A jelenlegi infók alapján nem szándékozom váltani!
A Kamera nem igazán érdekel, a többi fejlesztést meg úgyis megkapjuk (megkaptuk) az XDA-tól!
A teljes előlapot lefedő üveg tetszik, de a hardveres gombok hiánya nem, vagyis nem a hiányával van bajom hanem hogy ezáltal minden a kijelzőre került és sok területet vesz el belőle, és mellette megmaradt a HTC felirat egy kihasználatlan csíkba!
Itt jól látszik a kezelő gombok különbsége!
...
A fizikai méret növekedés se jön be nekem!
Vegyesek az érzelmeim, de bíztos nem fogok az elsők között lenni akik megveszik!
Ha majd kézbe tudom venni lehet hogy változni fog a véleményem, de jelenleg nem jön be!
Az első ONE magasra tette a lécet, még a HTC-nek is!
A kamera pedig nem elhanyagolható szempont. A legtöbb kritika éppen emiatt éri a One-t.Nagyon remélem, hogy az ultrapixel-technológiában ennél jóval több van, de ennek most már szeretném a bizonyítékait is látni...
Méret:
magasabb lett az utód, ez igaz. A szélessége nem változott, tehát kézben tartani nem lesz nehezebb. A szoftveres gombok előnye éppen az, hogy bizonyos helyzetekben nem látszanak (webböngészés,galéria,stb...), tehát a nagyobb képernyő majd ilyenkor lesz igazán érzékelhető. Az viszont igaz, hogy pl. a Home területe alig változott, a magasság szinte ugyanaz, a szélessége lett egy kicsit nagyobb.
A formaterv nekem sem tetszik annyira, mint az elődnél. A lekerekítettebb sarkok miatt nem mutat olyan jól, az M7 sokkal karakteresebb.
De úgyis valamilyen tokban tartja az ember, ami miatt ez a különbség fog a legkevésbé látszani.
Szóval vegyes a kép nálam is, de nem zárkózom el, engem meg lehet győzni, ha jók az érvek...