Szerintem ez már szubjektív. Pont annyi különbség van köztük mint egy merci meg egy bmv között. Lehet azon vitatkozni melyik a jobb de szerintem mind a kettő nagyon jó. Nekem most az S5 jön be alig egy hete használom de tudom kijönnek tavaszra az újak és nyárra már egy másik lesz.
Részemről samsung. LG vel már voltak gondjaim. Amikor egy g2 es kollegámnak mondtam, hogy nem szeretem az LG-t, mert elég hamar megadta magát, akkor lehülyézett mert milyen jó is ez a telefon...azóta 2szer volt szervizben. Először ki akartuk próbálni az NFCjét és meg se nyikkant...elvitte szervizbe és kiderült, hogy alaplaphiba.....azóta NFC használat nélkül is megadta magát egyszer...
G3 mat nem ismerem, de ami biztos, hogy bőven elég a Full HD felbontás egy telefonba. Ha ugyan az a proci van mind a kettő készülékbe de az egyik "csak" Full HD a másik QHD, akkor el lehet gondolkodni fizikálisan melyik a gyorsabb. Nem mindegy annak a procinak, hogy milyen felbontást kell megmozgatni. Ja és a vízállóság nekem fontos volt. Így S5 párti lettem és maradok is. Jó a szerviz háttér és eddig a legjobban összerakott samsung telo. Szerintem.....
Persze ez egy, a sok vélemény közül