2024, 12 18, 20:59:54

Szerző Téma: Galaxy Note 3-hoz Spigen Neo Hybrid Metal Slate tok eladó - ÚJ  (Megtekintve 1746 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Time

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy Note8
  • PDA ROM: Gyári 8.0.0
Eladó egy eredeti gyári You are not allowed to view links. Register or Login tok Metal Slate színben Samsung Galaxy Note 3 telefonhoz.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Honlap: You are not allowed to view links. Register or Login

Ár:  7.000.- Ft

Nem elérhető berigazek

• Navigáció / Navigation: iGO,Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 Dual Sim SN-9002
Re: Galaxy Note 3-hoz Spigen Neo Hybrid Metal Slate tok eladó - ÚJ
« Reply #1 Dátum: 2014, 01 21, 22:06:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Eladó egy eredeti gyári You are not allowed to view links. Register or Login tok Metal Slate színben Samsung Galaxy Note 3 telefonhoz.

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Új vagy használt?Miért eladó?A hosszas használata ennek a Spigen toknak kikoptatja a Note 3 oldalait,gondolok itt krómozásra a hátlap,stb.Ez amint olvasom szilikon és keményebb polikarbonát keverék.Nagyon kemény vagy puha,mint a szilikon tok,mert,ha puha és nem kezdi ki a telefon sarkait érdekelne!Üveg nélkül van gondolom.
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

Nem elérhető Time

« Reply #2 Dátum: 2014, 01 22, 19:18:14 »
Új vagy használt?Miért eladó?A hosszas használata ennek a Spigen toknak kikoptatja a Note 3 oldalait,gondolok itt krómozásra a hátlap,stb.Ez amint olvasom szilikon és keményebb polikarbonát keverék.Nagyon kemény vagy puha,mint a szilikon tok,mert,ha puha és nem kezdi ki a telefon sarkait érdekelne!Üveg nélkül van gondolom.

Gyakorlatilag új. Éppen hogy csak ki van bontva a dobozból és vagy 2-3-szor kipróbáltam, rátettem a telóra.
Tetszett a megoldás előzetesen a képeken, és gondoltam legyen egy ilyenem az S-View flipes tok mellé, ha kell váltogatni a gyári hátlappal.
De azután mégsem jött be annyira a Neo Hybrid nekem, mert elég jó a flipes is, és inkább beszereztem egy kihúzhatós bőrtokot még pluszban.
Ez a Neo így most felesleges, azt hiszem nem fogom használni, és ennél többe került.

Persze üveg nélkül van. Nekem a 0,4 mm-es kerekített edzett üveg védőfóliám van. A Neo Hybridhez a vékonyabb 0,26 mm-est adja kedvezménnyel a gyártó. Azt nem rendeltem.

Nem elérhető Time

« Reply #3 Dátum: 2014, 01 29, 20:56:27 »

Árcsökkentés:   7000 Ft    helyett

Új ár:   5.000 Ft

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
« Reply #4 Dátum: 2014, 02 24, 22:33:14 »
Hali! Sry, nekem pont az edzett üveg kéne... Azt hogy/ hol rendelted? Mennyibe került? Mennyi idő volt amíg megjött? Bocsi a sok kérdésért.  :oops:

Nem elérhető Time

« Reply #5 Dátum: 2014, 04 01, 20:43:55 »
Elkelt.