2024, 11 27, 16:38:59

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285200 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1750 Dátum: 2014, 11 28, 17:08:18 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello!

Másik, vezeték nélküli töltőt használ valaki az s5-höz vagy nem megoldható ?

Ilyenre gondolsz?

Nem elérhető May

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Samsung galaxy S5 4.4.2 gyári
« Reply #1751 Dátum: 2014, 11 28, 18:10:43 »
Ilyenre gondolsz?

Valami hasonlóra, pl bárhol van a teló akkor tölti pl a szobán belül.

Nem elérhető May

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Samsung galaxy S5 4.4.2 gyári
« Reply #1752 Dátum: 2014, 11 28, 18:12:10 »
airdroid.

köszi

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1753 Dátum: 2014, 11 28, 18:33:21 »
Hello!

Kérdezném, hogy s5 el azt meg lehet csinálni, hogy ne adatkábelen keljen a számítógéppel összekötni hanem wifin szinkronizálni vagy valami?Azaz párosítani.

Másik, vezeték nélküli töltőt használ valaki az s5-höz vagy nem megoldható ?

Ez nagyon bejön nekem:
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #1754 Dátum: 2014, 11 28, 18:34:35 »
Mint leirtam ha a failed to initaliza camera vagy a kamera leallt hibat latod uj frimware ideig oriag segit ha visszaolvasol latod meddig kinlodtam veke.. bekuldtem szervizbe rajta is van a papiron hogy uj kamera modult kapott mert hibas volt...
Ma az én kis kütyümet is elvitték szervizbe,igaz nem samsung futár hanem posta futár jött érte egy kibélelt műanyag dobozba lett bele rakva egy karton toboz kíséretében.
Tegnap este szembesültem vele  hogy a szolgáltató nem adta ide a garipapírt,így számlával lett elküldve!Ezután irány a szolgáltató(Telenor)és ott azt mondták hogy ez nem lehet gond!Na majd meg látjuk :shock:
Gondolom a 3nap javítási idő a hétvégére nem vonatkozik?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Mercurius01

• PDA: SM-G950
« Reply #1755 Dátum: 2014, 11 28, 19:17:40 »
Ma az én kis kütyümet is elvitték szervizbe,igaz nem samsung futár hanem posta futár jött érte egy kibélelt műanyag dobozba lett bele rakva egy karton toboz kíséretében.
Tegnap este szembesültem vele  hogy a szolgáltató nem adta ide a garipapírt,így számlával lett elküldve!Ezután irány a szolgáltató(Telenor)és ott azt mondták hogy ez nem lehet gond!Na majd meg látjuk :shock:

Nekem a hivatalos szervizben is elvették, és csak a telefonnal együtt kaptam vissza.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1756 Dátum: 2014, 11 28, 19:47:48 »
Hetvegere nem :( asszem... nem gond nekem is postafutar jott ugyan ezen eljarassal. nekem azt mondta a sexualis hangu telefonos holgy hogy vagy szamla vagy gari de az a legjobb ha mindketto ott van :)

Gizike88

• Vendég
« Reply #1757 Dátum: 2014, 11 28, 21:39:53 »
Ilyenre gondolsz?

Nekem is sS4-től maradt egy dokkoló,egy hátlapot vettem hozzá Allee Bevásárlóközpontban,10ért.A hatókörében kell lenni,hogy töltse.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1758 Dátum: 2014, 11 28, 22:06:19 »
ideig óráig bár a kép nem akar megjelenni szóval nem tudom ponotan mi.. remélem garival vetted mert akkor futár és 3nap alatt megcsinálják... sajnos ez ilyen... javítás után viszont szebb képeket csinál és nincs többé ilyen galiba... azt nem értem hogy az el nem adott de hivatalos helyen árult készülékeket amik hibásak miért nem rendelte már vissza samsung és cserélte a boltok készletét... majd ezeket javítva visszarakhatta volna a boltok polcaira...
nah mindegy
Nem akarom elkiabálni,de jó a camera.Akitől vettem ,ma lecsesztem telón.De még neki állt följebb."ha sowtvarltem,már nem nagyon foglakozik vele".3 hónap garit adott rá,de a papíron olvashatatlan az írás.Tegnap este a Fehérvári útra mentem a lakására.A telóját tudtam ,a kukákhoz félhomályban kihozta a papírokat.De már akkor nyomott egy factorit.Azért mertem vele kezdeni,mert tőle vettem az s4-et is .Azt is mondta  én kiipróbáltam,meg fényképeztem vele.Igen,de 5perc volt az egész.Tegnap a bluth is leállt,a másik Samus firmware óta nincs gond hálistennek.A facen tel szám alapján megtaláltam.Bízom benne,hogy nem lesz gond.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1759 Dátum: 2014, 11 29, 00:40:07 »
Hol található a röpke pillantás?A mozdulatok gesztusok alatt nincs.Amikor az érzékelő fölött elhúzod a kezed és kimutatja az időt sms-t stb.Nem találom.Köszönöm

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1760 Dátum: 2014, 11 29, 01:20:19 »
Hol található a röpke pillantás?A mozdulatok gesztusok alatt nincs.Amikor az érzékelő fölött elhúzod a kezed és kimutatja az időt sms-t stb.Nem találom.Köszönöm

Én nem láttam benne olyat. De mintha már valamelyik fórumban is érdeklődtek emiatt és akkor írták ha jól emlékszem nincs s5-ben.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1761 Dátum: 2014, 11 29, 01:35:03 »
S5nel ez megszunt kepernyo feloldasa van helyette a mozdulatok es gesztusok kozott.. de cserebe nem krll viiszintbe lennie a telonak :) hasznos kb mint a knock knock ha raszok kzrva jo jedu trukkozhetsz a metron a telefonodnak :D

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1762 Dátum: 2014, 11 29, 10:00:38 »

A kisegítő lehetőségek közé száműztek néhány dolgot. Ott is néz körül.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1763 Dátum: 2014, 11 29, 12:13:34 »
S5nel ez megszunt kepernyo feloldasa van helyette a mozdulatok es gesztusok kozott.. de cserebe nem krll viiszintbe lennie a telonak :) hasznos kb mint a knock knock ha raszok kzrva jo jedu trukkozhetsz a metron a telefonodnak :D
Köszi.Az S4 után egy kicsit más :)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
« Reply #1764 Dátum: 2014, 11 29, 19:12:55 »
Hetvegere nem :( asszem... nem gond nekem is postafutar jott ugyan ezen eljarassal. nekem azt mondta a sexualis hangu telefonos holgy hogy vagy szamla vagy gari de az a legjobb ha mindketto ott van :)
Már nem igazán emlékszem hogy mit mondott, de a garipapírt azt említette,azt hogy a számlát is azt már nem tudom.Akkor viszont rendben kell lennie!Azért majd be megyek a szolgáltatóhoz és megpróbálom pótoltatni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #1765 Dátum: 2014, 11 29, 19:25:54 »
Én az idegesítő t-mobile logót szeretném eltüntetni a hangjával együtt ki-be kapcsolaskor. Ha megtaláltam simán törölhetem rootból vagy baj lehet belőle?
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Gizike88

• Vendég
« Reply #1766 Dátum: 2014, 11 29, 21:12:58 »
A kisegítő lehetőségek közé száműztek néhány dolgot. Ott is néz körül.

Köszi.Kiderült,száműzték.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1767 Dátum: 2014, 11 29, 21:38:18 »
Mára lettem kész a telóval.Munka mellett,meg a mai szabad nap.A menű gombot nehéz megszokni,de majd megszokom .Egy vezeték nélküli hátlapot vettem,a régi dokkolóval szilikon tokon keresztül is megy.Egy kicsit jelly bean stílusú lett,az s4-nél nem voltak a rádió hullámok.Ez sokkal szebb.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1768 Dátum: 2014, 11 30, 12:19:22 »
Egy elég érdekes dolog.A képernyő mozgatása integetéssel.Nézem,nem működik?Rájöttem a Chromenel nem megy ,a a gyári földgömb ikonossal csodálatosan megy ,már megijedtem,hogy nem jó a senzor.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1769 Dátum: 2014, 11 30, 12:21:06 »
Egy elég érdekes dolog.A képernyő mozgatása integetéssel.Nézem,nem működik?Rájöttem a Chromenel nem megy ,a a gyári földgömb ikonossal csodálatosan megy ,már megijedtem,hogy nem jó a senzor.
ezek a dolgok ,csak gyári app-ok al müxenek.bár értelmük,0-a

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1770 Dátum: 2014, 11 30, 12:22:03 »

Minden ilyesmi csak a gyári alkalmazásokban működik.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1771 Dátum: 2014, 11 30, 12:39:02 »
Elég jónak tűnik ez a verzió,egyelőre hibátlan:)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1772 Dátum: 2014, 11 30, 13:21:55 »

azt nem értem s4-e volt előtte... ezek a dolgok ott nem tűntek fel ott is?:D

Gizike88

• Vendég
« Reply #1773 Dátum: 2014, 11 30, 14:57:48 »

Az s4-nél Kit kat óta a rádióhullámos vizualitás eltűnt,persze kikapcsolt állapotban.Csak a zöld henger alakú akku volt látható a rádióhullámok nélkül./kis változás/

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #1774 Dátum: 2014, 12 01, 12:02:18 »
Akinél kamera hiba volt/ van,  meg tudná mondani mikori a készülék?  Kb melyik hónapban gyártották. 
Nemrég reggeltem a készülékem és nem enged szervizt hívni rá,  mert az írja külföldi a készülék. Magyarországon vettem van gari papír és számla is rá.