2024, 11 27, 11:47:30

Szerző Téma: Samsung Galaxy S5 - Általános beszélgetés  (Megtekintve 285185 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Re: Galaxy S5-ről általában
« Reply #1650 Dátum: 2014, 11 19, 00:14:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is volt már olyan hogy mikor elindítottam a kamerát kiírta hogy camera failed initialize aztán eltűnt a felirat és ugyan úgy tudtam fényképezni. Kb. 1 másodpercig lehetett látni. Most ki be lépkedtem egymás után többször a kamerából és egyszer kiírta hogy kamerahiba és kilépett. De ennyi. Más fényképező programmal (dslr camera) nem csinálja. Érdemes ezért szervizbe küldeni? Vagy ez később rosszabb lesz?
Kamera hiba konkrétan... hw-s baj ezt a samsung is elvileg elismerte... nekem is így kezdte. aztán már akkor is kiírta ha nem is használtam napok óta  a kamerát csak ugy a főképernyőn. Ekkor ha beléptem fekete képernyő fogadott a kamerában és kidobott csak újra indítás után lett jó.. ha újra raktama  romot egy db ig megint jó volt de előjött megen a gond... nah most ennyiért ne csinálja ezt egyszer se ;)

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Galaxy S7 edge
  • PDA ROM: g935fxxu1apb4
« Reply #1651 Dátum: 2014, 11 19, 10:25:08 »
sziasztok. segítséget kérnék. jelenleg ANG2 van fent a vason. ezt is wifin,a telefonon keresztül frissítettem. most ráböktem, hátha van valami friss.jah, telenoros. erre kiírja, hogy jogosulatlan módon lett módosítva,és ki is lép a frissítésből. Samu szerviz véleménye hogy hát igen, nem kell wifin frissíteni, lehet valami apró pici adat nem jött le teljesen,ezért írja. viszont kéne valami újabb rom,ha van. tudtok valamit esetleg? innentől már csak odinos megoldás érdekel,és ha van link, megköszönöm előre .pazar hálám érte  :)
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy
vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #1652 Dátum: 2014, 11 19, 10:34:30 »
volna még egy kérdésem:) ez egy ilyen nap, bocsi;) vettem Buetotth keyboard-ot, energy system néven fut

működik, nagyon szép és jó, csak..beírom az üzenetet, rányomok enterre, gondolván küldje is el, de nem, csak sort ugrik.ha küldeni akarom, akkor a vason kell megnyomni a küldést.ötlet tipp?

Nem elérhető Travolta76

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 8, Ford Convers+, HX4700-NokiaLD-3W
  • PDA: HP HX4700
« Reply #1653 Dátum: 2014, 11 19, 16:47:30 »
volna még egy kérdésem:) ez egy ilyen nap, bocsi;) vettem Buetotth keyboard-ot, energy system néven fut

működik, nagyon szép és jó, csak..beírom az üzenetet, rányomok enterre, gondolván küldje is el, de nem, csak sort ugrik.ha küldeni akarom, akkor a vason kell megnyomni a küldést.ötlet tipp?

Esetleg shift+enter

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #1654 Dátum: 2014, 11 19, 16:53:53 »
Esetleg shift+enter
nem, sajnos nem akarja

Nem elérhető Travolta76

• Navigáció / Navigation: Galaxy Note 8, Ford Convers+, HX4700-NokiaLD-3W
  • PDA: HP HX4700
« Reply #1655 Dátum: 2014, 11 19, 18:00:27 »
nem, sajnos nem akarja

Mindkét shift billentyűvel kipróbáltad? Esetleg a ctrl+enter....

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #1656 Dátum: 2014, 11 19, 18:04:50 »
Mindkét shift billentyűvel kipróbáltad? Esetleg a ctrl+enter....
semmi...felvehetlek skypra?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1657 Dátum: 2014, 11 20, 11:07:38 »
Nah visszajott a telocskam... vegyes erzelmeim vannak.. munkapapir alapjan.. kaptam szoftverfrissitest kamera modul cseret, kijelzo cseret kerettel hatlappal (wtf ezt nagyon nem ertem minek kellett:D). Viszont ami kicsit bosszant ujrahasznalhato  draga 6000res folia volt a kijelzon... gondoltam ra hogy leszedem bekuldes elott.. de mindennel szamoltam csak kijelzocserevel nem szal maradt rajta... szoval kaptam uj kijelzot meg hozza (rakerestem neten) egy 679 ftos matt iszonyat gagyi minosegu foliat... konkretan felrakni nem tudtam.... ami miatt kicsit lagyulok hogy ne hivjam fel oket hogy a kijelzo kereten volt serulesem nem nagy de lapattogzott a kromfestek es most csereltek... de azert bosszant ez a folia dolog... meg gondolkodom tegyek e panaszt... legalabb kuldtek volna el egy zacsiban a foliat :DDD

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #1658 Dátum: 2014, 11 20, 14:09:11 »
Nah visszajott a telocskam... vegyes erzelmeim vannak.. munkapapir alapjan.. kaptam szoftverfrissitest kamera modul cseret, kijelzo cseret kerettel hatlappal (wtf ezt nagyon nem ertem minek kellett:D). Viszont ami kicsit bosszant ujrahasznalhato  draga 6000res folia volt a kijelzon... gondoltam ra hogy leszedem bekuldes elott.. de mindennel szamoltam csak kijelzocserevel nem szal maradt rajta... szoval kaptam uj kijelzot meg hozza (rakerestem neten) egy 679 ftos matt iszonyat gagyi minosegu foliat... konkretan felrakni nem tudtam.... ami miatt kicsit lagyulok hogy ne hivjam fel oket hogy a kijelzo kereten volt serulesem nem nagy de lapattogzott a kromfestek es most csereltek... de azert bosszant ez a folia dolog... meg gondolkodom tegyek e panaszt... legalabb kuldtek volna el egy zacsiban a foliat :DDD
Naja:) Idegesítő egy dolog.
Amúgy állítólag azért nem tudják helyben elvégezni a javítást, mert ugyebár vízálló a készülék és a hardveres javításokat a kijelző eltávolításával kezdik.Mindezt olvasztásos módszerrel. Így lehet az, hogy a tiédet is eltávolították. Ha ezt mondanák a kedves szervizesek a felhasználónak, akkor rögtön szólna, hogy a kijelző fóliát kéri vissza:)

Én ezt használom tökéletes és tényleg karcmentes. 1200Huf volt kb.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1659 Dátum: 2014, 11 20, 14:54:46 »
Naja:) Idegesítő egy dolog.
Amúgy állítólag azért nem tudják helyben elvégezni a javítást, mert ugyebár vízálló a készülék és a hardveres javításokat a kijelző eltávolításával kezdik.Mindezt olvasztásos módszerrel. Így lehet az, hogy a tiédet is eltávolították. Ha ezt mondanák a kedves szervizesek a felhasználónak, akkor rögtön szólna, hogy a kijelző fóliát kéri vissza:)

Én ezt használom tökéletes és tényleg karcmentes. 1200Huf volt kb.
mindegy.. rendelek meg egyett.. ez azert volt jo mert utes is elnyelt az repedezik be eloszor igy vedi a kijelzot is ha valami erne... es nem edzett uveg volt :)

Nem elérhető alcapone386

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy 5
  • PDA ROM: BOB7 Alexandr
« Reply #1660 Dátum: 2014, 11 20, 15:16:21 »
mindegy.. rendelek meg egyett.. ez azert volt jo mert utes is elnyelt az repedezik be eloszor igy vedi a kijelzot is ha valami erne... es nem edzett uveg volt :)
Amit linkeltem ez is elnyeli. Üvegesen törik. Gorilla Glass erősségű. Bár amíg nem volt ilyen kijelzővédőm, leesett a készülék és hiába a gorilla glass, egy mikrometeres réteg leficcent. Csak akkor látszódott, ha elhúztam az ujjam felette és a zsíros réteg kirajzolta. Olyan volt mint egy paca. Ha körömmel kaparásztam, olyan volt mint, ha azon a ponton egy parányi réteg lejött volna és a rétegek közti különbség miatt kattant a körmöm. Felraktam a linkelt kijelzővédőt, azóta semmi nyoma. Már betonnal is találkozott és egy karc sincs. Érdemes kipróbálni. 4sör árát megéri feláldozni :)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1661 Dátum: 2014, 11 20, 18:37:12 »
Szia!
Gondolom a legújabb romra frissítettek.
Dobnál egy linket hogy milyen kijelzővédő fóliád volt a kütyün?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1662 Dátum: 2014, 11 20, 21:29:42 »
Szia!
Gondolom a legújabb romra frissítettek.
Dobnál egy linket hogy milyen kijelzővédő fóliád volt a kütyün?
Igen a legújabbat kaptam... ami megmondom nem is rossz.. de nekem kell root.. szal vissza ane 2 és utána fel ez hogy maradjon rootolva.. igen megkeresem a fóliát meg a linkjét majd ;)

Nem elérhető Time

• PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
« Reply #1663 Dátum: 2014, 11 21, 07:33:19 »

Sokkal jobban jársz, ha nem foglalkozol ezekkel a gagyi műanyag fóliákkal.
Lehet rendelni az eBayről edzett üveg (tempered glass) kijelzővédőt.
2000 alatt megúszod, vagy talán 1500 felett a forint árfolyamtól függően.
A minőség, használhatóság meg szinte nem összehasonlítható az üveg javára. :ok:

Nem elérhető hooker

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Caterpillar S41
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #1664 Dátum: 2014, 11 21, 08:35:18 »
Sokkal jobban jársz, ha nem foglalkozol ezekkel a gagyi műanyag fóliákkal.
Lehet rendelni az eBayről edzett üveg (tempered glass) kijelzővédőt.
2000 alatt megúszod, vagy talán 1500 felett a forint árfolyamtól függően.
A minőség, használhatóság meg szinte nem összehasonlítható az üveg javára. :ok:

Soha nem volt plusz védelem a kijelzőimen. Nem is érzem a szükségét.

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

A stressz akkor alakul ki, amikor az agy megtiltja, hogy valakit pofán vágj. Pedig megérdemelné.

Nem elérhető marco_polo

• PFC Fan
  • PDA: SGS5
  • PDA ROM: G900F 5.0 UK BOB7 gyári ROM
« Reply #1665 Dátum: 2014, 11 21, 19:57:13 »
Feltettem a mega-a,íme:You are not allowed to view links. Register or Login

sziasztok!

gyors segitség kellene...
Most vásárolram egy g900F-et, májusi olasz ROM volt rajta. Fel akartam rá rakni az novemberi gyári szlovák ROM-ot  (u1anh6) de fail-t irt ki az odinos flash végén.
Mit szúrhattam el?
Ez az emlitett 4 file-os rom megoldhatja a gondomat?
Rootolt ez a rom?
gyáriból is van 4 file-os?

köszönöm!

Gizike88

• Vendég
« Reply #1666 Dátum: 2014, 11 21, 20:27:32 »
Csak érdeklődnék:az ujjlenyomat olvasó az jól működik?

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1667 Dátum: 2014, 11 21, 20:37:32 »
sziasztok!

gyors segitség kellene...
Most vásárolram egy g900F-et, májusi olasz ROM volt rajta. Fel akartam rá rakni az novemberi gyári szlovák ROM-ot  (u1anh6) de fail-t irt ki az odinos flash végén.
Mit szúrhattam el?
Ez az emlitett 4 file-os rom megoldhatja a gondomat?
Rootolt ez a rom?
gyáriból is van 4 file-os?

köszönöm!
mit szúrhattál el nem tudom. a 4 filos nem árthat neki kitisztítja legalább rendesen. nem rootolt mert amit linkeltünk az gyári mint ahogy maga a 4filos rom is gyári ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1668 Dátum: 2014, 11 21, 20:47:46 »
Csak érdeklődnék:az ujjlenyomat olvasó az jól működik?
Működni működik.. igazából sztem így ebben a formában felesleges... szifon ujjlenyomat olvasója azért jobb mert képernyőzárra pl tökéletes mert minden szögből szkennel és nem kell húzogatni az ujjad... s5-n ezzel a húzogatos formában és lényegében csak szemből tudja olvasni kényelmetlen erre a célra...  én csak egy adott progival használom amivel be lehet állítani hogy melyik appok indítása előtt kérjen ujjlenyomatot... de androidon már csak azért is felesleges mert ha elhagyod csinálnak egy factory resetet és kész már el is felejtette a regelt ujjlenyomatokat (egyszerűen nem hiszem el hogy ezt nem lehetett úgy megoldani hogy pl efs-be mentse vagy bárhova amit nem tudsz így törölni és ha felraksz egy gyári romot akár full format után is azonnal tudja a rom hogy vannak már regelt ujjlenyomatok és tudja őket kezelni azonnal ahogy elsőnek bekapcsolod és leényegében menthetne mellé egy alap mailos profilt és beállítások mentést amiről helyből beállna a régi beállításaidra;))... nekem meg már egy ideje s4 óta csak a romot állítja vissza alaphelyzetbe de magát a képeimet adataimat nem törli belső memókártyáról se törli ... és ez így maradt s5-n is. így innen nézve meg mit véd lopás ellen... semmit, még az adataidat se...?:D nah mindegy majd akkor lesz némi haszna ebben a formában ha megkapjuk ami note 4-n van hogy a webes és egyéb jelszavakat mellé menti és nem kell beirogatni csak elég ha az ujjlenyomat olvasót használod

Gizike88

• Vendég
« Reply #1669 Dátum: 2014, 11 21, 20:56:55 »
Működni működik.. igazából sztem így ebben a formában felesleges... szifon ujjlenyomat olvasója azért jobb mert képernyőzárra pl tökéletes mert minden szögből szkennel és nem kell húzogatni az ujjad... s5-n ezzel a húzogatos formában és lényegében csak szemből tudja olvasni kényelmetlen erre a célra...  én csak egy adott progival használom amivel be lehet állítani hogy melyik appok indítása előtt kérjen ujjlenyomatot... de androidon már csak azért is felesleges mert ha elhagyod csinálnak egy factory resetet és kész már el is felejtette a regelt ujjlenyomatokat (egyszerűen nem hiszem el hogy ezt nem lehetett úgy megoldani hogy pl efs-be mentse vagy bárhova amit nem tudsz így törölni és ha felraksz egy gyári romot akár full format után is azonnal tudja a rom hogy vannak már regelt ujjlenyomatok és tudja őket kezelni azonnal ahogy elsőnek bekapcsolod és leényegében menthetne mellé egy alap mailos profilt és beállítások mentést amiről helyből beállna a régi beállításaidra;))... nekem meg már egy ideje s4 óta csak a romot állítja vissza alaphelyzetbe de magát a képeimet adataimat nem törli belső memókártyáról se törli ... és ez így maradt s5-n is. így innen nézve meg mit véd lopás ellen... semmit, még az adataidat se...?:D nah mindegy majd akkor lesz némi haszna ebben a formában ha megkapjuk ami note 4-n van hogy a webes és egyéb jelszavakat mellé menti és nem kell beirogatni csak elég ha az ujjlenyomat olvasót használod
Köszönöm válaszod,szerintem kielégített a válaszod. ;)

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1670 Dátum: 2014, 11 21, 22:22:08 »
Akkor ennek orulok:D

Tapatalk 2-vel küldve az én SM-G900F-ről

Gizike88

• Vendég
« Reply #1671 Dátum: 2014, 11 21, 22:23:40 »
Azért factory resetettel ki tudják ütni ,az nem semmi.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
« Reply #1672 Dátum: 2014, 11 22, 09:55:15 »
Azért factory resetettel ki tudják ütni ,az nem semmi.
igyvan ... ergo semmi értelme...:D

Nem elérhető marco_polo

• PFC Fan
  • PDA: SGS5
  • PDA ROM: G900F 5.0 UK BOB7 gyári ROM
« Reply #1673 Dátum: 2014, 11 22, 11:37:58 »
mit szúrhattál el nem tudom. a 4 filos nem árthat neki kitisztítja legalább rendesen. nem rootolt mert amit linkeltünk az gyári mint ahogy maga a 4filos rom is gyári ;)

Megoldódott a dolog, a baltic rom szó nélkül felment.
V.sz a különböző piacokra szánt tipusok másként vannak particionálva, ebből adódott a nálam észlelt inkompatibilitás a szlovák rommal. Pittel esetleg felment volna az is, gondolom.
A 4 file-os tipus melyik régióból való? Mennyire új?

Nem elérhető olomkatona

• DOUBLE CLUB
« Reply #1674 Dátum: 2014, 11 22, 11:39:29 »
sziasztok.valaki esetleg tud megoldást a 1636, és 1637 hszmre? köszönettel:)