0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ez kell hozzá, vagy maradhat a cwm?Recovery:- Philz Touch Recovery v6.07.9 - Philz Touch Recovery v6.19.3
én nem is cseréltem le a cwm-et......
Én sem, amikor feltettem a 6.5-öt.Elég lassan jön le:-(Full-ban fel lehet tenni, vagy fog óbégatni valamiért, mint a 7-es, ha full-ban akarom?
Fel ment full-ban, de egyből úgy kezd, hogy "rendszer ui leállt"Lehet, hogy ebből is az lesz, mint a hétből, hogy vissza a 6.5-re? :-(
Vissza a 6.5 :-(Feltettem a lite-ot is, csak azokat választottam ki ami nagyon kell, így is rendszer ui leáll folyamatosan.Lehet, hogy fc meg minden kellene neki?Támogatásért minden esetben sípol, a telepítés végén, nem ismeri fel, hogy már nem az első telepítés a Neat-ból.Na mindegy.6.5
És működik rendesen a 7.2?A zipet szedted le gépen, átmásoltad, és cwmből tetted fel, vagy a telefonon a romfrissítéssel vetted le?
full wipe kell,tehát factory is,én nem tettem még fel,mert 1 dolog aggaszt,omega is megjelent igaz az GNB5 nem 6,de van a Changelog-jában 1 érdekes elem.Removed: Boot sound Charger Connection Sound Knoxez újabb annál ,és itt nincs róla szó,vaj benne maradt?(mert knox rol 1 szó sincs) omega kiszedte,ha b5 ben van ,gondolom b6 ban is. nem tudom.
Nem akartam fc csinalni lehet akkor hogy az volt a baj.Nem tudom hogy lesz e olyan jo mint a 6.5.A knox az mit csinal?Bocs a tudatlansagomert. :-)
az miatt nem volt jó,kellet volna factory.knox? ugrik garid ha modositod a romot,s4,note 3 már rég még rootolni se merik.ennyit a samsungrol,jöjjön már a g3 ,sose veszek több samut. s3 az utcsó,de ha ebbe is tényleg belexarják,ááááá.knoxYou are not allowed to view links. Register or Login
Jaj tenyleg. Teljesen kiesett a fejembol a knox. Bocs.Lehet csinalok akkor majd egy full vipeot.Boefflabol az 5jo lesz vajon ehez is?
ez tuti jó,mert láttam neat oldalán akinek ezzel van.5.2-beta6a
CWM-ből a 6.0.4.4 van fent, nem lehet, hogy ez a baj?Viszont nem találok letölthető újabbat, pedig látom, hogy van 7 is.
én mindig úgy csinálom hogy pc-n leszedem, átmásolom a zip-et telóra. ma teszem fel, aztán kiderül.
Lehet varok akkor egy kicsit hogy mit mondasz milyen lett. :-)
én is letöltöttem már,még aznap,de halogatom,szerintem 6.5 nagyon jó lett,mind aksi mint minden,és nincs teleszemetelve,mint a 7 esek,nincs kedvem bolygatni de majd meglátjuk.
szerintem tuti hogy nincs baj a cwm-el! de itt van újabb:You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem is ugyan ez a dilemmám:-)Nagyon jó a 6.5.Bántsam-Ne bántsam? :-)Meg ér annyit? :-)
új rom izgat,de van knox,nincs?de azon kivül semmi,
LG g3 ra gondolsz?
igen,az a favoritt,nálam g2 már van s4 nél ,nem mondom mennyivel jobb,g3 meg s5 nél lesz nem kicsit,nekem már s3 után nem lesz samum,pedig volt gs1,,,2,,3,,,de ez a vég,lg nyert.
Jók az lg-k is, igen.Azok hogy állnak az ilyen dolgokkal.Gyári dolgok fejlesztődnek?
kicsit más,kicsit szokni kell,de megvan minden.