2024, 11 24, 14:28:28

Szerző Téma: [ROM][4.3][XXUGNB6] NeatROM v7.3 [Mar24]  (Megtekintve 41780 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zototh64

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S1 - Galaxy TAB 3 8.0 LTE - CC5500
  • PDA ROM: Cyanogenmod
Re: [ROM][4.3][XXUGNA7] NeatROM [Feb07]
« Reply #175 Dátum: 2014, 03 16, 19:45:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Wanam Xposed/Security hack
Mivel az általad linkelt képen is az a program fut.

Közben beugrott, mint írtam is fentebb, de a beállításairól csak jó lenne valami infó.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #176 Dátum: 2014, 03 16, 19:50:33 »
Közben beugrott, mint írtam is fentebb, de a beállításairól csak jó lenne valami infó.
Na igen az bizony jó lenne.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #177 Dátum: 2014, 03 16, 19:53:46 »
Na igen az bizony jó lenne.

Ha az eddigi gyakorlat nem változik, akkor biztosan lesz itt hozzá értő, aki felvilágosít minket!

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
Re: [ROM][4.3][XXUGNB6] NeatROM v7.2 [Mar15]
« Reply #178 Dátum: 2014, 03 17, 06:17:25 »
Abban van hogy egyben vannak betűk és számok?
Régen próbáltam, de már elfelejtettem.

igen, egyben vannak.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #179 Dátum: 2014, 03 17, 06:28:34 »
És abban merre?
Bocs, nem szóltam!!! :-)

Akkor a kérdés ide is vonatkozik, hogy most akkor vajon mit hová jó, ha pipálva van? :-)

nem kell vele foglalkozni csak ha lesz KNOX a romban. de mivel nincs, nem kell semmit pipálni! én tegnap feltettem semmi probléma, minden müxik!CWM 6.0.4.4, extra lite, még abból is gyomláltam, miután feltelepült a rom még takarítottam pár felesleget, most 142 alkalmazás van, még ebből is lenne mit kidobni! gyári romban 200 felett van!

Nem elérhető Király Márta

• Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: GARMIN OREGON 400
  • PDA: Galaxy S7 Edge; Ipad Mini Retina 32GB
  • PDA ROM: G935FXXU1BPLM;
« Reply #180 Dátum: 2014, 03 17, 08:12:51 »
Feltettem a 7.2 beállításban a neatrom beállításán állítottam és itt vége lett a rendszernek. 5mp rendszer UI leállt. Kilépni nem tudtam, elem ki recovery, nem működött, nagy nehezen türelemmel mégis elindítottam a recoveryt. full wipe vissza a 6.5 OK, Vissza a 7.2 mivel jókat írtok - gondoltam nem nyúlok a Neatrom-os beállításhoz. Ekkor láttam Van telefon de nincs internet. Van és jó az IMEI, APN beállítás ellenőriztem ha nem kell valami újat is beállítani akkor annak is jónak kell leni, És nincs. Vissza a 6,5 ugyan az a helyzet. Szolgáltatás állapota: Üzemben, Mobilhálózat: szétkapcsolva. Szeretnék ötleteket kérni.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #181 Dátum: 2014, 03 17, 09:29:00 »
Feltettem a 7.2 beállításban a neatrom beállításán állítottam és itt vége lett a rendszernek. 5mp rendszer UI leállt. Kilépni nem tudtam, elem ki recovery, nem működött, nagy nehezen türelemmel mégis elindítottam a recoveryt. full wipe vissza a 6.5 OK, Vissza a 7.2 mivel jókat írtok - gondoltam nem nyúlok a Neatrom-os beállításhoz. Ekkor láttam Van telefon de nincs internet. Van és jó az IMEI, APN beállítás ellenőriztem ha nem kell valami újat is beállítani akkor annak is jónak kell leni, És nincs. Vissza a 6,5 ugyan az a helyzet. Szolgáltatás állapota: Üzemben, Mobilhálózat: szétkapcsolva. Szeretnék ötleteket kérni.

EFS mentésed van? Root Explorer-el töröld ki a mi van, és a mentést ha van másold át. nálam is volt ilyen, bármit csináltam, kiolvastam az internetet is, mégsem tudtam megoldani. azért próbáld meg,hazavágni nem tudod a vasat.....

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #182 Dátum: 2014, 03 17, 09:47:54 »
igen, egyben vannak.

Leszedtem, megnéztem, jó, de az ékezetes írás bonyolultabb rajta.
A note 3 billentyűzete az, ami igazán kell nekem, és bejön, így az lett.
Köszönöm azért a tanácsot.

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #183 Dátum: 2014, 03 17, 09:48:59 »
nem kell vele foglalkozni csak ha lesz KNOX a romban. de mivel nincs, nem kell semmit pipálni! én tegnap feltettem semmi probléma, minden müxik!CWM 6.0.4.4, extra lite, még abból is gyomláltam, miután feltelepült a rom még takarítottam pár felesleget, most 142 alkalmazás van, még ebből is lenne mit kidobni! gyári romban 200 felett van!

Akkor ne idegeskedjünk, és lényeg, hogy akkor nem kell kipipálni semmit sem azon az oldalon.
Megnyugtattál! Köszi!

« Reply #184 Dátum: 2014, 03 17, 09:55:45 »
EFS mentésed van? Root Explorer-el töröld ki a mi van, és a mentést ha van másold át. nálam is volt ilyen, bármit csináltam, kiolvastam az internetet is, mégsem tudtam megoldani. azért próbáld meg,hazavágni nem tudod a vasat.....
Hát ez a rom csinál valamit de nem tudom hogy rakjam fel, bár azt hiszem miután már egyszer-kétszer megpróbáltam feltenni és nem ment lehet már a rosz mentések halmaza van fent. az igazi mentés az otthoni gépen. Megpróbálom onnan átmásolni.

« Reply #185 Dátum: 2014, 03 17, 10:23:53 »
Hát ez a rom csinál valamit de nem tudom hogy rakjam fel, bár azt hiszem miután már egyszer-kétszer megpróbáltam feltenni és nem ment lehet már a rosz mentések halmaza van fent. az igazi mentés az otthoni gépen. Megpróbálom onnan átmásolni.
Meg van az efs mentés. Van sima másolásos mentés, és van egy efs manegger nevű prg *.img mentése. A sima másolásos. Be másolom az sd-re, onnan rootbrowswer átmásolom efs mappába, kilépek, és ki veszem az aksit? vissza és amikor újra indul jó?

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #186 Dátum: 2014, 03 17, 10:27:52 »

Ha visszább olvasol, látod, hogy nekem is csinált rendszer ui leállást, egészen addig, míg le nem gyalultam a múlt héten kitárgyaltak szerint a belső sd-t, és full vipe-al fc meg minden, és utána ment rendesen minden.

« Reply #187 Dátum: 2014, 03 17, 10:33:13 »
Ha visszább olvasol, látod, hogy nekem is csinált rendszer ui leállást, egészen addig, míg le nem gyalultam a múlt héten kitárgyaltak szerint a belső sd-t, és full vipe-al fc meg minden, és utána ment rendesen minden.
Miután pont velem tárgyaltad ki tudom emlékszem, nem kellett vissza olvasni. És pont úgy csináltam. De amikor be mentem a beállításon belül a NeatRom beállításokban onnantól nem egyszer hanem folyamatosan 5mp-ént ui leállás. Tehát egyszer bejött egyszer nem. De biztos nem a telepítésbe volt a hiba, hanem ott a beállításba.

« Reply #188 Dátum: 2014, 03 17, 11:19:41 »
Jelenlegi helyzet rosszba mint volt. Most mát az ablak is megjelent a képernyő közepén. én az MG4 utáni mentést másoltam vissza és nem jó. Pedig ha megnézem JÓ az IME szám. PDA: XXUGNA7; PHONE XXUGMK6; recoveribe se lép vissza.  Nincs is más mentésem mint elötte és utána mármint MG4

Nem elérhető Zototh64

• PFC Fan
« Reply #189 Dátum: 2014, 03 17, 13:13:53 »
Jelenlegi helyzet rosszba mint volt. Most mát az ablak is megjelent a képernyő közepén. én az MG4 utáni mentést másoltam vissza és nem jó. Pedig ha megnézem JÓ az IME szám. PDA: XXUGNA7; PHONE XXUGMK6; recoveribe se lép vissza.  Nincs is más mentésem mint elötte és utána mármint MG4

Ha tudod, akkor tedd vissza a 6.5-öt, azt telepítéskor be tudod állítani EMG4-re, hátha úgy jó lesz, vagy odin.
Nekem sajna csak ennyi ötletem van:-(

« Reply #190 Dátum: 2014, 03 17, 13:33:09 »
Ha tudod, akkor tedd vissza a 6.5-öt, azt telepítéskor be tudod állítani EMG4-re, hátha úgy jó lesz, vagy odin.
Nekem sajna csak ennyi ötletem van:-(
Nem hamar adom fel. Alap probléma úgy nézett ki, hogy látszara minden beállítás jó, nincs a képernyő közepén a hiba ablak. Javaslat volt az efs mappa vissza állítása.volt 3 mentésem EMG4 előtt után és az efsmaneger prg mentése. Először az utánit raktam fel (root browser) mert biztos voltam benne nekem már V2 volt. Erre megjelent a képernyő közepén az ismer ablak, és a telepítés végén nem jött be a beállítás varázsló, csak a még egy üzenet, hogy nincs factory mod(recovery mod). Nem is tudtam vissza lépni, csak ki, és onnan a recoverybe. Akkor gondolta hátha rosszul tudom vissza másoltam az előttit. Helyzet ua. képernyő közepén a kép. Letöltöttem az efsmanegert csináltam egy mentést, kitöröltem, és a helyére bemásoltam a mentettemet. Most ott vagyok ahonnan elindultam. Nincs kép, Jó IMEI, Jó sorozatszám, CSAK Mobilhálózat állapota:szétkapcsolva.
Mi lehet még a baj? Minden ötlet érdekel!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #191 Dátum: 2014, 03 17, 13:38:13 »
Nem hamar adom fel. Alap probléma úgy nézett ki, hogy látszara minden beállítás jó, nincs a képernyő közepén a hiba ablak. Javaslat volt az efs mappa vissza állítása.volt 3 mentésem EMG4 előtt után és az efsmaneger prg mentése. Először az utánit raktam fel (root browser) mert biztos voltam benne nekem már V2 volt. Erre megjelent a képernyő közepén az ismer ablak, és a telepítés végén nem jött be a beállítás varázsló, csak a még egy üzenet, hogy nincs factory mod(recovery mod). Nem is tudtam vissza lépni, csak ki, és onnan a recoverybe. Akkor gondolta hátha rosszul tudom vissza másoltam az előttit. Helyzet ua. képernyő közepén a kép. Letöltöttem az efsmanegert csináltam egy mentést, kitöröltem, és a helyére bemásoltam a mentettemet. Most ott vagyok ahonnan elindultam. Nincs kép, Jó IMEI, Jó sorozatszám, CSAK Mobilhálózat állapota:szétkapcsolva.
Mi lehet még a baj? Minden ötlet érdekel!!
és tuti van neted?nem járt le stb?

« Reply #192 Dátum: 2014, 03 17, 13:45:02 »
és tuti van neted?nem járt le stb?
Most átraktam egy 3G-s tabletbe és idáig volt net most ezzel a kártyával nincs. Reggel már néztem ezt a kártya cserét de akkor fordítva akartam a tablet kártyát a telóba de az mormál méret az S3 pedig közepes, és meg voltam zavarodva hogy mit rontottam el nem jutott eszembe a másik irányú csere csak most. Tehát azt hiszem esetleg a kártyával vagy a szolgáltatással van gond. Most hívom ÖKET.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #193 Dátum: 2014, 03 17, 13:52:51 »
Most átraktam egy 3G-s tabletbe és idáig volt net most ezzel a kártyával nincs. Reggel már néztem ezt a kártya cserét de akkor fordítva akartam a tablet kártyát a telóba de az mormál méret az S3 pedig közepes, és meg voltam zavarodva hogy mit rontottam el nem jutott eszembe a másik irányú csere csak most. Tehát azt hiszem esetleg a kártyával vagy a szolgáltatással van gond. Most hívom ÖKET.
akkor az lesz a gond netedel,efs mentés ,visszaállitás,csak 1 gombnyomás,semmi vicik vacak másolgatás,stb. ;)

« Reply #194 Dátum: 2014, 03 17, 14:08:35 »
akkor az lesz a gond netedel,efs mentés ,visszaállitás,csak 1 gombnyomás,semmi vicik vacak másolgatás,stb. ;)

Igen ez volt a 3. verzió. Csal a telepítés miatt töröltem a mappákat és nem tudtam hova ment, de elolvastam, létre hozattam vele a könyvtárt és ide vissza raktam a mentésemet,. Vissza állítás. Volt kiinduló állapot. Fölhívtam a T valami át volt kapcsolva, most van net. Kicsit őszebben, kicsit több tapasztalattal, de megvan.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #195 Dátum: 2014, 03 17, 16:50:27 »
Igen ez volt a 3. verzió. Csal a telepítés miatt töröltem a mappákat és nem tudtam hova ment, de elolvastam, létre hozattam vele a könyvtárt és ide vissza raktam a mentésemet,. Vissza állítás. Volt kiinduló állapot. Fölhívtam a T valami át volt kapcsolva, most van net. Kicsit őszebben, kicsit több tapasztalattal, de megvan.
az a fő ,hogy müxik minden,ügyi voltál :ok: tudom ez xar helyzet,de a kapkodás ilyenkor még csak ront,teló kikapcs,mély levegö,aztán eszedbe jut minden :D amugy az a netrom beáll problem,forumán is igen gyakran szerepel,van ott valami gubanc,az tuti.

« Reply #196 Dátum: 2014, 03 17, 17:52:43 »
az a fő ,hogy müxik minden,ügyi voltál :ok: tudom ez xar helyzet,de a kapkodás ilyenkor még csak ront,teló kikapcs,mély levegö,aztán eszedbe jut minden :D amugy az a netrom beáll problem,forumán is igen gyakran szerepel,van ott valami gubanc,az tuti.
Igen az volt a lavina eleje. Ahogy abból nem ill. egy óra türelem játék árán tudtam kikeveredni. Ez tegnap este volt. Miután már elég volt és felállt a rendszer úgy döntöttem alszok reggel folytatom. Reggel tapasztaltam nincs internet és az előzőnapi hibához kötöttem a problémát és nem a szolgáltatóhoz. Ha nem lett volna elözönap az idegesítő UI hiba biztos hamarabb kapcsolok. De minden jó ha vége jó.

Nem elérhető Ngar146

• PFC Fan
  • PDA: Samsung galaxy s3
  • PDA ROM: I9300XXLH1
« Reply #197 Dátum: 2014, 03 17, 23:47:50 »
Sziasztok!
Archidroid 4.4.2 van most fent devil recoveryvel, devil kernellel és f2fs file rendszerre formázott particiokkal. Szeretnék erre a romra váltani és boeffla kernelt használni. Mi a teendom?  Az ebresztom nem ébreszt és az aksi merül nagyon. Ezért gondoltam felrakom a gyári 4.3-at, de most láttam ezt a romot,  gondoltam kipróbálom. Hogy tudok visszatérni ext4-re f2fsrol? Gondolom boeffla nem támogatja az f2fs rendszert. Modembol mit ajanlotok majd hozzá?  Most xxela van fent.  Előre is köszi a helpet.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
« Reply #198 Dátum: 2014, 03 18, 07:36:11 »

akkor végül is nem modem, hanem mobilhálózat beállítási gond volt? meló közben jutott eszembe volt nálam is hogy nekem kellett beállítani. lényeg hogy sikerült, egy-két ősz melír meg csak az előnyödre válhat! :D

Nem elérhető sonyz7

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Oneplus 5
  • PDA ROM: Oreo
« Reply #199 Dátum: 2014, 03 18, 07:43:16 »
Sziasztok!
Archidroid 4.4.2 van most fent devil recoveryvel, devil kernellel és f2fs file rendszerre formázott particiokkal. Szeretnék erre a romra váltani és boeffla kernelt használni. Mi a teendom?  Az ebresztom nem ébreszt és az aksi merül nagyon. Ezért gondoltam felrakom a gyári 4.3-at, de most láttam ezt a romot,  gondoltam kipróbálom. Hogy tudok visszatérni ext4-re f2fsrol? Gondolom boeffla nem támogatja az f2fs rendszert. Modembol mit ajanlotok majd hozzá?  Most xxela van fent.  Előre is köszi a helpet.
Érdekes nekem semmi bajom az archival. :hmm:
De a kérdésedre a válasz: recoveryben mindent meg tudsz csinálni. A legfontosabb: menteni, menteni, menteni. Mindent. Tehát a belső sd-t is, titanium, sms backup és társai. Az új romod, mentések legyenek a külső sd-n. Végül ahogy átálltál az f2fs-re azt kell visszafelé megcsinálni:
1. Mentés mindenről! Nandroid + belső sd is, gépre, más háttértárra
2. reboot recovery
3. Mounts and storage: format /system, yes után ext4, majd format /data, /sdcard and secondrom szintén ext4, majd format cache ext4
4. Vissza, majd mehet vissza a nandroid a külső sd-ről, vagy egy új rom telepítés.
5. Reboot
Már kész is! :D