2024, 11 28, 16:48:54

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285307 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető alcapone386

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2300 Dátum: 2015, 03 01, 15:20:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem ez már szubjektív. Pont annyi különbség van köztük mint egy merci meg egy bmv között.  Lehet azon vitatkozni melyik a jobb de szerintem mind a kettő nagyon jó. Nekem most az S5 jön be alig egy hete használom de tudom kijönnek tavaszra az újak és nyárra már egy másik lesz.
Részemről samsung. LG vel már voltak gondjaim. Amikor egy g2 es kollegámnak mondtam, hogy nem szeretem az LG-t, mert elég hamar megadta magát, akkor lehülyézett mert milyen jó is ez a telefon...azóta 2szer volt szervizben. Először ki akartuk próbálni az NFCjét és meg se nyikkant...elvitte szervizbe és kiderült, hogy alaplaphiba.....azóta NFC használat nélkül is megadta magát egyszer...

G3 mat nem ismerem, de ami biztos, hogy bőven elég a Full HD felbontás egy telefonba. Ha ugyan az a proci van mind a kettő készülékbe de az egyik "csak" Full HD a másik QHD, akkor el lehet gondolkodni fizikálisan melyik a gyorsabb. Nem mindegy annak a procinak, hogy milyen felbontást kell megmozgatni. Ja és a vízállóság nekem fontos volt. Így S5 párti lettem és maradok is. Jó a szerviz háttér és eddig a legjobban összerakott samsung telo. Szerintem.....:)
Persze ez egy, a sok vélemény közül :)

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2301 Dátum: 2015, 03 01, 18:07:41 »
Szerintem ez már szubjektív. Pont annyi különbség van köztük mint egy merci meg egy bmv között.  Lehet azon vitatkozni melyik a jobb de szerintem mind a kettő nagyon jó. Nekem most az S5 jön be alig egy hete használom de tudom kijönnek tavaszra az újak és nyárra már egy másik lesz.

Én is azért írtam , hogy nézze meg személyesen és az alapján döntse el mi jön neki inkább.

Nem elérhető Lamberd

• PFC Fan
« Reply #2302 Dátum: 2015, 03 02, 13:39:46 »
Sziasztok!

A töltő mellett van még egy foglalat tudja valaki mi az és mire van?

Lambi

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2303 Dátum: 2015, 03 02, 14:01:14 »
Sziasztok!

A töltő mellett van még egy foglalat tudja valaki mi az és mire van?

Lambi
Usb3 csati

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2304 Dátum: 2015, 03 03, 10:55:18 »
Usb3 csati
Nincsmit :)

Nem elérhető sound73

• PDA: samsung galaxy S5
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #2305 Dátum: 2015, 03 03, 15:36:02 »
Üdv! Már régen romoltam (galaxy s1). Érdeklődöm hogy ugyan úgy mehet-e odinnal , meg a garancia elvész-e esetleg? Teloról frisitettem még januárban 5.0 ra, de nem vagyok megelégedve és vissza akarok térni 4.4.2 re.(már letöltöttem a file-okat.)

Nem elérhető bence.bence2

• TOPIKGAZDA
  • GalaxyS kutató
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Waze/Gmaps
  • PDA: S2,S5,S8+
  • PDA ROM: Stock 4.1.2,Alexandr pof9, stock 8.0
« Reply #2306 Dátum: 2015, 03 03, 20:43:00 »
Üdv! Már régen romoltam (galaxy s1). Érdeklődöm hogy ugyan úgy mehet-e odinnal , meg a garancia elvész-e esetleg? Teloról frisitettem még januárban 5.0 ra, de nem vagyok megelégedve és vissza akarok térni 4.4.2 re.(már letöltöttem a file-okat.)
gari, knox marad, 4 fileos javasolt, és első boot előtt egy recovery factory default ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2307 Dátum: 2015, 03 03, 21:06:20 »
gari, knox marad, 4 fileos javasolt, és első boot előtt egy recovery factory default ;)
Japjap :)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
  • PDA: SGS2+SGS3+SGS4+SGS5 DUAL+G3 DUAL +NOTE 4
  • PDA ROM: STOCK!
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2308 Dátum: 2015, 03 07, 15:21:28 »
Nem is olyan vészes, mármint a használjatóságot tekintve. Csak látványosan ott van. Azért járd körül a lehetőségeidet a javíttatás szempontjából, mielőtt döntesz.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-N910F-ről
ha csak a sarka van megrepedve vagy keresztbe az egész.. teljesen mind1.. csere.. 40 ezer.. így is lehet használni meg úgy is ha az LCD-ép maradt... de így telefont nem vesz senki teljesen áron.. és mondom már 100 ér van hibátlan állapotú garis mondjuk hardverapro-n  :)

Nem elérhető csuri04

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Galaxy S7
  • PDA: Samsung
« Reply #2309 Dátum: 2015, 03 08, 17:46:17 »
Sziasztok.
Amúgy a javítása 57.000-ft..... :shock:

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #2310 Dátum: 2015, 03 08, 19:47:22 »
Sziasztok.
Amúgy a javítása 57.000-ft..... :shock:
ja hát hivatalosan annyi igen.. de kompletten kicseréled te, még a gari is megmarad.. az életbe nem jönnek rá h hozzá lett nyúlva.. persze érteni kell hozzá 1 kicsit.. :P :D

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #2311 Dátum: 2015, 03 08, 20:14:35 »
ja hát hivatalosan annyi igen.. de kompletten kicseréled te, még a gari is megmarad.. az életbe nem jönnek rá h hozzá lett nyúlva.. persze érteni kell hozzá 1 kicsit.. :P :D

Megnézném h otthon te hogy szeded szét. ( mondjuk az mindenkinek megy...) és amúgy rájönnek h szét volt szedve.... tehát lehet próbálkozni.  ;)

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #2312 Dátum: 2015, 03 08, 22:48:55 »
Megnézném h otthon te hogy szeded szét. ( mondjuk az mindenkinek megy...) és amúgy rájönnek h szét volt szedve.... tehát lehet próbálkozni.  ;)
attól h te még nem csináltál ilyet és fogalmad nincs róla hogyan is működik, attól más többször csinálta már  ;) You are not allowed to view links. Register or Login az ő videói alapján meg lehet tanulni a dolgokat, 1-2 telefont már tönkretettem még régen, de azokból tanul az ember.. és amelyik készülék nem önvágós menetes csavarral van összerakva azt lazán szétszeded úgy h az életbe nem mondják meg h te szétszetted vagy nem.. márpedig a samu nem így szerel, csak nemkell elnyalni a csavarok fejét, és ugyan oda kell visszarakni őket..  nem 1 nem 2 telefont vittem már be így gariztatni h előtte csináltam vele ezt-azt és simán megcsinálták, de teljesen mind1 az én telefonjaim nincsenek összetörve és nem fizettem még kijelzőért 57 ezret sem és elég sok embernek segítettem már és fogok is valószínűleg.. egyébként s5 note4 et és ezeket az újabbakat kicsit nehezebb már de ezt sem lehetetlen, csak ide kell már 1-2 specko dolog, de tudni kell hol kell keresni a dolgokat :) szép estét

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
« Reply #2313 Dátum: 2015, 03 09, 11:11:38 »
attól h te még nem csináltál ilyet és fogalmad nincs róla hogyan is működik, attól más többször csinálta már  ;) You are not allowed to view links. Register or Login az ő videói alapján meg lehet tanulni a dolgokat, 1-2 telefont már tönkretettem még régen, de azokból tanul az ember.. és amelyik készülék nem önvágós menetes csavarral van összerakva azt lazán szétszeded úgy h az életbe nem mondják meg h te szétszetted vagy nem.. márpedig a samu nem így szerel, csak nemkell elnyalni a csavarok fejét, és ugyan oda kell visszarakni őket..  nem 1 nem 2 telefont vittem már be így gariztatni h előtte csináltam vele ezt-azt és simán megcsinálták, de teljesen mind1 az én telefonjaim nincsenek összetörve és nem fizettem még kijelzőért 57 ezret sem és elég sok embernek segítettem már és fogok is valószínűleg.. egyébként s5 note4 et és ezeket az újabbakat kicsit nehezebb már de ezt sem lehetetlen, csak ide kell már 1-2 specko dolog, de tudni kell hol kell keresni a dolgokat :) szép estét
Azt ugye vágod, hogy vízálló a készülék? Éppen ezért nem vállalja a samsung a háznál javítást. Olvasztásos mó dszerrel vállasztják el a kijelzőt a testtől. Sok telefont szedtem már szét. Ennek nem állnék neki....

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #2314 Dátum: 2015, 03 09, 11:27:53 »
Azt ugye vágod, hogy vízálló a készülék? Éppen ezért nem vállalja a samsung a háznál javítást. Olvasztásos mó dszerrel vállasztják el a kijelzőt a testtől. Sok telefont szedtem már szét. Ennek nem állnék neki....
ezért írtam h ide már kellenek speckó dolgok.. simán neki lehet állni, :) nyilván 1 törötten kell gyakorolni stb.. note4 is alpha is ragasztva van és mégse vízálló :) de lényegtelen hagyjuk a témát.. nem lehet azt kész! :)

Nem elérhető Atala

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Prestigio 4040 DUO / Galaxy Alpha / Gear 2 Neo
  • PDA ROM: Android 4.0.4 / 5.0.2 France
« Reply #2315 Dátum: 2015, 03 09, 20:40:07 »
attól h te még nem csináltál ilyet és fogalmad nincs róla hogyan is működik, attól más többször csinálta már  ;) You are not allowed to view links. Register or Login az ő videói alapján meg lehet tanulni a dolgokat, 1

Ne állíts olyat amiről nem tudod h létezik. Honnan veszed h nem csináltam és nem értek hozzá? Logikus számomra , ha nem értenék hozzá nem szólnék bele. Azzal h megnézel egy youtube videót nem vagy szervizes és attól nem lesz ugyan az. .

Nem elérhető fudejovagy

• PFC Fan
« Reply #2316 Dátum: 2015, 03 09, 23:27:12 »
Ne állíts olyat amiről nem tudod h létezik. Honnan veszed h nem csináltam és nem értek hozzá? Logikus számomra , ha nem értenék hozzá nem szólnék bele. Azzal h megnézel egy youtube videót nem vagy szervizes és attól nem lesz ugyan az. .
ennyi! igazad van! nem lehet megcsinálni! ügy lezárva! :)

Nem elérhető Lamberd

• PFC Fan
« Reply #2317 Dátum: 2015, 03 14, 16:17:49 »
Sziasztok!

Hogyan tudom biztosra megmondani a készülék típusát? Az alábbi dolog miatt vagyok elbizonytalanodva.
I. A dobozon és a névjegyben SMG900FD van
II: viszont feltettem odinal az 5.0 -át és ott vettem észre hogy a három gombos indítás után a Product name :SM-G900MD

Az eredeti szoftver egyesült arab emirátusi volt stabil volt szépen futott feltettem az 5.0 oroszt és nem az igazi vissza tenném a régit de gondolom nem mindegy melyik verziót tenném rá.

Lambi

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2318 Dátum: 2015, 03 14, 16:47:57 »
Sziasztok!

Hogyan tudom biztosra megmondani a készülék típusát? Az alábbi dolog miatt vagyok elbizonytalanodva.
I. A dobozon és a névjegyben SMG900FD van
II: viszont feltettem odinal az 5.0 -át és ott vettem észre hogy a három gombos indítás után a Product name :SM-G900MD

Az eredeti szoftver egyesült arab emirátusi volt stabil volt szépen futott feltettem az 5.0 oroszt és nem az igazi vissza tenném a régit de gondolom nem mindegy melyik verziót tenném rá.

Lambi

Evvel mindent megtudsz. Majd írd meg az eredményt.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Lamberd

• PFC Fan
« Reply #2319 Dátum: 2015, 03 14, 17:25:12 »
Fel is tettem

SM-G900FD

Megnyugtató, hogy nem nyúlok mellé, köszi.

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
Re: Re: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés
« Reply #2320 Dátum: 2015, 03 14, 17:31:28 »
Fel is tettem

SM-G900FD

Megnyugtató, hogy nem nyúlok mellé, köszi.

:))
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető lapiller

• PDA: G935F
  • PDA ROM: gyári
« Reply #2321 Dátum: 2015, 03 14, 21:49:06 »
Használ valaki vezeték nélküli töltőt, csak gyárit érdemes veni? Vajon a duos és a sima S5 aku fedele ugyan olyan mert Duos hoz nem találok hátlapot ami alkalmassá teszi töltésre.

Sent from my iPad using Tapatalk

Szia!

Én Ebay-ról rendeltem anno,de nem vagyok megelégedve, nekem kevés amit tud 750mA tölt maxon, a gyári nem tudom mennyival tölti de nincs időm 1 napra rajta hagyni

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #2322 Dátum: 2015, 03 14, 22:25:02 »
Szia!

Én Ebay-ról rendeltem anno,de nem vagyok megelégedve, nekem kevés amit tud 750mA tölt maxon, a gyári nem tudom mennyival tölti de nincs időm 1 napra rajta hagyni

Nem 1 napig tölti vele kb 4 óra és maxon van gyárival. Nem gyárival nem tudom meddig tölti , de 1 nap az túlzás lenne.

Nem elérhető lapiller

• PDA: G935F
  • PDA ROM: gyári
« Reply #2323 Dátum: 2015, 03 14, 22:34:20 »
Nem 1 napig tölti vele kb 4 óra és maxon van gyárival. Nem gyárival nem tudom meddig tölti , de 1 nap az túlzás lenne.
a gyári  amit a dobozban adnak, 2A-es, ez kb. a harmadát tudja, igaz kicsit cinikusan fogalmaztam, de munkámból kifolyólag nem lehet végig töltőn a portéka, gondoltam kímélem a csatlakozót, meg az ajtót beruháztam egyre, de maxon 620mA-el töltötte...
de ez az én véleményem

Nem elérhető FifiTheReal

• PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: WanamLite XXEME2 V6.8 saját szájízre faragva + Siyah v1.9.1
« Reply #2324 Dátum: 2015, 03 14, 23:10:24 »
Ti mit használtok a rendszer teljes mentésére? A Knox 0x0 miatt nem lehet custom recovery, ezért a jó nandroid backup ugrik  :(

Titanium Backup Pro-t használok, de hiába csinálok teljes mentést sok mindent nem állít vissza.  >:(
Pl. a böngésző beállításait és könyvjelzőit, az e-mail beállításait és fiókjait, a touchwiz beállításokat stb.

Ez eléggé megkeseríti a ROM-ok próbálgatását és cserélgetését.  :ima:

Bye, Fifi