-2 perc után villan egyet,és ez a kereső beugrik.Kinyomom,többet nem jön elő,csak az ismételt bekapcsoláskor.Azért érdekes,mert eddig nem csinálta.Ötlete valakinek.4filés Kitt van.Köszönöm:)
Több telepítés után egy wallpaper lehetett a bűnös.Kb 15-öt kitöröltem és megszűnt a hiba.

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2776 Dátum: 2015, 07 26, 15:57:35 »
Több telepítés után egy wallpaper lehetett a bűnös.Kb 15-öt kitöröltem és megszűnt a hiba.

:)

Gizike88

• Vendég
« Reply #2777 Dátum: 2015, 07 26, 16:13:22 »
Szerintetek van értelme vírus írtót telepíteni telóra?Annyi mindent talál,de kérdés az ,valóban vírus -e?

Nem elérhető glsmith

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: SGS9+ / SGS7edge
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
  • PDA ROM: Factory ROM (XEU) CSA2
« Reply #2778 Dátum: 2015, 07 26, 19:36:24 »
Szerintetek van értelme vírus írtót telepíteni telóra?Annyi mindent talál,de kérdés az ,valóban vírus -e?

Android ---> Linux ---> nem lehet vírust írni rá ;) tehát nincs értelme vírusírtónak se ;)

Gizike88

• Vendég
« Reply #2779 Dátum: 2015, 07 26, 20:00:01 »
Android ---> Linux ---> nem lehet vírust írni rá ;) tehát nincs értelme vírusírtónak se ;)
Köszi ,mert Playen egy ilyenért 2-3ezret is ekérnek.Fizetős progi,na persze az üzlet....

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
« Reply #2780 Dátum: 2015, 07 26, 20:16:11 »
Ez így nem egészen igaz,
A kérdésre itt is választ kaphatsz:
 :olvass: You are not allowed to view links. Register or Login :olvass:
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető rittzo

• PDA: Galaxy S5
« Reply #2781 Dátum: 2015, 07 26, 20:59:53 »
Sziasztok!
Nem rég vettem én is egy S5-öt. Nagyon tetszik, gyors és meg is vagyok vele elégedve. Mivel nekem még nem volt androidos telefonom így kicsit furcsa volt elsőre, de mára már azt lehet mondani, hogy megszoktam és nagyjából be is "laktam" De!
Sajnos a névjegyekkel nem boldogulok. Itt vannak a beállítási lehetőségek:" Megjelenítendő névjegyzék lehet: összes névjegy, eszköz, Sim kártya, Waze , You are not allowed to view links. Register or Login, Viber, testreszabott lista." A régi telomról a sim-re másoltam át a telefonszámokat, így mikor beraktam a sim-et a telefonba csináltam egy sim-ről a telefonra való másolást. Na itt már gondok voltak, mert duplázódtak a névjegyek. Ráadásul, mikor a szinkronizálást is megcsináltam a google-val, akkor aztán az 1-2db névjegyből akár 3-4-5 db is lett. Próbáltam a "megjelenítendő névjegyzék"-et is változtatni, de egyre rosszabb lett a helyzet. Segítséget kérnék, hogy mit rontok el? Ha tudtok valahol valami jó leírást azt is szívesen venném.
Bocs a kicsit hosszúra sikeredett írásért.

rittzo

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #2782 Dátum: 2015, 07 26, 21:09:19 »
Sziasztok!
Nem rég vettem én is egy S5-öt. Nagyon tetszik, gyors és meg is vagyok vele elégedve. Mivel nekem még nem volt androidos telefonom így kicsit furcsa volt elsőre, de mára már azt lehet mondani, hogy megszoktam és nagyjából be is "laktam" De!
Sajnos a névjegyekkel nem boldogulok. Itt vannak a beállítási lehetőségek:" Megjelenítendő névjegyzék lehet: összes névjegy, eszköz, Sim kártya, Waze , You are not allowed to view links. Register or Login, Viber, testreszabott lista." A régi telomról a sim-re másoltam át a telefonszámokat, így mikor beraktam a sim-et a telefonba csináltam egy sim-ről a telefonra való másolást. Na itt már gondok voltak, mert duplázódtak a névjegyek. Ráadásul, mikor a szinkronizálást is megcsináltam a google-val, akkor aztán az 1-2db névjegyből akár 3-4-5 db is lett. Próbáltam a "megjelenítendő névjegyzék"-et is változtatni, de egyre rosszabb lett a helyzet. Segítséget kérnék, hogy mit rontok el? Ha tudtok valahol valami jó leírást azt is szívesen venném.
Bocs a kicsit hosszúra sikeredett írásért.

rittzo

Megjelenítendő névjegyeknél válaszd a Testreszabott lista opciót. Ezen belül megtalálod az összes telefonhoz kapcsolódó fiók, hozzáférést, stb. Az Eszköz című sornál pipálj be mindent, az összes többi sor alatt vedd ki a pipákat. Pl.: Google account, Viber, Skype, SIM kártya...

Nem elérhető rittzo

« Reply #2783 Dátum: 2015, 07 26, 21:24:43 »
Megjelenítendő névjegyeknél válaszd a Testreszabott lista opciót. Ezen belül megtalálod az összes telefonhoz kapcsolódó fiók, hozzáférést, stb. Az Eszköz című sornál pipálj be mindent, az összes többi sor alatt vedd ki a pipákat. Pl.: Google account, Viber, Skype, SIM kártya...
Szia!
Nagyon köszönöm a gyors választ megcsináltam. Sajnos így is vannak dupla-tripla telefonszámok, de ezeket megoldom. Az a nagyobbik bajom, hogy eltűnt egy tel. szám. Mikor újra be akarom írni azt írja ki, hogy már létezik és ugyan avval a névvel már nem tudom beírni. A szinkronizálást még nem is próbáltam.  :(

Gizike88

• Vendég
« Reply #2784 Dátum: 2015, 07 26, 21:52:53 »
Szia!
Nagyon köszönöm a gyors választ megcsináltam. Sajnos így is vannak dupla-tripla telefonszámok, de ezeket megoldom. Az a nagyobbik bajom, hogy eltűnt egy tel. szám. Mikor újra be akarom írni azt írja ki, hogy már létezik és ugyan avval a névvel már nem tudom beírni. A szinkronizálást még nem is próbáltam.  :(
Megoldás:Töltsd le playröl:
A szinkronizálást tiltsd le.Egyenként rányomsz  ,megjelenik hol van,a simet hagyd meg csak ,a többit jelöld ki,törlés.Nagy munka ,lehet több óra is de megszabadulsz tőle.Ha kész van és csak simesek vannak,másold át sd-re.Most csak ezeket fogja ,hiszen más nincs.Viszont kifogja írni ,túl sok adatot töröltél.Állítsd vissza ,hogy rendben legyenek a fiókjaid is.Visszaáll és megmarad a csak sim kártyán található számok.Egyik ismerősömnek 5000 név lett .Ezzel a módszerrel takarította ki.Sok sikert.

Nem elérhető rittzo

« Reply #2785 Dátum: 2015, 07 26, 22:10:41 »
Megoldás:Töltsd le playröl:
A szinkronizálást tiltsd le.Egyenként rányomsz  ,megjelenik hol van,a simet hagyd meg csak ,a többit jelöld ki,törlés.Nagy munka ,lehet több óra is de megszabadulsz tőle.Ha kész van és csak simesek vannak,másold át sd-re.Most csak ezeket fogja ,hiszen más nincs.Viszont kifogja írni ,túl sok adatot töröltél.Állítsd vissza ,hogy rendben legyenek a fiókjaid is.Visszaáll és megmarad a csak sim kártyán található számok.Egyik ismerősömnek 5000 név lett .Ezzel a módszerrel takarította ki.Sok sikert.
Köszi a segítséget ki fogom próbálni.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2786 Dátum: 2015, 07 26, 22:16:31 »
Köszi a segítséget ki fogom próbálni.
Ez működik,de egyesével kell nyomkodni,de megéri.

Nem elérhető rittzo

« Reply #2787 Dátum: 2015, 07 26, 23:25:07 »
Ez működik,de egyesével kell nyomkodni,de megéri.
Arra gondoltam, hogy kiveszem a sim kártyát és úgy indítom el ezt a progit. Akkor simán kijelölök mindent és OK.  :D
A progi tényleg jó már le is töltöttem. Holnap frissült erővel neki fogok látni.
Mikor kész vagyok akkor a sim-ről az SD kártyára másoljam és onnan a telefonra?

Gizike88

• Vendég
« Reply #2788 Dátum: 2015, 07 26, 23:41:30 »
Arra gondoltam, hogy kiveszem a sim kártyát és úgy indítom el ezt a progit. Akkor simán kijelölök mindent és OK.  :D
A progi tényleg jó már le is töltöttem. Holnap frissült erővel neki fogok látni.
Csak ki tudja mi van még a sim kártyán?Lehet jó lenne átnézni,de próbáld meg ahogy te gondolod

Nem elérhető rittzo

« Reply #2789 Dátum: 2015, 07 26, 23:50:03 »
Csak ki tudja mi van még a sim kártyán?Lehet jó lenne átnézni,de próbáld meg ahogy te gondolod
Még egy utolsó

Gizike88

• Vendég
« Reply #2790 Dátum: 2015, 07 27, 09:19:52 »
Még egy utolsó
A másolás biztonsági mentésnek jó,nem baj ha meg van.

Nem elérhető rittzo

« Reply #2791 Dátum: 2015, 07 27, 09:50:22 »
A másolás biztonsági mentésnek jó,nem baj ha meg van.
OK köszönöm.
Huuu megcsináltam. Nem tudom, hogy én vagyok a béna, de mikor keresni akarok a névjegyek közül, akkor nem csak a telefonon lévő számokat írja ki, hanem a sim-en lévőket is. Ez így jó?

Nem elérhető rittzo

« Reply #2792 Dátum: 2015, 07 27, 10:32:07 »
Áh nem jó az egész.  :'(  Keresésnél a sim és a tel. névjegyek között is keres. Ha csak görgetem, akkor pedig a tel. névjegyeket mutatja. Nem értem. Na mindegy rá fogok szánni egy "kis" időt és manuálisan be fogom gépelni a telefonba. Ha kész vagyok, akkor a SIM-röl letörlök mindent és utána csinálok egy mentést. Remélem így már úgy fog működni, ahogy én elgondolom.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2793 Dátum: 2015, 07 27, 21:59:58 »
Áh nem jó az egész.  :'(  Keresésnél a sim és a tel. névjegyek között is keres. Ha csak görgetem, akkor pedig a tel. névjegyeket mutatja. Nem értem. Na mindegy rá fogok szánni egy "kis" időt és manuálisan be fogom gépelni a telefonba. Ha kész vagyok, akkor a SIM-röl letörlök mindent és utána csinálok egy mentést. Remélem így már úgy fog működni, ahogy én elgondolom.
Ha simről nincs mentésed,csak úgy ne töröld le .Saj os egyenként kell.Az enyèm 1 óra alatt meg volt.De próbàld ki átmeneti megoldásként.Névjegyzék ,beállítások,névjegyek,sim kártya,csak ha telefonszám van.Utóbbiba pipát rakd be.
Moderator Comment Figyelj kérlek a válaszod formázására, sokadik alkalommal válaszolsz az idézetben!

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #2794 Dátum: 2015, 07 28, 04:35:47 »

A keresési beállításokat nem befolyásolja ezek szerint a megjelenítési. Nem kell mentést csinálni, meg bepötyögni, egyszerűen SIM kártya ki, töröld az össze névjegyet az eszközön, utána meg másold át újra, aztán dobd át a kártyát egy másik telóba és azon töröld az összeset. Mondjuk ha már át van másolva az összes, akkor csak törölni kell a SIM-ről a neveket.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2795 Dátum: 2015, 07 28, 09:45:12 »
Én a következő képp csináltam.

Prioritás: google fiók. Ekkor csak a google fiókra szinkronizált contaktok láthatóak. Természetesen simről szinkronizáltam. Ha duplikáltak vannak:

You are not allowed to view links. Register or Login itt lehet kezelni a google contactokat.

Tapatalk-kal küldve az én SM-G900F-el

Nem elérhető rittzo

« Reply #2796 Dátum: 2015, 07 28, 12:09:33 »
Köszönöm, hogy segíteni próbáltok!
A teljes törlésen, amit glsmith írt már túl vagyok. Az a probléma, hogy pl. a viber egy névhez több viber névjegyet is készít, de abból van olyan is ami üres. Lehet, hogy a viber van rosszul beállítva? Ha én a készülékre másolom a számokat és utána a google fiokkal szinkronizálom és utána megnyitom a névjegyzéket, akkor ott nem fog megduplázódni? / készülék és google /

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #2797 Dátum: 2015, 07 28, 13:20:41 »
Köszönöm, hogy segíteni próbáltok!
A teljes törlésen, amit glsmith írt már túl vagyok. Az a probléma, hogy pl. a viber egy névhez több viber névjegyet is készít, de abból van olyan is ami üres. Lehet, hogy a viber van rosszul beállítva? Ha én a készülékre másolom a számokat és utána a google fiokkal szinkronizálom és utána megnyitom a névjegyzéket, akkor ott nem fog megduplázódni? / készülék és google /
De. Ezért kell csak a google fiókot választani a megjelenítendő névjegyek opcióban.

Gizike88

• Vendég
« Reply #2798 Dátum: 2015, 07 28, 22:11:50 »
De. Ezért kell csak a google fiókot választani a megjelenítendő névjegyek opcióban.

Mint írtam
egyik ismerősnek sim kártyára ment rá 5000 név.Amit én javasoltam azzal letudta szűrni.Már sim cserénél sem vállalnak másolást,legfeljebb pénzért.Old meg magadnak funkció marad.
Még egyet próbálj meg.Sim kártya nélkül nézd meg a contact removerbe mi van.Mindent kitörölhetsz/mint írtam jelezni fogja sok adatot töröltél,ezt később állíthatod vissza ,mikor már rendben van a sim kártya./Utána vissza sim kártyát és azzal nézd meg mi lett .Mint goldsmith írta,testreszabás .Hidd el nem nehéz,lehet úgy tűnik az,de megfogod tudni oldani.

Nem elérhető glsmith

• PFC Fan
« Reply #2799 Dátum: 2015, 07 28, 22:24:49 »
Mint írtam
egyik ismerősnek sim kártyára ment rá 5000 név.Amit én javasoltam azzal letudta szűrni.Már sim cserénél sem vállalnak másolást,legfeljebb pénzért.Old meg magadnak funkció marad.
Még egyet próbálj meg.Sim kártya nélkül nézd meg a contact removerbe mi van.Mindent kitörölhetsz/mint írtam jelezni fogja sok adatot töröltél,ezt később állíthatod vissza ,mikor már rendben van a sim kártya./Utána vissza sim kártyát és azzal nézd meg mi lett .Mint goldsmith írta,testreszabás .Hidd el nem nehéz,lehet úgy tűnik az,de megfogod tudni oldani.

Goldsmith :D köszi Szívem :P