Sziasztok!
Valaki mondjon nekem egy NORMÁLIS ROM-ot mert a tököm tele van minddel!
[GT-I9001][ROM][ION][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 by ADC-Team - Release 13 [EOL]
Ez a Rom kiváló! Minden rendben vele, nagyon gyors és minden app ami csak kell, benne van.
Egy a gond vele, körülbelül fél óránként amikor előveszem a telefont nem reagál semmit. Újra be kell kapcsolnom mert önmagától kikapcsol, de örökké! Erre van megoldás? Mert igy használhatatlan!
Folytatnám:
[ROM] [4.4.4] [UNOFFICIAL] ParanoidAndroid 4.6 BETA4 [11.10.2014] - HOVER - PIE -PEEK
Ez a ROM még béta. Minden rendben vele nagyon stabil, nem kapcsol ki. makulátlan!!!
Egy a gond vele: Nincs lock Screen widget! nem mutatja az időjárást lock screen-be valamint nem lehet úgy feloldani hogy 5 féle ikonnal hanem csak simán a feloldás van ( lakat ikon ).
És nincs százalékos akku mutató, valamint nincs az a fajta gyors legördülő menüje amit ha középen húzok le akkor kis ikonok filmszalag elrendezésben ha jobb oldalt akkor meg kis csempék függőleges elrendezésben.
Csak a jobb oldali csempés van.
EHNDROIX:
EHNDROIX V 14.8.12 - Galaxy S Plus
Szaggat mint az állat!!! jóformán semmire nem jó! Teljesen használhatatlan! Még feloldani is nehezen lehet annyira szaggat!!!
" nem lehet úgy feloldani hogy 5 féle ikonnal hanem csak simán a feloldás van ( lakat ikon )."
Szia! Próbáld meg a GravityBox-ot, abban van erre lehetőség, mármint az ikonos feloldásra.
" Nincs lock Screen widget! nem mutatja az időjárást lock screen-be"
Próbáld meg a Beállítások-> Biztonság-> Enable widgets menüpontban engedélyezni, de ezt most olvastam, arra meg nem emlékszem, hogy nekem volt-e ilyen a 4.4.4-es romban, szal csak egy ötlet.
Egyébként én sem voltam megelégedve a 4.4.4-es rommal, visszatettem a 4.2.2-t. Azt használtam, ami a profilomban van ( még nem írtam át ), de nem igazán vált be. Összességében nem rossz, de voltak apró, de zavaró hibák. Nekem tökéletesen megfelel a 10.1-es CM rom, legfeljebb nem a legújabb rom van a telómon, valahogy kibírom.