Sonic-ból az RC 03-at nyúzom, mert a Milestone-val gondok vannak - de van már rá megoldás. Az RC 03 viszont nálam nagyon stabil Dori kernellel is. Telenoros vagyok én is, nálam nincs gond. A Milestone-hoz fel kell rakni másik kernelt (legtöbben az Apollo-t ajánlják) és minden oké vele. Ma este fel is rakom. Frissítem a SONIC-témát is.
Üdv
G.
Mindent úgy csináltam ahogy az xda-s topicban le van írva. Futtattam gs2 kernel wipe-ot feltettem a kernelt csináltam full wipe-ot csináltam mindent. Először kernel nélkül tettem fel nem kapcsolt be a wifi. Másodszorra kernellel tettem, akkor első indításra jónak tűnt, de az appok felének a letöltésénél elakadt, lefagyott a wifi, betettem repcsibe majd ki, onnantól nem volt hajlandó visszamászni gsm-re... Reboot, wipe semmi nem használt. Vannak ilyen romok amik kinek jól mennek kinek nem. Ez az átka ha nem ugyan azok a chipek vannak ugyanolyan szériás telefonokban... De úgy látszik biftor olyannal tesztel mint ami nekem van, mert az ő romjai mindig jók, csak állandóan eltáncolok körbenézni. Mindig kiderül h az a legjobb, max nem a legnagyobb tudású... De hát ott van az omni switch meg az xposed, szal semmi orvosolhatatlan
Ha megunom akkor megnézek egy rc 3-at vagy ami épp akkor kint lesz, egyelőre hagyom így, most jó, de köszi