0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hello!Másik, vezeték nélküli töltőt használ valaki az s5-höz vagy nem megoldható ?
Ilyenre gondolsz? You are not allowed to view links. Register or Login
airdroid.
Hello!Kérdezném, hogy s5 el azt meg lehet csinálni, hogy ne adatkábelen keljen a számítógéppel összekötni hanem wifin szinkronizálni vagy valami?Azaz párosítani.Másik, vezeték nélküli töltőt használ valaki az s5-höz vagy nem megoldható ?
Mint leirtam ha a failed to initaliza camera vagy a kamera leallt hibat latod uj frimware ideig oriag segit ha visszaolvasol latod meddig kinlodtam veke.. bekuldtem szervizbe rajta is van a papiron hogy uj kamera modult kapott mert hibas volt...
Ma az én kis kütyümet is elvitték szervizbe,igaz nem samsung futár hanem posta futár jött érte egy kibélelt műanyag dobozba lett bele rakva egy karton toboz kíséretében.Tegnap este szembesültem vele hogy a szolgáltató nem adta ide a garipapírt,így számlával lett elküldve!Ezután irány a szolgáltató(Telenor)és ott azt mondták hogy ez nem lehet gond!Na majd meg látjuk Gondolom a 3nap javítási idő a hétvégére nem vonatkozik?
ideig óráig bár a kép nem akar megjelenni szóval nem tudom ponotan mi.. remélem garival vetted mert akkor futár és 3nap alatt megcsinálják... sajnos ez ilyen... javítás után viszont szebb képeket csinál és nincs többé ilyen galiba... azt nem értem hogy az el nem adott de hivatalos helyen árult készülékeket amik hibásak miért nem rendelte már vissza samsung és cserélte a boltok készletét... majd ezeket javítva visszarakhatta volna a boltok polcaira...nah mindegy
Hol található a röpke pillantás?A mozdulatok gesztusok alatt nincs.Amikor az érzékelő fölött elhúzod a kezed és kimutatja az időt sms-t stb.Nem találom.Köszönöm
S5nel ez megszunt kepernyo feloldasa van helyette a mozdulatok es gesztusok kozott.. de cserebe nem krll viiszintbe lennie a telonak hasznos kb mint a knock knock ha raszok kzrva jo jedu trukkozhetsz a metron a telefonodnak
Hetvegere nem asszem... nem gond nekem is postafutar jott ugyan ezen eljarassal. nekem azt mondta a sexualis hangu telefonos holgy hogy vagy szamla vagy gari de az a legjobb ha mindketto ott van
A kisegítő lehetőségek közé száműztek néhány dolgot. Ott is néz körül.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről
Egy elég érdekes dolog.A képernyő mozgatása integetéssel.Nézem,nem működik?Rájöttem a Chromenel nem megy ,a a gyári földgömb ikonossal csodálatosan megy ,már megijedtem,hogy nem jó a senzor.
Minden ilyesmi csak a gyári alkalmazásokban működik.Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről