2024, 11 27, 15:43:48

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285192 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető genya

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung S6 Edge 128gb
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1725 Dátum: 2014, 11 26, 18:14:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
xposed framework-öt telepítsd, aztán ott keresgess a modulok közt, pl Wanam Xposed, Tinted Status Bar, Tinted Translucent Statusbar, ikonok cseréjére az Unicon (play-ről tölthető, de fizetős)
stb :D
köszi szépen

Nem elérhető harcsi

• Zöldfülű
  • Navigáció / Navigation: NAVIGON
  • PDA: SE WT19i
  • PDA ROM: Zelly Cream v4.0
« Reply #1726 Dátum: 2014, 11 26, 18:41:34 »
Sziasztok!

Van egy S5 ami meglehetősen erőteljesen eszi az akksit. Ami a meglepő, hogy olyan dolgok eszik az akksit amiknek amúgy éppen, hogy nem kéne...

Az alábbi képen látszik is:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Max 1 óra az üzemidő. Gyári beállítás vissza állítása volt, már nem segített. Egy másik akksit is próbáltam bele, azt is ugyan így megette reggelire.

Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a kiváltó ok és, hogy orvosolni mivel lehetne?

Előre is kösz
SE WT19i Zelly Cream v4.0

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1727 Dátum: 2014, 11 26, 20:20:44 »
Sziasztok!

Van egy S5 ami meglehetősen erőteljesen eszi az akksit. Ami a meglepő, hogy olyan dolgok eszik az akksit amiknek amúgy éppen, hogy nem kéne...

Az alábbi képen látszik is:

Max 1 óra az üzemidő. Gyári beállítás vissza állítása volt, már nem segített. Egy másik akksit is próbáltam bele, azt is ugyan így megette reggelire.

Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet a kiváltó ok és, hogy orvosolni mivel lehetne?

Előre is kösz

Gyári rom? Valami nagyon fut a háttérben.
Az alkalmazáskezelőben egyesével lődd ki a renitens progikat.
A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
« Reply #1728 Dátum: 2014, 11 26, 21:37:22 »
Gyári rom? Valami nagyon fut a háttérben.
Az alkalmazáskezelőben egyesével lődd ki a renitens progikat.
ha ezse megy 4filos rom teljes format vele és próba. ha az se szerviz mert valszeg vmelyik hw hibás és zabálja az áramot. De ebből sztem alaplap csere lesz ha a 4filos rom sem segít

Nem elérhető harcsi

• Zöldfülű
  • Navigáció / Navigation: NAVIGON
  • PDA: SE WT19i
  • PDA ROM: Zelly Cream v4.0
« Reply #1729 Dátum: 2014, 11 26, 23:01:49 »
Kösz a tippeket.
De azt hiszem rájöttem a hiba okára. Mégpedig a hiba az, hogy ez nem egy Galaxy s5 hanem a kínai hamisítványoknak egyik mintapéldánya.
SE WT19i Zelly Cream v4.0

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1730 Dátum: 2014, 11 27, 05:50:19 »
Kösz a tippeket.
De azt hiszem rájöttem a hiba okára. Mégpedig a hiba az, hogy ez nem egy Galaxy s5 hanem a kínai hamisítványoknak egyik mintapéldánya.

Remek.
Minap volt a Restartban szó egy ilyen "telóról" , simán eldobta az IME számát. Nem lehet telefonálásra használni.
Szóval megéri ilyeneket venni olcsón.:-)

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1731 Dátum: 2014, 11 27, 06:25:44 »
Kösz a tippeket.

Remek... -.- nem irigyelem azt aki e foleg ha ugy vette es kozel annyiert mint egy s5:/

Nem elérhető hzoli4

• PDA: htc hd2, Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Htc hd2 NexusHD2-ICS-4.0.4-CM9-HWA V2.9 [NativeSD] Samsung galaxy S6 5.1.1
« Reply #1732 Dátum: 2014, 11 27, 09:55:50 »
Kösz a tippeket.

Nekem is valami ilyesmi jutott az eszembe mikor belinkelt kép alapján kicsit más lett a magyar fordítás a telefon tétlen  az eszköz készenlétben lenne  a cella készenlét meg cella készenlétben. de ha lefuttatsz 1 tesztet ott is kiderülne turpisság.

De az a baj hirdetéseknél is úgy hirdetik az ilyeneket, hogy s5 és nem s5 clone és ha szóváteszed  némelyik meg van sértődve.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #1733 Dátum: 2014, 11 27, 11:27:25 »
Hehe: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1734 Dátum: 2014, 11 27, 11:34:15 »
Hehe: You are not allowed to view links. Register or Login

Kár, hogy nekünk nem jó.

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #1735 Dátum: 2014, 11 27, 12:53:33 »
Kár, hogy nekünk nem jó.

Bezony. Lényeg, hogy majdnem kész :)

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
« Reply #1736 Dátum: 2014, 11 27, 20:19:44 »
Bezony. Lényeg, hogy majdnem kész :)

Kissé off. :-)
Ma vettem egy Ace 4 Samsungot az egyik családtagnak.
4.4.4 van rajta gyárilag, kissé átalakítva (butítva). Az Ace tudásához van a menü igazítva.
De akkor is 4.4.4.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1737 Dátum: 2014, 11 27, 21:16:23 »
S4 után S5 tulajdonos lettem.Eddig minden ok.2 kérdésem volna.Az egyik az Sd irhatóságát ami s4-en működött nem megy,a mediat memóriára teszi.Ez alapján csinálom.
A másik:Az efs mappa kimásolással gyökérből vagy ,hogy történik?Köszönöm

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1738 Dátum: 2014, 11 27, 21:35:36 »
S4 után S5 tulajdonos lettem.Eddig minden ok.2 kérdésem volna.Az egyik az Sd irhatóságát ami s4-en működött nem megy,a mediat memóriára teszi.Ez alapján csinálom.
A másik:Az efs mappa kimásolással gyökérből vagy ,hogy történik?Köszönöm
Rootold szedd le playről az sdfix nevű appot és okézd végig és újraindítás és már kész is:) efs-t nem tudom de amióta olvasom a forumot itt valahogy ezzel még senki se foglakozott hogy mentse az efs-t...:) vagy mentette és ugyan úgy működik mint s4 tehát akkor a sima kimásolás nem ér semmit mert nem másolja ki a lényeget valami script volt rá vagy pedig toolbox és volt rá parancssor de az hogy mi ne kérdezd én s4en se használtam már :)de mintha vagy a samunál a googlénál rájöttek volna hogy az efst olyan helyre kell helyezni a telón mint kb a knox lehet.. ne tudd sehogyse törölni és ha egy rom vagy módosítás megtenné még is a telefon mintha vissza állítaná. s5nél még nem romoltam a gyárikon kívül de s4nél jó párszor előferdült egy két főzött rom felrakása után hogy nem kért pint nem talált hálózatot és az efs is 0 volt)párszor össze is csináltam magam ilyenkor) majd kb 5perc múlva előugrott a pinkód kérő ablak lett hálózat és visszajött az imei is... :D

Gizike88

• Vendég
« Reply #1739 Dátum: 2014, 11 27, 22:07:27 »
Rootold szedd le playről az sdfix nevű appot és okézd végig és újraindítás és már kész is:) efs-t nem tudom de amióta olvasom a forumot itt valahogy ezzel még senki se foglakozott hogy mentse az efs-t...:) vagy mentette és ugyan úgy működik mint s4 tehát akkor a sima kimásolás nem ér semmit mert nem másolja ki a lényeget valami script volt rá vagy pedig toolbox és volt rá parancssor de az hogy mi ne kérdezd én s4en se használtam már :)de mintha vagy a samunál a googlénál rájöttek volna hogy az efst olyan helyre kell helyezni a telón mint kb a knox lehet.. ne tudd sehogyse törölni és ha egy rom vagy módosítás megtenné még is a telefon mintha vissza állítaná. s5nél még nem romoltam a gyárikon kívül de s4nél jó párszor előferdült egy két főzött rom felrakása után hogy nem kért pint nem talált hálózatot és az efs is 0 volt)párszor össze is csináltam magam ilyenkor) majd kb 5perc múlva előugrott a pinkód kérő ablak lett hálózat és visszajött az imei is... :D

Meg volt .S4nél ment ennél nem akar.Pedig igy lett átírva ahogy az előzőnél.Nem értem...

Gizike88

• Vendég
« Reply #1740 Dátum: 2014, 11 27, 22:43:09 »
Meg volt .S4nél ment ennél nem akar.Pedig igy lett átírva ahogy az előzőnél.Nem értem...

Jó lett.
Ide nem raktam a végéra macskakörmöt.
7.       <group gid="media_rw"

Gizike88

• Vendég
« Reply #1741 Dátum: 2014, 11 27, 23:40:58 »
Előjött a kamerahiba:(
Nem tudom segít e egy másik firmware?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1742 Dátum: 2014, 11 27, 23:47:20 »
Előjött a kamerahiba:(
Nem tudom segít e egy másik firmware?
ideig óráig bár a kép nem akar megjelenni szóval nem tudom ponotan mi.. remélem garival vetted mert akkor futár és 3nap alatt megcsinálják... sajnos ez ilyen... javítás után viszont szebb képeket csinál és nincs többé ilyen galiba... azt nem értem hogy az el nem adott de hivatalos helyen árult készülékeket amik hibásak miért nem rendelte már vissza samsung és cserélte a boltok készletét... majd ezeket javítva visszarakhatta volna a boltok polcaira...
nah mindegy

Gizike88

• Vendég
« Reply #1743 Dátum: 2014, 11 28, 00:02:31 »
ideig óráig bár a kép nem akar megjelenni szóval nem tudom ponotan mi.. remélem garival vetted mert akkor futár és 3nap alatt megcsinálják... sajnos ez ilyen... javítás után viszont szebb képeket csinál és nincs többé ilyen galiba... azt nem értem hogy az el nem adott de hivatalos helyen árult készülékeket amik hibásak miért nem rendelte már vissza samsung és cserélte a boltok készletét... majd ezeket javítva visszarakhatta volna a boltok polcaira...
nah mindegy
Papírral vettem 3 hónap garival.másik sowtware segít ezen?A bluetooth is hibát ír ki.Hálózat van ,telefonálni tudok.Holnap reggel hívom.

Gizike88

• Vendég
« Reply #1744 Dátum: 2014, 11 28, 00:50:34 »
Az Egyesült Királyság firmwarejét felraktam,és láss csodát működik.Imeit leellenőriztem,ezt adta ki.Csak el ne kiabáljam .hogy működik:D

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1745 Dátum: 2014, 11 28, 09:16:41 »
Az Egyesült Királyság firmwarejét felraktam,és láss csodát működik.Imeit leellenőriztem,ezt adta ki.Csak el ne kiabáljam .hogy működik:D

Mint leirtam ha a failed to initaliza camera vagy a kamera leallt hibat latod uj frimware ideig oriag segit ha visszaolvasol latod meddig kinlodtam veke.. bekuldtem szervizbe rajta is van a papiron hogy uj kamera modult kapott mert hibas volt...

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1746 Dátum: 2014, 11 28, 09:46:49 »

A hozzászólásból a kép törölve, Gizike88 kérésére. (Hooker)

Csak egy jótanács:
Természetesen egyéni döntés, de a telefon IMEI számát, mivel ez egy egyedi azonosító, nem szerencsés teljes terjedelmében közreadni. Olvashatják olyanok is a fórumot, akik ezzel visszaélnek.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Gizike88

• Vendég
« Reply #1747 Dátum: 2014, 11 28, 13:29:19 »
Csak egy jótanács:
Természetesen egyéni döntés, de a telefon IMEI számát, mivel ez egy egyedi azonosító, nem szerencsés teljes terjedelmében közreadni. Olvashatják olyanok is a fórumot, akik ezzel visszaélnek.
köszi

Nem elérhető May

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy S5
  • PDA ROM: Samsung galaxy S5 4.4.2 gyári
« Reply #1748 Dátum: 2014, 11 28, 16:51:15 »
Hello!

Kérdezném, hogy s5 el azt meg lehet csinálni, hogy ne adatkábelen keljen a számítógéppel összekötni hanem wifin szinkronizálni vagy valami?Azaz párosítani.

Másik, vezeték nélküli töltőt használ valaki az s5-höz vagy nem megoldható ?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1749 Dátum: 2014, 11 28, 16:56:11 »
Hello!

Kérdezném, hogy s5 el azt meg lehet csinálni, hogy ne adatkábelen keljen a számítógéppel összekötni hanem wifin szinkronizálni vagy valami?Azaz párosítani.

airdroid.