Sejtettem, de 4.4 re gondoltam, hogy ott melyik a legstabilabb. Gondolom, hogy nem atom, mint az alap, de ahogy látom teszteltetek elég rendesen.
Szia!
Hitmannak igaza van, adott ROM-hoz a hozzá tartozó (vele települő) kernel, vagyis a sajátja a legjobb. Nem véletlenül azt "adja hozzá" a fejlesztő, mivel ahhoz igazodik, amikor a ROM-ot megalkotja/módosítja.
A gondok ott kezdődnek, amikor az alap kernellel nem vagy elégedett és lecseréled valami másra.
Meglátásom szerint úgy kell kernelt választani, hogy annak adottságai megfelelőek legyenek számunkra, és a hibái kívül essenek az általunk gyakran használt funkciók körén - mivel hogy tökéletes kernel egyelőre még nincs. Például én szinte soha nem használom a RAM-bővítés funkciót, így ha esetleg az adott kernel miatt ezt a lehetőséget nem használhatom, akkor az nekem nem gond. Főleg, ha valami számomra fontos területen meg kiemelkedőt nyújt.
Tudnunk kell, milyen képességeket keresünk, ha megtaláltuk egy kernelben, akkor az stimmel-e a ROM-unkhoz. Ha ezek összejönnek, akkor lehet tesztelni.
Érdemes végigböngészni a kernelek xda-oldalait, mivel így összehasonlíthatod őket.
Az egyik legnépszerűbb kernel a Dorimanx, erről You are not allowed to view links.
Register or
Login értekezünk.
Üdv
G.